Jump to content

Quiz: Πόσο πρόστυχος/η είσαι;

adams
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

15 είναι καλά? :X :O :cool:

5 όχι είπα... ένα είναι αυτό που λές, ένα για ζώα, ένα για όργια, ένα για αιμομιξία, ένα για πάνω από 30 γυναίκες...

Κι εγώ ελάχιστα όχι είπα αλλά μου έβγαλε 44% :X

Γιατί ρε γμτ :p

• Απαντήσεις 225
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υ.Γ: Παρατηρησε κανενας οτι η πλειψηφια των μελων της ομαδας διαχειρισης χτυπαει αποτελεσματα μεταξυ 15-25% ; :whistle: :p :lol:

:p :p :lol: :lol: :devil:

AUDI: Vorsprung durch Technik..:D

ρε παιδια, ενα ομοφιλοφυλος σε αυτο το τεστ θα βγαινει 100% αγνος ενω ειναι το αντιθετο...

Επρεπε να το προβλεψουν

21 κ 17 μετα απο λιγες ωρες. ποπο οταν μεγαλωσω τι θα γινω? (θα πεθανω απο αφροδισιο μαλλον :p)

ρε παιδια, ενα ομοφιλοφυλος σε αυτο το τεστ θα βγαινει 100% αγνος ενω ειναι το αντιθετο...

Επρεπε να το προβλεψουν

Έαν είσαι ομοφυλόφιλος στην αρχή που διαλέγεις το φύλο σου, βάζεις το αντιθετο από αυτό που «είσαι». ;)

kai pali omos se erothseis opos "exeis meinei pote egyos","exeis kanei pote ektrosh" kai enas antras gay apantaei oxi...opote apokleiete na bgei 100%
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Ο hunter που βρίσκεται για να σπάσει όλα τα στατιστικα, πιάνοντας το απόλυτο μηδέν της αμαρτίας (εξασκημένος γαρ);;; :p :lol:

δεν μπορω να σου πω γιατι εμαθα οτι τα λες......... :p

ψαξε και θα με βρεις......

μετα τα χθεσινοβραδυνα ομως σιγουρα θα μου βγαλει -10000% :w00t: :w00t:

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

97 % :D :w00t: είμαι ένας άγγελος :D :innocent: :baby: :tease:

αν και το ξαναέκανα και βγήκε 86 % :p

είναι το τι ερωτήσεις θα σου βγάλει :whistle:

ε όχι και να ασχοληθώ με ψιψίνες χρυσό μου ..έλεος :lol:

Πάντως το τεστ είναι λίγο μούφα... Οποισδήποτε πάνω από 30 χρονών και με ενεργή σεξουαλική ζωή δεν μπορεί να πάρει πάνω από 20%... :)
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Πάντως το τεστ είναι λίγο μούφα... Οποισδήποτε πάνω από 30 χρονών και με ενεργή σεξουαλική ζωή δεν μπορεί να πάρει πάνω από 20%... :)

Και κανενας κατω απο 13-14 με μεχρι στηγμης μη εμπηριες δεν μπορει να βγει προστιχος...

Εβαλα σε ολα ναι και στο αν ειμαι παρθενος ναι ετισ για να δω και μου εβγαλε 97% αγνος...

Ο resurection απο περιεργεια εβαλε σε ολα ναι, (υποθετω) αλλα ρε συ resurection βαζεις σε ολα ναι, βαζεις και στο παρθενος;

Δηλαδη σε ρωτισε αν εχεις κανει "οθωμανικο", αν εχεις παει με πολλες ταυτοχρονα, αν εχει κανει sex μιας βραδυας απαντας "ναι" και στο καπακι λες ειμαι και περθενος.... :lol: :wacko:

Το εστειλες αδιαβαστο το τεστ..... :p :lol: :X

Ο resurection απο περιεργεια εβαλε σε ολα ναι, (υποθετω) αλλα ρε συ resurection βαζεις σε ολα ναι, βαζεις και στο παρθενος;

Δηλαδη σε ρωτισε αν εχεις κανει "οθωμανικο", αν εχεις παει με πολλες ταυτοχρονα, αν εχει κανει sex μιας βραδυας απαντας "ναι" και στο καπακι λες ειμαι και περθενος.... :lol: :wacko:

Το εστειλες αδιαβαστο το τεστ..... :p :lol: :X

Βασικά έπρεπε να πετάξει διαβολάκι γιατί πήγες να το μπερδέψεις. :D

mou kanei entupwsh pou de kanei na leme m***aka kai diafores kakies lekseis sto forum kai exoume anoiksei thema yia to poios einai pio prostuxos sexualika kai mporei opoiosdhpote eite einai anhlikos(yiati exoume kai 11xrona edw) eite oxi, xwris na kserei peri tinos prokeite,na paei kai na diavasei auta ta pragmata...kai kanenas "austhros" mod den eipe tipota... :X
I don't live in Greece, Greece lives in me...

Μα, κανείς δεν σε υποχρεώνει να δείς το θέμα...

Και 2ον, μετά τις πρώτες ερωτήσεις αν έχεις απαντήσει "αθώα" στις περισσότερες, σου λέει πως πιθανόν θα διαβάσεις πράγματα που δεν έχεις ξαναδια΄βασει και σε ρωτά αν θέλεις να συνεχίσεις.

Anyway, και τα 11χρονα *δεν* είναι τόσο αθώα ;)

Κι εγώ ελάχιστα όχι είπα αλλά μου έβγαλε 44% :X

Γιατί ρε γμτ :p

Δεν μου τις έβγαλε όλες την μια φορά... αλλά 3 φορές που έκανα το τεστ! :p

Φιλικά Γιώργος

συνεχίζω ακάθεκτη, αντί να μικραίνει το ποσοστό μου ανεβαίνει

77, 80 άντε και στα 100 θα σας κεράσω. :cool:

Δοκιμάστε το τεστ απαντώντας σε όλα όχι

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif

Yesterday

Love was such an easy game to play

Now I need a place to hide away

Oh, I believe in yesterday

συνεχίζω ακάθεκτη, αντί να μικραίνει το ποσοστό μου ανεβαίνει

77, 80 άντε και στα 100 θα σας κεράσω. :cool:

Δοκιμάστε το τεστ απαντώντας σε όλα όχι

Έτσι βγαίνει 100.. Κανονικά δηλαδή αυτό θα συνέβαινε γιατί 2 φορές εμένα μου βγήκε 97 :confused: