Jump to content

Redmi Note 7

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οχι δεν μου ζηταει καθε φορα

Το προηγουμενο σου κινητό ήταν xiaomi με δαχτυλικό και με την αντίστοιχη custom rom της κοινότητας είχε διαφορετική συμπεριφορά;

Το προηγουμενο σου κινητό ήταν xiaomi με δαχτυλικό και με την αντίστοιχη custom rom της κοινότητας είχε διαφορετική συμπεριφορά;

ναι προπερσι ειχα το mimax 2 και φετος το letv.

Τελικά όλα καλά με του Γερμανού. Μόλις παρέλαβα. :D

Παρεμπιπτόντως το "κινέζικο" rn7 θα το δωσω. Οπότε αν ενδιαφέρεται κάποιος ας στείλει Pm.

Τελικά όλα καλά με του Γερμανού. Μόλις παρέλαβα. :D

Παρεμπιπτόντως το "κινέζικο" rn7 θα το δωσω. Οπότε αν ενδιαφέρεται κάποιος ας στείλει Pm.

Με τον αισθητήρα όλα καλά;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Με τον αισθητήρα όλα καλά;

Αμα δεν το δουλεψω μερικες μερες δεν μπορω να ξερω. Θα δείξει. Αν εχει πάλι τα ίδια το στελνω πίσω.

Εκ πρώτης δειχνει παρόμοιο. Με το παραμικρό αναβει... πω ξενερωσα τωρα.

Ρε παιδια μηπως είναι όλα ίδια και απλα διαφέρουν οι συνθηκες φωτισμού του περιβαλλοντος και ο τρόπος που το κρατάμε στις κλήσεις; Θα τα δωσω και τα 2 να ησυχασω... Εχουν και 3 μηνες διαφορά σε κατασκευή.

Edited by Antretng

Αμα δεν το δουλεψω μερικες μερες δεν μπορω να ξερω. Θα δείξει. Αν εχει πάλι τα ίδια το στελνω πίσω.

Εκ πρώτης δειχνει παρόμοιο. Με το παραμικρό αναβει... πω ξενερωσα τωρα.

Ρε παιδια μηπως είναι όλα ίδια και απλα διαφέρει οι συνθηκες φωτισμού του περιβαλλοντος και ο τρόπος που το κρατάμε στις κλήσεις; Θα τα δωσω και τα 2 να ησυχασω... Εχουν και 3 μηνες διαφορά σε κατασκευή.

Επειδή παρέλαβα κι εγώ από τον ΓΕΡΜΑΝΟ, τι εννοείτε "με τον αισθητήρα όλα καλά;"

Επειδή παρέλαβα κι εγώ από τον ΓΕΡΜΑΝΟ, τι εννοείτε "με τον αισθητήρα όλα καλά;"

Υπηρχε μια συζητηση σχετικα με παρτιδες και καλα proximity που ειναι μετριας ποιοτητας. Αλλα από οτι βλεπω και με την δευτερη συσκευη όλα τα ιδια σκ@@@ ειναι :lol:

Μάλλον απλά διαφέρον οι χρήσεις, απαιτησεις, μέγεθος αυτιού :lol:

Να σημειωθεί ότι μιλάω για τις περιπτώσεις που λεγαμε οτι αναβει με το παραμικρό και στο τελος καταληγεις με ανοιχτη οθόνη. Οχι για αυτούς που σταματάει να δουλεύει. Τετοιο προβλημα δεν ειχα ποτε.

Edited by Antretng

Υπηρχε μια συζητηση σχετικα με παρτιδες και καλα proximity που ειναι μετριας ποιοτητας. Αλλα από οτι βλεπω και με την δευτερη συσκευη όλα τα ιδια σκ@@@ ειναι :lol:

Μάλλον απλά διαφέρον οι χρήσεις, απαιτησεις, μέγεθος αυτιού :lol:

Να σημειωθεί ότι μιλάω για τις περιπτώσεις που λεγαμε οτι αναβει με το παραμικρό και στο τελος καταληγεις με ανοιχτη οθόνη. Οχι για αυτούς που σταματάει να δουλεύει. Τετοιο προβλημα δεν ειχα ποτε.

Πολυ ευαίσθητο μας βγηκε σε αυτο το κομματι.

Το βλεπω διπλα διπλα με ενα mi 9t,πολυ πιο ευαίσθητο στο αναμοσβημα της οθονης το 7 σε αυτο σο σημειο.

Αλλα θεμα συνήθειας ειναι τελικα.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Καλησπέρα,

Έχω το le max 2

Μου δίνουν το red mi note 7 global v στα 160 καινούργιο.

Θα δω διάφορα;

Ευχαριστώ

Θα δεις διαφορα στην διαρκεια της μπαταριας και στην ελαφρα καλυτερη καμερα σε χαμηλο φως. Σε ολα τα αλλα ειναι καλυτερο το max2.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

εγώ πάντως που το πήρα για τον 12χρονο γιο μου από ilux σκρουτζομαγαζο Αθήνα κέντρο, κάναμε δοκιμές και παρότι το κεφαλάκι του είναι μικρό όπως και να το πιάσει να μιλήσει σβήνει μια χαρά η οθόνη.

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εγώ πάντως που το πήρα για τον 12χρονο γιο μου από ilux σκρουτζομαγαζο Αθήνα κέντρο, κάναμε δοκιμές και παρότι το κεφαλάκι του είναι μικρό όπως και να το πιάσει να μιλήσει σβήνει μια χαρά η οθόνη.

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το προβλημα δεν ειναι οτι δεν σβηνει αλλα οτι αναβει εκει που μιλας. Δηλαδη με τη παραμικρη κινηση.

----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα,

Έχω το le max 2

Μου δίνουν το red mi note 7 global v στα 160 καινούργιο.

Θα δω διάφορα;

Ευχαριστώ

Καλύτερη κάμερα, καλύτερη αυτονομία, υπαρκτη υποστήριξη, χαμηλότερες θερμοκρασίες, αξιόπιστο/γρηγορο δαχτυλικό και slot για sd.

Θα χασεις σε οθόνη και ταχύτητα.

Edited by Antretng

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια θήκη πλάτης που να προστατεύει και την κάμερα;

Αυτή που έχει στη συσκευασία δεν καλύπτει την κάμερα.

ευχαριστώ

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια θήκη πλάτης που να προστατεύει και την κάμερα;

ευχαριστώ

Ότι καλύτερο

https://www.skroutz.gr/s/17914562/Nillkin-Super-Frosted-Back-Cover-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Xiaomi-Redmi-Note-7-7-Pro.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Θεωρώ την msvii πολύ ανώτερη της και σε εμφάνιση και σε grip, επίσης η nillkin σπάει πολύ εύκολα στην πάνω δεξιά γωνία, έχω αλλάξει 3 nillkin frosted, τώρα που δοκίμασα msvii θεωρώ ότι τζάμπα πέταξα τα χρήματα μου για την nillkin

https://www.skroutz.gr/s/18050096/MSVII-Slim-Back-Cover-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Xiaomi-Redmi-Note-7-7-Pro.html

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θεωρώ την msvii πολύ ανώτερη της και σε εμφάνιση και σε grip, επίσης η nillkin σπάει πολύ εύκολα στην πάνω δεξιά γωνία, έχω αλλάξει 3 nillkin frosted, τώρα που δοκίμασα msvii θεωρώ ότι τζάμπα πέταξα τα χρήματα μου για την nillkin

https://www.skroutz.gr/s/18050096/MSVII-Slim-Back-Cover-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Xiaomi-Redmi-Note-7-7-Pro.html

Με έψησες :)

Με έψησες :)
Δοκίμασε την και ειδικά την μπλέ, πήρα και μαύρη είναι πανέμορφη η μπλέ και έχει μια αίσθηση μαλακής ποιοτικής θήκης στο χέρι, ενώ η nillkin έχει αίσθηση σκληρού πλαστικού (άσχημη αίσθηση για μένα) επίσης κάνει αρκετές δακτυλιες οι οποίες φαίνονται δύσκολα αλλά καθαρίζουν πολύ εύκολα, είμαι πολύ ψείρας με τις δακτυλιες,για να τις εντοπίσεις πρέπει να την βάλεις κάτω από έντονο φως, αλλά φεύγουν πολύ εύκολα ακόμα και με το δάκτυλο

Edited by vag74

Δοκίμασε την και ειδικά την μπλέ, πήρα και μαύρη είναι πανέμορφη η μπλέ και έχει μια αίσθηση μαλακής ποιοτικής θήκης στο χέρι, ενώ η nillkin έχει αίσθηση σκληρού πλαστικού (άσχημη αίσθηση για μένα) επίσης κάνει αρκετές δακτυλιες οι οποίες φαίνονται δύσκολα αλλά καθαρίζουν πολύ εύκολα, είμαι πολύ ψείρας με τις δακτυλιες,για να τις εντοπίσεις πρέπει να την βάλεις κάτω από έντονο φως, αλλά φεύγουν πολύ εύκολα ακόμα και με το δάκτυλο

Το θέμα είναι να τη βγάζω από τη τσέπη και να μη βγαίνει και η φοδρα του ρούχου μαζί

Το θέμα είναι να τη βγάζω από τη τσέπη και να μη βγαίνει και η φοδρα του ρούχου μαζί
Όχι καμία σχέση μια χαρά γλιστράει μέσα στο παντελόνι,αν την δοκιμάσεις περιμένω τις εντυπώσεις σου

ευχαριστώ

Nillkin frosted shield

IMG-4387657a170ab65527f9fcebf22266a3-V.jpg

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Καλησπέρα παιδιά, νέος κάτοχος του κινητού και όλα καλά μέχρι τώρα εκτός από ένα θέμα. Γιατί εξαφανίζονται τα notifications από την status bar; Υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί;

Στο note 5 δουλεύουν κανονικά!

Καλησπέρα παιδιά, νέος κάτοχος του κινητού και όλα καλά μέχρι τώρα εκτός από ένα θέμα. Γιατί εξαφανίζονται τα notifications από την status bar; Υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί;

Καλησπερα. Ειτε βαζεις την dev όπου το έχουν ήδη φτιάξει (πχ στην dev της eu κοινοτητας ηταν κομπλε) είτε δυστυχώς κάνεις υπομονή να το διορθώσουν σε επόμενη stable.

Βάλε αυτή την εφαρμογή και είσαι κομπλέ. https://play.google.com/store/apps/details?id=zanini.andrea.notchtest&hl=el

Καλησπέρα δοκιμή syberia os τώρα 5 μέρες, ο proximity δουλεύει μια χαρά σβήνει σωστά και δεν ανοίγει