Antretng Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Αυτό που κάνει ζουμ όταν ξεκινά να τραβήξει βίντεο το rn7 υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί; Ωραίο βίντεο τραβάει αλλά αυτό το ζουμ μου σπάει τα νεύρα, το κάνει σε όλους; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτο είναι το eis, δηλαδή ο ηλεκτρονικός σταθεροποιητής. Αν δεις τα βιντεάκια που χεις βγάλει είναι πολυ σταθερότερα από οτι καθως τα τραβαγες. Αν θες να το κλείσεις, αφου γυρίσεις στο mode του βίντεο, πάτα ρυθμισεις και απενεργοποίησε την σταθεροποίηση. Αν και κατα τα γνώμη ειναι πολύ καλή υλοποίηση και αξίζει να το αφήσεις. Εκτός εαν έχεις τόσο σταθερα χέρια που παρά την έλλειψη ois τα καταφέρνεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, θα το δοκιμάσω πως πάει αν το απενεργοποιήσω και θα ποσταρω ξανάΑυτο είναι το eis, δηλαδή ο ηλεκτρονικός σταθεροποιητής. Αν δεις τα βιντεάκια που χεις βγάλει είναι πολυ σταθερότερα από οτι καθως τα τραβαγες. Αν θες να το κλείσεις, αφου γυρίσεις στο mode του βίντεο, πάτα ρυθμισεις και απενεργοποίησε την σταθεροποίηση. Αν και κατα τα γνώμη ειναι πολύ καλή υλοποίηση και αξίζει να το αφήσεις. Εκτός εαν έχεις τόσο σταθερα χέρια που παρά την έλλειψη ois τα καταφέρνεις. :) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpetros Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Κάποιες φορές δεν μου δουλεύει το double tap για κλείδωμα οθόνης και μου ζητάει να ξαναδηλώσω τον προεπιλεγμένο launcher. Όσοι το δουλεύουν με nova launcher (prime) έχουν παρατηρήσει κάτι τέτοιο ή μόνο σε μένα το κάνει; Το εβαλες αυτοματη εναρξη το app του nova ? Τελικά δεν έχει να κάνει με την αυτόματη έναρξη και υποψιάζομαι πως είναι γενικά θέμα του Nova. Μάλλον θα πρέπει να ξεκολλήσω από Nova αν και τον θεωρώ κορυφαίο. Παράθεση Tablet : Samsung Galaxy Tab S5e SM-T720 Smartphone : Moto Razr 2022 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Κάποιες φορές δεν μου δουλεύει το double tap για κλείδωμα οθόνης και μου ζητάει να ξαναδηλώσω τον προεπιλεγμένο launcher. Όσοι το δουλεύουν με nova launcher (prime) έχουν παρατηρήσει κάτι τέτοιο ή μόνο σε μένα το κάνει; Τελικά δεν έχει να κάνει με την αυτόματη έναρξη και υποψιάζομαι πως είναι γενικά θέμα του Nova. Μάλλον θα πρέπει να ξεκολλήσω από Nova αν και τον θεωρώ κορυφαίο.Δεν είναι θέμα nova. Στο δικό μου (pocophone) δουλεύει πάντα. Πήγαινε στη προσβάσιμοτητα και βάλε τον nova στο on, μήπως φταίει αυτό Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpetros Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Στο on είναι φίλε μου, μπορεί στο pocophone να μη σου το κάνει αλλά στο δικό μου Note 7 δεν λειτουργεί σωστά δυστυχώς. Παράθεση Tablet : Samsung Galaxy Tab S5e SM-T720 Smartphone : Moto Razr 2022 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Στο on είναι φίλε μου, μπορεί στο pocophone να μη σου το κάνει αλλά στο δικό μου Note 7 δεν λειτουργεί σωστά δυστυχώς.Αυτο??? Για screen lock γράφει. Βρίσκεται στο απόρρητο Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Αντρέα στείλε μου link σε παρακαλώ τη gcam που χρησιμοποιείς Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 https://drive.google.com/file/d/1Ynz6e2ens7jn1lfVfUwym3A7LVPwELYu/view?usp=drivesdk Εγώ έχω αυτήν την έκδοση και δουλεύει μπάλα Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 https://drive.google.com/file/d/1Ynz6e2ens7jn1lfVfUwym3A7LVPwELYu/view?usp=drivesdk Εγώ έχω αυτήν την έκδοση και δουλεύει μπάλα Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ, προσπαθώ να καταλάβω στη πράξη τη διαφορά hdr+ και hdr+ enhanced Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Κάποιες φορές δεν μου δουλεύει το double tap για κλείδωμα οθόνης και μου ζητάει να ξαναδηλώσω τον προεπιλεγμένο launcher. Όσοι το δουλεύουν με nova launcher (prime) έχουν παρατηρήσει κάτι τέτοιο ή μόνο σε μένα το κάνει; Τελικά δεν έχει να κάνει με την αυτόματη έναρξη και υποψιάζομαι πως είναι γενικά θέμα του Nova. Μάλλον θα πρέπει να ξεκολλήσω από Nova αν και τον θεωρώ κορυφαίο. Όταν δεν είχα βάλει αυτόματη εναρξη είχα το ίδιο πρόβλημα. Με το που το έβαλα όμως εφτιαξε. Και αυτό ισχύει σε όσα xiaomi κινητά έχω δουλέψει Γιώργο είμαι ακόμα υπό πειραματισμό. Έχω στήσει μια που έστειλα και στο Βαγγέλη. Πολύ καλά αποτελέσματα αλλά διαπίστωσα ότι έχει κουκίδες σε base iso πχ στο γαλαζιο του ουρανου. Ο bsg το χει διορθώσει με μια επιλογή όπου ανεβάζει το iso σε 300 (προφανώς το πρόβλημα είναι τα 48 mpixels και ανεβάζοντας σε iso 300 ενεργοποειται το pixel binning). Δυστυχώς όμως δεν έχει βγάλει έκδοση με ρυθμίσεις σε libs και denoise. Οπότε δουλεύω άλλη για τη μέρα και άλλη για όλες τις άλλες. Αν θες τις βάζω αλλά σύντομα θα καταλήξω σε άλλη. Ακόμα ψαχνομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Από ότι κατάλαβα του bsg είναι και του bulkin. Με bsg είμαι και γω τώρα Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 (edited) Από ότι κατάλαβα του bsg είναι και του bulkin. Με bsg είμαι και γω τώρα Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Μια συνεργασίας fu24-tolyan-arnova δουλεύω. Του bulkin έχει ίδιο πρόβλημα (κουκίδες σε base iso στον ουρανό) και χωρίς τα libs που προτιμώ. Οπότε δεν ασχολούμαι με bulkin. Αν θελετε σας βαζω αρχειο και xml με το στησιμο που χω κανει για indoor/νυχτερινες. Αλλα είναι σπαστικο να δουλευω αλλη για τα ημερησια τοπια και αλλη για indoor και νυχτερινες. Μερα βάλε την τελευταια του bsg και ενεργοποίησε στις ρυθμισεις το remove dots. Ελπιζω κατι να βρεθει για all in one (πχ μια του bsg με ρυθμισεις libs/denoise). Edited May 20, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Μια συνεργασίας fu24-tolyan-arnova δουλεύω. Του bulkin έχει ίδιο πρόβλημα (κουκίδες σε base iso στον ουρανό) και χωρίς τα libs που προτιμώ. Οπότε δεν ασχολούμαι με bulkin. Αν θελετε σας βαζω αρχειο και xml με το στησιμο που χω κανει για indoor/νυχτερινες. Αλλα είναι σπαστικο να δουλευω αλλη για τα ημερησια τοπια και αλλη για indoor και νυχτερινες. Μερα βάλε την τελευταια του bsg και ενεργοποίησε στις ρυθμισεις το remove dots. Ελπιζω κατι να βρεθει για all in one (πχ μια του bsg με ρυθμισεις libs/denoise).Ακριβώς έτσι είναι όπως τα γράφει ο Ανδρέας και περιμένω να βρεθεί κάποια που να δουλεύει καλά σε όλες τις συνθήκες Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonD Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Αντρέα και όλοι οι υπόλοιποι που ψαχνόμαστε για μια αξιοπρεπή κάμερα μήπως πρέπει να δούμε το βελτιωμένο σε αυτό το κομμάτι REDMI NOTE 7S? Δεν ξέρω όμως, μήπως δεν βγει κι αυτό με την Β20 όπως για την ώρα ισχύει και για το μεγάλο Note7 pro. Αν έχουμε τα ίδια και με το 7S --που πολύ το φοβάμαι αφού προορίζεται για Ινδία-- πάμε για την σειρά Mi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 (edited) Αντρέα και όλοι οι υπόλοιποι που ψαχνόμαστε για μια αξιοπρεπή κάμερα μήπως πρέπει να δούμε το βελτιωμένο σε αυτό το κομμάτι REDMI NOTE 7S? Δεν ξέρω όμως, μήπως δεν βγει κι αυτό με την Β20 όπως για την ώρα ισχύει και για το μεγάλο Note7 pro. Αν έχουμε τα ίδια και με το 7S --που πολύ το φοβάμαι αφού προορίζεται για Ινδία-- πάμε για την σειρά Mi. Φαντάζομαι υπαινισσεσαι τον sony αισθητήρα. Την νύχτα (με gcam) μου φαινεται δυσκολο να φτάσει ανώτερες επιδόσεις. Τη μέρα ίσως (απο άποψη ανάλυσης). Αν και δεν ειμαι σιγουρος αν θα εχει διαφορετική κάμερα. Βάσει αυτού έχει και αυτό τον samsung https://gr.gizchina.com/2019/05/20/xiaomi-redmi-note-7s-episimo-sta-141-eyro/. Εκτός αν έκαναν λάθος. Γενικά πάντως με gcam μην τη φοβάστε τη κάμερά του. Χωρίς υπερβολή είναι σε επίπεδο ναυαρχίδας. Όσοι μάλιστα προέρχεστε απο redmi θα πάθετε πλάκα Edited May 21, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Αντρέα και όλοι οι υπόλοιποι που ψαχνόμαστε για μια αξιοπρεπή κάμερα μήπως πρέπει να δούμε το βελτιωμένο σε αυτό το κομμάτι REDMI NOTE 7S? Δεν ξέρω όμως, μήπως δεν βγει κι αυτό με την Β20 όπως για την ώρα ισχύει και για το μεγάλο Note7 pro. Αν έχουμε τα ίδια και με το 7S --που πολύ το φοβάμαι αφού προορίζεται για Ινδία-- πάμε για την σειρά Mi. Με τον 660 βγαινει και αυτο,οποτε λογικα τα ιδια θα ειναι. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 To note 7s είναι το ίδιο μ αυτό που κυκλοφορεί εδώ. Απλά στη Κίνα και την Ινδία είχα βγει μια έκδοση με 13mp κάμερα. Κι έβγαλαν αυτό ως αναβάθμιση Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Παίδες καλησπέρα, κάποιος που το πήρε πρόσφατα από σκρουτζομάγαζο με τη GLOBAL VERSION και έμεινε ευχαριστημένος; Παρακαλώ τα φώτα σας (PM) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Παίδες καλησπέρα, κάποιος που το πήρε πρόσφατα από σκρουτζομάγαζο με τη GLOBAL VERSION και έμεινε ευχαριστημένος; Παρακαλώ τα φώτα σας (PM) Δεν εχει διαφορά από επίσημης αλυσιδας αν αυτό εννοείς. Νομιζω οι περισσοτεροι εχουμε μεινει ευχαριστημένοι. Εξαρταται και τι ζητάς απο τη συσκευη σου όπως και ποια ήταν η προηγούμενή σου συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Δεν εχει διαφορά από επίσημης αλυσιδας αν αυτό εννοείς. Νομιζω οι περισσοτεροι εχουμε μεινει ευχαριστημένοι. Εξαρταται και τι ζητάς απο τη συσκευη σου όπως και ποια ήταν η προηγούμενή σου συσκευή. Εννοώ εάν έχουν μείνει ευχαριστημένοι από το εν λόγω κατάστημα που αγόρασαν την GLOBAL VERSION συσκευή. Η συσκευή που έχω και θέλω να αναβαθμίσω είναι το REDMI 5 PLUS 4/64 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonD Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά με τους Κίνεζους!!! Στο kimovil τουλάχιστον, η βαθμολογία της κάμερας του καινούριου Redmi Note 7S άλλαξε από χθες που ήταν στα ίδια επίπεδα με το απλό (7,6) και τώρα πλησιάζει το pro (8,3 έναντι 8,5!!) Αισθητήρας ίδιος με το Redmi Note 7, δηλ. της Samsung o S5KGM1!!!! Η βελτίωση πάντα σύμφωνα με το kimovil είναι στην μπροστινή κάμερα, άνευ ουσίας δηλ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Εννοώ εάν έχουν μείνει ευχαριστημένοι από το εν λόγω κατάστημα που αγόρασαν την GLOBAL VERSION συσκευή. Η συσκευή που έχω και θέλω να αναβαθμίσω είναι το REDMI 5 PLUS 4/64 Mηπως εχεις υποψην ποσα κατστηματα υπαρχουν εκει εξω...δεν ειναι ολα τα καταστηματα ιδια..:) Ειναι καλυτερο απο το 5 σιγουρα. ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά με τους Κίνεζους!!! Στο kimovil τουλάχιστον, η βαθμολογία της κάμερας του καινούριου Redmi Note 7S άλλαξε από χθες που ήταν στα ίδια επίπεδα με το απλό (7,6) και τώρα πλησιάζει το pro (8,3 έναντι 8,5!!) Αισθητήρας ίδιος με το Redmi Note 7, δηλ. της Samsung o S5KGM1!!!! Η βελτίωση πάντα σύμφωνα με το kimovil είναι στην μπροστινή κάμερα, άνευ ουσίας δηλ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..... Δεν ειναι και για πολυ της μετρητοίς αυτοι...... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Mηπως εχεις υποψην ποσα κατστηματα υπαρχουν εκει εξω...δεν ειναι ολα τα καταστηματα ιδια..:) Ειναι καλυτερο απο το 5 σιγουρα. ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ειναι και για πολυ της μετρητοίς αυτοι...... Σωστά,λέω ότι όποιος αγόρασε RN7 GLOBAL VERSION να μου στείλει pm το κατάστημα που έκανε την αγορά και αν έμεινε ευχαριστημένος από το κατάστημα (τιμή,ταχύτητα ,ποιότητα αποστολής του προϊόντος κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpetros Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Αυτο??? Για screen lock γράφει. Βρίσκεται στο απόρρητο Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Τελικά δεν έχει να κάνει ούτε με αυτό ούτε με την αυτόματη έναρξη. Αν το αφήσω χωρίς να το πειράζω, δεν μου το κάνει, αλλά επειδή μου αρέσει να δοκιμάζω διάφορα app έπειτα από μερικές εγκαταστάσεις και απεγκαταστάσεις μου το παρουσιάζει πάλι και μου ζητάει προσβασιμότητα ενώ είναι είδη τσεκαρισμένο! Το ξετσεκάρω, το ξανατσεκάρω και όλα καλά αν δεν το ξανα πειράξω. Σηκώνω τα χέρια ψηλά γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να φταίει, κατά τα άλλα όλα φαίνεται να δουλεύουν καλά. Παράθεση Tablet : Samsung Galaxy Tab S5e SM-T720 Smartphone : Moto Razr 2022 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 (edited) https://drive.google.com/file/d/1Ynz6e2ens7jn1lfVfUwym3A7LVPwELYu/view?usp=drivesdk Εγώ έχω αυτήν την έκδοση και δουλεύει μπάλα Μπαινει ετσι, η θελει ξεκλειδωματα ; Edited May 21, 2019 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts