Jump to content

Redmi Note 7

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

είμαι από Tapatalk και στο πρώτο ποστ δεν μου ανοίγει εκεί που λέει updated gcam. θέλω μια απλή gcam για το κινητό του μικρού. χωρίς πολλές ρυθμίσεις να κάνουμε! ένα λινκ;

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

είμαι από Tapatalk και στο πρώτο ποστ δεν μου ανοίγει εκεί που λέει updated gcam. θέλω μια απλή gcam για το κινητό του μικρού. χωρίς πολλές ρυθμίσεις να κάνουμε! ένα λινκ;

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπες από browser και θα ανοίξει. Βάλε την δεύτερη πρόταση (BSG)

Edited by Antretng

Παιδιά Καλημέρα.

Με την κατανάλωση μπαταρίας στην 10.3.10.0 PFGMIXX έχει βρεθεί λύση;

Αν γυρίσω στην προηγούμενη (Αν μπορώ) θα χάσω τα πάντα;

Νικήτας

Παλικαρια μια απαντηση εδω,,,,,μολις τελειωσω το στησιμο του κινητου εχει μια ειδποιηση και λεει ρυθμιση android ,,,εκει αμα συνεχισεις σου λεει εναρξη η υπενθιμιση αργοτερα,,,,,,,,αν πας ξεκινησεις εναρξη σου ζηταει account κωδικο οθονης κλειδωματος και εχω βαλει το pin,,και μετα δακτυλικο.....εκει εχω κολλησει,,,δεν θελω να βαλω δακτυλικο αλλα μονο pin.....ξερει καποιος να μου απαντησει??

Κάτοχος του rn7 εδώ κ λίγες μέρες, από το rn5. Όλα καλά, το τηλέφωνο πετάει, απλώς μια ερώτηση για την μπαταρία του. κάνω τα ίδια πράγματα που έκανα με το rn5 (σερφαρισμα κτλ) κ ενώ εκεί μου κρατούσε η μπαταρία 1+μισή μέρα περίπου, στο rn7 δεν βγάζει ούτε μέρα. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση πχ "εξοικονόμηση ενέργειας" κτλ ή είναι φυσιολογικό αυτό το drain του;; Ευχαριστώ πολύ

Παίδες άλλαξα κινητό και το σήμα είναι πολύ ασθενές μέσα στο σπιτι(μια γραμμή).Με το πάλι κινητό δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα(huawei p9 lite).Η σύνδεση είναι wind.Ξερει κανείς αν θέλει κάποια έξτρα ρύθμιση;

Τελικά με άκουσε κάποιος.... Μόλις έβγαλε το πλαίσιο προσφορά και βρήκα επιτέλους το κόκκινο για την γυναίκα οπότε ακύρωσα από το σκρουτζομαγαζο.... 20€ παραπάνω αλλά 2 χρόνια προμηθευτή.... Παιδιά κάτι χαζό αλλά επειδή δεν το γράφει..... Θεωρείται αυτονόητο ότι είναι global ε?

Τελικά με άκουσε κάποιος.... Μόλις έβγαλε το πλαίσιο προσφορά και βρήκα επιτέλους το κόκκινο για την γυναίκα οπότε ακύρωσα από το σκρουτζομαγαζο.... 20€ παραπάνω αλλά 2 χρόνια προμηθευτή.... Παιδιά κάτι χαζό αλλά επειδή δεν το γράφει..... Θεωρείται αυτονόητο ότι είναι global ε?

απολυτα,καμια ανησυχια

Το έβγαλε 179 το mi store... Μόλις έλαβα σχετικό email. Είναι μέχρι την Κυριακή οπότε σπεύσατε

Upd είναι η έκδοση με τα 64gb

Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όλοι πλέον το έριξαν εκεί. Και κωτσοβολος και πλαίσιο. Παρήγγειλα και δεύτερο για την γυναίκα από πλαίσιο στα 174€

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παλικαρια μια απαντηση εδω,,,,,μολις τελειωσω το στησιμο του κινητου εχει μια ειδποιηση και λεει ρυθμιση android ,,,εκει αμα συνεχισεις σου λεει εναρξη η υπενθιμιση αργοτερα,,,,,,,,αν πας ξεκινησεις εναρξη σου ζηταει account κωδικο οθονης κλειδωματος και εχω βαλει το pin,,και μετα δακτυλικο.....εκει εχω κολλησει,,,δεν θελω να βαλω δακτυλικο αλλα μονο pin.....ξερει καποιος να μου απαντησει??

Δοκίμασε στο στήσιμο να μην βάλεις κλείδωμα και να το βάλεις μετά από τις ρυθμίσεις.

Να δούμε αν θα μείνει η τιμή εκεί στα 174

παιδια το βραδι στο σκοταδι με φλας στην λειτουργια pro που εχει ρυθμισες κλιστρου και iso βγαζεται φωτο γιατι σε μενα βγαινουν σκοτεινες μου βγαζει οταν οι ρυθμισεις ειναι ολες στο αυτοματο τι γινεται εχω προβλημα

Δοκίμασε στο στήσιμο να μην βάλεις κλείδωμα και να το βάλεις μετά από τις ρυθμίσεις.
αρα απο την αρχη παλι,,περιμενε να σου πω..τελικα οκ,,σε ευχαριστω πολυ Edited by olympiakos

Έχει καταφέρει κανείς να απαλλαγεί από τις διαφημίσεις σε εφαρμογές, παιχνίδια, youtube κτλ?

δοκιμασα με hosts, τιποτα..

με adaway δεν σου κοπηκαν??

βρες και κατεβασε αυτην την εκδοση AdAway-3.3-180307.apk

η αυτην αν δεν δουλεψει η πρωτη AdAway-release_Build-Feb.08.2017.apk

Edited by olympiakos

αρα απο την αρχη παλι,,περιμενε να σου πω..τελικα οκ,,σε ευχαριστω πολυ

Απλά αφαίρεσε το δαχτυλικο και δες αν είναι οκ

Με τέτοια προσφορά στα 174€ το χτύπησα με κλειστά μάτια. Ευτυχώς δηλαδή που έγινε έτσι διότι ήμουν στο τσακ να το παραγγείλω απο Κίνα. Μετά λοιπόν απο ώρες πάνω στο καινούριο μου κινητό, διαπίστωσα πως δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την πρόσβαση τοποθεσίας. Δηλαδή πηγαίνω να πατήσω πάνω στην ενεργοποίηση πρόσβαση τοποθεσίας, αλλά μου την ενεργοποιεί μόνο με την επιλογή του GPS "Συσκευή μόνο". Γνωρίζει κάποιος τί μπορεί να πείραξα και δεν μπορεί τώρα να ενεργοποιηθεί η πρόσβαση τοποθεσίας;

Χάρτες - τρεις παύλες - ρυθμίσεις - ρυθμίσεις τοποθεσίας Google κι ενεργοποιεις την πρόσβαση τοποθεσίας.

Στο μεταξύ την πάτησα ρε γαμ%το.

Έπεσα για ύπνο και το βράδυ από μόνο του μου εγκατέστησε με το έτσι θέλω την 10.3.10.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

με adaway δεν σου κοπηκαν??

βρες και κατεβασε αυτην την εκδοση AdAway-3.3-180307.apk

η αυτην αν δεν δουλεψει η πρωτη AdAway-release_Build-Feb.08.2017.apk

Κόβει κ στο YouTube???? Εγώ αυτή που έχω κόβει παντού εκτός του YouTube...

You tube vanced απτό ίντερνετ κ το you tube είναι σούπερ ούτε διαφιμησεις ούτε σταματάει αν κλειδώσεις τη συσκευή.. Τπτ να στε καλά

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

You tube vanced απτό ίντερνετ κ το you tube είναι σούπερ ούτε διαφιμησεις ούτε σταματάει αν κλειδώσεις τη συσκευή.. Τπτ να στε καλά

Από browser εννοείς να μπαίνω η υπάρχει εφαρμογή??

Από browser εννοείς να μπαίνω η υπάρχει εφαρμογή??

Κατεβάζεις απτον browser εφαρμογή

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+