vag74 Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Για να πω την αλήθεια, αυτό ακριβώς με εντυπωσίασε πρώτα απ όλα στο κινητό. Άψογος ήχος κατά την κλήση. Γι αυτό με παραξένεψαν τα παράπονα των, παραπάνω, φίλων. Το καλύτερο ακουστικό που έχω πιάσει. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την 11 που κατέβασα με Downmi, να την περάσω; Η να περιμένω βελτιώσεις και νέα διανομή;Εγώ που έχω την 11 Ευρωπαϊκή αν δεν χρειάζεσαι το WiFi call θα έλεγα να την περάσεις είναι πάρα πολύ καλή Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 κατοχος του κινητου εδω και ενα μηνα περιπου. Προηγουμενο κινητο το redmi note 4.Συμπερασμα.... Το ΝΟΤΕ 7 έχει -Καλυτερη καμερα -Καλυτερη ευκρινεια στην οθονη -χειροτερη μπαταρια -χειρότερο σήμα στο δίκτυο δεδομένων -χειρότερο led ειδοποιησεων (πολυ μικρό και χωρίς ποικιλια χρωματων στις ειδοποιησεις) -πολυ χειροτερο σημα στις ιδιες τοποθεσιες που ημουν και πριν και στο σπιτι αλλα και στην εργασια -και τα δυο κινητα δεν δεχονται τις ειδοποιησεις του facebook (π.χ γενεθλια φιλου και διαφορες αλλες ενημερωσεις) -και τα δυο κινητα δεν ειχα καλη ποιοτητα κλησεων αλλα ειδικα στο NOTE 7 ειναι τρελη η απογοητευση. Με λίγα λόγια άνθρακας ο θυσαυρός και παρόλο που είναι κούκλα το κινητό και ειδικά το μπλε που το αγόρασα μου άρεσε πάρα πολύ.Και η μπλε η θήκη εκπληκτικη σε όψη και αφή. Το κινητό το αγόρασα 167 με διετή εγγύηση απο το καταστημα drele στην Γλυφάδα της Αθήνας στις 11-10 και 15 ευρω επιπλέον σε θήκη και tempered glass.Τώρα θα το πουλήσω. Όποιος παρακολουθούσε το θέμα είχαμε αναφέρει πολλές φορές για το χειροτερο σήμα του κινητού. Αν ψάξεις τις άδειες θα βρεις να σου έρχονται ειδοποιήσεις στο fb για γενέθλια, εμένα μου έρχονται κανονικά. Η μπαταρία είναι μια χαρά έχω 7 ώρες sot. H ποιότητα κλήσεων είναι πολύ καλή. Μιλάω αρκετές ώρες στο τηλέφωνο λόγω της δουλειάς μου και πάντα ακούω κρύσταλλο τον συνομιλητή. Αν συγκρίνεις τις οθόνες ειδικά με το note4 η διαφορά είναι τεράστια. Μην το δίνεις το κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Τα λες λάθος. Έχω Redmini Note 4X απ' το 2017 και τώρα το 7 μαζί με Mi9. Οι κλήσεις στο 97βγαίνουν όλες σε HD, κάμερα αστέρι του 7, συναγωνίζεται του Mi9 στο άνετο. Μπαταρία αστέρι. Μου φαίνεται ότι κάτι κάνεις λάθος.Επειδή και εγώ έχω το 4Χ και το note 7 αποκλείεται να έχει καλύτερη μπαταρία το note 7....... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Καλημέρα. Θυμιστε μου που πηγαίνουμε για να απενεργοποιήσουμε την αυτόματη ενημέρωση. Μέχρι να στρώσει η 11, δε θα ήθελα να την εγκαταστήσω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κινητό όπως έχει τώρα. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Το 4x έχει 5,5 οθόνη,μικρότερο επεξεργαστή και μπαταρία 4100,με το7 έχουμε πάει σε πολύ καλύτερη και πιο μεγάλη οθόνη και αρκετά δυνατότερο επεξεργαστή με μπαταρία 4000,μην τα θέλουμε όλα δικά μας.