cocu Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Εμένα με cosmote σταμάτησε να δουλεύει το vowifi, το volte δουλεύει κανονικα Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Σύγκριση φωτογραφιων όλη μέρα σήμερα στο γραφείο με πανω από 100 λήψεις. Xiaomi redmi note 7 με mi9t pro. Ελάχιστη η διαφορά σε ποιότητα με την stock camera σε κλειστούς χώρους. Σε πάρα πολλές φωτο τα γράμματα σε έγγραφα (αγωγές) ήταν πολύ καλύτερα στο note 7. Περίμενα μεγαλύτερη διαφορά υπέρ του imx 586 που δεν την είδα σε καμία των περιπτώσεων. Συνεχίζουμε λοιπόν με την κινητάρα μας. Η οθόνη βέβαια έχει όντως χαοτική διαφορά που είπε και ο φίλος Αντρέας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 To πρωί έγραφε για αναβάθμιση και τώρα τίποτα. Τι να συνέβη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 (edited) Cosmote 11.0.3 eu ούτε εικονίδιο vowifi ,ούτε λειτουργεί,πριν κανονικά.Ο αισθητηρας απόστασης σε εμένα λειτουργεί υποδειγματικά ,δεν χρειάζεται καν να ακουμπήσω το τηλέφωνο στο αυτί.Με την 10 λειτουργούσε πάλι καλά αλλά τώρα πολύ καλύτερα. Edited November 1, 2019 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 πολύ ευφάνταστο αυτό που γράφεις:) κατ' αρχήν η 11 dev έχει πάνω από μήνα που βγήκε με αυτό το "bug" έχει πάρει νομίζω 3 αναβαθμίσεις και δεν άλλαξε κάτι. άσε που δεν είμαι σίγουρος ότι είναι bug. το wifi calling πρέπει να το υποστηρίζει ο πάροχος για τα συγκεκριμένα κινητά. η cosmote υποστηρίζει τα περισσότερα και μέχρι την 10 δούλευε κανονικά. η vodafone απ την άλλη δεν υποστήριζε το RN7 (στο wifi calling πάντα) και χρειάζεσαι την ειδική εφαρμογή που δίνει για τις μη υποστηριζόμενες συσκευές για να δουλέψει(έτσι το έχω εγώ) τώρα με την 11 αλλάζει το modem στο firmware, μήπως απλά δεν υποστηρίζεται από cosmote?(όπως με voda) αποδεδειγμένα αν φλασαριστεί μέσω TWRP το modem μόνο της 10 το wifi calling δουλεύει όπως πριν. βέβαια προϋποθέτει root ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- όχι, και σε άλλα πολλά με την 11 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εννοείς όταν το φέρνεις στο αυτί? είναι τικαρισμένο το "αισθητήρας απόστασης" στο "ρυθίσεις εισερ. κλήσεων"? Ναι αυτο εννοώ είναι τσεκαρισμενο αλλα δεν σβήνει η οθόνη... Αν δεν πατήσω το κουνπι ον οφφ δεν σβήνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Ακομη και σε λειτουργια πτησης δοκιμασα και με VoWiFi πηρα κληση κανονικα και sms Μόνο εσύ έχεις VoWiFi με miui 11 και cosmote. Πώς γίνεται αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpil Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Χρησιμοποιεί κάποιος κάποια εφαρμογή για τρέξιμο που να δουλεύει σωστά με την συσκευή; Χρησιμοποιώ την εφαρμογή Runkeeper αλλά δεν δουλεύει σωστά, κάνει πάνω από 5 λεπτά να βρει δορυφόρο με ανοιχτά και τα δεδομένα (στο προηγούμενο samsung τηλέφωνο σε 5 δευτερόλεπτα είχε βρει). Επίσης αν τον βρει τον ξανά χάνει και μου έχει σπάσει τα νεύρα, πρέπει να βρω κάποια άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Αυτό που δεν μου αρέσει στο miui 11, είναι ότι απέχει η μία γραμμή με την κάτω παρά πολύ και έχει μεγάλο κενό μεταξύ των ονομάτων κτλ., και φυσικά που σταμάτησε να δουλεύει το vowifi με cosmote Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Χρησιμοποιεί κάποιος κάποια εφαρμογή για τρέξιμο που να δουλεύει σωστά με την συσκευή; Χρησιμοποιώ την εφαρμογή Runkeeper αλλά δεν δουλεύει σωστά, κάνει πάνω από 5 λεπτά να βρει δορυφόρο με ανοιχτά και τα δεδομένα (στο προηγούμενο samsung τηλέφωνο σε 5 δευτερόλεπτα είχε βρει). Επίσης αν τον βρει τον ξανά χάνει και μου έχει σπάσει τα νεύρα, πρέπει να βρω κάποια άλλη. Το Runkeeper μου λειτουργεί υποδειγματικά. Βρίσκει δορυφόρο άμεσα. Έχεις δώσει όλα τα δικαιώματα τοποθεσίας; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Έβαλα και εγώ την 11αρα και ομολογουμένως είναι πολύ όμορφη. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα με τα γράμματα πάνω στην γραμμή ειδοποίησης που είναι πολύ μικρά. Στην 10αρα είχα το Light v10 και τα μεγάλωνε αρκετά. Τώρα όμως δυσκολεύομαι (ας οψεται η γκαβομαρα της ηλικίας)Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια πια γράμματα μιλάς πάνω στην μπάρα; μήπως για το ποσοστό της μπαταρίας;αν ναι τότε μπορείς να το βγάλεις εκτός μπαταρίας από τις ρυθμίσεις και φαίνεται μια χαρά Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpil Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Το Runkeeper μου λειτουργεί υποδειγματικά. Βρίσκει δορυφόρο άμεσα. Έχεις δώσει όλα τα δικαιώματα τοποθεσίας; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πως το κάνω αυτό; Στην αρχή θυμάμαι ότι του είχα πατήσει σε όλα ναι. Τι να κάνω τώρα, να την ξανακατεβάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpil Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Πως το κάνω αυτό; Στην αρχή θυμάμαι ότι του είχα πατήσει σε όλα ναι. Τι να κάνω τώρα, να την ξανακατεβάσω; Έβαλα υψηλή ακρίβεια στην λειτουργία τοποθεσίας και βρήκε δορυφόρο σε 3 δεύτερα!:) Το θέμα είναι ότι όταν κλείσεις και ξανά ανοίξεις την εφαρμογή την ρύθμιση στην λειτουργία τοποθεσίας την έχει πάλι στην εξοικονόμηση μπαταρίας...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Μόνο εσύ έχεις VoWiFi με miui 11 και cosmote. Πώς γίνεται αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚάπου πήρε το μάτι μου ότι αν το έχεις ξεκλειδώσει, του περνάς το ράδιο της miui 10 και είναι κομπλέ.... Επειδή εγώ έχω κλειδωμένο bootloader ακόμα, αν μπορείς δοκίμασε το και πες μας Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Κάπου πήρε το μάτι μου ότι αν το έχεις ξεκλειδώσει, του περνάς το ράδιο της miui 10 και είναι κομπλέ.... Επειδή εγώ έχω κλειδωμένο bootloader ακόμα, αν μπορείς δοκίμασε το και πες μας Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚι εγώ στοκ είμαι... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Όποιος πρόλαβε πρόλαβε....χθες το βράδυ ήρθε η ειδοποίηση και ήθελα να δω λίγο εδώ μέσα τι γράφουν όσοι την κατέβασαν...και τελικά χάθηκε η ενημέρωση. Δεν υπάρχει τώρα. Δε χολοσκάω κιόλας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 (edited) Για πια γράμματα μιλάς πάνω στην μπάρα; μήπως για το ποσοστό της μπαταρίας;αν ναι τότε μπορείς να το βγάλεις εκτός μπαταρίας από τις ρυθμίσεις και φαίνεται μια χαρά Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜιλάω για ότι υπάρχει στην μπάρα ειδοποίησης. Γράμματα, αριθμούς και εικονίδια. Το ποσοστό το έβγαλα εκτός εικονιδίου αλλά πάλι δεν φαίνεται καλά. (Έχουμε και μια πρεσβυωπια). ΥΓ. Δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή τύπου notch που να κάνει τα στοιχεία στην γραμμή ειδοποίησης μεγαλύτερα; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 1, 2019 by timkos40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Για δοκιμάστε αυτό που ανακάλυψε ο tifozif1 σε όσους χάθηκε το vowifi. Σε εμένα επανήλθε κανονικά στο poco. Μου ήρθε τώρα η 11 μεσω ΟΤΑ και με το που έκανε το reboot δεν είχα WifiCalling. Έκανα επανεκκίνηση, το ίδιο! ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για δοκιμάστε αυτό που ανακάλυψε ο tifozif1 σε όσους χάθηκε το vowifi. Σε εμένα επανήλθε κανονικά στο poco. Μου ήρθε τώρα η 11 μεσω ΟΤΑ και με το που έκανε το reboot δεν είχα WifiCalling. Έκανα επανεκκίνηση, το ίδιο!Άνοιξα dialer και έγραψα *#*#869434#*#* (*#*#VOWIFI#*#*) έβγαλε μήνυμα Carrier check enabled, (δηλαδή το απενεργοποίησα από την συσκευή) και μετά άλλη μια φορά *#*#869434#*#* έβγαλε μήνυμα Carrier check enabled (το ξαναενεργοποίησα) και τώρα παίζeι JET !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Σε μένα δε πιάνει, το δοκίμασα και χθες και τώρα αλλά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 (edited) Εγω πάλι .... τπτ ακόμη !!!! Edited November 1, 2019 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Σε μένα δε πιάνει, το δοκίμασα και χθες και τώρα αλλά τίποταΔεν νομίζω να πιάνει σε κανένα Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsitb Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Παιδιά με την καινούργια miui υποτίθεται κάνανε το dark mode... Εμένα πάλι όταν πάω να δω την χρήση μπαταρίας ειναι άσπρο... ενώ πριν δεν ήταν και επίσης όταν κατεβάζω την κουρτίνα ειδοποιήσεων όλα είναι μαύρα κομπλέ εκτός από τις ειδοποιήσεις fb που είναι άσπρες σαν τη μύγα μέσ'το γάλα!!! Ότι να ναι... Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε η αναβάθμιση!!! Μόνο η μπαταρία μου φαίνεται πλέον τούμπανο!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση that's me in the corner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Εγώ, αντίθετα, έχω την κουρτίνα άσπρη, την οθόνη για τηλέφωνο άσπρη αλλά όταν καλέσω γίνεται μαύρη κ.α.α Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Η 11 έχει τα θεματάκια της,κάποια πράγματα βελτιώθηκαν,κάποια χειροτέρεψαν ,ένα μεγάλο μείον προς το παρόν είναι το VoWifi ,αλλά ένα μεγάλο συν είναι η μπαταρία ,που τουλάχιστον σε εμένα βλέπω μια αύξηση διάρκειας 10-15%.Ελπιζω σε μελλοντική αναβάθμιση να διορθώσουν τα οποία προβλήματα ,αλλά μην χαλάσουν την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 ρε παιδιά σε εσάς με την 11 κάτω δεξιά σας έχει εμφανιστεί το ανθρωπάκι εικονίδιο του accessibility;; πήγα στο μενού του accessibility έβγαλα την επιλογή του να φαίνεται αυτό το εικονίδιο αλλά δεν φεύγει!! Sent from my Mi A3 using TapatalkΚαι σε εμένα έχει εμφανιστεί το ανθρωπάκι κάτω δεξιά. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts