Jump to content

Redmi Note 7

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τίποτα εμφανές. Όλα λειτουργούν όπως πριν (και το WiFi calling με Cosmote).

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φίλε μου έχεις ευρωπαϊκή έκδοση; Δεν μπορώ να καταλάβω πως σε εσάς δουλεύει και σε μένα όχι.

Φίλε μου έχεις ευρωπαϊκή έκδοση; Δεν μπορώ να καταλάβω πως σε εσάς δουλεύει και σε μένα όχι.

K γω έχω την 11.0.8.0 PFGEUXM stable, αγορασμένο από Public κ δουλεύει μια χαρά το WiFi calling σε Cosmote

K γω έχω την 11.0.8.0 PFGEUXM stable, αγορασμένο από Public κ δουλεύει μια χαρά το WiFi calling σε Cosmote
Τι μπορεί να φταίει σε μένα;

Κ μένα στην αρχή είχε φάει ένα κόλλημα κ δεν δούλευε. Μετά από 2 μέρες που έκανα την αναβάθμιση, δουλεύει κανονικά.

Έχεις στείλει το σωστό μήνυμα ενεργοποίησης στην cosmote; μετά έκανες επανεκκίνηση;ο διακόπτης απο τις κάρτες & κινητά δίκτυα είναι ενεργοποιημένος;

Redmi By Xiaomi

Έχεις στείλει το σωστό μήνυμα ενεργοποίησης στην cosmote; μετά έκανες επανεκκίνηση;ο διακόπτης απο τις κάρτες & κινητά δίκτυα είναι ενεργοποιημένος;
Δουλεύω volte και VoWiFi πολλούς μήνες. Μετά την τελευταία αναβάθμιση και χωρίς να πειράξω τίποτα, αυτά δεν δουλεύουν. Από τις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημενα. είναι κάτι άλλο να δω;

Ναι, ευρωπαϊκή έκδοση έχω. PFGEUXM.

Καλησπέρα στην παρέα, έχω το note7 περίπου στον ένα χρόνο. Από την αρχή χρησιμοποιούσα τα Samsung u flex και από τον Ιανουάριο πήγα στα creative outlier.μεχρι και την 11.0.6 δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Αλλά με τα δύο τελευταία updates η επικοινωνία μέσω Bluetooth είναι αδύνατη. Ενώ εγώ ακούω κανονικά τον συνομιλητή μου οι άλλοι χωρίς εξαίρεση με ακούν παρά πολύ βαθιά. Τα έκανα pair με ένα a51 ένα MLS notch και ένα iPhone 11 και σε όλα ο ήχος συνομιλίας ήταν κανονικός. Δοκίμασα από τα developer options να κάνω disable master volume για Bluetooth, έχω κάνει 2-3 φορές pair unpair με check πάντα ότι από τα ακουστικά είμαι στην maximum ένταση αλλά δεν μπορώ να το λύσω. Έχεις αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο; ή έχετε και άλλο να μου προτείνετε;

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Δουλεύω volte και VoWiFi πολλούς μήνες. Μετά την τελευταία αναβάθμιση και χωρίς να πειράξω τίποτα, αυτά δεν δουλεύουν. Από τις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημενα. είναι κάτι άλλο να δω;

Επανεκκίνηση έκανες; Πολλές φορές αποδεικνύεται η σωστή λύση σε προβλήματα.

Χαιρετώ την ομάδα,παρακολουθώ το νημμα καθώς είμαι κάτοχος του Redmi note 7,το έχω εδώ και περίπου 1 χρόνο.Θελω ναμκανω μια παρατήρηση δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κανέναν,έχω πρόβλημα συνδεσιμότητας στις υπηρεσίες Google και συγκεκριμα στην αναζήτηση και στο YouTube, παράδειγμα είμαι google διαβάζω ειδήσεις και βγαίνω στην αρχική,κοιτάω κάτι άλλο πχ και ξαναμπαινω ,δεν φορτώνουν οι σελίδες μου λέει έλεγξε την σύνδεση ενώ έχω 400mbs ταχύτητα(μένω Γερμανία)το ίδιο με τα βίντεο ,και τώρα τελευταία επίσης μου το κάνει και με το playstore,μπαίνω να αναζητήσω μια εφαρμογή η να κάνω ανανέωση κάποια και δεν φορτώνει δεν κάνει τίποτα,η μόνη λύση είναι να τα κλείσω όλα διαγράφη ,και μετά να κλείσω το wifi και να το ξαναανοιξω,ίσως χρειαστεί 2 3 φορές να το κάνω για να πιάσει ίντερνετ,Να πω ότι στον browser mi η στον Chrome η αμαζον πχ έχει κανονικά ίντερνετ.Μακροσκελες κείμενο,αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα το εκτιμούσα.
Poco x3

Δεν είχα μέχρι τώρα τα προβλήματα που περιγράφεις, αλλά μια επανεκκίνηση του κινητού λύνει πολλές φορές προβλήματα.

Χαιρετώ την ομάδα,παρακολουθώ το νημμα καθώς είμαι κάτοχος του Redmi note 7,το έχω εδώ και περίπου 1 χρόνο.Θελω ναμκανω μια παρατήρηση δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κανέναν,έχω πρόβλημα συνδεσιμότητας στις υπηρεσίες Google και συγκεκριμα στην αναζήτηση και στο YouTube, παράδειγμα είμαι google διαβάζω ειδήσεις και βγαίνω στην αρχική,κοιτάω κάτι άλλο πχ και ξαναμπαινω ,δεν φορτώνουν οι σελίδες μου λέει έλεγξε την σύνδεση ενώ έχω 400mbs ταχύτητα(μένω Γερμανία)το ίδιο με τα βίντεο ,και τώρα τελευταία επίσης μου το κάνει και με το playstore,μπαίνω να αναζητήσω μια εφαρμογή η να κάνω ανανέωση κάποια και δεν φορτώνει δεν κάνει τίποτα,η μόνη λύση είναι να τα κλείσω όλα διαγράφη ,και μετά να κλείσω το wifi και να το ξαναανοιξω,ίσως χρειαστεί 2 3 φορές να το κάνω για να πιάσει ίντερνετ,Να πω ότι στον browser mi η στον Chrome η αμαζον πχ έχει κανονικά ίντερνετ.Μακροσκελες κείμενο,αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα το εκτιμούσα.

Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο!

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Επανεκκίνηση έκανες; Πολλές φορές αποδεικνύεται η σωστή λύση σε προβλήματα.
Εκανα.

Android 10 το ξεχνάμε;

Θα πάρει σίγουρα αφού όσοι έχουμε developer rom το έχουμε πάρει από το Γενάρη.

Βέβαια μην νομίζεις ότι θα καταλάβεις κάποια διαφορά, απλά στην έκδοση android θα γράφει 10 αντί για 9

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Βέβαια μην νομίζεις ότι θα καταλάβεις κάποια διαφορά, απλά στην έκδοση android θα γράφει 10 αντί για 9

Αυτό είναι αλήθεια. Την διαφορά θα την δούμε στο MIUI 12.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Και δε θα έχει και ηχογράφηση συνομιλίας όσοι έχουν την EU rom τουλάχιστον. Εγώ προσωπικά δεν θα κάνω αναβάθμιση σε android 10. Δεν κερδίζεις τίποτα, αντιθέτως χάνεις.

Και δε θα έχει και ηχογράφηση συνομιλίας όσοι έχουν την EU rom τουλάχιστον. Εγώ προσωπικά δεν θα κάνω αναβάθμιση σε android 10. Δεν κερδίζεις τίποτα, αντιθέτως χάνεις.

Θα περάσει μόνο του Google phone και Google messages όπως στα μεταγενέστερα;

Έτσι ακριβώς.

επειδή σε βλέπω πολύ "ενημερωμένο" και σίγουρο, μήπως ξέρεις να μας πεις πότε μια ενημέρωση διέγραψε εφαρμογές και τις αντικατέστησε με άλλες? (διαγράφοντας μάλιστα τις επαφές των χρηστών?)

όπως ξαναέγραψα πιο πιθανό είναι να μην πάρει 10 η EU, παρά το παραπάνω σενάριο

επειδή σε βλέπω πολύ "ενημερωμένο" και σίγουρο, μήπως ξέρεις να μας πεις πότε μια ενημέρωση διέγραψε εφαρμογές και τις αντικατέστησε με άλλες? (διαγράφοντας μάλιστα τις επαφές των χρηστών?)

όπως ξαναέγραψα πιο πιθανό είναι να μην πάρει 10 η EU, παρά το παραπάνω σενάριο

Γιατί να μην πάρει 10 η EU;θα είναι μεγάλη αδικία καθώς οι περισσότεροι Ελλάδα τουλάχιστον έχουν EU

Γιατί να μην πάρει 10 η EU;θα είναι μεγάλη αδικία καθώς οι περισσότεροι Ελλάδα τουλάχιστον έχουν EU

κατ αρχήν τι θα πει αδικία και γιατί είναι τόσο σημαντικό το 10? στα xiaomi η έκδοση miui φέρνει τα νέα χαρακτηριστικά και σίγουρα θα πάρει την 12. Πολλές φορές ενσωματώνονται χαρακτηριστικά που υπάρχουν σε επόμενες android versions ή ούτε καν σε αυτές...

(εγώ android 10 έχω(dev),αλλά δεν είδα καμιά διαφορά απ το 9)

κατά δεύτερον, δεν φταίει η xiaomi για το GDPR, δεν είναι υποχρεωμένη να "χαλάσει" τις δικές της εφαρμογές, οπότε για Ευρώπη επέλεξε τις αντίστοιχες της google (στα νέα μοντέλα)

το σημαντικό είναι ότι επιλογές υπάρχουν για όλους, όποιος θέλει οπωσδήποτε android 10 λοιπόν υπάρχει εδώ και καιρό η "ελληνική" και η "ευρωπαϊκή" (και είναι μάλλον και αρκετά καλύτερες!)