Αν ο σκοπός μας είναι μόνο η μπαταρία παίρνεις ένα 3210 και ησυχάζεις,παρόλα αυτά με την 11 νομίζω έστρωσε η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Χωρίς να θέλω να προσβάλω, το 'δεν το κρατάς σωστά' ακούγεται σαν λογική... Μήλου. στο redmi note 7 ο αισθητήρας είναι πολύ ψηλά, αρκετά δεξιά και βλέπει και λίγο προς τα πάνω, πρέπει να αισθάνεσαι την άνω ακμή του κινητού μέσα στο αυτί για να ακούς τέλεια και να δουλεύει σωστά ο αισθητήρας ειδικά αν έχεις συνηθίσει σε τηλ με μεγάλα περιθώρια, θέλει εξοικείωση. και φυσικά δεν μου αρέσει αυτή η σχεδίαση, στο βωμό της μόδας (μικρά περιθώρια)θυσιάζεται η εργονομία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Επιβεβαιώνω και εγώ ότι το WiFi Call σταμάτησε να λειτουργεί με την 11. Μεγάλο φάουλ από πλευράς xiaomi.. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteri71 Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Καλημέρα. Θυμιστε μου που πηγαίνουμε για να απενεργοποιήσουμε την αυτόματη ενημέρωση. Μέχρι να στρώσει η 11, δε θα ήθελα να την εγκαταστήσω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κινητό όπως έχει τώρα. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 "Ρυθμίσεις > Σχετικά με το τηλέφωνο > Ενημέρωση συστήματος > πατάς στις 3 τελείες πάνω δεξιά > Ενημέρωση ρυθμίσεων > Αυτόματη λήψη off"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Ευχαριστώ πολύ φίλε. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Γεια σε όλους, Έχει εντοπίσει μήπως κάποιος, θήκη σιλικόνης με καλύμματα στις υποδοχές φόρτισης κ ακουστικών; Για προστασία από σκόνες κτλ. Τα απλά ξεχωριστά καλύμματα συνέχεια χάνονται. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Γεια σε όλους, Έχει εντοπίσει μήπως κάποιος, θήκη σιλικόνης με καλύμματα στις υποδοχές φόρτισης κ ακουστικών; Για προστασία από σκόνες κτλ. Τα απλά ξεχωριστά καλύμματα συνέχεια χάνονται. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Από τότε που το πήρα έχω αυτήν,τότε την είχα πάρει πιο ακριβά, προστατεύει πάρα πολύ καλά όλο το κινητό και τις καμερες και στις γωνίες έχει έξτρα λάστιχο ,έχει καλύμματα παντού αλλά το κάνει λίγο πιο χοντροκομμένο. https://www.ebay.com/itm/Shockproof-Hybrid-Armor-Case-Cover-For-Xiaomi-Redmi-7-7A-6A-4X-Note-5-6-7-8-Pro/142624817698?_trkparms=ispr%3D1&hash=item21351a0222:m:mKvw9Ctnl29Navrpa8KlLbw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Από τότε που το πήρα έχω αυτήν,τότε την είχα πάρει πιο ακριβά, προστατεύει πάρα πολύ καλά όλο το κινητό και τις καμερες και στις γωνίες έχει έξτρα λάστιχο ,έχει καλύμματα παντού αλλά το κάνει λίγο πιο χοντροκομμένο. https://www.ebay.com/itm/Shockproof-Hybrid-Armor-Case-Cover-For-Xiaomi-Redmi-7-7A-6A-4X-Note-5-6-7-8-Pro/142624817698?_trkparms=ispr%3D1&hash=item21351a0222:m:mKvw9Ctnl29Navrpa8KlLbw Σ'ευχαριστώ πολύ.αν και ιδανικά θα προτιμούσα μια διάφανη σιλικόνης, παρήγγειλα την γαλάζια που πιστεύω θα ταιριάζει με το μπλε κινητό μου. Αν βλέπω καλά απ' τις εικόνες, έχει προστατευτικά λαστιχακια για τις υποδοχές φόρτισης και ακουστικών. Άρα ,ότι έψαχνα. Εν αναμονή τώρα παραλαβής (ελπίζω πριν τα Χριστούγεννα) Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 (edited) Έχω πάρει και διαφανή σιλικόνης αλλά καμία σχέση με αυτην.Αυτη προστατεύει πολύ καλύτερα τις κάμερες(της σιλικόνης ήταν οριακή πίσω στις κάμερες)και είναι πιο ενισχυμένη παντού,με την διάφανη θα φοβάσαι μην σου πέσει το κινητό.Εχει φάει τρεις καλές τούμπες ως τώρα από ύψος και δεν κατάλαβε τίποτα.Φυσικά θέλει και τζαμακι μπροστά.Ουτε δαχτυλίδια στις κάμερες χρειάζεσαι με αυτήν ,ούτε προστατευτικά στις θύρες γιατί έχει και πάνω από όλα είναι και φτηνη.Εχω μείνει πολύ ευχαριστημενος,σε ένα μήνα τις είχα. Edited November 3, 2019 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpil Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Την ίδια θήκη έχω και εγώ, είναι λίγο τούμπανο αλλά προστατεύει πλήρως το κινητο και για όλες τις υποδοχές έχει προστασια. Έχω βάλει και τζαμακι μπροστά για καλό και για κακο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Ευχαριστώ πολύ φίλε. Στάλθηκε από το Redmi Note 7Δεν ξέρω τι σε προβληματίζει και δεν αναβαθμιζεις στην 11, μπαταρία και smoothness έχουν αλλάξει επίπεδο, επίσης ποσοστό μπαταρίας ευδιάκριτο, ακόμα και η στοκ κάμερα έχει βελτιωθεί,τι μόνο σοβαρό πρόβλημα είναι το WiFi call, για όσους το χρειάζονται θα πρέπει να περιμένουν την επόμενη 11 αλλιώς η συσκευή τρέχει όπως έπρεπε να τρέχει από την αρχή Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 (edited) Έχει κανείς το mi band 4 σε συνδυασμό με το κινητό μας; Με το που απομακρύνομαι από το τηλέφωνο και βγαίνω εκτός range Bluetooth, όταν ξαναγυρνώ, ενώ βρίσκονται μεταξύ τους και συγχρονίζουν με το mi fit, σταματάει να λειτουργεί η ειδοποίηση κλήσεων στο ρολόι. Πρέπει να ανοίξω και να κλείσω το Bluetooth στο τηλέφωνο για να λειτουργήσει ξανά. Θεωρώ απαράδεκτο να μη συγχρονίζουν ιδανικά δυο προϊόντα της ίδια εταιρείας Edited November 3, 2019 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Δεν ξέρω τι σε προβληματίζει και δεν αναβαθμιζεις στην 11, μπαταρία και smoothness έχουν αλλάξει επίπεδο, επίσης ποσοστό μπαταρίας ευδιάκριτο, ακόμα και η στοκ κάμερα έχει βελτιωθεί,τι μόνο σοβαρό πρόβλημα είναι το WiFi call, για όσους το χρειάζονται θα πρέπει να περιμένουν την επόμενη 11 αλλιώς η συσκευή τρέχει όπως έπρεπε να τρέχει από την αρχή Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια να είμαι ειλικρινης, δε μου έχει έρθει ακόμα. Είμαι με τη "ΜΙ" και όχι με την "EU". Εκείνο όμως που με φρενάρει, είναι το θέμα που ανέφερες με το wifi call. Έχω τεράστιο πρόβλημα στο σπίτι και με έχει σώσει αυτή η λειτουργία. Χωρίς αυτήν, πρέπει να βγαίνω στο μπαλκόνι και να μιλήσω. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Για να είμαι ειλικρινης, δε μου έχει έρθει ακόμα. Είμαι με τη "ΜΙ" και όχι με την "EU". Εκείνο όμως που με φρενάρει, είναι το θέμα που ανέφερες με το wifi call. Έχω τεράστιο πρόβλημα στο σπίτι και με έχει σώσει αυτή η λειτουργία. Χωρίς αυτήν, πρέπει να βγαίνω στο μπαλκόνι και να μιλήσω. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Οπότε καλά κάνεις και περιμένεις..όταν και άν φτιαχτεί το θέμα WiFiCall θα είμαι ο πρώτος που θα ενημερώσει εδω!! Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Έχει κανείς το mi band 4 σε συνδυασμό με το κινητό μας; Με το που απομακρύνομαι από το τηλέφωνο και βγαίνω εκτός range Bluetooth, όταν ξαναγυρνώ, ενώ βρίσκονται μεταξύ τους και συγχρονίζουν με το mi fit, σταματάει να λειτουργεί η ειδοποίηση κλήσεων στο ρολόι. Πρέπει να ανοίξω και να κλείσω το Bluetooth στο τηλέφωνο για να λειτουργήσει ξανά. Θεωρώ απαράδεκτο να μη συγχρονίζουν ιδανικά δυο προϊόντα της ίδια εταιρείας Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το Garmin fenix 6 pro και miui 11. Το redmi note 4 ήταν άψογο χωρίς προβλήματα Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Για να είμαι ειλικρινης, δε μου έχει έρθει ακόμα. Είμαι με τη "ΜΙ" και όχι με την "EU". Εκείνο όμως που με φρενάρει, είναι το θέμα που ανέφερες με το wifi call. Έχω τεράστιο πρόβλημα στο σπίτι και με έχει σώσει αυτή η λειτουργία. Χωρίς αυτήν, πρέπει να βγαίνω στο μπαλκόνι και να μιλήσω. Στάλθηκε από το Redmi Note 7Σωστός πάντως βλέπω να έχει καλή συνέχεια η συσκευή με την miui11 και αργότερα με android 10 Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Komis Drakulas Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Σ'ευχαριστώ πολύ.αν και ιδανικά θα προτιμούσα μια διάφανη σιλικόνης, παρήγγειλα την γαλάζια που πιστεύω θα ταιριάζει με το μπλε κινητό μου. Αν βλέπω καλά απ' τις εικόνες, έχει προστατευτικά λαστιχακια για τις υποδοχές φόρτισης και ακουστικών. Άρα ,ότι έψαχνα. Εν αναμονή τώρα παραλαβής (ελπίζω πριν τα Χριστούγεννα) Εγω έχω δοκιμάσει αυτή που υπάρχει και στην Ελλάδα, ειναι όμορφη θήκη, βολική με πολύ καλό κράτημα στο (δικό μου) χέρι, προστατεύει τις θύρες και δεν προεξέχουν και οι κάμερες Παράθεση Just donate some blood !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το Garmin fenix 6 pro και miui 11. Το redmi note 4 ήταν άψογο χωρίς προβλήματαΈκανε μπαμ ότι φταίει το τηλέφωνο κι όχι τα ρολόγια. Περίμενα το miui 11 μήπως φτιάξει αλλά τίποτα... Τελευταία ελπίδα το Android 10, αν δε φάει σουτ μέχρι τότε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Εγω έχω δοκιμάσει αυτή που υπάρχει και στην Ελλάδα, ειναι όμορφη θήκη, βολική με πολύ καλό κράτημα στο (δικό μου) χέρι, προστατεύει τις θύρες και δεν προεξέχουν και οι κάμερες Σ'ευχαριστώ πολύ, την παρήγγειλα και αυτή καθώς απ' το συγκεκριμένο μαγαζί καλώς εχόντων των πραγμάτων εντός 1-2 ημερών παραλαμβάνουμε. Υγ. Επειδή στο αμάξι έχω στο καντράν ένα μαγνητακι στήριξης για το κινητό όταν το λειτουργώ ως gps, αναρωτιέμαι αν τυχόν κολλήσω το αντίστοιχο μαγνητακι στην πλάτη τη θήκης του κινητού, υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν προβλήματα στη σωστή λειτουργία κινητού. Δε ξέρω αν έγινα κατανοητός , το ελπίζω. Ουσιαστικά ρωτάω αν μπορεί να επηρεαστεί το κινητό απ' την ύπαρξη μαγνήτη μονίμως στην πλάτη του (κολλημένο στην θήκη). Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 παλικαρια εγω που εχω το global με κοκκινο αυτοκολητο απο bangood και οποιος την συσκευη εχει θυμαται απο την μανα του αν φοραγε την EU η την MI ,,τωρα εχω επανω απο τα παιδια της xiaomi απο την ελληνικη κοινοτητα την κινεζικη με τις παραμτροποiησεις που κανουν τα παιδια,,,,,,,,,,,ρωταω γιατι δεν θυμαμαι αν ειχε ερθει με EU η MI,,,,,,,,,γιατι θελω να βαλω την μαμισια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Εμένα αγορασμένο από skroutzoμάγαζο με έκδοση 10.3.6.0 PFGEUXM και ακόμα δε μου έχει έρθει καμία αναβάθμιση της 11. Τι Ινδίες και Καζακστάν να έχω βάλει... τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts