pro Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Η harley απευθυνεται κυριως σε 50ρηδες. Ειναι οι μονες μηχανες που πιανουν τελικη και τα κροσια του δερματινου συνεχιζουν να κρεμονται καθετα στο εδαφος.... Σιγα τα εργαλεια... Παντως αυτο : "Μου τη σπάει πολύ μια ξανθιά σούπερ γκόμενα που γνωρίζω, που κυκλοφορεί με την SL 500 που της έκανε δώρο ο άντρας της, να παρκάρει σε διπλή σειρά έξω από το supermarket, να μπαίνει να αγοράζει μόνο ένα κουτάκι τσίχλες και να το πληρώνει με πιστωτική κάρτα..." μου τη σπαει μονο οταν εχω τη γυναικα μου διπλα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Ε, αυτα ελεγα και εγω. Η Harley ειναι κυριος για ατομα 45-50 + Και οταν βλεπω τους νεους με την 883 (μοντελο της Harley, μικρο σε cc) και το παιζουν Harleyακιαδες χωρις καν να ξερουν τι παει να πει Harleyακιας και φοροντας ψαραδικο και μπουγαν απο αυτα που ειναι για Supersport... Δεν λεω να μην την παρεις, αλλωστε η 883 σχεδιαστικε για να πουλισει σε μικροτερες ηλικιες που γουσταρουν αλλες μηχανες, αλλα μην το παιζεις και Harleyακιας χωρις να ξερεις τι ειναι. Και εγω αν στα 50 μου εχω την δυνατοτια θα την εχω, και απο τα 21 θελω να εχω, και το να την εχω στα 21 δεν ειναι δυσκολο,ωσο περνανε τα χρονια δυσκολοβευει. Για αλλους παλι το αντιθετο. Παντος εγω γουσταρω της Harley μονο απο μηχανες και οχι της Stock (τελιες ειναι και αυτες βεβεα) αλλα αυτες που εχουν κανα extra (μονο εμφανισεις, τα μηχανικα σε μια Harley ειναι μλκ) οπως πιο χοντρο ντεποζιτο, πιο φαρδει τιμονι, λουρακια, αλλη σελα, μεγαλυτερο παραφαγκαλο κτλ. Αφτο το στυλ ομως ειναι εποχης 65-75, μετα αρχησαν να γερανανε αυτοι που τα γουσταραν και εφτασαν σημερα να ειναι 50-60 χρονων και πιο νεει που της γουσταρουν να ειναι λιγοι. Αλλοστε ειναι καθαρο Ροκ στυλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 kala de kserete ti lete...pou einai to kako na odhgaei enas megaluteros harley? oi harley apo panta ftiaxnontousan kai ginontousan customize apo megaluterous se hlikia panw apo 40, auto einai to hobby ton perisoterwn edw sthn ameriki. kai yia auto to logo einai arges kai anetes mhxanes, yiati oi anthrwpoi pou tis agorazoun einai megaloi se hlikia kai den einai einai opws emas pou theloume street kai gazia...egw prwsopika xairomai na vlepw megalous me tetoies mhxanes yiati kai egw thelw ti v-rod se liga xronia kai o pateras mou leei oti oi neoi kai oi amualoi theloun mhxanes kai mporw na tou apodeiksw pws den einai etsi :) oso yia tis gunaikes twn plousiwn mou ti spaei pou agorazoun px mercedes h bmw mono kai mono epeidh einai akoustes markes kai theloun na deiksoun oti exoun lefta klt xwris na kseroun kan apo autokinita h yiati dialegoun auto pou dialegoun... Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Αυτό που με ξενερώνει/γελάω μέχρι δακρύων, είναι η καινούρια σχετικά μόδα με τα αυτοκόλητα των "χορηγών" στις πόρτες. Βρε @#$$#@, στους αγώνες τα αυτοκόλλητα τα βάζουν γιατί εκεί πραγματικά οι εταιρείες έχουν κάνει χορηγία. Εσύ βρε *#*#*@## ακούμπησες τα ωραία σου ευρουδάκια και έβαλες την π.χ. εξάτμιση της HKS. Την ΠΛΗΡΩΣΕΣ. Τι κολλάς βρε ΚΛΑΣΣΙΚΕ ##$@$@ το αυτοκόλλητο της HKS στην πόρτα? Σε χορήγησε σε τίποτα η εταιρεία και τις κάνεις διαφήμιση? Αιντε. Πως θα ξέρουν οι άλλοι τι εξάτμιση έχεις??? Την έβαλες για λειτουργικό σκοπό ή για φιγούρα??? Για φιγούρα!!! Παράθεση -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Και οταν βλεπω τους νεους με την 883 (μοντελο της Harley, μικρο σε cc) και το παιζουν Harleyακιαδες χωρις καν να ξερουν τι παει να πει Harleyακιας και φοροντας ψαραδικο και μπουγαν απο αυτα που ειναι για Supersport... Δεν λεω να μην την παρεις, αλλωστε η 883 σχεδιαστικε για να πουλισει σε μικροτερες ηλικιες που γουσταρουν αλλες μηχανες, αλλα μην το παιζεις και Harleyακιας χωρις να ξερεις τι ειναι. an de mporei na exei apopsi enas 20xronos me mia 883... pos mporeis esi sta 13sou na exeis sostoteri apopsi... kai epipleon na epikrineis??????? iremise... gia na exeis toso se ipolipsi tis harley... profanos esi eisai aftos pou den exeis idieteri idea... giati sinithos osoi exoun harley... tin exoun MONO gia na lene "old timers" harleyades... klp klp... afta pou akrivos epikrineis... oi 50arides exoun harley giati etsi emathan... oti afta itan kala... apo to 1950... kai oi neoi... einai kapoioi rockades pou eno vrizoun tin ameriki eks'antilipseos... oloi zaxaronoun tis harley... makria apo mas... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 ma kapoios neos pos na riksei 25.000euro gia na parei mia texnologia epoxis 1930... me ena moter pou tha sou kanei tous spondilous akordeon... kati anartiseis pou xreiazontai idiki sela gia na mi sou kopei i mesi... kai nikel les kai pas se tsirko medrano... me 7-13.000 pairneis ergalia... kai oi neoi den agorazoun mostra... alla AKSIA! Σορυ δεν ειχα δει την απαντισει σου, απανταω και σε εσενα Καταρχην κατι πας να πεις αλλα καπου στην πορεια χαλαει. Ο νεος δεν θα ριξει τα 25000 γιατι δεν μπορει να τα διαθεση για μηχανη, εχει και αλλα να κανει, ειναι πανω στο στισημο της ζωης του. Δεν ειναι τυχεο οτι οι περισοτεροι εχουν μηχανες μεχρι 15000 ευρω. Και δεν εχουν τεχνολιγια του 30, απλα εχουν τελιως διαφορετικο συστιμα απο της αλλες. Ειναι τετρακυλινδρο χωρις βαλβιδες, δλδ εχει κλασικη τεχνολογια. Ομως ειναι ανεπτιγμενη, δεν μπορουν να βγαζουν μια μηχανη ετσι οπως εβγενε το 30.Και δεν σου κανει τους σπονδιλους ακορντεων καθος μπορει μεν να ακουγετε αλλα δεν τριζει κιολας, ο ηχος ειναι επειδη ειναιι τετρακυλινδρες χωρις βαλβιδες και χαρι στις εξατμισης. Η αναρτισεις ειναι πολυ καλες πιστεψε με, εχω καβαλεισει παρα πολες και ειχαν καλυτερες αναρτισεις απο την on-off του πατερα μου, απλα δεν θα την πας στο βουνο, παντα σε ασφαλτο. Αμα την παρεις σε βουνο τοτε ειναι χαλια η αναρτισεις. Το νικελ ειναι επιλογη του καθε ιδιωκτιτη, αμα δεν θες νικελ το βαφεις... Και η αξια ειναι η Harley και οχι τα αλλα εργαλει που λες. Μοστρα ειναι ειναι οι on-off οι street κτλ. Αξια εχει η Harley καθος ειναι διαχρονικη, κραταει, αντεξχει στον καιρο. Ακομα και σημερα πολουνται Harley απο της αρχες του 1900 σε αριστη κατασταση, ενω αλλες μηχανες απο την ιδια εποχη υπαρχουν μονο κατι BMW (chopper και αυτες) οι οπιες ειναι και λιγο πιο καινουργιες(για αφθονια μηλαω, δεν μιλαω για 5-10 μοντελα που υπαρχουν απο καθε μηχανη) . Βρες μου εσυ μια Yamaha του 1910, μπορεις; Να ειναι ομως σε τελια κατασταση. Εγω βλεπω παραπολλες Harley ηλικιας 50-80 χρωνων ακομα και σημερα στον δρομο ε τελια κατασταση και ειμαι σε ενα μικρο νησ με εναν συλογο με ελαχιστα μελοι, αμα πας Αμερικη να δεις παλιες που υπαρχουν... και ολες σε τελια κατασταση οχι ετιμοροπες. Αυτος δλδ που περνει μια μηχανη σπορ , πχ την Ninja, δεν την παιρνει για μοστρα; Θα την κρατησει μια δεκαετια, μετα θα την πουλισει και ο επομενος καταχος θα την παιταξει γιατι θα τα εχει παιξει η μηχανη και δεν θα μπορει να την πουλισει. Και μην μου πεις οτι αυτη ειναι τεχνολογιας του 30... http://img188.echo.cx/img188/3912/harleydavidsonvroadburnout3oc.jpg Και αυτη εδω ειναι του 1926 και ακομα δουλευει ρολοει και βλεπεις ποσο περιποιειμενει ειναι... http://img114.echo.cx/img114/9660/bikeharleydavidsonoldschool9rm.jpg Και για το καινουργιο post ΔΕν λεω οτι δεν μπορει να εχει αποψη ενας νεος αλλα το να το παιζει HArleyακιας του στυλ των 50αριδω με μια 883 και με ασχετο ντυσιμο και στυλ ειναι καπος ηλιθιο. Αν εχει την 883 για οικονομικους λογους αλλα ειναι Harleyακιας θα ειχε τουλαχτον αναλογο τζιν. Στης Harley δεν πιστυεω οτι παιζει ρολο η ηλικια, απλα οι περισοτεροι απο μας που τις γουσταρουμε ειναι 50+ . Το οτι ειμαι 13 δεν παιζει ρολο γιατι μπορει να ξερω περισοτερα για μια Harley απο εναν 50αρι. Που το ξεριες εσυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Tα ''σηματακια'' δε τα βγαζουν γι αυτο το λογο. Αμα δεις ,οι περισσοτερες bmw δεν εχουν.Και αυτοι ντρεπονται; ama exeis bmw den to vgazeis to sima re sy,to pithanotero einai na tou valeis kai provolea na to fwtizei,aytoi me ta ftiagmena xiountai ntaegou togiota xonta ktl to kanoun na min katalaveneis kai kala ti marka einai. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Και μην μου πεις οτι αυτη ειναι τεχνολογιας του 30... http://img188.echo.cx/img188/3912/harleydavidsonvroadburnout3oc.jpg Το οτι ειμαι 13 δεν παιζει ρολο γιατι μπορει να ξερω περισοτερα για mια Harley απο εναν 50αρι. Που το ξεριες εσυ; katarxin... de tha eleges "afti"... an ikseres tha eleges... Harley V-rod modelo VRSCA (giati iparxei kai to VRSCB me diaforetiko timoni)... episis tha gnorizes oti afto einai to PROTO IDROPSIKTO MODELO TIS HARLEY... pou bgike gia to 2005 mias kai ipekipse epitelous stous ripous pou evgale i EU otan tin apeilisan oti an den ananeosei ta modela tha tin taraksoun stous forous... milame gia etos 2004 kataskevi i proti idropsikti harley!!!! TEXNOLOGIA!!!! episis sou exo nea!... einai dikilindres (ELEOS!)... aeropsiktes oi perissoteres (ektos apo aftin tis photo kai allo ena modelo)... kai fisika exoun VALVIDES apo pou vgazoun to kafsimo????!!! siga min einai kai wankel!!!! meta, einai V kinitires polon kivikon.. oste afto tis kanei na exoun APISTEFTOUS kradasmous mias kai to kathe pistoni exei 700kivika apo mono tou... i texnologia einai tou 10 kai i ekseliksi stamatise to 50 s'aresei i oxi... (to oti de gnorizeis fteei) o neos gnorizei giafto den agorazei harley... opos vazoun gramatia gia to R1-CBR1000 tou 2005... etsi apla tha evazan gia mia harley.. siga to provlima... edo agorazontai amaksia ton 50.000 me gramatia... oi anartiseis einai xalia... giati mono tin gonia kaster na deis... eks arxis de tha leitourgoun sosta... (de tha sou analiso tora tis anartiseis klp)... episis apo thema statherotitas fenontai kai oi athlies anartiseis... to moter kounietai san trexantiri... (an eixes dei/odigisei mia harley tha ikseres)... to na exeis odigisei sta 13sou mia harley pou kata koron einai ano ton 250-300 kilon... signomi... de se pistevo, re kai photo na mou doseis... oi anartiseis den xorizontai se "asfaltou" kai "ektos dromou"... oi anartiseis prepei na einai GIA KRATIMATA... kai me tetoies gonies kai vari ton harley... den iparxei statherotita strofon... oute se rages na tis valeis... to oti exoun diaxroniki aksia... dax... na mpoun sta mousia... ego na odigo stathero oxima thelo... kai oxi na patao freno mprostino... kai na min pianei giati i mixani apo kataskevi exei mono 25% tou varous mprosta opote exoume ameso mplokarisma kai ptosi... gia na stamatiseis mixani me piso freno.... eeee... dokimase me to amaksi na frenareis me xeirofreno na katalaveis ti diafora... (min arnitheis tipota... giati apla ETSI EINAI)... parepiptontos... iparxoun pola mondela pou mexri proteinos eixan TAMPOURA PISO!!!!! (kai milame gia 800-1100kivika klp)... to oti de gnorizeis perissotera apo 50... kai malista perisotera apo 17ari... fenete apo to ti grafeis... de xreiazetai na se gnoriso!!! vasika provlimata harley pou prepei na matheis... (se osa de simfoneis... de peirazei... tha perasoun ta xronia kai tha matheis) kinitires pampaleoi pou o piso kilindros panta anevazei diplasies thermokrasies apo ton mprostino... teleios lathos (gia ta simerina dedomena) gonies tou V kai prokaloun (oreo ixo men) apisteftous kradasmous ston epivati... ena plaisio pampaleo. me gonies rodas kai stisimo varous sinithos 70%-30% me apotelesma astathia stis megales taxitites, aprovlepti simperifora stis strofes... kai frena xoris ousiastiki leitourgia logo eleipsis varous mprosta... arxees anartiseis pou meta ta prota xronia den iparxei isoropia (deksi-aristero piso, amortiser/elatirio) mias kai antidroun anomiomorfa "orimazontas" etsi prokaleite megaliteri asthatheia se lakouves, ipsili taxitita, strofes... ipervoliki katanalosi xoris apodosi... 1300cc me 60hp!!! ipervoliki ropi apo xamila... pou omos prokalei toses doniseis pou ta nefra sou sintonizontai... opote to apofevgeis... kaki thesi odigisis pou prokalei kampouriasma... opote kai spasimo tis mesis... kai meta ta 200km eisai san magoura... (opos episis apo tis anartiseis koutsouro gia na anteksei ta 300kila) kai metras spondilous. fisika oi asxetoi pou odigoun ligo tha tholosoun apo to anapaftiko kathisma... pou sinithos afto einai gia tin proti misi ora mexri na arxiseis na ipofereis apo ponous se diafora simeia tous omatos... to kalokairi to moter leitourgi san psistaria gia ta podia... pantelis eleipsi prostasias aera... simperifora sti vroxi (ante geia!) afta san proto mathima... kai stamata ta psemata! :p mixanes pou exo odigisei arketa xiliometra tin kathemia: DT125, vespa 200, virago 250, hornet 600, cbr600, harley 883(tou ksaderfou), harley fatboy (tou idiou kolimenou ksaderfou apo persi-kala aftos akouei kai ELVIS ti na perimeno), virago 750, fazer 1000 (pou exo tora)... peran tis vespas kai tis virago 250... oi harley itan oi athlioteres apo OLA TA PARAPANO ME DIAFORA!!! 1000fores ena DT125!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Με ξενερώνει αφάνταστα όταν κάποιοι "μάγκες" έχουν μάπα αυτοκίνητο και βάζουν τη μουσική τέρμα, που πιο πολύ κοστίζει το ηχοσύστημα παρά το αυτοκίνητό τους :mad: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Ξερω τι μοντελο ειναι, θες να σου βαλω και ολα τα μοντελα που κυκλοφορουν; VRSCA και VRSCB ειναι και η διο της κατηγοριας,VRSC, που κυκλοφορισε το 2004 και η VRSCB ειναι πιο καινουργια απο την A. Οτι ειναι υδροψυχτο και ολα τα συναφει επρεπε να τα αναφερω δλδ; Εγω απλα παρεθεσα μια εικονα που μονο η εμφανηση δειχνει οτι δεν ειναι σαν της αλλες Harley. Αλλωστε και η μηχανη της ειναι η Revolution που φτιαχτικε μονο για αυτα τα δυο μοντελα 2 κυλινδρες; Εγω απο ολους οτι ειναι 4κυλινδρες ακουω... 2 διπλους κυλινδρους δεν εχουν;Αν οι βαλβιδες ειναι για καυσιμο τοτε καπου καπιες λεξεις εχω μπερδεψει... συγνωμη Εγω ωσες φορες εχω ανεβει πανω σε Harley δεν εχω εστανθει κραδασμους... Μηπως ενοεις οταν δεν ειναι σε κινιση; Σκεψου το λιγο λογικα, με τεχνολογια του 50 θα επιτεποταν να κυκλοφορισει μηχανη τωσον κυβικων και σε τετιο μεγεθος; Δεν ειναι λογικο... Και τα γραματια δεν ειναι τπτ δλδ. Να πληρωνεις καθε μηνα τα ιδια που θα πληρωνες με την R1, σε ποσο καιρο θα ξεχρεωσεις το ενα και σε ποσο καιρο το αλλο; Ναι αλλα αυτος που αγοραζει το αμαξει με τα 50000(για νεους μιλαμε παντα) εχει και την οικονομικη ανεση, αυτος δεν αγοραζει την Harley επειδη γουσταρει γκαζι ή επειδη ειναι δυσκινιτη η Harley ή επειδη δεν του αρσεουν ή για 1002 λογους. Εγω ομως βλεπω και πολους νεους που εχουν. Και το ναπαρει ενας μια μηχανη που δεν ειναι Harley δεν μπορει να γινετε μονο για τα μιωνεκτιματα της Harley γιατι και η αλλες δεν ειναι τελιες. Η αναρτισεις ειναι καλες οσο της κρατας σε ασφαλτο χωρις πολλες και αποτομες στροφες, αλλωστε ειναι Αμερικανικα, φτιαχνονται για τους τεραστιους δρομους της Αμερικης... Παρα περα δεν αντεχουν αλλα οπως και να το κανουμε τι αναρτισεις να του βαλεις; Σε αυτα τα κυλα με αυτο το μεγεθος τι να αποδοσει; Με το "Εχω καβαλεισει" Δεν ενουσα οτι εχω οδηγισει αλλα οτι εχω ανεβει με αλλον να οδηγαει (πιος ειμουν να την οδηγισο κιολας;) και επιμενο πως σε ολες οσες εχω ανεβει δεν κουνιοταν καθολου, μια χαρα πηγενε Το οτι δεν υπαρχουν αναρτισεις για δρομο και για χωμα ειναι συγουρο, υπαρχουν ομως ρυθμισεις και μηχανες. Για πιασε μια Street και τρεχα με 250-300 χλμ την ωρα στο χωμα και προσπαθισε να παρεις στροφη... Τα φρενα οντος ειναι αθλια, πρεπει να μπουνε διπλα δισκοφρενα σε μια Harley για να αρχισουν να αποδειδουν ή και ακομα καλυτερο συστιμα... ομως δεν ειναι για να τρεχουν ωστε να χρειαστεις τρελαφρενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Για πιασε μια Street και τρεχα με 250-300 χλμ την ωρα στο χωμα και προσπαθισε να παρεις στροφη... Τα φρενα οντος ειναι αθλια, πρεπει να μπουνε διπλα δισκοφρενα σε μια Harley για να αρχισουν να αποδειδουν ή και ακομα καλυτερο συστιμα... ομως δεν ειναι για να τρεχουν ωστε να χρειαστεις τρελαφρενα... paravlepo tis aoristies pou sinexizeis kai sinexizo me tis kangouries pou les... sto xoma?... siga mi mou peis sti thalassa!!! milao gia asfalto... oi anartiseis ton harley einai gia gelia... akous ekei diples anartiseis piso... pou eimaste? sto '60? exoun katargithei apo to 98% ton etairion os mi isoropimenes plin merikon "kopse timi" mondelon... den einai thema varous... einai thema kataskevis kseperasmenes... sinexizo sta frena... sou exo kai edo nea!!! EXOUN DIPLA DISKOFRENA (plin ton fthinon)... kai den einai oti einai adinama... otan exeis 300kila mixani.. mprosta antistoixoun MONO 90kila... afto ksereis ti simenei?... oti i mixani oso mprostino kai na patiseis tha diplosei giati exei akomi 210kila piso pou tha xorevoun... kai to piso mono sinodeftiko xaraktira exei EIDIKA stis mixanes... ARA... oso dinata kai na valoun... DE MPOREIS NA FRENAREIS... kai to rito... afou de trexoun de theloun frena... kai afou den exoun frena de trexoun... kai afou einai varies exoun sklires anartiseis... kai afou einai V exoun kradasmous... kai afou afou afou... as ftiaksoun mixanes... giati pigan na vgaloun kai street kai efagan trelo kraksimo kai patagodi apotixia... de tha sou po tin thigatriki... tha se afiso na psakseis! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 sinexizo sta frena... sou exo kai edo nea!!! EXOUN DIPLA DISKOFRENA (plin ton fthinon)... kai den einai oti einai adinama... otan exeis 300kila mixani.. mprosta antistoixoun MONO 90kila... afto ksereis ti simenei?... oti i mixani oso mprostino kai na patiseis tha diplosei giati exei akomi 210kila piso pou tha xorevoun... kai to piso mono sinodeftiko xaraktira exei EIDIKA stis mixanes... ARA... oso dinata kai na valoun... DE MPOREIS NA FRENAREIS... kai to rito... afou de trexoun de theloun frena... kai afou den exoun frena de trexoun... kai afou einai varies exoun sklires anartiseis... kai afou einai V exoun kradasmous... kai afou afou afou... as ftiaksoun mixanes... giati pigan na vgaloun kai street kai efagan trelo kraksimo kai patagodi apotixia... de tha sou po tin thigatriki... tha se afiso na psakseis! :) Δεν εχουν ολα τα ακριβα διπλα, η Road King εχει μονο, η Fat Boy εχει μονο και αρκετες αλλες νομιζω. Εχει βεβεα πολες με διπλα δισκοφρενα αλλα τωρα η Road King με μονο δεν μπορει να κανει τπτ, αμα μπει δευτερο κατι θα αρχισει να κανει αλλα θα χρειαζετε ακομα καλυτερο συστιμα. Οπως και να το κανουμε μια chopper για να ειναι chopper εχει αφτην την κατασκευει που για να εχει ολα τα "καλουδια" πισω πρεπει να εχει και πιο πολυ βαρος, και πρεπει να παρατιρισεις οτι σε αυτες που τους αλαζουν πραγμτα και τους βαζουν extra αμα βαλουν μονο μπροστα αλλαζει το σχετικο βαρος, αλλα ποτε αρκετα. Δεν ειναι και ευκολο να βαλεις βαρος στο μπροστινο μερος της μηχανης οταν εχει τετια δομη. Το μονο που μπορει να αλλαζει τα πραγματα ειναι τα τιμονια που κανουν τον τροχο να απεχει πολυ απο την μηχανι, δεν ξερω αν γινετε αλλα οπως το σκευτομαι πρεπει να βελτιονει το συστιμα φρενων. Η θυγατρικη ειναι η Bull και δεν ειναι δυσκολο να το βρει κανεις, αφου μεσα απο το site της Harley σε παραπεμπη και στην Bull. Αφτο το ξερω εδω και πολυ καιρο. Οσο για το κραξιμο που εφαγαν οι Bull δεν εχω ιδεα καθος δεν με ενδιαφερουν οι Street. Αλλα οπως και να το κανουμε ρε παιδι μου, η Harley ειναι μια εταιρια που ποτε δεν θα συμβιβαστει η θα αλαξει, παντα θα πρατει με γνωμονα την ομορφια και τους Αμερικανικους τεραστους δρομους χιλιομετρων. Ετσι ειναι η νοωτροπια της και ετσι θα πρατει παντα, αλλοστε για αυτον τον λογο εχει τους "οπαδους" της, μια Harley με βαρος μπροστα και με καλα φρενα και με γκαζι και με λιγα κυβικα και και και δεν θα πουλουσε, πως να το κανουμε αφτα ειανι τα ωραια της. Αμα γουσταρεις περνεις αμα δεν γουσταρεις οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Φυσικά αντιλαμβάνεστε ότι έχει δύο σελίδες που φιλονικείτε γραπτώς σχετικά με ένα θέμα το οποίο έθιξα πρώτος (για τις Harley Davidson και τους αναβάτες των), και το οποίο δεν έχει ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση με το topic. Περίεργο πως δεν εμφανίστηκε κανένας moderator για τις συστάσεις... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Φυσικά αντιλαμβάνεστε ότι έχει δύο σελίδες που φιλονικείτε γραπτώς σχετικά με ένα θέμα το οποίο έθιξα πρώτος (για τις Harley Davidson και τους αναβάτες των), και το οποίο δεν έχει ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση με το topic. Περίεργο πως δεν εμφανίστηκε κανένας moderator για τις συστάσεις... Εγω το εχω καταλαβει, και επεισης ειμαστε off-topic και απο το θεμα που εθιξες εσυ... Τελιως αλου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Εγω το εχω καταλαβει, και επεισης ειμαστε off-topic και απο το θεμα που εθιξες εσυ... Τελιως αλου.... :wacko: Το θέμα είναι "τι σας ξενερώνει όταν βλέπετε αμάξι ή μηχανάκι", και η απάντηση μου ήταν σχετική με αυτό το θέμα. Από εκεί και πέρα εσείς αρχίσατε να λέτε για το αν μπορεί ο νέος να πάρει Χάρλεϊ και αν είναι σωστό και ότι πιο σχετικός με τις Χάρλεϊ είναι ο 50άρης και τέτοια, ενώ συνεχίσατε με πλήρη ανάλυση των μοντέλων της Χάρλεϊ και περιγραφή των φορών που τις καβαλήσατε, οδηγήσατε και άλλα σε -ήσατε.... Anyway Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Φυσικά αντιλαμβάνεστε ότι έχει δύο σελίδες που φιλονικείτε γραπτώς σχετικά με ένα θέμα το οποίο έθιξα πρώτος (για τις Harley Davidson και τους αναβάτες των), και το οποίο δεν έχει ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση με το topic. Περίεργο πως δεν εμφανίστηκε κανένας moderator για τις συστάσεις... ok emeis eimaste off topic (sinexizontas kati pou ksekinises esi)... kati pou apofasizoun oi mod kai svinoun ta analoga post AN kai OTAN theloun... alla ksexnas oti... Απαγορεύονται οι συστάσεις μελών του myPhone.gr προς άλλα μέλη σχετικά με την συμπεριφορά τους μέσα στο forum. opos episis oti... Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ανοίγονται συζητήσεις, με περιεχόμενο μηνύματα, που καταδικάζουν την αργοπορία των αρμοδίων να αντιδράσουν στα θέματα που προκύπτουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 kala hremhse de katadikase kanenan, apla leei tou fanike periergo pou de vrethike kanenas mod na pei kati yia ta offtopic..opws kai mena mou fanike periergo. esu twra exeis dikaiwma na katadikazeis kai na krineis ti egrapse enas allos member? kai opws eipes, oi mod paremvenoun otan kai an theloun, ara den einai dikaioi...emena yia paradeigma mporei na me afora auto to thema, kai na mh me noiazei posa diskofrena exei h harley, de prepei na paremvei kapoios? kati tetoia ginontai kai se alla themata, an kapoios pei kati offtopic kai de paremvei kaneis tote oloi arxizoun na apantane sto offtopic post kai etsi allazei to thema tou thematos( :blink: ) me apotelesma otan meta apo polla offtopic posts grapseis kati sxetika me to arxiko thema na eisai esu offtopic :lol: Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkantemis Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Το οτι δεν υπαρχουν αναρτισεις για δρομο και για χωμα ειναι συγουρο, υπαρχουν ομως ρυθμισεις και μηχανες. Για πιασε μια Street και τρεχα με 250-300 χλμ την ωρα στο χωμα και προσπαθισε να παρεις στροφη... OH MY GOD!!!! Με 250-300 ούτε rally car δεν στρίβει στο χώμα!!!!!!!!!!!!! Ρε resurrection αγόρι μου, πραγματικά, πριν το στείλεις αυτό που γράφεις, σκέψου το λίγο αν στέκει... (Όπως επίσης πέρνα το και από κανένα ορθογράφο γιατί πονάνε τα ματάκια μου - έχω και αστιγματισμό...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Φυσικά αντιλαμβάνεστε ότι έχει δύο σελίδες που φιλονικείτε γραπτώς σχετικά με ένα θέμα το οποίο έθιξα πρώτος (για τις Harley Davidson και τους αναβάτες των), και το οποίο δεν έχει ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση με το topic. Περίεργο πως δεν εμφανίστηκε κανένας moderator για τις συστάσεις... Δεν έχω καταλάβει το προβλημά σου... Εκανες ένα ποστ σχετικά με τις Harley και μετά τι? Χαλάστηκες που το θέμα πλατείασε κάπως και έγινε και λίγο κοινωνιολογική συζήτηση? Διάβασες αυτό εδώ τι λέει ? http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=36 Οδηγίες για το forum My Cars & Bikes. Παρακαλούμε στα νέα θέματα που ανοίγονται να αποφεύγονται τα κεφαλαία στον τίτλο και τα greeklish. Tουλάχιστον τους τίτλους των θεμάτων να τους γράφετε Ελληνικά ή Αγγλικά, όχι greeklish. Θα έχετε προσέξει ότι το moderation σε αυτό το φόρουμ του My Cars & Bikes , είναι πολύ χαλαρό και χωρίς πολλές - πολλές παρεμβάσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθείται το φόρουμ. Κάθε άλλο. Παρακαλούνται λοιπόν όλοι να είναι φιλικοί μεταξύ τους και μην προσπαθείτε να επιβάλλετε τη γνώμη σας στον άλλον. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Με ξενερώνει αφάνταστα το "Μ" στις 316. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 kala hremhse de katadikase kanenan, apla leei tou fanike periergo pou de vrethike kanenas mod na pei kati yia ta offtopic..opws kai mena mou fanike periergo. esu twra exeis dikaiwma na katadikazeis kai na krineis ti egrapse enas allos member? kai opws eipes, oi mod paremvenoun otan kai an theloun, ara den einai dikaioi...emena yia paradeigma mporei na me afora auto to thema, kai na mh me noiazei posa diskofrena exei h harley, de prepei na paremvei kapoios? kati tetoia ginontai kai se alla themata, an kapoios pei kati offtopic kai de paremvei kaneis tote oloi arxizoun na apantane sto offtopic post kai etsi allazei to thema tou thematos( :blink: ) me apotelesma otan meta apo polla offtopic posts grapseis kati sxetika me to arxiko thema na eisai esu offtopic :lol: Thanks HellasLover. Η απάντηση σου είναι αυτή που θα έγραφα κι εγώ. Vampyre, απολογούμαι. Απλά δεν είχα υπόψιν μου την "χαλαρότητα" του συγκεκριμένου forum και λόγω προηγούμενων συστάσεων προς εμένα για off topic απαντήσεις, πίστευα πως θα ίσχυε κι εδώ το ίδιο. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Vampyre, απολογούμαι. Απλά δεν είχα υπόψιν μου την "χαλαρότητα" του συγκεκριμένου forum και λόγω προηγούμενων συστάσεων προς εμένα για off topic απαντήσεις, πίστευα πως θα ίσχυε κι εδώ το ίδιο. No problem. Ελεγχος γίνεται και σε αυτό το φόρουμ αλλά εγώ τουλάχιστον που έχω γράψει και την ανακοίνωση προσπαθώ να μην κάνω αυστηρό moderation. Τώρα αν αρχίσει κάποιος να βρίζει/προσβάλει/ειρωνεύεται/προκαλεί ...χμ..θα γίνει moderation. :p :lol: Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Με ξενερώνει αφάνταστα το "Μ" στις 316. file eisai offtopic :lol: :p twra pou to skeftomai mou ti spane pou vgazoun tis podies sta papakia kai kremane diafora sto timoni kai ta vafoun 2-3 xrwmata anameigmena yia na fenete diaforetiko xrwma to prwi kai to vradu kai meta to paizoun oti exoun kanena ergaleio kai milane olh tin wra yia to mhxanaki kai ti eksatmish valane ktl ktl :rocket: Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 No problem. Ελεγχος γίνεται και σε αυτό το φόρουμ αλλά εγώ τουλάχιστον που έχω γράψει και την ανακοίνωση προσπαθώ να μην κάνω αυστηρό moderation. Τώρα αν αρχίσει κάποιος να βρίζει/προσβάλει/ειρωνεύεται/προκαλεί ...χμ..θα γίνει moderation. :p :lol: ela poli ekatses... fige tora! :p :D (popo den antexo allo afstria... 18 kai simera!!!!)...:shock::yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Με ξενερώνει αφάνταστα το "Μ" στις 316. Αυτο γιατι?? Ακομα και μια 316 μπορει να φοραει το M-pack που περιλαμβανει διαφορετικες ζαντες, σπορ αναρτησεις, διαφορετικους προφυλαχτηρες, πινελιες Μ στο εσωτερικο, μπακετ καθισματα, λευκα φλας κλπ κλπ και αρα μπορει να φερει κανονικα το ///Μ!! Το να γραφει ///Μ3 ας πουμε ειναι οντως πολυ ενοχλητικο και σπαστικο αλλα επειδη μια 316 φαινεται, να κανεις πλακα με τετοιους οδηγους!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts