tigreos Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Τίγρη, είσαι λίγο χαιρέκακος ή μου φαίνεται ? Δεν πρόσεξες όμως ότι η μείωση τιμής αφορά την κινέζικη έκδοση 6/64GB :):lol::pΑρχικά το σχόλιο μου ήταν καλοπροαίρετο δεν το είπα με κακία, αλλά βέβαια ήθελα να τσιμπήσουν και κάποιοι ώστε να γίνει κουβέντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Δαχτυλιδι εχω παρει αυτο για την γυαναικα μου και περιμενω αυτο για εμενα... τα έχω πάρει και τα 2 το πρώτο με βόλεψε περισσότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Κανένα λινκ για αγορά από Ελλάδα έχουμε για τα συγκεκριμένα δαχτυλίδια; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Στο μεσσενγκερ του Facebook, όταν κάνω βιντεοκλήση η μπροστινή κάμερα είναι υπερβολικά σκοτεινή. Μόνο στην κλήση, αν βγάλω φωτογραφία( πάλι από το messenger, είναι μια χαρά. Το αντιμετωπίζει κάποιος άλλος? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Tempered glass; Πιο προτείνετε της nilkin ή της spigen; Βλέπω στο Σκρουτζ έχει 2 tempered glass 17 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 ebay βρε συ .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_mp Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Καλησπέρα στο forum. Σήμερα διαπίστωσα στην οθόνη ένα κολλημένο pixel. Γνωρίζετε αν καλύπτεται από εγγύηση. Το τηλέφωνο είναι της infoquest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Καλησπέρα στο forum. Σήμερα διαπίστωσα στην οθόνη ένα κολλημένο pixel. Γνωρίζετε αν καλύπτεται από εγγύηση. Το τηλέφωνο είναι της infoquest. Ναι να το πας να στο αλλαξουν. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Tempered glass; Πιο προτείνετε της nilkin ή της spigen; Βλέπω στο Σκρουτζ έχει 2 tempered glass 17 ευρώ. Εγω εχω βάλει της nillkin.. Το καλύτερο tempered που εχω βάλει ποτέ σε κινητό και εχω αλλάξει δεκάδες.. Ούτε δαχτυλιές αφήνει και παρα πολύ ωραία αίσθηση στο σκρολαρισμα στην οθόνη.. Απο εδω και περα σε όλα μου τα κινητά θα βάζω μόνο nillkin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Καλησπερα,εχω το Redmi 5 Plus... Σκεφτομαι για τη μεταβαση στο Note 7,οντας ευχαριστημενος απο την εταιρεια. Αξιζει ή οχι; Και αν ναι,4G+ εχει; Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Καλησπερα,εχω το Redmi 5 Plus... Σκεφτομαι για τη μεταβαση στο Note 7,οντας ευχαριστημενος απο την εταιρεια. Αξιζει ή οχι; Και αν ναι,4G+ εχει;Εμένα είναι το πρώτο Xiaomi, κλείνω 3 μήνες πλέον και είμαι ευχαριστημένος, ίσως θα ήθελα στη μπαταρία κάτι παραπάνω. 4g+ έχει, αλλά δεν έχει ένδειξη. Στο 5 plus πώς βλέπεις μπάντες κλπ εσύ; Sent from my RN7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Καλησπερα,εχω το Redmi 5 Plus... Σκεφτομαι για τη μεταβαση στο Note 7,οντας ευχαριστημενος απο την εταιρεια. Αξιζει ή οχι; Και αν ναι,4G+ εχει; Nαι αλλαξε το,μονο και μονο για την καμερα αξιζει. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Καλησπερα,εχω το Redmi 5 Plus... Σκεφτομαι για τη μεταβαση στο Note 7,οντας ευχαριστημενος απο την εταιρεια. Αξιζει ή οχι; Και αν ναι,4G+ εχει; Νικόλα, αξίζει και με το παραπάνω! Αυτό διαπίστωσα έχοντας το στην κατοχή μου εδώ και μία εβδομάδα! Και ναι, η κάμερα είναι απίστευτη, αν και δεν αγοράζω κινητά με κριτήριο την κάμερα! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Καλησπερα,εχω το Redmi 5 Plus... Σκεφτομαι για τη μεταβαση στο Note 7,οντας ευχαριστημενος απο την εταιρεια. Αξιζει ή οχι; Και αν ναι,4G+ εχει; Είμαι Κύπρο αυτές τις μέρες και μου βγάζει κανονικά 4G+.. Στην Ελλάδα δεν το εχω δει ποτέ πουθενά.. Οπότε λογικά το υποστηρίζει απλά για κάποιο λόγο είναι κλειδωμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Καλησπερα,εχω το Redmi 5 Plus... Σκεφτομαι για τη μεταβαση στο Note 7,οντας ευχαριστημενος απο την εταιρεια. Αξιζει ή οχι; Και αν ναι,4G+ εχει; Ναι: Κάμερα και επεξεργαστής. Όχι: Οθόνη. Είναι πιο στενή από το το redmi 5 plus και με εκνευρίζει. Τα χρησιμοποιώ και τα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Ναι: Κάμερα και επεξεργαστής. Όχι: Οθόνη. Είναι πιο στενή από το το redmi 5 plus και με εκνευρίζει. Τα χρησιμοποιώ και τα δύο. Εχει πιο καλη χρωματικη παλετα το 7 ομως.....;) Και ναι και μενα με ψιλοχαλανε η μακροστενες οθονες αλλα τις εμαθα πια. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 Είμαι Κύπρο αυτές τις μέρες και μου βγάζει κανονικά 4G+.. Στην Ελλάδα δεν το εχω δει ποτέ πουθενά.. Οπότε λογικά το υποστηρίζει απλά για κάποιο λόγο είναι κλειδωμένο.Δώσε ένα screenshot αδερφέ Sent from my RN7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 (edited) Δώσε ένα screenshot αδερφέ Sent from my RN7 using Tapatalk Πιστεύω να καταφερα να ανέβει το screenshot https://drive.google.com/file/d/13lv0PHbG5A9tToukw9ZcsPjXk4Uy4iA7/view?usp=drivesdk Edited August 2, 2019 by georgeapo34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 Απίστευτο 4g+ :) από MTN Sent from my RN7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 Και κάτι ακόμα... Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορούμε να συνδεθούμε σε ένα δίκτυο μέσω του κουμπιού wps;Ψάχνω στις ρυθμίσεις και δεν το βρίσκω πουθενά. Έχουμε μήπως καμία άποψη σε αυτό το θέμα; Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 Απίστευτο 4g+ :) από MTN Sent from my RN7 using TapatalkΠως ενεργοποίησες το 4+ ? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 Πως ενεργοποίησες το 4+ ? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν κανεις κατι εσυ.Αναλογα το σημα κλειδωνει μονο του. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 Δεν κανεις κατι εσυ.Αναλογα το σημα κλειδωνει μονο του.Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 Είμαι Κύπρο αυτές τις μέρες και μου βγάζει κανονικά 4G+.. Στην Ελλάδα δεν το εχω δει ποτέ πουθενά.. Οπότε λογικά το υποστηρίζει απλά για κάποιο λόγο είναι κλειδωμένο. Και στη Βουλγαρία είχα 4g+. https://photos.app.goo.gl/15BpPdir4FQgNU3E7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 Εδώ Ελλάδα γιατί έτσι όμως; Που προκύπτει η ασυμβατότητα; Sent from my RN7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts