hondakias21 Δημοσιεύτηκε January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 3, 2019 Είμαι σε δίλλημα..λατρεύω τις οθόνες τις Samsung και πλούσιο ui τους. Το mate Καλή φωτο αλλά έλλειψη 4κ στα 60fps Ποια συσκευη θα διαλέγετε εσείς ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Νομίζω θα πήγαινα στο note. Έχει καλά features το mate αλλά ο βασιλιάς δεν πήρε τυχαία τον τίτλο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 οτι ειπε και ο φιλος απο πάνω, τρομερό το mate αλλά βασιλιάς είναι ένας Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Note 9..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Note 9 και από μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 (edited) Όταν τα έβαλα κάτω κατέληξα στο note 9 όπως βλέπεις. Νομίζω ότι είναι η πιο ολοκληρωμένη συσκευή για το 2018. Τώρα ειδικά που πήρε και την pie ανέβηκε ακόμα πιο πολυ. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 6, 2019 by vfragos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Προφανώς note μετά και τα προβλήματα που έβγαλε το mate Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 note 9 ειδικά αν χρησιμοποιείς το πενάκι Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 note 9 ειδικά αν χρησιμοποιείς το πενάκι Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkΜε το πενάκι γίνονται όλα πολύ εύκολα.. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Με ποιο προγράμμα η επεξεργασία ? (Θα παρω κι εγώ ενα πενάκι για το s10 μάλλον) Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 (edited) Με το retouch. Το spen στις λεπτοδουλειές είναι απίστευτο. Πχ αφαίρεση κάδου, περιττών φώτων, ατόμων, το φασίστες στο παγκάκι κτλ Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 6, 2019 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 note 9 και με το νεο samsung ui θα ξετρελαθεις... Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 ..και γω είχα αυτό το δίλημμα στα τέλη του Δεκ. 18, αλλά τώρα που έχω το Note 9 κατάλαβα ότι αυτό ήταν το σωστό που έπρεπε να κάνω! Τι EMUI και βλακείες...πάρτο και θα με θυμηθείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipinos1976 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Note 9 με κλειστά μάτια. Θα το περίμενα κι εγώ, αλλά μετά από το ν-οστό κόλλημα του Note 2 πέρυσι (custom roms etc) αγόρασα το 8άρι, του οποίου του λείπει η μπαταρία (μπορώ, αν δεν το δουλέψω πολύ, να το κρατήσω 1,5 ημέρα, αλλά μπορώ να την φάω και μέσα σε λίγες ώρες) που υπάρχει στο 9άρι. Εφόσον, λοιπόν, η μπαταρία βγάζει άνετα 1 ημέρα, η κάμερα είναι παραπάνω από αξιοπρεπής (για τηλέφωνο), οθόνη κλπ είναι όλα άψογα, ενώ το πενάκι κάνει παπάδες, δεν βρίσκω τι άλλο θα μπορούσε να σε κρατήσει από την αγορά του. Εντάξει, ίσως η έλλειψη ραδιοφώνου και η μορφή (form factor), πρόβλημα που το έχουν τα περισσότερα πλέον. Ευχαριστώ. Παράθεση Το κανάλι μου στο YouTube Το κανάλι μου στο Odysee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 mate 20 pro. το note είναι γυάλινο τούβλο. υστερεί στα πάντα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 mate 20 pro. το note είναι γυάλινο τούβλο. υστερεί στα πάντα Για πες ποια ειναι αυτά «τα πάντα»! Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Για πες ποια ειναι αυτά «τα πάντα»! Sent from my iPad using Tapatalk κάμερα, ταχύτητα, ποιότητα κατασκευής, οθόνη Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 (edited) κάμερα, ταχύτητα, ποιότητα κατασκευής, οθόνη Δεν είναι έτσι. Kαλο είναι να έχουμε και τα 2 κινητά πριν βγάλουμε κάποιο σκάρτο. Δεν έχω δει να εχεις κανένα από τα 2 για τα οπια μιλάς. Μιας που είχα το mate 20 pro για τον αδερφό μου απο την AT&T. Και εγω έχω το Note 9 ώσπου να βγει το Note 10. Αντικειμενικά η οθόνη είναι καλύτερη στο Note 9. Και παντα η samsung θα εχει της καλητερς οθονες γιατι απλα αυτη της παράγει τόσα χρονια. Η huawei έχει πάρει oled απο lg αλλα είναι κατώτερη, και πράσινη πολλές φορες. Kρίμα να συγκρίνουμε lg οθόνη με samsung. Η κάμερα είναι ίδια και στα δυο. Αμα ξέρεις να τραβάς σωστά δεν θα καταλάβεις και καμια διαφορα. Η huawei εχει 40MP αλλα μονο στα χαρτιά. Η ταχύτητα είναι επίσης ίδια γιατί έχουν ίδιο επεξεργαστή. Δεν υπάρχει lag σε κανένα από τα δυο κινητά ούτε κάποιο υστερεί η υπερτερεί του αλλου σε ταχύτητα. Η μπαταρία είναι ίδια γιατί η huawei χάνι τα extra 200mah από το όχι καλα γραμμένο λειτουργικό. Kαι τα δυο έχουν υψηλή αυτονομια. Kαι τα δυο κάπου χάνουν και κάπου κερδίζουν σε κάποιες λεπτομέρειες. Kαι τα 2 έχουν την καλύτερη ποιότητα κατασκευής για την εποχή τους. Το μονο που μπορώ να πω σαν extra είναι το λειτουργικό τις samsung που η samsung έχει το 99% το exposed ενσωματωμένο. Eνώ η huawei δεν έχει ούτε το 50%. Αυτό είναι ένα μεγάλο boost που κατ εμέ βγάζει αυτόματα το Note 9 καλύτερο. Αμα η huawei φτιάξει το λειτουργικό τις. (Που δεν το βλέπω να το κάνει εδω και χρονια) tότε θα είναι στα ίδια level και τα 2 κινητά. Tο mate20 pro (128GB) κάνει και 900 euro. To Νote 9 κανει 700 euro το (128GB). 200 euro extra δεν τα αξίζει με τίποτα το mate 20 pro αλλα και το Note 9 άμα είχε τόσο....! Πιο ολοκληρωμένο το Note 9 λόγο λειτουργικού. Kαι τα 2 ισάξια είναι αν κάποιον δεν τον νιαζί το λειτουργικό.. Edited January 19, 2019 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Για πες ποια ειναι αυτά «τα πάντα»! Sent from my iPad using Tapatalk δεν έχει την καταπράσινη οθόνη hulk ντε.. αυτό και μόνο δε σου φτάνει;; :lol::lol: μ αρέσει που κάθεστε και απαντάτε σοβαρά στα τρολ.. Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Το ένα έχει kirin στα 7nm και το άλλο exynos στα 10nm και λέμε για ίδιο επεξεργαστή..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 (edited) Το ένα έχει kirin στα 7nm και το άλλο exynos στα 10nm και λέμε για ίδιο επεξεργαστή..... Αμα είναι έτσι και το ένα έχει πράσινη οθόνη και το άλλο δεν εχει πράσινη οθόνη. O kirin 7nm είναι σαν το exynos 10nm. Γιατί είναι έτσι? γιατί ο exynos είναι πιο δυνατός. Oταν θα βγει exynos 7n σε μερικές βδομάδες στο s10+. Θα ειναι σαν τον kinrin 4nm. Δεν θα ειναι σαν τον kirin 7nm. Eδώ θα είμαστε και θα το δούμε όπως κάθε χρόνο. Tα nm νομίζεις κάνουν την διαφορα? ο exynos έχει αλλη αρχιτεκτονική και είναι ανώτερη όλον. Και τον snapdragon. Σε pc ryzen να πας από 14 nm στα 12 nm. Αμφιβάλλω αν θα δεις διαφορα. Iσος στα bench tests. θα έχει λίγο καλύτερο score λογικά. Edited January 19, 2019 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Το ένα έχει kirin στα 7nm και το άλλο exynos στα 10nm και λέμε για ίδιο επεξεργαστή.....Εδώ λέμε για την ίδια ποιότητα κ οθόνη... Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Mate 20 pro, λόγω μπαταρίας(ειδικά standby drain) και δευτερευόντως κάμερα και design(υποκειμενικό). Στο Note μαρέσουν οι φωτογραφίες προσώπων και το Samsung cloud, επίσης προτιμώ emui από το experience Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Αμα είναι έτσι και το ένα έχει πράσινη οθόνη και το άλλο δεν εχει πράσινη οθόνη. O kirin 7nm είναι σαν το exynos 10nm. Γιατί είναι έτσι? γιατί ο exynos είναι πιο δυνατός. Oταν θα βγει exynos 7n σε μερικές βδομάδες στο s10+. Θα ειναι σαν τον kinrin 4nm. Δεν θα ειναι σαν τον kirin 7nm. Eδώ θα είμαστε και θα το δούμε όπως κάθε χρόνο. Tα nm νομίζεις κάνουν την διαφορα? ο exynos έχει αλλη αρχιτεκτονική και είναι ανώτερη όλον. Και τον snapdragon. Σε pc ryzen να πας από 14 nm στα 12 nm. Αμφιβάλλω αν θα δεις διαφορα. Iσος στα bench tests. θα έχει λίγο καλύτερο score λογικά. Είπες ότι είναι ο ίδιος επεξεργαστής. Δεν έχουν ούτε nm κοινό ούτε καν ίδια εταιρία είναι. Τώρα τα υπόλοιπα είναι αστειότητες. Εκεί που μας έλεγες έχουν κοινό επεξεργαστή τωρα λες οτι του ενός είναι πιο δυνατός.... Όσο για την οθόνη μόνο και μόνο που το άλλο έχει θέμα με πράσινες αποχρώσεις δεν θα έμπαινα σε συγκρίσεις..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Το mate 20 pro εχει καλυτερη cpu καλυτερη καμερα καλυτερη ευκρινεια στην οθονη και λιγο μεγαλυτερη μπαταρια. Το note 9 εχει πενακι καλυτερη οθονη σε χρωματα δεν εχει notch και περνει κανονικη sd card και καλυτερα ηχεια. Στα 700 το note 9 υπερισχυει στο vfm απο το mate 20 pro. Αν ειχαν και τα 2 700 ευρω θα πηγαινα στο mate 20 pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts