konakis Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Αν έχεις περάσει MIUI 12 κι εφόσον λογικά είναι το ίδιο με 9ς & 9 Pro που έχω,πας Ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο,αποθηκευτικός χώρος πατάς πάνω και μετά πας κάτω κάτω στην εκκαθάριση. ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι βαθιά εκκαθάριση πρόσεξε... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stauros11 Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Αν έχεις περάσει MIUI 12 κι εφόσον λογικά είναι το ίδιο με 9ς & 9 Pro που έχω,πας Ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο,αποθηκευτικός χώρος πατάς πάνω και μετά πας κάτω κάτω στην εκκαθάριση. ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι βαθιά εκκαθάριση πρόσεξε... εμενα εχει το "ελευθερώστε χώρο" και τη "βαθια εκκαθάριση"... δεν εχει κατι αλλο Παράθεση SM-7505 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Το ελευθερώστε χώρο επέλεξε Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 με το miui12 το τηλέφωνο κολλάει και όταν είναι ανοιχτό δεν αναγνωρίζει το καλώδιο το βάζω για φόρτιση και δεν ξεκινάει πρέπει να το κλείσω για να ξεκινήσει να φορτίζει? Έκανα και factory reset αλλα δεν βλέπω γιατρειά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 με το miui12 το τηλέφωνο κολλάει και όταν είναι ανοιχτό δεν αναγνωρίζει το καλώδιο το βάζω για φόρτιση και δεν ξεκινάει πρέπει να το κλείσω για να ξεκινήσει να φορτίζει? Έκανα και factory reset αλλα δεν βλέπω γιατρειά? Το δικό μου δεν έχει τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Το ελευθερώστε χώρο είναι η εκκθάριση που έχει στην αρχική οθόνη με εικονίδιο. Νομίζω δεν έχει αυτό που είχε στην 11 και ανέφερε ο φίλος πιο πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Από τότε που αγόρασα το RN7, χρησιμοποιώ τα δύο εικονίδια για καθαρισμό και δεν παρατήρησα καμία αλλαγή με το 10 και τη miui 12. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Το ελευθερώστε χώρο είναι η εκκθάριση που έχει στην αρχική οθόνη με εικονίδιο. Νομίζω δεν έχει αυτό που είχε στην 11 και ανέφερε ο φίλος πιο πριν το ίδιο πράγμα έκανε κι εκείνο, όπως και τα εικονίδια, δλδ καθαρισμό της cache Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stauros11 Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 Το ελευθερώστε χώρο είναι η εκκθάριση που έχει στην αρχική οθόνη με εικονίδιο. Νομίζω δεν έχει αυτό που είχε στην 11 και ανέφερε ο φίλος πιο πριν εχω την εντύπωση πως δεν ειναι το ιδιο.. με την 11αρα πηγανες στη μνημη και ειχε εκκαθάριση μνηνης ram και αμεσως γινοταν εκκαθάριση.. ασχετα απο τις εφαρμογές που εχει.. νομιζω δεν ειναι το ιδιο αλλα μακαρι να κανω λαθος! Παράθεση SM-7505 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 εχω την εντύπωση πως δεν ειναι το ιδιο.. με την 11αρα πηγανες στη μνημη και ειχε εκκαθάριση μνηνης ram και αμεσως γινοταν εκκαθάριση.. ασχετα απο τις εφαρμογές που εχει.. νομιζω δεν ειναι το ιδιο αλλα μακαρι να κανω λαθος! Δεν ξέρω πώς αντιμετωπίζεται το θέμα σε άλλες εκδόσεις, αλλά, στην EU που έχω, χρησιμοποιούσα από την αρχή τα δύο εικονίδια για το καθάρισμα, σε όλες τις αναβαθμίσεις που έγιναν μέχρι τώρα (10 και miui 12). Ποτέ δεν πήγα μέσω των Ρυθμίσεων. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stauros11 Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 Δεν ξέρω πώς αντιμετωπίζεται το θέμα σε άλλες εκδόσεις, αλλά, στην EU που έχω, χρησιμοποιούσα από την αρχή τα δύο εικονίδια για το καθάρισμα, σε όλες τις αναβαθμίσεις που έγιναν μέχρι τώρα (10 και miui 12). Ποτέ δεν πήγα μέσω των Ρυθμίσεων. και στη 10 και στην 11 απο τις ρυθμίσεις πηγαινες "σχετικα με το τηλέφωνο - >αποθηκευτικος χώρος - >δεδομενα προσωρινής μνημης" πατούσες εκει και τα έσβηνες ολα. Παράθεση SM-7505 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 Έτσι ακριβώς, τώρα στην 12 πας σχετικά με τηλέφωνο, αποθηκευτικός χώρος , ελευθερώστε χώρο (κάτω κάτω) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokakia Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Έχετε να προτείνετε κάποια ακουστικά συμβατά με τη συσκευή μέχρι 30€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 (edited) και στη 10 και στην 11 απο τις ρυθμίσεις πηγαινες "σχετικα με το τηλέφωνο - >αποθηκευτικος χώρος - >δεδομενα προσωρινής μνημης" πατούσες εκει και τα έσβηνες ολα. την cache έσβηνες... εχω την εντύπωση πως δεν ειναι το ιδιο.. με την 11αρα πηγανες στη μνημη και ειχε εκκαθάριση μνηνης ram και αμεσως γινοταν εκκαθάριση.. ασχετα απο τις εφαρμογές που εχει.. νομιζω δεν ειναι το ιδιο αλλα μακαρι να κανω λαθος! η ram τι σχέση έχει με την cache???:wacko: ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχετε να προτείνετε κάποια ακουστικά συμβατά με τη συσκευή μέχρι 30€; ΟΛΑ τα ακουστικά με stereo jack 3.5'' και ΟΛΑ τα bluetooth είναι συμβατά και είναι χιλιάδες... για όλα τα γούστα και πορτοφόλια και πολλές διαφορετικές χρήσεις :) Edited November 28, 2020 by xnikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokakia Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 ΟΛΑ τα ακουστικά με stereo jack 3.5'' και ΟΛΑ τα bluetooth είναι συμβατά και είναι χιλιάδες... για όλα τα γούστα και πορτοφόλια και πολλές διαφορετικές χρήσεις :) Αρχικά ευχαριστώ. Εννοούσα αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάποια και είναι ευχαριστημένος και από την χρήση και από την ποιότητα κατασκευής. Βασικά ενδιαφέρομαι για ακουστικά με καλώδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deninho Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Αρχικά ευχαριστώ. Εννοούσα αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάποια και είναι ευχαριστημένος και από την χρήση και από την ποιότητα κατασκευής. Βασικά ενδιαφέρομαι για ακουστικά με καλώδιο. αγόρασα πρόσφατα τα edifier x3 στα 20€ από γνωστό κατάστημα. Γενικά δε με ψήνουν τα ενδώτια, αλλά τα πήρα για λύση ανάγκης. Ικανοποιητικός ήχος, αξιοπρεπής μπαταρία για true wireless, δεν πέφτουν (περπατούσα 2+ ώρες), με άκουγαν ικανοποιητικά όταν πήρα τηλέφωνο αρκεί να μη φυσούσε κόντρα (λογικό φαντάζομαι). Αφότου το έγραψα είδα ότι ψάχνεις για ακουστικά με καλώδιο :lol: αλλά το αφήνω μήπως ενδιαφέρει κανέναν άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Αρχικά ευχαριστώ. Εννοούσα αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάποια και είναι ευχαριστημένος και από την χρήση και από την ποιότητα κατασκευής. Βασικά ενδιαφέρομαι για ακουστικά με καλώδιο. έχω καιρό να αγοράσω ενσύρματα αλλά όλα της Xiaomi π.χ είναι VFM, ακόμη και αυτά των 5-7€ και ξαναλέω, ανάλογα την χρήση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Βρες σεις εξηγήστε μου αυτό που συμβαίνει.. Ρυθμίσεις - σχετικά με το τηλέφωνο - αποθηκευτικός χώρος. Παρατηρώ πως ο χώρος που χρησιμοποιείται αυξάνει. Μα οι φωτογραφίες και βίντεο που βγάζω πηγαίνουν στην κάρτα. Τι άλλο συμβαίνει και ο χώρος αυτός αυξάνει;;;; Τώρα είναι στα 22,7 GB Πολύ κουφό μου φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 Βρες σεις εξηγήστε μου αυτό που συμβαίνει.. Ρυθμίσεις - σχετικά με το τηλέφωνο - αποθηκευτικός χώρος. Παρατηρώ πως ο χώρος που χρησιμοποιείται αυξάνει. Μα οι φωτογραφίες και βίντεο που βγάζω πηγαίνουν στην κάρτα. Τι άλλο συμβαίνει και ο χώρος αυτός αυξάνει;;;; Τώρα είναι στα 22,7 GB Πολύ κουφό μου φαίνεται. το γράφημα δεν σου δείχνει την χρήση? τι έκδοση έχεις? τσέκαρε και τον φάκελλο miui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 εμένα πάντως εδώ και κάτι μήνες έχει γίνει αρκετά αργό το τηλέφωνο και ειδικά η φωτογραφική μηχανή δηλαδή αν σκεφτώ τώρα να βγάλω μια φωτογραφία μπορεί να περάσουιν και 15" μέχρι να ανοίξει η κάμερα και να βγάλει και φωτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Αυτό μου δείχνει : https://ibb.co/Y8hJqBW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Με το stock dialer, όταν ελαχιστοποιήσεις μία κλήση για να ανοίξεις άλλη εφαρμογή, εμφανίζεται μία πράσινη φουσκίτσα που μπορείς να τη σύρεις οπουδήποτε στην οθόνη. Η δικιά μου έχει κολλήσει στην πάνω μπάρα, αλλά όποτε πάω να την τραβήξω, κατεβάζει την "κουρτίνα" των ρυθμίσεων. Σκέφτεστε κάποιο τρόπο να την κατεβάσω χαμηλότερα, χωρίς να σβήσω τις ρυθμίσεις του dialer; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Με το stock dialer, όταν ελαχιστοποιήσεις μία κλήση για να ανοίξεις άλλη εφαρμογή, εμφανίζεται μία πράσινη φουσκίτσα που μπορείς να τη σύρεις οπουδήποτε στην οθόνη. Η δικιά μου έχει κολλήσει στην πάνω μπάρα, αλλά όποτε πάω να την τραβήξω, κατεβάζει την "κουρτίνα" των ρυθμίσεων. Σκέφτεστε κάποιο τρόπο να την κατεβάσω χαμηλότερα, χωρίς να σβήσω τις ρυθμίσεις του dialer;Έχω την εντύπωση πως δεν μπορείς να την μετακινήσεις πλέον. Και εμένα εκεί πάνω αριστερά είναι. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Αυτό μου δείχνει : https://ibb.co/Y8hJqBW μια χαρά φαίνεται, το "σύστημα" είναι normal, οι εφαρμογές φυσικά "μεγαλώνουν" με κάθε update, χώρια η cache και τα data που δημιουργούν... πάνε στην διαχείριση εφαρμ., ταξινόμηση κατά χώρο αποθήκευσης και θα δεις :) ----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εμένα πάντως εδώ και κάτι μήνες έχει γίνει αρκετά αργό το τηλέφωνο και ειδικά η φωτογραφική μηχανή δηλαδή αν σκεφτώ τώρα να βγάλω μια φωτογραφία μπορεί να περάσουιν και 15" μέχρι να ανοίξει η κάμερα και να βγάλει και φωτό κάτι δεν κάνεις σωστά λοιπόν... ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με το stock dialer, όταν ελαχιστοποιήσεις μία κλήση για να ανοίξεις άλλη εφαρμογή, εμφανίζεται μία πράσινη φουσκίτσα που μπορείς να τη σύρεις οπουδήποτε στην οθόνη. Η δικιά μου έχει κολλήσει στην πάνω μπάρα, αλλά όποτε πάω να την τραβήξω, κατεβάζει την "κουρτίνα" των ρυθμίσεων. Σκέφτεστε κάποιο τρόπο να την κατεβάσω χαμηλότερα, χωρίς να σβήσω τις ρυθμίσεις του dialer; μα δεν είναι φουσκίτσα, ειδοποίηση είναι για την ελαχιστοποίηση και φυσικά κάθεται στην μπάρα... πατώντας την επιστρέφεις στον dialer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 μια χαρά φαίνεται, το "σύστημα" είναι normal, οι εφαρμογές φυσικά "μεγαλώνουν" με κάθε update, χώρια η cache και τα data που δημιουργούν... πάνε στην διαχείριση εφαρμ., ταξινόμηση κατά χώρο αποθήκευσης και θα δεις :) ----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κάτι δεν κάνεις σωστά λοιπόν... ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μα δεν είναι φουσκίτσα, ειδοποίηση είναι για την ελαχιστοποίηση και φυσικά κάθεται στην μπάρα... πατώντας την επιστρέφεις στον dialer Ε δεν είναι και τόσο φυσικό ότι κάθεται στην μπάρα, όταν τόσους μήνες ήταν floating :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts