apokakia Δημ. April 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2024 11 ώρες πριν, xnikos said: 2 λεπτά υπόθεση είναι να τις ξεφορτωθείς όλες για πάντα πως γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2024 (edited) Blokada ή άλλη παρόμοια εφαρμογή. Είχα βάλει το Blokada από το 2019 που το αγόρασα και δεν είχα καμία ενόχληση. Edited April 8, 2024 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. April 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2024 (edited) 1 hour ago, apokakia said: πως γίνεται; 1. πας ρυθμίσεις/σύνδεση και κοινοποίηση και στο προσωπικό DNS βάζεις: dns.adguard-dns.com 2. καλό είναι να κάνεις και τα παρακάτω, ειδικά το msa είναι πολύ απλά όλα https://gr.gizchina.com/2022/06/07/how-to-afaireste-oles-tis-diafimiseis-apo-kathe-xiaomi-kinito/ * αν υπάρχει πρόσβαση root βέβαια, βάζεις απλά το Adaway Edited April 8, 2024 by xnikos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2024 2 ώρες πριν, xnikos said: 1. πας ρυθμίσεις/σύνδεση και κοινοποίηση και στο προσωπικό DNS βάζεις: dns.adguard-dns.com 2. καλό είναι να κάνεις και τα παρακάτω, ειδικά το msa είναι πολύ απλά όλα https://gr.gizchina.com/2022/06/07/how-to-afaireste-oles-tis-diafimiseis-apo-kathe-xiaomi-kinito/ * αν υπάρχει πρόσβαση root βέβαια, βάζεις απλά το Adaway Το έχω προσπαθήσει στο Poco M6 Pro που αντικατέστησε το RN7, αλλά παραμένει ανενεργό το Προσωπικό DNS είτε γράψω τη διεύθυνση είτε είναι κενη. Δεν καταλαβαίνω γιατί. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. April 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2024 28 minutes ago, makap said: Το έχω προσπαθήσει στο Poco M6 Pro που αντικατέστησε το RN7, αλλά παραμένει ανενεργό το Προσωπικό DNS είτε γράψω τη διεύθυνση είτε είναι κενη. Δεν καταλαβαίνω γιατί. τι εννοείς? το συμπληρώνεις, το επιλέγεις και διαγράφεται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2024 5 minutes ago, xnikos said: τι εννοείς? το συμπληρώνεις, το επιλέγεις και διαγράφεται??? Είχα προσπαθήσει προηγουμένως, είχε ένα κενό και το διόρθωσα, και παρέμεινε ανενεργό το "Αποθήκευση". Το έγραψα πάλι τώρα χωρίς λάθος, και αυτή τη φορά το αποθήκευσε. Ευχαριστώ. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. April 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2024 (edited) On 8/4/2024 at 10:10 ΠΜ, xnikos said: 1. πας ρυθμίσεις/σύνδεση και κοινοποίηση και στο προσωπικό DNS βάζεις: dns.adguard-dns.com 2. καλό είναι να κάνεις και τα παρακάτω, ειδικά το msa είναι πολύ απλά όλα https://gr.gizchina.com/2022/06/07/how-to-afaireste-oles-tis-diafimiseis-apo-kathe-xiaomi-kinito/ * αν υπάρχει πρόσβαση root βέβαια, βάζεις απλά το Adaway Τα έχω κανει αυτά αλλά κατά καιρούς πχ στη διαγραφή σκουπιδιών ξαναβάζει. Το αλλάζω όμως το κινητό λόγω ότι κολλάει ανά δύο μέρες τουλάχιστον και θέλει επανεκκίνηση Edited April 10, 2024 by takpanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. May 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2024 Το γράφω και εδώ.... Ερώτηση αν ξέρει κάποιος....σε ξενοδοχείο που έχει wifi που ζητάει να δώσεις το οκ για αυτόματη σύνδεση....το κάνω και συνδέεται στο wifi αλλά γράφει "συνδεδεμένο χωρίς σύνδεση". Τι φταίει? Κινητό xiaomi redmi note 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. May 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2024 1 ώρα πριν, takpanos said: Το γράφω και εδώ.... Ερώτηση αν ξέρει κάποιος....σε ξενοδοχείο που έχει wifi που ζητάει να δώσεις το οκ για αυτόματη σύνδεση....το κάνω και συνδέεται στο wifi αλλά γράφει "συνδεδεμένο χωρίς σύνδεση". Τι φταίει? Κινητό xiaomi redmi note 7 πάντως όχι το κινητό σου... στα ξενοδοχεία έχουν συνήθως repeaters και μπορεί αυτό στον όροφο σου να "κόλλησε" δοκίμασε να συνδεθείς σε άλλο - αν υπάρχει ακριβώς το ίδιο έπαθα το Πάσχα σε ξενοδοχείο που ήμουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2024 13 ώρες πριν, takpanos said: Το γράφω και εδώ.... Ερώτηση αν ξέρει κάποιος....σε ξενοδοχείο που έχει wifi που ζητάει να δώσεις το οκ για αυτόματη σύνδεση....το κάνω και συνδέεται στο wifi αλλά γράφει "συνδεδεμένο χωρίς σύνδεση". Τι φταίει? Κινητό xiaomi redmi note 7 Μπορεί να έχουν στήσει και κάποιο hotspot, που να απαιτεί να συμφωνήσεις με κάποιους όρους ή να ταυτοποιηθείς. Δοκίμασε να ανοίξεις browser ή να πλοηγηθείς σε κάποια ιστοσελίδα, να δεις εάν θα σου βγάλει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. May 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2024 14 ώρες πριν, xnikos said: πάντως όχι το κινητό σου... στα ξενοδοχεία έχουν συνήθως repeaters και μπορεί αυτό στον όροφο σου να "κόλλησε" δοκίμασε να συνδεθείς σε άλλο - αν υπάρχει ακριβώς το ίδιο έπαθα το Πάσχα σε ξενοδοχείο που ήμουν... Το κινητό φταίει φίλε γιατί της γυναίκας το samsung μπαινει 2 ώρες πριν, minast said: Μπορεί να έχουν στήσει και κάποιο hotspot, που να απαιτεί να συμφωνήσεις με κάποιους όρους ή να ταυτοποιηθείς. Δοκίμασε να ανοίξεις browser ή να πλοηγηθείς σε κάποια ιστοσελίδα, να δεις εάν θα σου βγάλει κάτι. Το μόνο που μου βγάζει είναι να συμφωνώ σε αυτόματη σύνδεση με το δίκτυο. Έχω ανοίξει browser και τρώω άκυρο Ευχαριστώ πάντως παιδιά για το ενδιαφέρον 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. July 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2024 On 29/5/2024 at 3:15 ΜΜ, takpanos said: Το κινητό φταίει φίλε γιατί της γυναίκας το samsung μπαινει Το μόνο που μου βγάζει είναι να συμφωνώ σε αυτόματη σύνδεση με το δίκτυο. Έχω ανοίξει browser και τρώω άκυρο Ευχαριστώ πάντως παιδιά για το ενδιαφέρον Για να κλείσω το θέμα. Αγόρασα το samsung A55 και μπαίνει σε δημόσιο wifi που το redmi note 7 έμπαινε αλλά δεν είχε σύνδεση. Κάπου φταίει το xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts