Antretng Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Παίζει Ανδρέα δεν ξέρω που το διάβασα αλλά άμα πας στο επίσημο miui download θα δεις ότι υπάρχουν 4 global stable, Cina,global, global Europe, Russian Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μόνο αν έχουν διαφορετικό model number είναι διαφορετικές συσκευές. Ρίξε μια ματιά τι γράφει. Αύριο θα γράψω το δικό μου να δούμε αν διαφέρουν (τώρα η ώρα είναι δύσκολη να ψάχνω κουτιά :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Λοιπόν, εμένα έχει Model number M1901F7G ενώ δίπλα γράφει όλες τις ευρωπαικές χώρες. Που το googlara λιγο (για ασφάλεια) έχει κανονικά την 800αρα και πωλείται Ευρώπη και International. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Λοιπόν, εμένα έχει Model number M1901F7G ενώ δίπλα γράφει όλες τις ευρωπαικές χώρες. Που το googlara λιγο (για ασφάλεια) έχει κανονικά την 800αρα και πωλείται Ευρώπη και International.Ίδιο model number έχει και το δικό μου Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Λοιπόν, εμένα έχει Model number M1901F7G ενώ δίπλα γράφει όλες τις ευρωπαικές χώρες. Που το googlara λιγο (για ασφάλεια) έχει κανονικά την 800αρα και πωλείται Ευρώπη και International.Γιατί, υπάρχει περίπτωση πχ εγώ που το πήρα από media markt οπότε infoquest κανάλι να μην έχει; Το model number που το γράφει; Στο κουτί δεν είδα κάτι Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Γιατί, υπάρχει περίπτωση πχ εγώ που το πήρα από media markt οπότε infoquest κανάλι να μην έχει; Το model number που το γράφει; Στο κουτί δεν είδα κάτι Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να μην εχεις 800αρα απο Infoquest δεν παιζει. Απλα το εγραψα εννοοντας οτι αν τυχον οντως διαφέρουν, συνεχιζει να εχει 800αρα. Το βλέπεις στο κουτι στο αυτοκολλητο που εχει απο κάτω. Κατα τα άλλα, από οτι λεει ο Βαγγελης, το ίδιο έχουμε. Μου φαινεται περιεργο να διαφερουν οι roms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Ρε παιδιά είναι δυνατόν? Ψάχνω κατάστημα στ σκρουτζ για φίλο και δεν το έχει κανένα ετοιμοπαραδοτο Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Ρε παιδιά είναι δυνατόν? Ψάχνω κατάστημα στ σκρουτζ για φίλο και δεν το έχει κανένα ετοιμοπαραδοτο Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Πανε σε ενα μεγαλο κατστημα,μην γραφω ονοματα, που δινουν 50 ευρο επιστροφη να το παρεις.......οσο προλαβαινεις. Κελεπουρι το κινητακι! Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 (edited) Κατέβασα για ένα φίλο μια gcam βγάζω με night sight αλλά μόλις φτάνει στο τέλος κάνει δι; κοπή. Πρέπει να βάλω κάποια ρύθμιση;; Πήγα στις ρυθμίσεις του κ έβαλα fix night sight κ δουλευει οκ Edited May 15, 2019 by tresor_jim Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 https://drive.google.com/file/d/1Ynz6e2ens7jn1lfVfUwym3A7LVPwELYu/view?usp=drivesdk Αυτή δουλευεει εγγυημένα Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevie Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Σε μερικές version της gcam πρέπει να μπεις στο μενού και να βρεις το using sabre και να το βάλεις off. Παράθεση Όταν ενας άνθρωπος ειναι περιτυλιγμένος γύρω απο τον εαυτό του,δημιουργεί πολυ μικρό δέμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylianosst Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Πανε σε ενα μεγαλο κατστημα,μην γραφω ονοματα, που δινουν 50 ευρο επιστροφη να το παρεις.......οσο προλαβαινεις. Κελεπουρι το κινητακι! μπορεις να αναφερεις το μεγαλο καταστημα; εστω σε πμ γιατι δεν το βρισκω και δεν ξερω απο που να αγορασω την συσκευη αμεσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 (edited) Πανε σε ενα μεγαλο κατστημα,μην γραφω ονοματα, που δινουν 50 ευρο επιστροφη να το παρεις.......οσο προλαβαινεις. Κελεπουρι το κινητακι! Την δωροεπιταγη λες; Αυτη ειναι μονο για αγορες στο ιδιο καταστημα και οχι επιστροφη. Ξερεις ποσο διαστημα περιθωριο εχεις να την εξαργυρωσεις; Εκτος αν λες την επιστροφη 20% της eurobank. Κοιταω για την γυναικα που δικαιουτε τιμολογιο και θελω να δω απο που την συμφερει καλυτερα. Μαλλον για την δωροεπιταγη παει αφου με το τιμολογιο το πληρωτεο ποσο βγαινει κατω απο 199 που ειναι ορος της επιστροφης. Edited May 16, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Την δωροεπιταγη λες; Αυτη ειναι μονο για αγορες στο ιδιο καταστημα και οχι επιστροφη. Ξερεις ποσο διαστημα περιθωριο εχεις να την εξαργυρωσεις; Εκτος αν λες την επιστροφη 20% της eurobank. Κοιταω για την γυναικα που δικαιουτε τιμολογιο και θελω να δω απο που την συμφερει καλυτερα. Μαλλον για την δωροεπιταγη παει αφου με το τιμολογιο το πληρωτεο ποσο βγαινει κατω απο 199 που ειναι ορος της επιστροφης. Στο Κώτσο είναι για 1 μήνα η δωροεπιταγή στα media νομίζω είναι η δωροκάρτα για 5χρόνια. Επίσης έχω την εντύπωση ότι τη παίρνεις και στα χωρίς ΦΠΑ τιμολόγια κανονικά αλλά επαληθευσε το. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Στο Κώτσο είναι για 1 μήνα η δωροεπιταγή στα media νομίζω είναι η δωροκάρτα για 5χρόνια. Επίσης έχω την εντύπωση ότι τη παίρνεις και στα χωρίς ΦΠΑ τιμολόγια κανονικά αλλά επαληθευσε το. Ετσι ειναι,αλλα δυστηχως τελειωσαν.....και στο παπμλικ και στο πλαισιο. Μεχρι εχθες ηταν. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gliout Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 (edited) Κάτοχος πλέον και εγώ του τηλεφώνου. Εκανα μεταφορά και όλες τις εφαρμογές μου... Αντιμετωπίζω ένα θέμα μόνο με το camscanner...Δεν μου ανοίγει...Μου εμφανίζει μια μπλέ οθόνη και τίποτα..Αλλά δεν μου βγάζει κάποιο μηνυμα λάθους!...Καμία λύση? Edited May 16, 2019 by gliout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Παντως εχει μια απο της καλυτερες καμερες.και οχι μονο για την κατηγορια τιμης που παιζει......οσο για την gcam κενταει. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Παντως εχει μια απο της καλυτερες καμερες.και οχι μονο για την κατηγορια τιμης που παιζει......οσο για την gcam κενταει.Κώστα ποια έκδοση έβαλες; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxon_747 Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Όποιος ενδιαφέρεται για το Note 7 4/64 ας στείλει πμ Βρήκα διαθέσιμο στα 230€ (185,49 με τιμολόγιο) , 2 χρόνια εγγυηση, global version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Ανακοινώθηκε επίσημα παρουσίαση redmi note 7s στις 20 Μαϊου. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Ανακοινώθηκε επίσημα παρουσίαση redmi note 7s στις 20 Μαϊου. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα έχουν κάνει μαντάρα πλέον εκεί στην xiaomi δεν ξέρουν ούτε αυτοί τη κινητά έχουν βγάλει... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 (edited) Τα έχουν κάνει μαντάρα πλέον εκεί στην xiaomi δεν ξέρουν ούτε αυτοί τη κινητά έχουν βγάλει... :X Για νεο μας το λες :p Οσα χρόνια ασχολούμαι, μονιμα 500 εκδόσεις βγάζεις σε κάθε redmi. Βεβαια πλεον το πηγε παραπερα. Παλια s εβγαζε μονο στις σειρες mi και αργοτερα mix. Τώρα βγαζει και στη redmi :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ετσι για το καλο... να βαλω και κανα δειγμα της gcam εδω μεσα (απλό hdr+ με default shutter) IMG_20190517_002240 by Andreas L., on Flickr IMG_20190512_223845 by Andreas L., on Flickr Edited May 17, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Ανακοινώθηκε επίσημα παρουσίαση redmi note 7s στις 20 Μαϊου. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φαντάζομαι θα είναι το pro για τη παγκόσμια αγορά, η τουλάχιστον ένα σαν το pro με πραγματικό 48αρι αισθητήρα. Οπότε καλά κάναμε και περιμέναμε τελικά. Eδω και τα πρώτα δείγματα φωτογραφίας και σε low light https://www.indiatoday.in/technology/news/story/redmi-note-7s-48mp-camera-samples-show-superb-low-light-detailed-daylight-photos-1527058-2019-05-17 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 με τα πολλά άργησα κι εγώ να κάνω την κίνηση και τώρα μόλις είδα ότι βγάζει ένα παρόμοιο η sam με το Α50 μιλάμε πάντα για την έκδοση με τα 128g είναι λίγο πιο ακριβό, αλλά αξίζει λέτε να πάω στην σάμι που έχω παρατήσει εδώ και χρόνια; πιο καθαρό λογισμικό ποια από τις 2 έχει; ή να περιμένω αυτό το 7s που λέτε πιο πάνω; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Φαντάζομαι θα είναι το pro για τη παγκόσμια αγορά, η τουλάχιστον ένα σαν το pro με πραγματικό 48αρι αισθητήρα. Οπότε καλά κάναμε και περιμέναμε τελικά. Eδω και τα πρώτα δείγματα φωτογραφίας και σε low light https://www.indiatoday.in/technology/news/story/redmi-note-7s-48mp-camera-samples-show-superb-low-light-detailed-daylight-photos-1527058-2019-05-17 μακαρι να κανει την εκπληξη και να έχει επιπλέον κ ois όπως το motorola one vision το οποιο το γλυκοκοιταζω Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 (edited) Φαντάζομαι θα είναι το pro για τη παγκόσμια αγορά, η τουλάχιστον ένα σαν το pro με πραγματικό 48αρι αισθητήρα. Οπότε καλά κάναμε και περιμέναμε τελικά. Eδω και τα πρώτα δείγματα φωτογραφίας και σε low light https://www.indiatoday.in/technology/news/story/redmi-note-7s-48mp-camera-samples-show-superb-low-light-detailed-daylight-photos-1527058-2019-05-17 Αν εχουν παρομοια χρηματα και ειναι οντως το αντιστοιχο του pro, ναι αξιζει να περιμενεις. Αν ομως εχουν διαφορα χρηματων αντίστοιχη με του pro δεν ειμαι σιγουρος οτι αξιζει... οκ τη μερα θα χεις βάσει των reviews πραγματικα μεγαλυτερη αναλυση (νυχτα και τα 2 πεφτουν στα 12 για να χεις 1.6 microns)... αξίζει ομως; Μονο για κροπαρισμα τη μέρα αξίζει αν και με 0.8 microns θα το σκεφτομουν πολυ πριν κροπαρω... Κατα τα αλλα για τη xiaomi μιλαμε. Παντα θα χει στα σκαρια μια επομενη συσκευη... αν περιμενεις συνέχεια την καλυτερη απλά δεν παιρνεις ποτέ συσκευη :lol:. Και ολα αυτα χωρις να ξέρουμε αν θα έχει τον samsung ή sony αισθητηρα. Κατα τα αλλα να πω οτι μια χαρα τα πάει και αυτός με gcam. Σας λεω με σιγουρια οτι με gcam τρωει πολλες ναυαρχιδες ;) . Είναι τετοιο το επίπεδο που χει φτάσει που δυσκολευομαι να πιστεψω οτι θα χει καλυτερα αποτελεσματα ο sony (με gcam). Edited May 17, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts