Jump to content

Redmi Note 7

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την τελευταια του bsg που γράφει για rn7.

Κατα τα άλλα δεν εχει παιδεμα η άλλη που λεω μιας και δινω το xml αρχειο (δες προηγουμενη σελίδα όπου καναν quote μου link με την gcam, το xml και οδηγο πως φορτωνεται το xml). Αυτα που γράφω για remove dots στη bsg αγνόησέ τα. Ειναι αστεία η διαφορά ενώ μπορει να σου χαλάσει τις indoor φωτογραφίες η ρυθμιση.

Παρατήρησα ότι εκτός από του BSG υπάρχουν και οι boxer198615, bulkin043 και για την τελευταία να λέει ότι είναι ειδικά για το RN7.

Τις έχεις δοκιμάσει εσύ ή κάποιοι άλλοι;

Επανέρχομαι στο θέμα των τιμών του RN7 στην Ελληνική αγορά.

Εκτός του ότι, προφανώς, οι τιμές των 168€ στο skroutz μυρίζουν παραεισαγωγή, πως δικαιολογείται η διαφορά με τα 249€ των Κωτσόβολου, Public κλπ; Τα φτηνά δεν έχουν εγγύηση;

Όχι τα φθηνά έχουν εγγύηση μόνο από τον πωλητή, τα επίσημα έχουν κανονικά από infoquest. Εν αντιθέσει με τα samsung πχ που και ευρωπαϊκά να είναι, τα αναλαμβάνει το επίσημο της Samsung

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Όχι τα φθηνά έχουν εγγύηση μόνο από τον πωλητή, τα επίσημα έχουν κανονικά από infoquest. Εν αντιθέσει με τα samsung πχ που και ευρωπαϊκά να είναι, τα αναλαμβάνει το επίσημο της Samsung

Ευχαριστώ.

Με εγγύηση της Infoquest υπάρχουν μόνο στις αλυσίδες στα 249€ ή το βρίσκεις και αλλού φτηνότερα;

Στη γερμανική αμαζόνα έχει 186,90+ 6,91= 193,91€ η έκδοση 4/64.

Υπάρχουν και κάποιοι πωλητές στο skroutz/bestprice που δίνουν 2 χρόνια εγγύηση και κάποιοι έχουν δικό τους service.

Επανέρχομαι στο θέμα των τιμών του RN7 στην Ελληνική αγορά.

Εκτός του ότι, προφανώς, οι τιμές των 168€ στο skroutz μυρίζουν παραεισαγωγή, πως δικαιολογείται η διαφορά με τα 249€ των Κωτσόβολου, Public κλπ; Τα φτηνά δεν έχουν εγγύηση;

168 ευρώ και θέλουν 15 μέρες να στο φέρουν.

Όσο δηλαδή και να το πάρεις εσύ από την Κίνα απευθείας.

Παντως οτι και να λεμε, η απόδοση της gcam σε αυτο το κινητό είναι το λιγότερο εντυπωσιακή.

Αυτή τραβήχτηκε με την έκδοση και ρυθμίσεις που προτείνω (ΔΕΝ ειναι Night... ειναι κλασσικό hdr+ enhanced).

Βέβαια έχει υποστεί λίγο ρετουσάρισμα.

3jlQGFytV8IyfPJfVVfnCyZQQ8CJl_3QzUx6VCo6jcZQSlavc-VKIEEOG82Me5L-xik8W9JBudz04YpoYAUHceQ0Ggdkap_ja3K6oePaCUvnUS0wif0rtQb1GWe6NNfsIfPCl9WGTYMNIc1fgZYcklP1yUt-yvT7F_9Cos6t0B2fczobourhJGjTnDxQJU0QwC_zY8I75T1wPTU2uyD0-ni08HZTq4kZeZ8AAVTPZ-BUig7Pd-uiY0yNv8WBzDsGhureRje4WpjPpBgxBNaNZFGuukLu7JT0xWHMPOOHdqjaAfo_mPYE8YNqe4BqFcWcv2xzBJ91yqwTRcyAi6gwDWguKSBHDhwzvbsRYm9MiTcLzQ-WNxm2GE8SIuSxCFxThjIc9S7lKn670JjTcbXtfG76U7-gFCIYm6AwzaaLb4lOQ5IyCBFQy93qKSA3Moig7gKRzvOTrWydq14up9sJXADSN0s5yBMmfKxoXDBgd1FKlCHu_uoZA1BXN9v7pURuneZtH8SqlCu8VDbFteUfrHTzKhv1HpjbqkiFUIq-M81NwQdOzrrZiLU8J39O9icT3RlMXh-BhdJX0hhjuDdIqyo0fOj6KAHrma7G8GoaMufbCVKEkDrhAxHR5MKaLcIReoQpEeE-BNZPKnaZgWEedTMVVtUSmMM=w1250-h937-no

Μην λεμε τα ιδια και ιδια για τις τιμες,βλεπω ερωτησεις αστοχες,ειστε τοσα χρονια μελη στο φορα και ρωτατε πραματα νουμπικα.......:blink:

Ειπαμε 2 χρονια απο ινφο επισημα,σε ολα τα αλλα ρισκαρεται,ειτε απο Κινα ειτε απο σκρουτζομαγαζα με τις εγγυησεις που δινουν αυτοι.

Μην τα λεμε ξανα και ξανα και ξανα.........τα χρηματα σας εσεις τα κουμανταρετε.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Επιπλεον εχει 4k video supp και καλυτερη ληψη ηχου με gcam.

Παντως οτι και να λεμε, η απόδοση της gcam σε αυτο το κινητό είναι το λιγότερο εντυπωσιακή.

Αυτή τραβήχτηκε με την έκδοση και ρυθμίσεις που προτείνω (ΔΕΝ ειναι Night... ειναι κλασσικό hdr+ enhanced).

3jlQGFytV8IyfPJfVVfnCyZQQ8CJl_3QzUx6VCo6jcZQSlavc-VKIEEOG82Me5L-xik8W9JBudz04YpoYAUHceQ0Ggdkap_ja3K6oePaCUvnUS0wif0rtQb1GWe6NNfsIfPCl9WGTYMNIc1fgZYcklP1yUt-yvT7F_9Cos6t0B2fczobourhJGjTnDxQJU0QwC_zY8I75T1wPTU2uyD0-ni08HZTq4kZeZ8AAVTPZ-BUig7Pd-uiY0yNv8WBzDsGhureRje4WpjPpBgxBNaNZFGuukLu7JT0xWHMPOOHdqjaAfo_mPYE8YNqe4BqFcWcv2xzBJ91yqwTRcyAi6gwDWguKSBHDhwzvbsRYm9MiTcLzQ-WNxm2GE8SIuSxCFxThjIc9S7lKn670JjTcbXtfG76U7-gFCIYm6AwzaaLb4lOQ5IyCBFQy93qKSA3Moig7gKRzvOTrWydq14up9sJXADSN0s5yBMmfKxoXDBgd1FKlCHu_uoZA1BXN9v7pURuneZtH8SqlCu8VDbFteUfrHTzKhv1HpjbqkiFUIq-M81NwQdOzrrZiLU8J39O9icT3RlMXh-BhdJX0hhjuDdIqyo0fOj6KAHrma7G8GoaMufbCVKEkDrhAxHR5MKaLcIReoQpEeE-BNZPKnaZgWEedTMVVtUSmMM=w1250-h937-no

Επιπλεον εχει 4k video supp και καλυτερη ληψη ηχου με gcam.

Καλά 4k έχουν όλες οι 3rd party (πχ open camera, fv camera κλπ). Έχε όμως υπόψιν ότι σε αυτες έχει κατώτερη ποιότητα το βίντεο τόσο από άποψη λήψης (indoor και χαμηλό φωτισμό) όσο και σταθεροποίησης (δεν έχω δει καλύτερο eis).

Edited by Antretng

Τόσα χρόνια με xiaomi, είναι η πρώτη φορά που βλέπω την αδράνεια κινητού να προηγείται της οθόνης.

Καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό;

Είναι δυνατόν 41,7% αδράνεια κινητού μέσα σε 13 ώρες;79447031387cd80e7e35c30043f15252.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 7

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Τόσα χρόνια με xiaomi, είναι η πρώτη φορά που βλέπω την αδράνεια κινητού να προηγείται της οθόνης.

Καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό;

Είναι δυνατόν 41,7% αδράνεια κινητού μέσα σε 13 ώρες;79447031387cd80e7e35c30043f15252.jpg

Κάτι παίζει σε αυτό το θέμα... Και γω σπάω το κεφάλι μου να δω πως γίνεται. Οκ βγάζω γύρω στις 8.30-9 ώρες sot αλλά οι ενδείξεις στην αδράνεια και στο ράδιο είναι μεγάλες. Αν το βάλεις σε πτήση με WiFi Call και πάλι συνεχίζει οπότε κάτι παίζει, δεν είναι δυνατόν

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να σε ρωτήσω. Έχω βάλει αυτό που πρότεινες με τις ρυθμίσεις σου κλπ

Είναι φυσιολογικό το ότι όταν πατάς να βγάλεις φωτογραφία κάνει περίπου μισό δευτερόλεπτο?

Έχει έναν κύκλο και τον γεμίζει μέχρι να βγει η φωτό

ή κάνω κάτι λάθος?

Εμένα με την αδράνεια δε το παρουσιάζει, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως από τις 10 ώρες που ήταν σε αδράνεια από χθες το απόγευμα, μόνο μία ώρα ήταν σε deep sleep στο doze825bbcf072a9066a676120c891a6c561.jpge67cb57269c11f4e75e8cae33b36ef13.jpg6eca6a72f52ed88b8f94ce8d9aabddaa.jpg321af8a06dcb7d60208554df94533eab.jpg

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Καποια εφαρμογη νακει τη ολη δουλεια παιδια.....

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Εμένα είναι στο 12% η αδράνεια του κινητού όταν οθόνη είναι 26% (έχω 20 ώρες από τελευταία φόρτιση). Παρόλα αυτά δεν έχω και την καλύτερη αναμονή (σε σχέση με το πόσο κραταει όταν κανω χρήση). Βέβαια πάντα σε xiaomi έχω κατώτερη αναμονή απο άλλες εταιρείες (πχ htc, lg, OnePlus κλπ)

Επί το πρακτεο πάντως, σου καίει περισσότερο στην αναμονή από ότι με άλλα κινητά της; Γιατί τα νούμερα των στατιστικών καμία φορά είναι παραπλανητικά.

Εννοείται. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί.

Πάντα η αναμονή είναι πολύ λιγότερη της οθόνης.

Δεν έχω βέβαια αφύσικη κατανάλωση της μπαταρίας. Μια χαρά συμπεριφέρεται.

Απλά ο επιμερισμός που κάνει (οθόνη, αδράνεια κτλ) είναι κουλός.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εννοείται. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί.

Πάντα η αναμονή είναι πολύ λιγότερη της οθόνης.

Δεν έχω βέβαια αφύσικη κατανάλωση της μπαταρίας. Μια χαρά συμπεριφέρεται.

Απλά ο επιμερισμός που κάνει (οθόνη, αδράνεια κτλ) είναι κουλός.

Εφόσον δεν βλέπεις μεγαλο drain στην αναμονη μην ασχολείσαι. Xiaomi είναι. Δεν αποκλείω ακόμα και το ενδεχόμενο bug στη μέτρηση :p

Πάντως γενικά το miui καίει λίγο παραπάνω στην αναμονή από ότι το λογισμικό άλλων εταιριών. Εάν δεν σου καίει περισσότερο από ότι πχ στο mix 2s που είχες, μην δίνεις σημασία στο τεράστιο νούμερο.

Παιδιά βγάλετε το double tap to wake και δείτε παλι την αναμονή, στο Mi mix 2s εμένα εστρωσε το battery drain με κλειστή οθονη λογω αυτής της επιλογής.

Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ πάλι κλειστό εξαρχής και έχω το πρόβλημα άρα δεν είναι από αυτό

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου κάνει εντυπωση να εχει το double tap μεγαλη διαφορά. Παρόλα αυτά θα το δοκιμασω.

Παντως με τα νουμερα μην κολλατε. Εγω θα τα κοιταξω μονο οταν τυχει να βλεπω αδικαιολογητα drains και ψαχνω να δω ποιο μου την κανει. Αν σας εχει μεν μεγαλο % αλλα τελικά εχει μεγαλη αυτονομια γιατι να σκατε με αυτα; Ακομα και bug μπορει να ειναι.

Είναι φυσιολογικό το ότι όταν πατάς να βγάλεις φωτογραφία κάνει περίπου μισό δευτερόλεπτο?

ή κάνω κάτι λάθος?

?...............

ή κάνω κάτι λάθος?

Όλες οι gcam οταν εισαι σε hdr+ enhanced έτσι κανουν. Σκεψου οτι όπως το χω σεταρει τραβαει 12 καρέ. Αρα αναμενομενο να παιρνει λιγο χρονο.

Αν θες πιο γρηγορο, γυρισε την επιλογη hdr+ στο μεσαιο οπου τραβαει αστραπιαια. Θα χασεις σε ποιότητα ομως.

Edited by Antretng