manosn2 Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Απροσδιόριστες πληροφορίες απο site που δεν διευκρινήζουν ποιες rom απο τα συγκεκριμένα μοντέλα θα πάρουν την αναβάθμιση και ξεσηκώνουν τον κόσμο άδικα:wacko: Αυτή φίλε μου είναι η πραγματική λίστα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Αυτή φίλε μου είναι η πραγματική λίστα. Ποιο είναι το site αυτό παρακαλώ εάν επιτρέπεται; Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Αυτή φίλε μου είναι η πραγματική λίστα. εάν είναι αυτή τότε γιατί κανένας μας ακόμα δεν έχει δείξει σημάδι update στο note 7 μας; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Παιδιά, στην 11.0.1.0, δουλεύει η ηχογράφηση κλήσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 ρε παιδιά η επιλογή να ΜΗΝ ανάβει η οθόνη σε ειδοποιήσεις εφαρμογών ποια είναι; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Παιδιά, στην 11.0.1.0, δουλεύει η ηχογράφηση κλήσεων;Ναι δουλεύει Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 (edited) Τώρα τι κάνω που με την αναβάθμιση μου γύρισε την προβολή σε αρνητικό; Αυτό, εγώ το βλέπω σε αρνητικό Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 7, 2020 by kolkoskylo Περαιτέρω πληροφορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 ρε παιδιά η επιλογή να ΜΗΝ ανάβει η οθόνη σε ειδοποιήσεις εφαρμογών ποια είναι; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Ρυθμίσεις - >Οθόνη κλειδώματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Ρυθμίσεις - >Οθόνη κλειδώματος;εκεί το βρήκα αλλά και που κλείνω τον διακόπτη πάλι ανάβει η οθόνη σε εισερχόμενο μήνυμα viber, whatsapp κλπ! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Αμπελαλέ παιδιά.... Βοηθάτε... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Παιδιά, στην 11.0.1.0, δουλεύει η ηχογράφηση κλήσεων; Σε εμένα όχι!! Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Σε εμένα όχι!! Τελικά δουλεύει η ηχογράφηση κλήσεων ναι ή όχι στα σίγουρα; 'Αλλος λέει ναι και άλλος όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Τελικά δουλεύει η ηχογράφηση κλήσεων ναι ή όχι στα σίγουρα; 'Αλλος λέει ναι και άλλος όχι. Σε εμένα πριν την αναβάθμιση σε 10 την ώρα της κλήσης μου έβγαζε κουμπί για ηχογράφηση το οποίο δεν μου εμφανίζει τώρα.Είμαι με Global Μπορεί στην κινέζικη να το κρατάει ακόμα! Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 ρε παιδιά η επιλογή να ΜΗΝ ανάβει η οθόνη σε ειδοποιήσεις εφαρμογών ποια είναι; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Ρυθμίσεις->Ειδοποιήσεις οθόνης κλειδώματος (η αριστερή επιλογή)->Εμφάνιση περιεχομένου ειδοποίησης->Να μην εμφανίζονται ειδοποιήσεις. Αρχικά, κάνε αυτό, και ενημέρωσέ με, ώστε σε περίπτωση που δεν φτιάξει, να το δούμε και με άλλες ρυθμίσεις. Ευχαριστώ. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Τώρα τι κάνω που με την αναβάθμιση μου γύρισε την προβολή σε αρνητικό; Αυτό, εγώ το βλέπω σε αρνητικό Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στην προσβασιμότητα έχει ρύθμιση για αντίστροφη χρωμάτων Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Σε εμένα πριν την αναβάθμιση σε 10 την ώρα της κλήσης μου έβγαζε κουμπί για ηχογράφηση το οποίο δεν μου εμφανίζει τώρα.Είμαι με Global Μπορεί στην κινέζικη να το κρατάει ακόμα! Εμένα ξαναλέω πάλι για τον φίλο είμαι με global stable EU 11.0.1.0 android 10 και η ηχογράφηση παίζει κανονικά! Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Κι εμένα δουλεύει η ηχογράφηση. Ευρωπαϊκή Rom. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Στην προσβασιμότητα έχει ρύθμιση για αντίστροφη χρωμάτων Εκεί ήταν. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 (edited) Παιδιά προσπαθώ να περάσω στο κινητό μέσω usb, για να κάνω το update μετά, την miui_LAVENDEREEAGlobal_V11.0.1.0.QFGEUXM όπως είναι σε αρχείο zip και μου βγάζει μήνυμα πως η συσκευή έχει αποσυνδεθεί ή έχει παύσει να ανταποκρίνεται οπότε δεν μπορεί να γίνει η αντιγραφή. Υπόψιν πως ούτε έχει αποσυνδεθεί το κινητό ούτε έχει παύσει να ανταποκρίνεται. Κανονικά μπορώ να περάσω στη μνήμη του κινητού οποιοδήποτε άλλο αρχείο από το pc και το αντίστροφο. Γιατί συμβαίνει αυτό; Μία βοήθεια ευχαριστώ. Edited August 8, 2020 by imaginos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Παιδιά προσπαθώ να περάσω στο κινητό μέσω usb, για να κάνω το update μετά, την miui_LAVENDEREEAGlobal_V11.0.1.0.QFGEUXM όπως είναι σε αρχείο zip και μου βγάζει μήνυμα πως η συσκευή έχει αποσυνδεθεί ή έχει παύσει να ανταποκρίνεται οπότε δεν μπορεί να γίνει η αντιγραφή. Υπόψιν πως ούτε έχει αποσυνδεθεί το κινητό ούτε έχει παύσει να ανταποκρίνεται. Κανονικά μπορώ να περάσω στη μνήμη του κινητού οποιοδήποτε άλλο αρχείο από το pc και το αντίστροφο. Γιατί συμβαίνει αυτό; Μία βοήθεια ευχαριστώ. Μήπως έχεις φορτωμένη μνήμη στη συσκευή, ή μήπως το κινητό σου παρουσιάζει γενικά κάποια αστάθεια λογισμικού; δηλαδή μήπως έχει lags; κολλήματα; Κοίταξε να κάνεις μία επανεκκίνηση στο κινητό σου, να ελευθερώσεις μνήμη, και να κατεβάσεις απευθείας στη συσκευή σου τη rom. Γιατί δεν την κάνεις απευθείας download; Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Καλημέρα, εμένα ακόμα να εμφανιστεί η νέα έκδοση στην ενημέρωση συστήματος. Η συσκευή είναι αγορασμένη από Cosmote πέρσυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Καλημέρα, εμένα ακόμα να εμφανιστεί η νέα έκδοση στην ενημέρωση συστήματος. Η συσκευή είναι αγορασμένη από Cosmote πέρσυ. Εάν γυρίσεις το region σε Ελβετία, σου εμφανίζεται; Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Εάν γυρίσεις το region σε Ελβετία, σου εμφανίζεται; Καλημέρα.Ούτε με Ελβετία εμφανίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Καλημέρα.Ούτε με Ελβετία εμφανίζεται.Στης συζύγου μου την κατεβασα και την περασα με το χέρι. Βαρέθηκα να περιμένω... Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Καλησπέρα στο forum. Έχω κατεβάσει στο κινητό ένα live wallpaper μέσα από τα θέματα. Με πιο τρόπο μπορώ να το διαγράψω; Δεν μου βγάζει επιλογή διαγραφής. Σας ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts