Jump to content

Redmi Note 7

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν με το που μπείτε στο βάιμπερ δεν αποκρίνεται, απλά κάντε ένα άγγιγμα στην οθόνη και μετά σκρολάρετε και κάντε ό,τι θέλετε. Θέμα εφαρμογής είναι μάλλον.

παιδια στην λειτουργια pro της καμερας οταν ολα ειναι στο αυτοματο ενταξει δουλευει σωστα οταν κανω χειροκινητη ρυθμιση κλειστρου την ωρα του κλικ που κανει το κλειστρο σβηνει το φλας με συνεπεια οι φωτογραφιες να ειναι σκοτεινες εδω υπαρχει προβλημα συσκευης? να την παω για service παρακαλω μια απαντηση

παιδια στην λειτουργια pro της καμερας οταν ολα ειναι στο αυτοματο ενταξει δουλευει σωστα οταν κανω χειροκινητη ρυθμιση κλειστρου την ωρα του κλικ που κανει το κλειστρο σβηνει το φλας με συνεπεια οι φωτογραφιες να ειναι σκοτεινες εδω υπαρχει προβλημα συσκευης? να την παω για service παρακαλω μια απαντηση

πως σου ηρθε να κάνεις χρήση φλας σε manual mode?

Νέος κάτοχος του rn7 κ εγώ παιδιά. Βλέπω ότι η βραδινή λήψη κάμερας έχει αρκετό θόρυβο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βελτιωθούν οι βραδινές φωτογραφιες(κάποια ρύθμιση ή κάποια άλλη εφαρμογή)? Τα 48mp τα έχετε ενεργοποιημενα εσείς?

Σελίδα 166 βάλε την τρίτη gcam bulkin του Αντρεα.

Παίδες καλησπέρα, πώς ενεργοποιήσατε το VoLTE? έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά....δεν.
Τι έχεις δοκιμάσει;

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν γνωρίζετε γράψτε παρακαλώ την διαδικασία για την ενεργοποίηση του VOLTE για cosmote γιατί είμαι σε περιοχή με αδύναμο σήμα.

Ευχαριστώ

Αν γνωρίζετε γράψτε παρακαλώ την διαδικασία για την ενεργοποίηση του VOLTE για cosmote γιατί είμαι σε περιοχή με αδύναμο σήμα.

Ευχαριστώ

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html

Στέλνεις το SMS, και μετά πηγαίνεις στο τηλέφωνο στις ρυθμίσεις δικτύου της SIM και ενεργοποιείς VoLTE και VoWiFi.

Καλησπερα,έχω πρόβλημα με ένα bluetooth ηχείο που ενώ συνδέεται κανονικά δεν παίζει μουσικη,ενώ με τα ακουστικά bluetooth συνδέεται και μιλάω τι γίνετε λαθος

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html

Στέλνεις το SMS, και μετά πηγαίνεις στο τηλέφωνο στις ρυθμίσεις δικτύου της SIM και ενεργοποιείς VoLTE και VoWiFi.

Ευχαριστώ, έκανα τις ενέργειες. Πως μπορώ να ελέγξω αν λειτουργεί;

Στις ρυθμίσεις έχει προεπιλογή να επιλέγει πρώτα δίκτυο και μετά wifi, να το αφήσω έτσι ή να βάλω 1ο το wifi?

Edited by apokakia

Ευχαριστώ, έκανα τις ενέργειες. Πως μπορώ να ελέγξω αν λειτουργεί;

Στις ρυθμίσεις έχει προεπιλογή να επιλέγει πρώτα δίκτυο και μετά wifi, να το αφήσω έτσι ή να βάλω 1ο το wifi?

Συνήθως είναι πιο αξιόπιστο. Εάν συστηματικά το δίκτυο κινητής είναι κακό, ίσως σε βολέψει ανάποδα.

Και μια δική μου ερώτηση. Ψάχνω επιπλέον καλώδιο USB type A to type C, όμοιο με αυτό που έχει η συσκευασία.

Έριξα μια ματιά στο υποφόρουμ των αξεσουάρ, αλλά δεν έχει δραστηριότητα.

Με ενδιαφέρει ένα καλώδιο (ή pack) που να είναι σωστό Type C, αλλά δεν βρίσκω σε χαμηλή τιμή κάποιο που μπορώ να επιβεβαιώσω από reviews ότι είναι εντάξει. Παρακαλώ για τις προτάσεις σας...

Συνήθως είναι πιο αξιόπιστο. Εάν συστηματικά το δίκτυο κινητής είναι κακό, ίσως σε βολέψει ανάποδα.

Και μια δική μου ερώτηση. Ψάχνω επιπλέον καλώδιο USB type A to type C, όμοιο με αυτό που έχει η συσκευασία.

Με ενδιαφέρει ένα καλώδιο (ή pack) που να είναι σωστό Type C, αλλά δεν βρίσκω σε χαμηλή τιμή κάποιο που μπορώ να επιβεβαιώσω από reviews ότι είναι εντάξει. Παρακαλώ για τις προτάσεις σας...

Ugreen ψωνίζω και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

https://s.click.aliexpress.com/e/tJZKG5BE

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Και εκεί που είμαι έτοιμος να το πάρω διαβάζω για ασθενές σήμα λόγω κεραίας..

Φιλε επιλεκτικα διαβαζεις και βγαζεις βαιστικα συμπερασματα θα ελεγα...:)

Καποιοι με wind αναφερουν καποια πραγματα,η εταιρια δεν εχει και το καλυτερο σημα ακομα και καντρικα σημεια,τι λεμε τωρα.

Τις χειροτερες κεραιες μακραν εχει.Απειρα προβληματα και γκρινιες απο ολους.

Αλλα μαλλον καλο θα ειναι να παρεις κατι αλλο πλεον,καθως εχεις βγαλει τα συμπερασματα σου για την συσκευη.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Και εκεί που είμαι έτοιμος να το πάρω διαβάζω για ασθενές σήμα λόγω κεραίας..

δεν ειναι ακριβός ασθενές σήμα απλά πολλοί προέρχονται απο huawei / apple και διαφορά είναι πολλές φορές 2 γραμμες

ολοι η άλλοι δεν βλέπουν διαφορά απο samsung sony lg κλπ κλπ έχουν το ίδιο σήμα με τα κινητά της xiaomi απλά μερικοί κακοεμαθαν με της υλοποιήσεις huawei/apple και τους φαίνονται λίγα

το ίδιο είχα πάθει και εγώ πιάνω το mi 9 και βλέπω εκεί που είχα 4 γραμμές εχω 2 τι γινεται χαλασμένη συσκευή? (ηταν infoquest) το πάω πίσω αλλάζω doa ίδια ... μετά άρχισα και συνγρινα με άλλα κινητά και κατάλαβα....

αν δεν ειχες καμία ναυαρχίδα της huawei/apple θα σου φανεί μια χαρά το σήμα για την ακρίβεια πολύ καλό

Διπλα διπλα με,note 10+(δικο μου),10ρι apple(της κυριας μου),το (7αρι της μικρης κορης) μου και τα 3 με καρτουλες voda απο το προγραμμα μας στο υπογειο γκαραζ μου το ιδιο σημα σε ολα 2 γραμμες....μονο το mi 9t της αλλης κορης μου εχει καλυτερο σημα....τα συμπερασματα δικα σας.

Διπλα διπλα με,note 10+(δικο μου),10ρι apple(της κυριας μου),το (7αρι της μικρης κορης) μου και τα 3 με καρτουλες voda απο το προγραμμα μας στο υπογειο γκαραζ μου το ιδιο σημα σε ολα 2 γραμμες....μονο το mi 9t της αλλης κορης μου εχει καλυτερο σημα....τα συμπερασματα δικα σας.

Μην κολλάτε στις γραμμούλες του δείκτη σήματος. Ρίξτε μια ματιά εδώ για να δείτε την πραγματική απόδοση σήματος του κινητού σας. http://en.miui.com/thread-2123497-1-1.html

Σωστά με 2 sim Cosmote.

Αγορασμενο από Γερμανό με Wificall στο 1333 ενεργοποιούνται τα πάντα.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Μην κολλάτε στις γραμμούλες του δείκτη σήματος. Ρίξτε μια ματιά εδώ για να δείτε την πραγματική απόδοση σήματος του κινητού σας. http://en.miui.com/thread-2123497-1-1.html

Δεν κολλαμε φιλε,γεγονοτα αναφερουμε.

Εδω μια φρεσκια καρτα sim αλλαζεις και το σημα αλλαζει δραματικα.

Αλλοι δεν μπορουν να μιλησουν καθως δεν εχουν σημα,ουτε καν γραμμουλες,και εσυ τους λες να κανουν μετητσεις.:lol:

Θες μια αμεση μετρηση.....μπες σε ενα ανσασερ και μιλα......:p

αυτό είναι ένα bug της xiaomi (miui γενικά) το εχω συναντήσει και εγώ στο mi9 (ότι αφορά το ξυπνητήρι που δεν βαράει ) ξεκιναει η συσκευή στην ώρα που πρέπει (λίγο πριν βαρέσει το ξυπνητήρι) αλλά ξυπνητήρι δεν βαράει ποτέ, λύνεται με κάποια κόλπα αλλά δεν το συνιστώ καθώς δεν είναι σταθερό (δεν μπορείς να βασίζεσαι σε αυτό)
και ομως εχω μεγαλη διαφορα . ειμαι πλεον δευτερη μερα με 68% και 3 ωρες οθονη
Η οθόνη ανάβει ή πρέπει να είσαι συνεχώς στο απόλυτο σκοτάδι και με κερί για να βλέπεις την οθόνη??!!
that's me in the corner

Όταν είναι ενεργοποιημένο το COSMOTE WiFi Calling εμφανίζεται κάποια ένδειξη στην οθόνη;

απο το προιγουμενο Σαββατο έχω στα χέρια μου το Note 7 128gb Global Version αγορασμενο απο Skroutz.

Aπο την Τετάρτη το έχω σε χρήση με sim Vodafone και Cosmote.

Με το που το ενεργοποίησα μου ζήτησε up daete και αναβαθμήστικε στην 10.3.6

Δουλευουν όλα, και η αναγνώριση προσώπου(δεν θυμάμαι πως λεγετε) και το κλείδωμα της οθόνης κατα την συνομιλία (επίσης δεν θυμάμαι πως λεγετε).

Δεν αντιμετώπισα κάποιο θέμα με το σήμα παρότι ειμαι σε υπόγειο 8 ωρες την ημερα λόγο δουλειας.

Ειμαι στην 3η φόρτηση και διαπίστωσα πως με χρήση δεδομένων/ wifi στην μιαμιση μερα έχω 35%.

Περιπου η μιση αυτονομία απο το Elite5 που αντικατεστησε και πηγαινε με πολυ χρηση ιντερνετ, youtube, συνομιολίες και άλλα για πανω απο δυομιση μερες με όριο φώρτησης απο μενα το 15%.

Το εχω βαλει στην εξοικονόμηση ενέργειας για να δω πως θα την διαχειριστεί και αν θα κρατήσει περισσότερο.

Θα περιμένω να δω μετα την δεκατη φόρτιση πως πάει για να στρώση και η μπαταρία.

Σε γενικες γραμμες πάει σφαίρα για τα δικά μου δεδομένα, internet, gps, κλίσεις όλα καλα...η μπαταρια θα δουμε πως θα εξελιχθεί αν και η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.

ερώτηση

υπάρχει τρόπος να μεγαλώσουμε την πάνω γραμμή που δείχνει ποσοστό μπαταρίας, ώρα και σήμα κινητής...

...λιγο πριν τα 50 και δεν βλέπω τις ενδείξεις ο γκαβος την πρεσβυωπία μου μέσα... :p

Όταν είναι ενεργοποιημένο το COSMOTE WiFi Calling εμφανίζεται κάποια ένδειξη στην οθόνη;

Δες στην παρακάτω φωτό αριστερά από την ένδειξη του wifi.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω τα παιδιά που το χρησιμοποιούν καιρό (εγώ μόλις χθες το ενεργοποίησα), είναι αν πρέπει να έχω και τις δύο λειτουργίες στο "on" ("χρήση volte" & "πραγματοποιήστε κλήσεις μέσω wifi") ή μόνο τη δεύτερη.

664c5f60aed17b6899a9c0c06c9c8551.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 7

Edited by jimteo
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αγόρασα από το ΠΛΑΙΣΙΟ ένα πριν από 2 μήνες περίπου, για το αυτ/το και διαπίστωσα, με μεγάλη έκπληξη, ότι ΔΕΝ φόρτιζε από τον αντάπτορα. Το δοκίμασα στο ρεύμα και φόρτιζε κανονικά, οπότε έβαλα το νέο στο σπίτι και στο αυτ/το αυτό της συσκευασίας.

Δες στην παρακάτω φωτό αριστερά από την ένδειξη του wifi.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω τα παιδιά που το χρησιμοποιούν καιρό (εγώ μόλις χθες το ενεργοποίησα), είναι αν πρέπει να έχω και τις δύο λειτουργίες στο "on" ("χρήση volte" & "πραγματοποιήστε κλήσεις μέσω wifi") ή μόνο τη δεύτερη.

664c5f60aed17b6899a9c0c06c9c8551.jpg

Εμένα το VoLTE δε με ενδιαφέρει και το έχω κλειστό, σπίτι όμως που έχω κάκιστο σήμα έχω ενεργοποιημένο τη δεύτερη επιλογή με προτεραιότητα στο wifi

Κατάλαβα. Ευχαριστώ.

Το wifi calling ποτέ υποτίθεται ότι ενεργοποιείται;

Ρωτάω γιατί έχω σήμα 4 στις 5 γραμμές κι αυτό είναι ενεργοποιημένο. Έτσι δουλεύει;

Στις προτιμήσεις δικτύου έχω επιλέξει "δίκτυα κινητής".

Όχι πως με χαλάει, απλά από περιέργεια.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.