stamatis3133 Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Ρωτάω με τα μπαχαλα που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό με αποκλεισμούς κλπ. Στάλθηκε από το PCT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θεωρητικα οι συσκευες που κυκλοφορούν ηδη, δεν εχουν πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Θεωρητικα οι συσκευες που κυκλοφορούν ηδη, δεν εχουν πρόβλημα.Μάλιστα κατάλαβα. Στάλθηκε από το PCT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 έχει ραδιόφωνο παιδιά? ir blaster? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 έχει ραδιόφωνο παιδιά? ir blaster?ir έχει .ραδιόφωνο όχι. Στάλθηκε από το PCT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasisAthens Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση γιατί κοντεύω να χαζέψω.... Το κινητό δεν υποστηρίζει Google Pay? Στάλθηκε από το Honor View20 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 τι εννοείς να υποστηρίζει;κανονικά εγκατεστημένο είναι από το εργοστάσιο. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση γιατί κοντεύω να χαζέψω.... Το κινητό δεν υποστηρίζει Google Pay? Στάλθηκε από το Honor View20 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν ειναι θέμα κινητού, το Google pay δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα ακόμα γενικότερα γι αυτό δεν το βρίσκεις στο play store. Μπορείς όμως νομίζω να κατεβάσεις την εφαρμογή από το apkmirror και να βάλεις ξένη κάρτα, όχι ελληνική. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited October 12, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasisAthens Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 τι εννοείς να υποστηρίζει;κανονικά εγκατεστημένο είναι από το εργοστάσιο.Εμένα δεν έχει κάτι τέτοιο και όταν το βρίσκω στο Google Play (είπα Pay όχι Play) μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή μου (η συσκευή σας δεν είναι συμβατή με αυτή την έκδοση) Στάλθηκε από το Honor View20 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ειναι θέμα κινητού, το Google pay δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα ακόμα γενικότερα γι αυτό δεν το βρίσκεις στο play store. Μπορείς όμως νομίζω να κατεβάσεις την εφαρμογή από το apkmirror και να βάλεις ξένη κάρτα, όχι ελληνική. Sent from my Huawei P20 pro using TapatalkΌλοι αυτοί δλδ που αναφέρουν την εφαρμογή είναι με παράπλευρο τρόπο εγκατεστημένη? Στάλθηκε από το Honor View20 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Υπαρχει εφαρμογη για ραδιο οχι ιντερνικο που εχει καποιος βαλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Εμένα δεν έχει κάτι τέτοιο και όταν το βρίσκω στο Google Play (είπα Pay όχι Play) μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται η συσκευή μου (η συσκευή σας δεν είναι συμβατή με αυτή την έκδοση) Στάλθηκε από το Honor View20 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όλοι αυτοί δλδ που αναφέρουν την εφαρμογή είναι με παράπλευρο τρόπο εγκατεστημένη? Στάλθηκε από το Honor View20 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι, αφού δεν υποστηρίζεται αυτή η λειτουργία στην Ελλάδα ακόμη. Όσοι έχουν το χρησιμοποιούν με ξένες κάρτες όπως revolut, N26 κλπ. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsente Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Μόλις έλαβα και την αναβάθμιση Σεπτεμβρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Μόλις έλαβα και την αναβάθμιση Σεπτεμβρίου Τη αναβάθμιση είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsente Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Απο ότι κατάλαβα security patch Σεπτεμβρίου... Στάλθηκε από το PCT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Έχω το τηλέφωνο μια εβδομάδα και βλέπω ότι θα το κρατήσω πολύ. Αυτό που μου έλειπε στα τηλέφωνα που είχα δοκιμάσει μέχρι τώρα (μετά Microsoft lumia εποχή) ήταν οι κινούμενες φωτογραφίες που στο τηλέφωνο αυτό βγαίνουν πολύ καλές. Έχω ένα θέμα, δεν έχω ήχο στα μηνύματα του messenger (SMS), ενώ όλα τα άλλα είναι κομπλέ, έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Έχω το τηλέφωνο μια εβδομάδα και βλέπω ότι θα το κρατήσω πολύ. Αυτό που μου έλειπε στα τηλέφωνα που είχα δοκιμάσει μέχρι τώρα (μετά Microsoft lumia εποχή) ήταν οι κινούμενες φωτογραφίες που στο τηλέφωνο αυτό βγαίνουν πολύ καλές. Έχω ένα θέμα, δεν έχω ήχο στα μηνύματα του messenger (SMS), ενώ όλα τα άλλα είναι κομπλέ, έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα;όταν λες δεν έχεις ήχο;έρχονται κανονικά τα μηνύματα; Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 όταν λες δεν έχεις ήχο;έρχονται κανονικά τα μηνύματα; Ναι ολα κανονικα εκτος ηχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Είμαι σε αναζητηση τζαμιού προστασίας, έχετε καποιο να μου προτείνεται; Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Ναι ολα κανονικα εκτος ηχου. σημερα το δοκιμασα,κανονικα δουλευει. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 σημερα το δοκιμασα,κανονικα δουλευει. Ευχαριστώ. Θα το ψάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Εντάξει βρήκα και έβαλα ήχο στο message. Ξέρει κανείς για ενεργοποίηση του volte στο κινητό; Έβαλα WiFi calling αλλά δεν έχει κουμπί για volte ενώ στις προδιαγραφές λέει πως έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Εντάξει βρήκα και έβαλα ήχο στο message. Ξέρει κανείς για ενεργοποίηση του volte στο κινητό; Έβαλα WiFi calling αλλά δεν έχει κουμπί για volte ενώ στις προδιαγραφές λέει πως έχει. Στο Settings-> Wireless & Networks-> Mobile Network δεν σου εχει διακοπτη VoLTE calls;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Στο Settings-> Wireless & Networks-> Mobile Network δεν σου εχει διακοπτη VoLTE calls;; Όχι για αυτό ρωτάω, μόνο WiFi call Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 (edited) Λαθος 123456 Edited October 30, 2019 by tasose Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Έχει κάποιος βονταφον και με κάποιο τρόπο έχει ενεργοποίηση το volte calls; Δεν βλέπω τον διακόπτη στην βονταφον ενώ κοσμοτε είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Ήρθε αναβάθμιση ασφαλείας Οκτωβρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts