Antretng Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Καλησπέρα στο φόρουμ. Μια ερώτηση, Θέλουμε να αγοράσουμε Redmi Note 7 από e-shop Γνωρίζει κάποιος φίλος αν έχει προεγκατεστημένο google play ή πρέπει να το εγκαταστήσουμε εμείς; Ευχαριστώ εκ'των προτέρων. Αν ειναι global σιγουρα το εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Καλησπέρα. Κάτοχος και εγώ του redmi note 7 εδώ και δυο μέρες και ακόμα το ψάχνω το κινητό. Πρώτες γρήγορες εντυπώσεις καλές,γρήγορο. μόνο μια βοήθεια πως κάνουμε εγκατάσταση την GCam; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Καινούργιος και εγώ στη παρέα. Θέλω να μου δώσετε πληροφορίες για τη gcam. Διαβάζω ότι ανεβάζει επίπεδο τη φωτογραφική. Πως μπορώ να τη βάλω? Κάποιος αν μπορεί να μου δώσει ένα link, ένα οδηγό για το κινητό μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Καινούργιος και εγώ στη παρέα. Θέλω να μου δώσετε πληροφορίες για τη gcam. Διαβάζω ότι ανεβάζει επίπεδο τη φωτογραφική. Πως μπορώ να τη βάλω? Κάποιος αν μπορεί να μου δώσει ένα link, ένα οδηγό για το κινητό μας Καλησπέρα. Κάτοχος και εγώ του redmi note 7 εδώ και δυο μέρες και ακόμα το ψάχνω το κινητό. Πρώτες γρήγορες εντυπώσεις καλές,γρήγορο. μόνο μια βοήθεια πως κάνουμε εγκατάσταση την GCam; Καλοριζικο παιδες!Ριξτε μια ματια στο πρωτο ποστ του νηματος και βρειτε πληροφοριες για την gcam! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Το πρόβλημα με την οθόνη είναι απλά ότι το redmi note 5 είχε καλύτερο μαύρο με αποτέλεσμα να παρουσιάζει αρκετά μεγαλύτερη αντίθεση. Οπότε το λες και λίγο πισωγύρισμα. Φυσικά είναι πολύ καλύτερη από τις τραγικές οθόνες του redmi note 3, 4 και 5 plus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Και μια που το τσεκαρισα μολις.....προσπαθω να εγκαταστησω την πρωτη προτεινομενη gcam αλλα φτανει μεχρι ενα σημειο και βγαζει αυτο... %5Bimg%5Dhttps%3A//i.ibb.co/tYzLHpY/2.jpg[/img] Γιατι αραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Το πρόβλημα με την οθόνη είναι απλά ότι το redmi note 5 είχε καλύτερο μαύρο με αποτέλεσμα να παρουσιάζει αρκετά μεγαλύτερη αντίθεση. Οπότε το λες και λίγο πισωγύρισμα. Φυσικά είναι πολύ καλύτερη από τις τραγικές οθόνες του redmi note 3, 4 και 5 plus Τι τραγικες;;; Μη γράφετε ότι να ναι. Έχω ταυτόχρονα και redmi 5 plus. Πιο πολύ μ' αρέσει σε οθόνη το redmi 5 plus, είναι και πιο φαρδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Κι εγώ κάτοχος redmi 5 plus και πολύ ευχαριστημένος από την οθόνη. Ας μη γράφουμε υπερβολές. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Μην μπερδεύουμε το μέγεθος με την ποιότητα, μια χαρά επαναλαμβάνω είναι για τα λεφτά του. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 (edited) Καλοριζικο παιδες!Ριξτε μια ματια στο πρωτο ποστ του νηματος και βρειτε πληροφοριες για την gcam! Πολύ ωραία και ευχαριστούμε.Αλλά έχω κάποιες απορίες. Ποια η διαφορά με την μαμά εφαρμογή; Και γιατί στην μαμά εφρμογή μπορώ να επιλέξω 48mp ενώ στην εφαρμογή που κατέβασα στις ρυθμίσεις λέει ανάλυση φωτογραφιών 12mp; Τι παίζει; Έχω την συσκευή με 4rom/128gb global έκδοση αν αυτό σου λέει κάτι Edited August 7, 2019 by Nikos4p Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Πολύ ωραία και ευχαριστούμε.Αλλά έχω κάποιες απορίες. Ποια η διαφορά με την μαμά εφαρμογή; Και γιατί στην μαμά εφρμογή μπορώ να επιλέξω 48mp ενώ στην εφαρμογή που κατέβασα στις ρυθμίσεις λέει ανάλυση φωτογραφιών 12mp; Τι παίζει; Έχω την συσκευή με 4rom/128gb global έκδοση αν αυτό σου λέει κάτι Για το τι κάνει τεχνικά δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=462218 Για το πρακτικο του ζητήματος τράβα με gcam και στοκ και θα καταλάβεις. Ειδικά σε πρόσωπα σε χαμηλό φωτισμό ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Καλημέρα σας, αυτό με τις ειδοποιήσεις που δεν μένουν μόνιμα στην πάνω μπάρα είναι γενικό πρόβλημα των Xiaomi; Νόμιζα ότι συμβαίνει μόνο στο Pocophone λόγω notch αλλά το διαπίστωσα χθες και στο Note 7 που πήρα στην σύζυγο. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Αυτή η κουκίδα εμφανίζεται σε όλες τις φωτογραφίες που τραβάω. Πάω σέρβις? Που είναι αυτό? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Αυτή η κουκίδα εμφανίζεται σε όλες τις φωτογραφίες που τραβάω. Πάω σέρβις? Που είναι αυτό? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από που το αγόρασες? Υποθέτω έχεις καθαριστή καλά τούς φακούς.,χαζη ερώτηση αλλά να την κάνω. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Από που το αγόρασες? Υποθέτω έχεις καθαριστή καλά τούς φακούς.,χαζη ερώτηση αλλά να την κάνω.Το αγόρασα από σκρουτζομαγαζο. Πήρα την info και έλεγε δεν αναλαμβάνουμε ότι σαν εκτός εγγύησης επειδη είναι παραεισαγωγη. Μου είπαν από το κατάστημα να το παω Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Το αγόρασα από σκρουτζομαγαζο. Πήρα την info και έλεγε δεν αναλαμβάνουμε ότι σαν εκτός εγγύησης επειδη είναι παραεισαγωγη. Μου είπαν από το κατάστημα να το παω Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οκ καλά σου είπαν,δεν έχεις άλλες επιλογές καλά ξεμπερδέματα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Αυτή η κουκίδα εμφανίζεται σε όλες τις φωτογραφίες που τραβάω. Πάω σέρβις? Που είναι αυτό? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χτυπατο/τιναξε το απαλα μπας και κουνησει. Μοιαζει με σκονιτσα στον αισθητηρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Οκ καλά σου είπαν,δεν έχεις άλλες επιλογές καλά ξεμπερδέματα.Χτυπατο/τιναξε το απαλα μπας και κουνησει. Μοιαζει με σκονιτσα στον αισθητηρα.Το χω καθαρίσει δε φεύγει. Θα το πάω αύριο να δω τι θα γινει Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Το χω καθαρίσει δε φεύγει. Θα το πάω αύριο να δω τι θα γινει Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚάνε και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πέρνα άλλη μια φορά την ίδια ρομ... μπορεί και να φύγει!! Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Το χω καθαρίσει δε φεύγει. Θα το πάω αύριο να δω τι θα γινει Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν μιλησα για καθαρισμα αλλα για τιναγμα, ελαφρα χτυπηματάκια κλπ. Εχει κατσει σκονη στον αισθητηρα μαλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Κάνε και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πέρνα άλλη μια φορά την ίδια ρομ... μπορεί και να φύγει!! Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίναι global δεν έχω περάσει καμία ρομΔεν μιλησα για καθαρισμα αλλα για τιναγμα, ελαφρα χτυπηματάκια κλπ. Εχει κατσει σκονη στον αισθητηρα μαλλον.Το χτύπησα και δε άλλαξε τίποτα Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Μόλις παρέλαβα από ebay μερικες καλες θήκες, εκ των οποίων 2-3 είναι της imak. Εξαιρετική εφαρμογή. Επίσης αντικατέστησα το πολύ καλό tempered της x-one ultimate (αφήνει όμως αρκετές δαχτυλιες) με το εξαιρετικό spigen glas tr slim. Όσοι είστε σε φάση αναζήτησης tempered, δοκιμάστε το. Πραγματικά αξίζει. Πολύ ωραία αίσθηση, δεν αλλοιώνει καθόλου τα χρώματα και δεν αφήνει δαχτυλιες. Άσχετο τώρα. Αντρέα, παρατήρησα ότι η bulkin δυσκολεύεται λιγάκι στην εστίαση. Δοκίμασα σήμερα να τραβήξω πολύ κοντινές φωτό το κινητό ενός φίλου για να το βάλει αγγελία και δυσκολεύτηκα αρκετά. Έχεις παρατηρήσει κάτι ανάλογο; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Κάποιος το λινκ της gcam το έχει εύκαιρο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Αντρέα, παρατήρησα ότι η bulkin δυσκολεύεται λιγάκι στην εστίαση. Δοκίμασα σήμερα να τραβήξω πολύ κοντινές φωτό το κινητό ενός φίλου για να το βάλει αγγελία και δυσκολεύτηκα αρκετά. Έχεις παρατηρήσει κάτι ανάλογο; Εχω προσεξει γενικα οτι σε τυχον πιο δυσκολες συνθηκες δυσκολευεται να εστιασει κοντα. Αλλα αυτο γενικα... οχι μονο στην bulkin. Δεν ξερω αν ζοριζεται και η στοκ. Εσυ εχεις ξανατραβηξει σε ιδιες συνθηκες με αλλη gcam και παρατηρησες διαφορα; Γιατι δεν το τεσταρεις να δεις; ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάποιος το λινκ της gcam το έχει εύκαιρο?? Πρωτο post εχει Link για 2 εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Μόλις παρέλαβα από ebay μερικες καλες θήκες, εκ των οποίων 2-3 είναι της imak. Εξαιρετική εφαρμογή. Επίσης αντικατέστησα το πολύ καλό tempered της x-one ultimate (αφήνει όμως αρκετές δαχτυλιες) με το εξαιρετικό spigen glas tr slim. Όσοι είστε σε φάση αναζήτησης tempered, δοκιμάστε το. Πραγματικά αξίζει. Πολύ ωραία αίσθηση, δεν αλλοιώνει καθόλου τα χρώματα και δεν αφήνει δαχτυλιες. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 θα μας βοηθησεις με καποιο λινκ για τζαμακι και θηκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts