p_k Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, απλά θέλω να κρύβονται τα τρία πλήκτρα και να εμφανιστούν με ένα μικρό slide. Τώρα έχουν μείνει μόνιμα ανοιχτά Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό δεν γνωρίζω αν γίνεται. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Οπότε μάλλον θα κάτσω να μάθω τα gestures , να σαι καλά. Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Τα γεγονότα αυτό δείχνουν και εγώ αυτό βλέπω, σιγά μην κάτσει η κοπελίτσα με τον κοπελιτσο να σκσλισουν..... Όλα στο αυτόματο και βουρ για τον πατσά.... αυτό νομίζω είναι η αλήθεια η περισσότεροι βγάζουν στο auto κι εγώ στο auto βγάζω, γιατί κι εγώ δεν ξέρω καθόλου να πειράξω τα διάφορα καλούδια της κάμερας οπότε για auto ποια είναι καλύτερη, η gcam ή η Stock? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχοντας συνηθίσει από το προηγούμενο κινητό (Jiayu S3+) στο να ανοίγω την καταγραφή αυτού που μου τηλεφώνησε για να δω από ποιο τηλέφωνο με πήρε, δηλαδή υπήρχε η επιλογή Call και Details. Στο RN7 διαπιστώνω ότι αυτό δεν γίνεται, αφού όποιο σημείο και να πατήσω στην καταγραφή του καλούντος, αμέσως τον καλεί. Υπάρχει τρόπος να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα; συνάδερφος :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 αυτό νομίζω είναι η αλήθεια η περισσότεροι βγάζουν στο auto κι εγώ στο auto βγάζω, γιατί κι εγώ δεν ξέρω καθόλου να πειράξω τα διάφορα καλούδια της κάμερας οπότε για auto ποια είναι καλύτερη, η gcam ή η Stock? Μα και τη gcam επι της ουσίας σαν auto θα την χρησιμοποιείς. Δε χρειάζεται κάθε τόσο να πειράζεις τις ρυθμίσεις. Περνάς μια και καλή τις ρυμίσεις του Αντρέα ή κατεβάζεις αυτή του bsg και ξενοιάζεις. Σαφώς και τα αποτελέσματα είναι πολύ καλύτερα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 οκ ωραία αυτή η του bsg όταν βγάζω ανθρώπους παίρνει κάτι κινούμενες εικόνες σαν gif-ακια και όχι κανονικές φωτογραφίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 οκ ωραία αυτή η του bsg όταν βγάζω ανθρώπους παίρνει κάτι κινούμενες εικόνες σαν gif-ακια και όχι κανονικές φωτογραφίεςΈχει στη πάνω σειρά επιλογή να απενεργοποιήσεις την κινούμενη εικόνα Επισης, επειδή είδα ότι με τις ειδοποιήσεις υπάρχει ένα θέμα, δεν έρχονται στη ώρα τους άμα είναι κλειστή η εφαρμογή, ή τις βλέπεις και μετά ξαναεμφανίζονται οι ειδοποιήσεις στο εικονίδιο, ενεργοποίησα στις εφαρμογές που θέλω, όπως το viber και το messenger το autostart και η πρώτη εντύπωση είναι ότι λειτουργούν πλέον όπως πρέπει. Όσοι δε γνωρίζουν, απλά πατάμε παρατεταμένα στο εικονίδιο της εφαρμογής, πατάμε πληροφορίες και ενεργοποιούμε την επιλογή(αυτόματη έναρξη) Sent from my RN7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Εγώ το έχω στην εξοικονόμηση μπαταρίας, όπως και όλες τις εφάρμογές τέτοιου τύπου (insta, fb, tapatalk) και δουλεύουν μια χαρά. Εννοείς δηλαδή ότι σου στέλνει κάποιος μήνυμα και σου έρχεται με καθυστέρηση; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Εγώ το έχω στην εξοικονόμηση μπαταρίας, όπως και όλες τις εφάρμογές τέτοιου τύπου (insta, fb, tapatalk) και δουλεύουν μια χαρά. Εννοείς δηλαδή ότι σου στέλνει κάποιος μήνυμα και σου έρχεται με καθυστέρηση;Ακριβώς όπως το είπες. Υπάρχουν βέβαια υποπεριπτώσεις, αν κλειδώσεις το κινητό έχοντας ανοικτή την εφαρμογή στο backround, για αρκετή ώρα θα σου έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις μέχρι να μπει σε κάποιο είδος deep sleep το κινητό. Αλλιώς, έρχονται με κάποια καθυστέρηση. Εγώ επέλεξα τις 3-4 εφαρμογές που δουλεύω να έχουν autostart, αλλά και για εξοικονόμηση μπαταρίας και ram, έχω ενεργοποιήσει την επιλογή από την μπαταρία να κάνει clear cache μετά από 10 λεπτά αφού κλειδώσω το κινητό Sent from my RN7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos1958_ Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Καλο απογευμα στην ομαδα. Ειμαι κατοχος rn7 global version(4/64gb) τωρα και 35 ημερες με αγορα απο κινα. Επειδη χθες απογευμα παρουσιασε καποιο προβλημα οθονης εντελως ξαφνικα και χωρις καποια παρεμβαση μου ,θα ηθελα να ρωτησω την ομαδα εαν μπορω να παραθεσω το προβλημα και φωτογραφιες για βοηθεια. Ευχαριστω οποιον το διαβασει για τον χρονο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Οπότε μάλλον θα κάτσω να μάθω τα gestures , να σαι καλά. Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να είσαι καλά φίλε μου, αν βρεθεί ο τρόπος να κρύβονται προσωρινά τα κουμπιά γράψτον να τον ξέρουμε. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Καλο απογευμα στην ομαδα. Ειμαι κατοχος rn7 global version(4/64gb) τωρα και 35 ημερες με αγορα απο κινα. Επειδη χθες απογευμα παρουσιασε καποιο προβλημα οθονης εντελως ξαφνικα και χωρις καποια παρεμβαση μου ,θα ηθελα να ρωτησω την ομαδα εαν μπορω να παραθεσω το προβλημα και φωτογραφιες για βοηθεια. Ευχαριστω οποιον το διαβασει για τον χρονο του. Εννοείται για αυτό είμαστε εδώ. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Χρησιμοποιόντας το here maps και με επιλογή τοποθεσίας είτε εξοικονόμηση μπαταρίας ή συσκευή μόνο δεν εντοπίζει δείχνει στίγμα. Αν ψευτοβρεί και επιλέξω πλοήγηση μου δείχνει το μήνυμα" Για να χρησιμοποιήσετε την πλοήγηση μεταβειτε στις ρυθμίσεις και αλλάξτε σε μια λειτουργεια που ενεργοποιεί το gps στη συσκευή σας" ενώ είναι ήδη ανοιχτό. Είναι φυσιολογικό, πρέπει να κάνω κάποια έξτρα ρύθμιση πέραν των δικαιωμάτων ή να ψαχτώ στο service; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Χρησιμοποιόντας το here maps και με επιλογή τοποθεσίας είτε εξοικονόμηση μπαταρίας ή συσκευή μόνο δεν εντοπίζει δείχνει στίγμα. Αν ψευτοβρεί και επιλέξω πλοήγηση μου δείχνει το μήνυμα" Για να χρησιμοποιήσετε την πλοήγηση μεταβειτε στις ρυθμίσεις και αλλάξτε σε μια λειτουργεια που ενεργοποιεί το gps στη συσκευή σας" ενώ είναι ήδη ανοιχτό. Είναι φυσιολογικό, πρέπει να κάνω κάποια έξτρα ρύθμιση πέραν των δικαιωμάτων ή να ψαχτώ στο service; Restart εκανες? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Χρησιμοποιόντας το here maps και με επιλογή τοποθεσίας είτε εξοικονόμηση μπαταρίας ή συσκευή μόνο δεν εντοπίζει δείχνει στίγμα. Αν ψευτοβρεί και επιλέξω πλοήγηση μου δείχνει το μήνυμα" Για να χρησιμοποιήσετε την πλοήγηση μεταβειτε στις ρυθμίσεις και αλλάξτε σε μια λειτουργεια που ενεργοποιεί το gps στη συσκευή σας" ενώ είναι ήδη ανοιχτό. Είναι φυσιολογικό, πρέπει να κάνω κάποια έξτρα ρύθμιση πέραν των δικαιωμάτων ή να ψαχτώ στο service;Είναι φυσιολογικό αυτό, και στο βγάζει επειδή το ξεκινάς σε εσωτερικό χώρο. Αν βλέπει ουρανό, δύσκολο να σου βγάλει την προειδοποίηση Sent from my RN7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Απλά μου έκανε εντύπωση που έγραφε να ενεργοποιήσω την ρύθμιση ενώ ήταν ήδη ενεργοποιημένη. Παρεπιπτόντως ήμουν σε εξωτερικό χώρο. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τις άμεσες απαντήσεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos1958_ Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Εννοείται για αυτό είμαστε εδώ. Εως χθες το απογευμα το τηλ. λειτουργουσε μια χαρα. Εντελως ξαφνικα στις 8 περιπου το βραδυ ξεκλειδωνω την οθονη και στην αρχικη οθονη παρατηρω 4 καθετες μπαρες πλατους περιπου1,5 cm εκαστη σε λευκο φοντο.Απο σημερα το μεσημερι η οθονη κανει και τρεμουλο με εντονο λευκο χρωμα στην αρχη και επειτα απο 15 περιπου δευτερα επανερχεται λιγο το χρωμα. και οταν χρησιμοποιω την μπαρα κυλισης η προηγουμενη οθονη εμφανιζεται background. δλδ η μια οθονη πανω στην αλλη. αυτο γινεται και αν ανοιξω τις ρυθμισεις και επιλεξω καποια υπορυθμιση φαινονται τα γραμματα το ενα πανω στο αλλο. Στις φωτο η μια ειναι κανονικη πριν το προβλημα και οι αλλες μετα το προβλημα. Εκανα hard reset αλλα τιποτα. Ισως ειμαι τυχερος και παω για οθονη?Ευχαριστω και συγνωμη για το μακροσκελες κειμενο. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εννοείται για αυτό είμαστε εδώ. Εως χθες το απογευμα το τηλ. λειτουργουσε μια χαρα. Εντελως ξαφνικα στις 8 περιπου το βραδυ ξεκλειδωνω την οθονη και στην αρχικη οθονη παρατηρω 4 καθετες μπαρες πλατους περιπου1,5 cm εκαστη σε λευκο φοντο.Απο σημερα το μεσημερι η οθονη κανει και τρεμουλο με εντονο λευκο χρωμα στην αρχη και επειτα απο 15 περιπου δευτερα επανερχεται λιγο το χρωμα. και οταν χρησιμοποιω την μπαρα κυλισης η προηγουμενη οθονη εμφανιζεται background. δλδ η μια οθονη πανω στην αλλη. αυτο γινεται και αν ανοιξω τις ρυθμισεις και επιλεξω καποια υπορυθμιση φαινονται τα γραμματα το ενα πανω στο αλλο. Στις φωτο η μια ειναι κανονικη πριν το προβλημα και οι αλλες μετα το προβλημα. Εκανα hard reset αλλα τιποτα. Ισως ειμαι τυχερος και παω για οθονη?Ευχαριστω και συγνωμη για το μακροσκελες κειμενο.[/Δεν μπορω να ανεβασω τις φωτο λογω μεγεθους μου γραφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 (edited) Μαλλον πας για αλλαγη οθονης.... Edited July 8, 2019 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Εως χθες το απογευμα το τηλ. λειτουργουσε μια χαρα. Εντελως ξαφνικα στις 8 περιπου το βραδυ ξεκλειδωνω την οθονη και στην αρχικη οθονη παρατηρω 4 καθετες μπαρες πλατους περιπου1,5 cm εκαστη σε λευκο φοντο.Απο σημερα το μεσημερι η οθονη κανει και τρεμουλο με εντονο λευκο χρωμα στην αρχη και επειτα απο 15 περιπου δευτερα επανερχεται λιγο το χρωμα. και οταν χρησιμοποιω την μπαρα κυλισης η προηγουμενη οθονη εμφανιζεται background. δλδ η μια οθονη πανω στην αλλη. αυτο γινεται και αν ανοιξω τις ρυθμισεις και επιλεξω καποια υπορυθμιση φαινονται τα γραμματα το ενα πανω στο αλλο. Στις φωτο η μια ειναι κανονικη πριν το προβλημα και οι αλλες μετα το προβλημα. Εκανα hard reset αλλα τιποτα. Ισως ειμαι τυχερος και παω για οθονη?Ευχαριστω και συγνωμη για το μακροσκελες κειμενο. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εως χθες το απογευμα το τηλ. λειτουργουσε μια χαρα. Εντελως ξαφνικα στις 8 περιπου το βραδυ ξεκλειδωνω την οθονη και στην αρχικη οθονη παρατηρω 4 καθετες μπαρες πλατους περιπου1,5 cm εκαστη σε λευκο φοντο.Απο σημερα το μεσημερι η οθονη κανει και τρεμουλο με εντονο λευκο χρωμα στην αρχη και επειτα απο 15 περιπου δευτερα επανερχεται λιγο το χρωμα. και οταν χρησιμοποιω την μπαρα κυλισης η προηγουμενη οθονη εμφανιζεται background. δλδ η μια οθονη πανω στην αλλη. αυτο γινεται και αν ανοιξω τις ρυθμισεις και επιλεξω καποια υπορυθμιση φαινονται τα γραμματα το ενα πανω στο αλλο. Στις φωτο η μια ειναι κανονικη πριν το προβλημα και οι αλλες μετα το προβλημα. Εκανα hard reset αλλα τιποτα. Ισως ειμαι τυχερος και παω για οθονη?Ευχαριστω και συγνωμη για το μακροσκελες κειμενο.[/Δεν μπορω να ανεβασω τις φωτο λογω μεγεθους μου γραφει.Μηπως σου έπεσε το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos1958_ Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Οχι ουτε επεσε ουτε το χτυπησα τιποτα. Το ειχα πανω στο γραφειο και γυρω στις 8 το βραδυ χρειαστηκε να το χρησιμοποιησω και το ειδα. παντως ευχαριστω. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μαλλον πας για αλλαγη οθονης.... Το θεμα ειναι οτι το αγορασα απο Κινα (εχει 1 χρονο εγγυηση) και τωρα θα τραβηχτω για να βρω ακρη. Κριμα και ειναι μολις 35 ημερων. Το ρισκο της κινεζικης αγορας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Οχι ουτε επεσε ουτε το χτυπησα τιποτα. Το ειχα πανω στο γραφειο και γυρω στις 8 το βραδυ χρειαστηκε να το χρησιμοποιησω και το ειδα. παντως ευχαριστω. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το θεμα ειναι οτι το αγορασα απο Κινα (εχει 1 χρονο εγγυηση) και τωρα θα τραβηχτω για να βρω ακρη. Κριμα και ειναι μολις 35 ημερων. Το ρισκο της κινεζικης αγορας. Κανε και μια επαναφορα,δεν χανεις κατι. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Κανε και μια επαναφορα,δεν χανεις κατι. Είπε προηγουμένως ότι έκανε επαναφορά. Πολλά θεματάκια βλέπω στο 7αρι και μάλλον σωστά πριν ένα μήνα πήρα στον γιο μου το 6 pro... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Είπε προηγουμένως ότι έκανε επαναφορά. Πολλά θεματάκια βλέπω στο 7αρι και μάλλον σωστά πριν ένα μήνα πήρα στον γιο μου το 6 pro... Δεν το προσεξα.Εχεις δικαιο εδω. Μπα και στις καλυτερες οικογενειιες που λενε εχεις αστοχιες.....:) Κακός που δεν το πηρες κατα την ταπεινή αποψη μου.....:rolleyes: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Οχι ουτε επεσε ουτε το χτυπησα τιποτα. Το ειχα πανω στο γραφειο και γυρω στις 8 το βραδυ χρειαστηκε να το χρησιμοποιησω και το ειδα. παντως ευχαριστω. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το θεμα ειναι οτι το αγορασα απο Κινα (εχει 1 χρονο εγγυηση) και τωρα θα τραβηχτω για να βρω ακρη. Κριμα και ειναι μολις 35 ημερων. Το ρισκο της κινεζικης αγορας. Τουλάχιστον έκανες την αγορά μέσω PayPal? Αν ναι θα βγάλεις άκρη πιστεύω. Μίλα βέβαια πρώτα με το κατάστημα και αν σου κάνουν το κινεζο ανοίγεις case. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Οχι ουτε επεσε ουτε το χτυπησα τιποτα. Το ειχα πανω στο γραφειο και γυρω στις 8 το βραδυ χρειαστηκε να το χρησιμοποιησω και το ειδα. παντως ευχαριστω. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το θεμα ειναι οτι το αγορασα απο Κινα (εχει 1 χρονο εγγυηση) και τωρα θα τραβηχτω για να βρω ακρη. Κριμα και ειναι μολις 35 ημερων. Το ρισκο της κινεζικης αγορας. Από ποιο κατάστημα το αγόρασες; Και ποια έκδοση έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Παιδιά δεν μου συνδέεται στο bluetooth του αυτοκινήτου. Ξέρει κανείς τι παίζει; Στο ρολόι και στο headset συνδέεται κανονικα.. Μήπως δεν είναι συμβατό; Μου κάνει εντύπωση γτ το 4αρι συνδεόταν κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts