kostast1 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Δεν υπαρχει τετοια επιλογη στις gcam. Τουλαχιστον οχι σε αυτές που εχω ανεβάσει. Έχεις δίκαιο τώρα είδα ότι έγραφε για gcam. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 η μανίσια έχει ρύθμιση και δυστυχώς το έχει default στο καθρέφτισμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Όπως το λες έχεις δίκιο. Μας βγάζει και λίγο ηλιοκαμμενους :). Αυτό είναι θέμα ρυθμίσεων; Πάντως η ευκρίνεια κορυφαία. Δες και τις αλλες δυο μηπως τις προτιμας. Αν και μαλλον θεμα wb θα ηταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 8 μέρες αναμονή στο 41% RN7 Υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσα μας που δεν ακουμπάνε τα τηλέφωνα τους. Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 8 μέρες αναμονή στο 41% RN7 Υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσα μας που δεν ακουμπάνε τα τηλέφωνα τους. Pocophone F1Που το βρήκες αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Που το βρήκες αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το βρήκα ευκαιρία δύο ημερών στα 150 φράγκα και το πήρα για την γυναίκα μου αλλά δεν το δουλεύει καθόλου. Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Το βρήκα ευκαιρία δύο ημερών στα 150 φράγκα και το πήρα για την γυναίκα μου αλλά δεν το δουλεύει καθόλου. Pocophone F1Είναι πολύ καλή συσκευή με τρομερή κάμερα ειδικά με gcam, αλλά από μπαταρία δεν λέει και πολλά Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Redmi note 7 φίλης, έβαλε υγρασία στη πίσω κάμερα.. έχει συμβεί σε κανένα? Δεν έχει πέσει. Τώρα να είχε ακουμπήσει σε κανένα τραπέζι με νερό μπορεί αλλά και πάλι. Πέρασε νερό? Φορούσε κ θήκη κ αυτό το μεταλλακι γύρω από την κάμερα. Εχθές το έβαλε όλο το βράδυ στο ρύζι. Συνεχίζει κ σμρ. Έχουμε καμία λύση ή πως μπορεί να έγινε? Πριν πάει στο σέρβις?(ευτυχώς είναι από παμπλικ) αν κ λόγω νερού δν νομίζω να της το καλύψουν.. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Για filmmakers τι λέει από ποιότητα η κάμερα (για βίντεο δηλαδή) και ποια δωρεάν (ή και άλλη εάν δεν υπάρχει κάτι δωρεάν) εφαρμογή θα προτείνατε; Κατέβασα την Open Camera. Να δω και κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Redmi note 7 φίλης, έβαλε υγρασία στη πίσω κάμερα.. έχει συμβεί σε κανένα? Δεν έχει πέσει. Τώρα να είχε ακουμπήσει σε κανένα τραπέζι με νερό μπορεί αλλά και πάλι. Πέρασε νερό? Φορούσε κ θήκη κ αυτό το μεταλλακι γύρω από την κάμερα. Εχθές το έβαλε όλο το βράδυ στο ρύζι. Συνεχίζει κ σμρ. Έχουμε καμία λύση ή πως μπορεί να έγινε? Πριν πάει στο σέρβις?(ευτυχώς είναι από παμπλικ) αν κ λόγω νερού δν νομίζω να της το καλύψουν.. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπανάκι που το έκανε η κόρη πάντως νερό δεν έβαλε. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματος με το νερό στη κάμερα.(παρεπιπτόντως έχω κ εγώ το ίδιο κινητό κ έχει βραχεί αλλά θέμα δν έχει). Έβγαλε το εξής εικονίδιο. Τι είναι το x? Η κάρτα σιμ δν αναγνωρίζεται? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
citiz Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Παιζει το μεταλλικο δαχτυλιδι να κανε την ζημια και να συγκρατησε την υγρασια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Δεν ξέρω. Το σκέφτηκα κ εγώ κ το αφαιρέσαμε. Αυτή την στιγμή δεν φαίνεται να έχει κάτι ούτε υγρασία ούτε τιποτα. Αλλά για να έγινε μια φορά. Φοβάμαι θα ξαναγίνει Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Όσοι το χρησιμοποιείτε με δύο κάρτες, έχετε συγκρίνει κατανάλωση μπαταρίας με Dual 4G on/off? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Έχω λίγες ημέρες την συσκευή στην κατοχή μου. Εχθές παρατήρησα κάτω από πολύ φως ή τον ήλιο, ασπρίζει κάπως η οθόνη. Μόλις καλύψω το πάνω μέρος με το χέρι έρχεται στα κανονικά του. Είχα κ άλλη συσκευή με οθόνη IPS LCD, δεν θυμάμαι να μου το έκανε. Μήπως είναι κάποια ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Οταν κανω αντιγραφη εναν αριθμο μπορω να τον κανω επικολληση στις κλησεις ωστε να καλεσω αμεσως; Επισης σαν νεος κατοχος και πρωτη φορα με xiaomi ενω ενθουσιαστηκα απο ποιοτητα κατασκευης και πρωτες εντυπωσεις μετα απο 2 εβδομαδες εχω ξενερωσει λιγο.... Η μπαταρια για 4000mAh δεν ειναι καλη. Με δεδομενα-wifi ολη μερα και μετρια χρηση οριακα βγαζει μια ημερα. Το Α5 (2015) με 2300mAh και την ιδια χρηση το φορτιζα το μεσημερι απο 30% και μεχρι το βραδυ ημουν ανετος. Η φωτογραφικη απλα καλη, αρκετες φορες δεν γινεται αυτοματα η συνδεση με το bluetooth και το κυριοτερο πολλες φορες οταν μιλαω με το κινητο στο αυτι δεν σβηνει η οθονη με αποτελεσμα να πατιουνται διαφορα. Να σημειωθει οτι το τηλεφωνο το εχω οπως το πηρα απλα εκανα εναν ελεγχο για ενημερωσεις με το που το ανοιξα και κατεβασε μερικες (δε θυμαμαι ακριβως γιατι το ειχα αφησει να τις κανει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni3 Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Έχω αγοράσει το RN7 3/32 για τον γιο μου, μου άρεσε ως συσκευή, χωρίς να την έχω δουλέψει προσωπικά. Έχω την εξής ερώτηση μετά από συζήτηση με φίλο. Pocophone F1 ή RN7 4/64? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Rn7 λόγω τιμής Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Οταν κανω αντιγραφη εναν αριθμο μπορω να τον κανω επικολληση στις κλησεις ωστε να καλεσω αμεσως; Επισης σαν νεος κατοχος και πρωτη φορα με xiaomi ενω ενθουσιαστηκα απο ποιοτητα κατασκευης και πρωτες εντυπωσεις μετα απο 2 εβδομαδες εχω ξενερωσει λιγο.... Η μπαταρια για 4000mAh δεν ειναι καλη. Με δεδομενα-wifi ολη μερα και μετρια χρηση οριακα βγαζει μια ημερα. Το Α5 (2015) με 2300mAh και την ιδια χρηση το φορτιζα το μεσημερι απο 30% και μεχρι το βραδυ ημουν ανετος. Η φωτογραφικη απλα καλη, αρκετες φορες δεν γινεται αυτοματα η συνδεση με το bluetooth και το κυριοτερο πολλες φορες οταν μιλαω με το κινητο στο αυτι δεν σβηνει η οθονη με αποτελεσμα να πατιουνται διαφορα. Να σημειωθει οτι το τηλεφωνο το εχω οπως το πηρα απλα εκανα εναν ελεγχο για ενημερωσεις με το που το ανοιξα και κατεβασε μερικες (δε θυμαμαι ακριβως γιατι το ειχα αφησει να τις κανει).Ομοιοπαθής. Πριν μια βδομάδα το παρέλαβα κι εγώ (global version έλεγε στο link του σκρουτζομάγαζου που το πήρα) και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω κι από που να αρχίσω πλην μόνο των ενημερώσεων που χρειάζονταν οι υπάρχουσες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
citiz Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 (edited) Προσοχη παιδες ξαφνικα μου χαθηκαν πολλες φωτο απο διαφορετικες ημερομηνιες. Ηταν φωτο απο την gcam, εχω την bulkin και του Ανδρεα, δεν ειμαι σιγουρος ποιες φωτο τραβηχτηκαν με τι απο αυτες που χαθηκαν ή αν ειναι και απο τις δυο version. Ειχα αντιγραφα στο google photos, αλλα σπαστηκα :( Νομιζω του Ανδρεα χαθηκαν Edited October 5, 2019 by citiz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Προσοχη παιδες ξαφνικα μου χαθηκαν πολλες φωτο απο διαφορετικες ημερομηνιες. Ηταν φωτο απο την gcam, εχω την bulkin και του Ανδρεα, δεν ειμαι σιγουρος ποιες φωτο τραβηχτηκαν με τι απο αυτες που χαθηκαν ή αν ειναι και απο τις δυο version. Ειχα αντιγραφα στο google photos, αλλα σπαστηκα :( Νομιζω του Ανδρεα χαθηκαν Κοιτα να χαθουν απο μονες τους ειναι κομματακι δυσκολο....:) Καποιο λαθακι καναμε μηπως? Τρεξαμε καποιο καθαριστικο? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
citiz Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Μπορει να χα πατησει το ασφαλεια, εκκαθαρριση. Σβηνει φωτο αυτο? Του κινητου εφαρμογη ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Μπορει να χα πατησει το ασφαλεια, εκκαθαρριση. Σβηνει φωτο αυτο? Του κινητου εφαρμογη ειναι Μήπως σβηστηκαν αυτές που ειχες στην εσωτερική μνήμη και μείναν της sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
citiz Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Στην sd η gcam δεν περναει τις φωτο. Αλλα ναι σβηστηκαν αρκετες της εσωτερικης μνημης. Οτι ειχα στην sd δεν πειραχτηκε, κυριως τα video της stock cam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Στην sd η gcam δεν περναει τις φωτο. Αλλα ναι σβηστηκαν αρκετες της εσωτερικης μνημης. Οτι ειχα στην sd δεν πειραχτηκε, κυριως τα video της stock cam Ναι το ξερω, για αυτό σε ρώτησα. Video stock cam που αποθηκευες; Εσωτερική ή sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts