Jump to content

Redmi Note 7

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με τη wind κι εγώ έχω ασθενές σήμα και δεν δουλεύει το tethering. Αγορασμένο από Γερμανό

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Καλημέρα

Κγω το ίδιο θέμα έχω με το σήμα..ασθενές

Μπορεί να βοηθήσει κανείς;

Επειδή και εγώ έχω το ίδιο θέμα με την wind το πιο πιθανό είναι να έχουν θέμα οι κεραίες των κινητών μας παρά η wind. Και αυτό το λέω γιατί με το RN4 που είχα πριν 2 εβδομάδες το σήμα στο κινητό μου ήταν τζάμι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επειδή και εγώ έχω το ίδιο θέμα με την wind το πιο πιθανό είναι να έχουν θέμα οι κεραίες των κινητών μας παρά η wind. Και αυτό το λέω γιατί με το RN4 που είχα πριν 2 εβδομάδες το σήμα στο κινητό μου ήταν τζάμι.

Πέραν της ένδειξης, βλεπετε διαφορά στη ποιότητα πχ των κλήσεων; Μήπως απλά διαφέρει η κλίμακα;

Πέραν της ένδειξης, βλεπετε διαφορά στη ποιότητα πχ των κλήσεων; Μήπως απλά διαφέρει η κλίμακα;
Νομίζω πως η ποιότητα των κλήσεων είναι η ίδια σε εμένα πάντα. Για αυτό πιστεύω πως είναι θέμα κεραίας κινητού και όχι παρόχου.

Ειχα το κινητό 2 μήνες.. Πριν απο αυτό ειχα τα redmi note 5,redmi note 6 pro και άλλα της σειράς redmi.. Κάθε μήνα κάνω με το τρένο 4 φορές την διαδρομή Αθήνα Τρίκαλα. Με τα προηγούμενα κινητά με κοσμοτε στο 80% της διαδρομής ειχα σήμα αλλά και 3g η 4g για δεδομένα.. Απο όταν πήρα το note 7 στο 80% της διαδρομής δεν ειχα καθόλου πλέον σήμα ούτε για ομιλία.. Μου είχαν σπάσει τα νεύρα γιατί λέω δύο μήνες να έχουν χαλάσει οι κεραίες δύσκολο.. Το έδωσα και πήρα το απλό redmi 7,έκανα πάλι την διαδρομή και επιτέλους όλα καλά.. Κάλυψη σχεδόν παντού.. Οπότε μάλλον είναι θέμα κεραίας κινητού τουλάχιστον στην περίπτωση μου.

Νομίζω πως η ποιότητα των κλήσεων είναι η ίδια σε εμένα πάντα. Για αυτό πιστεύω πως είναι θέμα κεραίας κινητού και όχι παρόχου.

Αμα η ποιοτητα της κλησης ειναι η ιδια τότε δεν ειναι ουτε θέμα κεραίας ούτε παρόχου. Απλά μετράει σε διαφορετική κλίμακα ;)

Αντρέα υπάρχει τρόπος να αποθηκεύουμε τις φωτογραφίες από την gcam στην sd κ όχι στην συσκευή??

Πάνω που ετοιμαζομουν να πω ότι όλοι όσοι διαμαρτύρονται για το σήμα είναι συνδρομητές της wind, έγραψε ο φίλος georgespo34 το ποστ και με πρόλαβε.

Προσωπικά με cosmote δεν είχα ποτέ πρόβλημα κι έχω αλλάξει 4 rn7.

Για να το λένε βέβαια τα παιδιά, έτσι θα είναι.

Απλά ήμουν σίγουρος ότι, τουλάχιστον με την cosmote, δεν υπήρχε πρόβλημα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Πάνω που ετοιμαζομουν να πω ότι όλοι όσοι διαμαρτύρονται για το σήμα είναι συνδρομητές της wind, έγραψε ο φίλος georgespo34 το ποστ και με πρόλαβε.

Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με cosmote πουθενά όμως κ Αττική κ εκτός στις διακοπές ήμουν κομπλέ με 4g συνέχεια!!!

Φιλε την εικονα απο το mail που ανέβασε ο φιλος πιο πισω μηπως την ειδες?

Ενα παρομοιο ελαβα και εγω,και αγορασα 1 μπλε,τωρα ποσο σου βγαινει εσενα ειναι αλλο σεναριο.

Δεν κραταει ωρες προσφορα σαν αυτην για προφανείς λογους.

Οπως πριν 10 λεπτα πηρα 1 mi 9t pro 6/128,κοκκινο μαλιστα,με προσφορα απο mail απο γνωστο Κινεζο στα 270 με τα μεταφορικα μεσα.

Ε δεν θα το παρω σε τετοια τιμη.....?:)

Τελικα δεν μας ειπες ποτε απο που πηρες το mi9T pro σ αυτη την τιμη.

Εκτος και δεν εννοουσες το pro.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Αντρέα υπάρχει τρόπος να αποθηκεύουμε τις φωτογραφίες από την gcam στην sd κ όχι στην συσκευή??

Με τα apps που προτεινω σιγουρα οχι. Δεν ξερω αν υπαρχει καποια αλλη εκδοση που να εχει τετοια δυνατοτητα.

Το pixel δεν παιρνει sd οπότε η gcam απο τη μανα του δεν εχει τετοια δυνατοτητα.

Τελικα δεν μας ειπες ποτε απο που πηρες το mi9T pro σ αυτη την τιμη.

Εκτος και δεν εννοουσες το pro.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Ti να σου πω φιλε,προφανως απο Κινα,και προφανως η τιμη αυτη ειναι ειδικη προσφορα,ερχεται σε πελατες με παρα πολλες αγορες απο το καταστημα.Οχι το απλο mail που λαμβανουμε κατα καιρους με δηθες προσφορες.

Δεν προκειται να βρεις τετοια τιμη πουθενα.

Το μονο που εκαναν παλι ειναι οτι εστειλαν το μαυρο οι αχαΐρευτη,ενω ζητησα το κοκκινο.

Το pro επισημα και στην Ελλαδα σε τιμη 499 ευρο πλεον.

Ειμαστε εκτος ομως παλι......:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Μετά από λίγους μήνες χρήσης, το χαρακτηρίζω ως μέτριο από πλευράς σήματος - ούτε καλό, ούτε κακό. Σε συνδυασμό με το VoLTE/VoWiFi όμως, έχω τελικά καλύτερο σήμα από κινητά που δεν έχουν. Παρότι έχει θεωρητικά χειρότερη κεραία από άλλες συσκευές, στην πράξη έχω συναντήσει πολύ λιγότερα προβληματικά σημεία σήματος.

Καλημέρα. Από όταν έβαλα το accubaterry με έχουν ζωσει τα φίδια... Τη μπαταρία μου τη βγάζει λιγότερα mah και την υγεία την ξεκίνησε στο 92% και τώρα είμαι στο 90%. Το κινητό το έχω ένα μήνα ακριβώς. Δε το φορτίζω κάθε μέρα. Περίπου 15 φορτίσεις δλδ να έχω κάνει... Πρέπει να ανησυχώ που το πήρα από Σκρουτζ? Έχει κανένας άλλος διαπιστώσει κάτι παρόμοιο? Έχω την global 10.3.10....234e4141d481010788922e88662df4f4.jpg

that's me in the corner

Αυτό ακριβώς. Με πρόλαβε ο φίλος.

Από τη στιγμή που η μπαταρία μου βγάζει άνετα μιάμιση μέρα και βάλε με sot γύρω στις 6 ώρες (από το 100% στο 20%), ποιος ο λόγος να ασχοληθώ με μετρήσεις και τέτοιες ιστορίες;

Αυτό θα το έκανα μόνο στην περίπτωση που αντιλαμβανομουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Βέβαια δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι θέλει. Αλίμονο....

Απλά ένα κινητό των 150€ με τέτοιες δυνατότητες και να το ξεψαχνιζουμε τόσο πολύ, μου φαίνεται κάπως υπερβολικό.

Καλημέρα και από εμένα.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλημέρα. Από όταν έβαλα το accubaterry με έχουν ζωσει τα φίδια... Τη μπαταρία μου τη βγάζει λιγότερα mah και την υγεία την ξεκίνησε στο 92% και τώρα είμαι στο 90%. Το κινητό το έχω ένα μήνα ακριβώς. Δε το φορτίζω κάθε μέρα. Περίπου 15 φορτίσεις δλδ να έχω κάνει... Πρέπει να ανησυχώ που το πήρα από Σκρουτζ? Έχει κανένας άλλος διαπιστώσει κάτι παρόμοιο? Έχω την global 10.3.10....234e4141d481010788922e88662df4f4.jpg

Οι μετρήσεις που μας δίνουν τέτοια πράγματα δεν είναι και η ποιο αξιόπιστες συχνά είναι τελείως λάθος οπότε μήν αγχώνεσαι αν θες να πάρεις πιο σίγουρες μετρήσεις θέλεις ένα usb tester να κάνεις δουλίτσα.

Νέος κάτοχος του rn7 κ εγώ παιδιά. Βλέπω ότι η βραδινή λήψη κάμερας έχει αρκετό θόρυβο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βελτιωθούν οι βραδινές φωτογραφιες(κάποια ρύθμιση ή κάποια άλλη εφαρμογή)? Τα 48mp τα έχετε ενεργοποιημενα εσείς?

Από την στιγμή που δεν υπάρχει ενσωματωμένο Ν ic στην μπαταρία που καταγραφεί όλα αυτά 24/24 όπως στα Samsung και iPhone ότι άλλο κάνεις είναι ουσιαστικά αναξιόπιστο. Για να μετρισεις μπαταρία πραγματικά 2 τρόποι υπάρχουν

1. Να κάνεις ενσωμάτωση ένα τσιπάκι στην πλακέτα μπαταρίας που παρακολουθεί συνέχεια της τάσεις τους κύκλους όλα 24/24 αν αυτό δεν υπάρχει πάμε στο 2

2. Να βγάλεις έξω την μπαταρία καινσε ειδικό μηχάνημα να κάνει 4 πλήρες κύκλους δίνοντας στο μηχάνημα κάποια στοιχεία που δίνει κατασκευαστής μπαταρίας

Όλα τα αλλα είναι στο περίπου και αλλάζουν αρκετά ακόμη και αν βαρέσει μια κλήση κατά την φόρτιση η αλλάξει θερμοκρασία περιβάλλοντος κλπ

Με απλά λόγια αγνόησε τα

εγω εκλεισα το volte και το wifi call και επιτελους με την χρηση που το κανω το κοβω για 3 μερες ανετα.

με ανοιχτα αυτα τα δυο μου εβγαλε μια μερα με το ζορι και καπου 4 ωρες οθονη

εγω εκλεισα το volte και το wifi call και επιτελους με την χρηση που το κανω το κοβω για 3 μερες ανετα.

με ανοιχτα αυτα τα δυο μου εβγαλε μια μερα με το ζορι και καπου 4 ωρες οθονη

Δε νομίζω ότι βοηθάει κάπου στη μπαταρία αυτό