Jump to content

Redmi Note 7

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την έκανα την διαδικασία εγώ αλλά όταν βάζω νύχτα κρασαρει αφού βγάλει την φωτογραφια

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το πήρε ο αδερφος μου εδω και καμια 10ρια μερες. Ολα καλά και ομορφο, απλά εμφανίζει ένα θεμα. Αρκετές φορές φαινεται να μην εχει data/ internet. Εχει σημα για κλησεις αλλά οχι ιντερνετ. Και πρέπει να κανει restart ή να ανοιγοκλεισει το flight mode για να επανελθει. Το κανει εντελώς randomly ολο αυτό.

Εχει τυχει σε καναν άλλο; Ισως εχει φαει κανα προσωρινό σκαλωμα και θελει επαναφορά;

Το πήρε ο αδερφος μου εδω και καμια 10ρια μερες. Ολα καλά και ομορφο, απλά εμφανίζει ένα θεμα. Αρκετές φορές φαινεται να μην εχει data/ internet. Εχει σημα για κλησεις αλλά οχι ιντερνετ. Και πρέπει να κανει restart ή να ανοιγοκλεισει το flight mode για να επανελθει. Το κανει εντελώς randomly ολο αυτό.

Εχει τυχει σε καναν άλλο; Ισως εχει φαει κανα προσωρινό σκαλωμα και θελει επαναφορά;

Η κάρτα σιμ είναι οκ?

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Εγώ το πάθαινα στο iPhone αυτό αλλά ήταν θέμα Cosmote. Στο mi a1 πάλι το πάθαινα στο WiFi, έδειχνε σαν να μη δίνει το WiFi internet, το οποίο λύθηκε με full restore

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Την έκανα την διαδικασία εγώ αλλά όταν βάζω νύχτα κρασαρει αφού βγάλει την φωτογραφια

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όπως έχω γράψει και σε άλλα posts, δεν δουλεύει σε αυτήν το night και ψηφιακό ζουμ. Κατά τα άλλα το night σε συσκευή που δεν έχει ois δεν έχει και τόσο νόημα. Αλλά αν το χρειάζεστε τραβάτε night από bsg αφού μπορούν να μπουν παράλληλα.

Όσον αφορά το βίντεο, αν δεν σας καίει το uhd, η στοκ σε 1080/30fps έχει καλύτερη ποιότητα (ειδικά indoor και low light)

Η κάρτα σιμ είναι οκ?

Ειναι παλια. 6-7 χρονια την εχει. Αλλα στο S6 Edge plus δεν ειχε κανενα τετοιο θεμα επομενως δεν νομιζω πως ειναι αυτο. Αν και θα του πω για αρχη να παει να την αλλαξει.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ το πάθαινα στο iPhone αυτό αλλά ήταν θέμα Cosmote. Στο mi a1 πάλι το πάθαινα στο WiFi, έδειχνε σαν να μη δίνει το WiFi internet, το οποίο λύθηκε με full restore

Εγω το παθαινα στο P9 Lite οταν πηγαινα απο wifi σε data πολλες φορες δεν ειχα ιντερνετ. Τελικα καποια στιγμη λυθηκε μονο του το κολλημα. Ισως απο καποιο update. Αλλα στην προκειμενη το εμφανιζει σε τυχαιες στιγμες.

Ειναι παλια. 6-7 χρονια την εχει. Αλλα στο S6 Edge plus δεν ειχε κανενα τετοιο θεμα επομενως δεν νομιζω πως ειναι αυτο. Αν και θα του πω για αρχη να παει να την αλλαξει.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγω το παθαινα στο P9 Lite οταν πηγαινα απο wifi σε data πολλες φορες δεν ειχα ιντερνετ. Τελικα καποια στιγμη λυθηκε μονο του το κολλημα. Ισως απο καποιο update. Αλλα στην προκειμενη το εμφανιζει σε τυχαιες στιγμες.

Θα έλεγα καταρχήν να αλλάξεις κάρτα....

Μπορούμε να βάλουμε το ποσοστό της μπαταρίας συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας;
το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα

Γιατί δε το βάζεις πάνω δεξιά;28bce5706447dbe1f6fbd6abbd720506.jpg

Εκει ειναι απο μανα,μαλλον εννοει οτι ειναι μικρο σαν μεγεθος?

Να ρωτήσω κάτι, αν και νομίζω ότι έχει ξαναειπωθεί.

Ο μαμά καιρός κάνεις τακτικές ανανεώσεις ή πρέπει κάθε φορά να μπαίνεις μέσα στην εφαρμογή για να εντοπίσει τοποθεσία και να βγάλει τη σωστή θερμοκρασία;

Στο accuweather για παράδειγμα που έχω κατεβάσει, έχω επιλέξει ανανέωση ανά δύο ώρες.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εκει ειναι απο μανα,μαλλον εννοει οτι ειναι μικρο σαν μεγεθος?

Ακριβώς είναι μικρό σαν μέγεθος. Το έχω πάνω δεξιά

το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα

Μόλις μου ήρθε μια θήκη τύπου spigen (αντίγραφο). Καλό grip και εφαρμογή όμως η κάμερα είναι ακριβώς στο ισο με την θήκη. Για πείτε θήκες που έχετε δοκιμάσει και η κάμερα να είναι πιο μέσα από τη θήκη.

Όπως έγραψα πιο πάνω, μέχρι να έρθει η nilkin πήρα ακόμα μια από Σκρουτζ που μαρεσει πολύ, μάρκα mofi beec0b143c8e8fd7715b8ad176ce170d.jpg063a9911c8bbad42c35cd9714480b2eb.jpg9c172d04b731b8d97711874579425dd1.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μόλις μου ήρθε μια θήκη τύπου spigen (αντίγραφο). Καλό grip και εφαρμογή όμως η κάμερα είναι ακριβώς στο ισο με την θήκη. Για πείτε θήκες που έχετε δοκιμάσει και η κάμερα να είναι πιο μέσα από τη θήκη.

Nillkin frosted η κάμερα είναι πιο μέσα εννοείται, πανέμορφη με φοβερό πιάσιμο και δεν δίνει όγκο στο κινητό. 8,90 την πηρα απο μαγαζί στο σκρουτζ.

Nillkin frosted η κάμερα είναι πιο μέσα εννοείται, πανέμορφη με φοβερό πιάσιμο και δεν δίνει όγκο στο κινητό. 8,90 την πηρα απο μαγαζί στο σκρουτζ.

Την είχε ηδη όταν το πήρα αλλα επείδη του εχει κανει 1-2 σημάδια στο σώμα φοβάμαι να την ξαναβάλω

Όπως έγραψα πιο πάνω, μέχρι να έρθει η nilkin πήρα ακόμα μια από Σκρουτζ που μαρεσει πολύ, μάρκα mofi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Οπως τη βλέπω ειναι πιο μέσα η κάμερα. Έσυ που το πιάνεις βεβαια ξερεις καλύτερα. Μάλλον για τη Mofi με βλέπω.

Θελω οπωσδηποτε να εχει 1mm περιθώριο.

Την είχε ηδη όταν το πήρα αλλα επείδη του εχει κανει ηδη 1-2 σημάδια στο σώμα φοβάμαι να την ξαναβάλω

Η αλήθεια είναι οτι είναι αρκετά σκληρή.. Τα σημάδια που στα έκανε; περιμετρικά που είναι πλαστικό ή πίσω στην πλάτη; μέχρι στιγμής την έχω βγάλει 2 φορές και δεν έχω δει κάτι αλλά θα σταματήσω να την μπαινοβγαζω γιατί φαντάζομαι ότι τότε μπορεί να γίνονται τα σημάδια.

Η αλήθεια είναι οτι είναι αρκετά σκληρή.. Τα σημάδια που στα έκανε; περιμετρικά που είναι πλαστικό ή πίσω στην πλάτη; μέχρι στιγμής την έχω βγάλει 2 φορές και δεν έχω δει κάτι αλλά θα σταματήσω να την μπαινοβγαζω γιατί φαντάζομαι ότι τότε μπορεί να γίνονται τα σημάδια.

Στο πλάι. Συνηθως εκεί κάνουν σημάδια αυτές. Πλάτη δεν είδα κάτι.

Ναι οταν την βγάζεις κάνει τα σημάδια. Αν ειναι να την βάλεις και να την αφησεις δεν έχεις θεμα.

Άσχετο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο η xiaomi δεν φτιάχνει τις ειδοποιήσεις πάνω στα εικονίδια να είναι ανεξάρτητες απο τον πίνακα ειδοποιήσεων. Να σβήνεις δηλαδή τις ειδοποιήσεις απο τον πίνακα και να εξακολουθεί να υπάρχει το νουμερακι πάνω στο εικονίδιο.. Πολλές φορές καθαρίζεις τις ειδοποιήσεις πάνω και με αυτόν τον τρόπο θυμάσαι οτι έχεις mail, viber και άλλα που δεν τα έχεις διαβάσει.. Αυτός είναι ο λόγος που ενω μου αρεσει launcher της xiaomi τον αλλαζω και βάζω nova με teslaunread.. Samsung huawei και άλλες εταιρείες λειτουργούν κανονικά ανεξάρτητα η xiaomi δεν λέει να το διορθώσει.

Άσχετο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο η xiaomi δεν φτιάχνει τις ειδοποιήσεις πάνω στα εικονίδια να είναι ανεξάρτητες απο τον πίνακα ειδοποιήσεων. Να σβήνεις δηλαδή τις ειδοποιήσεις απο τον πίνακα και να εξακολουθεί να υπάρχει το νουμερακι πάνω στο εικονίδιο.. Πολλές φορές καθαρίζεις τις ειδοποιήσεις πάνω και με αυτόν τον τρόπο θυμάσαι οτι έχεις mail, viber και άλλα που δεν τα έχεις διαβάσει.. Αυτός είναι ο λόγος που ενω μου αρεσει launcher της xiaomi τον αλλαζω και βάζω nova με teslaunread.. Samsung huawei και άλλες εταιρείες λειτουργούν κανονικά ανεξάρτητα η xiaomi δεν λέει να το διορθώσει.
Και στο νόβα το ίδιο γίνεται. Τουλάχιστον σ εμένα

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Και στο νόβα το ίδιο γίνεται. Τουλάχιστον σ εμένα

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Viber, bluemail κρατάει κανονικά το εικονίδιο με nova εμενα, messenger δεν εμφανίζει καθόλου εικονίδιο. Εχω όμως το teslaunread σαν ξεχωριστή εφαρμογή. Με την ενσωματωμένη που έχει μετά την τελευταία αναβάθμιση ο nova όντως εξαφανιζονται αν κάνεις εκκαθάριση στον πίνακα ειδοποιήσεων.

καλησπέρα δεν ξέρω αν ρωτάω σωστά

θα ηθελα ενα πρόγραμμα να βλέπω πιο με καλει δλδ να βγαζει ονομα και τετοια ειχα στο προηγούμενο το ελληνικό caller id αλλα δεν το βρίσκω πουθενα τωρα .. για πειτε καμια ιδεα

Να ρωτήσω κάτι, αν και νομίζω ότι έχει ξαναειπωθεί.

Ο μαμά καιρός κάνεις τακτικές ανανεώσεις ή πρέπει κάθε φορά να μπαίνεις μέσα στην εφαρμογή για να εντοπίσει τοποθεσία και να βγάλει τη σωστή θερμοκρασία;

Στο accuweather για παράδειγμα που έχω κατεβάσει, έχω επιλέξει ανανέωση ανά δύο ώρες.

Και σε μένα τα ίδια κάνει. Για πέταμα εφαρμογή, ξήλωσε την και βάλε το 3d flip clock and weather.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως πραγματικά η μαμά κάμερα είναι τραγικα κακή σε αντίθεση με τη δουλειά που έχει κανει η gcam. η gcam τολμώ να πω εινδμ καλύτερη απο την αντίστοιχη του mi 8 που ειχα μέχρι πριν λίγες μερες. Βράδυ δεν ξέρω τι θα παίζει γτ δεν έχει κλείσει ούτε μερα το κινητό