olympiakos Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Καλησπέρα, Μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν το βλέπει ο υπολογιστής το κινητό. Εχω Windows 10 και τις τελευταίες ενημερώσεις εχεις ενεργο το usb debuging?αν δεν ειναι πηγαινε ρυθμισεις - η συσκευη μου- ολα τα χαρακρηριστηκα--miui εκδοση και χτυπα επανω στην οθονη μεχρι να γραψει ειστε προγραματιστης,,,μετα κανε πισω στο μενου και πηγαινε προσθετες ρυθμισεις--επιλογες προγραματιστων ---εντοπισμος σφαλματων usb και καντο on και μετα συνδεσου στην usb σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Καλησπέρα, Μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν το βλέπει ο υπολογιστής το κινητό. Εχω Windows 10 και τις τελευταίες ενημερώσεις Μόλις το συνδέσεις στο pc αγνόησε το παράθυρο που θα σου βγάλει και πήγαινε στο κινητό κατέβασε την μπάρα ειδοποιήσεων και επέλεξε την μεταφορά αρχείων. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteri71 Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Εμένα πάλι (Global version) έχει την 10.3.10 πάνω και σε έλεγχο που κάνω για νέα έκδοση δεν υπάρχει κάποια άλλη διαθέσιμη μου γράφει. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Που υπάρχει αυτή η επιλογή γιατί στο θέμα <<αυτόματης ενημέρωσης>> την βρήσκω μόνο στο google play store για τις εφαρμογές και έχω έχω ψάξει όλο το μενού του τηλεφώνου για επιλογή, "χειροκίνητη ή αυτόματη" ενημέρωση συστήματος, δε βλέπω πουθενά. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή μ' ενδιαφέρει και μένα αυτό, γνωρίζει κάποιος να μας απαντήσει; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για φόρτιση του τηλεφώνου σε desktop pc ή laptop με το καλώδιο του φορτιστή αντί για μπρίζα είναι ιδανικό, καλύτερα μπρίζα για την μπαταρία ή το ίδιο ή να το αποφεύγουμε; Εάν δεν κάνω λάθος, για επιλογές ενημερώσεων πας "Ρυθμίσεις > Ενημέρωση εφαρμογών συστήματος > ρυθμίσεις > Αυτόματες ενημερώσεις > Να μην γίνει ενημέρωση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parlapipas25 Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Εκκαθάριση προεπιλογων στο YouTube έκανες; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στην εκκαθάριση προεπιλογων γράφει ότι "δεν ορίστηκαν προεπιλογές" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 (edited) Μια χαρά είναι η μπαταρία. Σήμερα έχω 33 % με 5 ώρες και 43 λεπτά οθόνη. Τόσα χρόνια το βάζω κάθε βράδυ στην πρίζα και με κανένα xiaomi δεν είχα θέμα. Από το πρώτο note, το 3 pro, το redmi 5 plus. Όλα μα όλα δουλεύουν ακόμη. έτσι ακριβώς κι εγώ!!! κι έχω xiaomi απ' το '13, το παλιό μου RN3pro στον 4ο χρόνο κι η μπαταρία κρατάει σχεδόν σαν καινούργιο. το ποσοστό είναι απλά ένα στατιστικό νούμερο, δεν δηλώνει κάποια real time μέτρηση. και ούτε το quick charge "στρεσάρει" την μπαταρία (μπορεί στις πολύ πρώτες υλοποιήσεις του) αν κάτσετε και το παρακολουθήσετε με κάποιο εξειδικευμένο usb εργαλείο ή με το ampere θα δείτε ότι η παρεχόμενη ισχύς μειώνεται πολύ όσο η μπαταρία γεμίζει.Κι αφού γεμίσει ελάχιστη ισχύς συντήρησης. ούτε η θερμοκρασία της ανεβαίνει συγκριτικά με τον μαμά φορτιστή (που κι αυτός quick charge είναι, απλά όχι 3.0) υπάρχουν βέβαια και φτηνιάρικοι QC3 φορτιστές που δεν δίνουν τα σωστά ρεύματα, μην αγοράζετε ότι να'ναι. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα, Μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν το βλέπει ο υπολογιστής το κινητό. Εχω Windows 10 και τις τελευταίες ενημερώσεις δεν χρειάζεται το usb debuging on απλά για να δει το PC το κινητό, χρειάζονται όμως οι σωστοί οδηγοί δες πως το βλέπει στην διαχείριση συσκευών https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/10650-Windows-10-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%95%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-Drivers/ ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην εκκαθάριση προεπιλογων γράφει ότι "δεν ορίστηκαν προεπιλογές" αφού έβαλες το vanced γιατί δεν "πετάς" το youtube? Edited October 14, 2019 by xnikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parlapipas25 Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 αφού έβαλες το vanced γιατί δεν "πετάς" το youtube? Αυτό ρωτάω πως μπορώ να το πετάξω;Έχω κάνει απεγκατασταση ενημερώσεων και αναγκαστική διακοπή αλλά για κάποιο λόγο τα βίντεο πάλι με το κλασσικό youtube παίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Αυτό ρωτάω πως μπορώ να το πετάξω;Έχω κάνει απεγκατασταση ενημερώσεων και αναγκαστική διακοπή αλλά για κάποιο λόγο τα βίντεο πάλι με το κλασσικό youtube παίζουν. προφανώς δεν είσαι root αλλιώς το vanced θα αντικαθιστούσε το original... βέβαια μπορείς να ρουτάρεις ειδικά αν σε ενδιαφέρουν κι άλλες δυνατότητες πέρα απ το vanced ή ακολουθείς το παρακάτω (με δική σου ευθύνη πάντα) https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/32289-%CE%91%CF%80%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Bloatware-Removal-Tool/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gliout Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 (edited) Τελικά αναβαθμίζουμε στην 10.3.10? Edited October 15, 2019 by gliout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Εάν δεν κάνω λάθος, για επιλογές ενημερώσεων πας "Ρυθμίσεις > Ενημέρωση εφαρμογών συστήματος > ρυθμίσεις > Αυτόματες ενημερώσεις > Να μην γίνει ενημέρωση" Έχω επιλέξει "Ενημέρωση με WiFi", αντί του "Να μην γίνει ενημέρωση", και έτσι ελέγχω καλλίτερα και όποτε θέλω τις ενημερώσεις. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Αυτό ρωτάω πως μπορώ να το πετάξω;Έχω κάνει απεγκατασταση ενημερώσεων και αναγκαστική διακοπή αλλά για κάποιο λόγο τα βίντεο πάλι με το κλασσικό youtube παίζουν. δες εδω https://news.xiaomi-miui.gr/bloatware-removal-tool-by-xiaomi-miui-hellas/ Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 προφανώς δεν είσαι rootΤι "κερδίζουμε" αν το τηλέφωνό μας είναι rooted; Πως βλέπω αν η συσκευή μου είναι rooted; Πως την κάνω root; Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Τι "κερδίζουμε" αν το τηλέφωνό μας είναι rooted; Πως βλέπω αν η συσκευή μου είναι rooted; Πως την κάνω root; Ευχαριστώ! :) Μελος απο το 2014 σε φορα με κινητα και ρωτας τι ειναι το root.....ουτε καν να γκουγκλαρεις........:) http://www.greeceandroid.gr/dev/144-root Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Ήθελα μια πιο "ψαγμένη" απάντηση από τα "έτοιμα". :D:p Τσπ δε θα πάρω... <<Γιατί να ΜΗΝ κάνετε Root την συσκευή σας Χάνουμε την εγγύηση (...) Ρίσκο κατά την διαδικασία του Root (...) Οι ενέργειές μας μετά το root μπορεί να καταστρέψουν την συσκευή μας (...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Ήθελα μια πιο "ψαγμένη" απάντηση από τα "έτοιμα". :D:p Τσπ δε θα πάρω... <<Γιατί να ΜΗΝ κάνετε Root την συσκευή σας Χάνουμε την εγγύηση (...) Ρίσκο κατά την διαδικασία του Root (...) Οι ενέργειές μας μετά το root μπορεί να καταστρέψουν την συσκευή μας (...) Προφανως και πρεπει να ξερεις τι κανεις,και τι πειραζεις. Το οτι χανεις εγγυηση ειναι σχετικο καθως μπορεις να επαναφερεις σε εργοστασιακη μορφη την συσκευη σου.Αρκει να ξερεις. Αλλα καλο ειναι να μην παιζεις,εμεις λοιπον οι πιο.....ψαγμενοι :p,και ο συγγραφεας της απαντησης αυτης,εχει καψει συσκευες και συσκευες.....οποτε δεν το προτεινω. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Αν δε ξέρεις τι κάνεις και κάνεις χαζομάρες, μπορεί να το πάρεις στα χέρια το κινητό. Αν διαβάσεις, ασχοληθείς, μάθεις τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Χρόοοοονια με root, μοντες, κλπ ΠΟΤΕ δε χάλασε κάποιο λόγο root. Αυτό που θέλω να πω είναι μη το φοβάσαι και αν όντως θέλεις να ασχοληθείς να διαβάσεις και μετά να πράξεις. Αν πάλι δε θες, μια χαρά είναι το τηλέφωνο και να το χαρείς όπως είναι! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Καλημέρα, σήμερα σύμφωνα με τις δηλώσεις θα βγει η miui 11. Για να δούμε.... Συνήθως τί ώρα γίνεται με βάση παλαιότερες αναβαθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Καλημέρα, σήμερα σύμφωνα με τις δηλώσεις θα βγει η miui 11. Για να δούμε.... Συνήθως τί ώρα γίνεται με βάση παλαιότερες αναβαθμίσεις; Σε live παρουσίαση πρίν απο λίγο στην Ινδία για το redmi note 8 Pro έδειξαν και χρονοδιάγραμμα και το δικό μας μοντέλο είναι να πάρει το MIUI 11 στο διάστημα 22-31 Οκτωβρίου. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteri71 Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Έχω επιλέξει "Ενημέρωση με WiFi", αντί του "Να μην γίνει ενημέρωση", και έτσι ελέγχω καλλίτερα και όποτε θέλω τις ενημερώσεις. Πολύ σωστά κάνεις, εγώ ήμουνα λάθος τελικά... Για επιλογές ενημερώσεων συστήματος μπαίνουμε στο "Επιλογές προγραμματιστών" όπου υπάρχει κουμπί on-off για "Αυτόματες ενημερώσεις συστήματος"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Εγώ σαν να διάβασα οι china versions θα πάρουν miui 11 μέσα Οκτώβρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Ελπίζω με αυτή την ενημέρωση να φτιάξουν και το θέμα με τον proximity sensor, γιατί θα το πετάξω στον τοίχο. Sent from my LEX820 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Ελπίζω με αυτή την ενημέρωση να φτιάξουν και το θέμα με τον proximity sensor, γιατί θα το πετάξω στον τοίχο. Sent from my LEX820 using Tapatalk Φτιαχνει ετσι? :confused: Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Να ρωτήσω κάτι αλλά μη με κράξετε. Πέρα από την έκδοση android η miui τι είναι και τι διαφορά θα δούμε αν πάμε στην 11 ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Εχω ηδη εδω και λιγες μερες miui 11 απο xiaomi.eu iPhonιζει λιγο περισοτερο το περιβαλον εχει επιλογη να μοιαζει με κλασσικο android δλδ να εχεις μονο οσες εφαρμοφες θελεις στην αρχικη και εχει πολυ καλη εξοικονομηση μπαταριας κλεινει ολες τις ειδοποιησεις/εφαρμογες και παιρνει μονο τηλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 (edited) Γεια σας. Βοήθεια βρείτε μου λύση. Τράβηξα βίντεο. Πήγα μετά από "συλλογή" να παίξω τα βίντεο μου για πρώτη φορά, Μου έβγαλε αυτό που βγάζει πρώτη φορά αν επιτρέπω να παίζει τα βίντεο η εφαρμογή και καταλάθος πάτησα όχι. Από τότε δεν παίζει τα βίντεο όταν μπω στην συλλογή, πατάω το play που είναι στην μέση αλλά δεν κάνει τίποτα. Πώς το διορθώνω; Με άλλα προγράμματα παίζουν το την "συλλογή" δεν παίζουν Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 16, 2019 by vasilisx Παράθεση ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Εχω ηδη εδω και λιγες μερες miui 11 απο xiaomi.eu iPhonιζει λιγο περισοτερο το περιβαλον εχει επιλογη να μοιαζει με κλασσικο android δλδ να εχεις μονο οσες εφαρμοφες θελεις στην αρχικη και εχει πολυ καλη εξοικονομηση μπαταριας κλεινει ολες τις ειδοποιησεις/εφαρμογες και παιρνει μονο τηλ Φτιάξανε τα εικονίδια να παραμένουν στην γραμμή ειδοποιήσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts