eatmydust Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 πηρα iphone 4 πριν 1-2 μηνες. τις τελευταιες μερες σταματησε να λειτουργει το κομματι του φορτιστη που μπαινει στην πριζα.αν βαλω το καλοδιο ομως στο pc δουλευει μια χαρα .στην πριζα τιποτα...πηγα στην vodafone Που το πηρα και μου λενε οτι δεν το καλυπτει η εγγυηση..ισχυει?? Άρα έχει πρόβλημα το κομμάτι που μπαίνει στην πρίζα. Και όχι, δεν ισχύει ότι δεν καλύπτεται από εγγύηση. Η εγγύηση ισχύει από τη μέρα που το αγόρασες και για 1 ολόκληρο χρόνο. Κυνήγησε το! Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimstag Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 (edited) φίλοι συμφορουμίτες... πριν από λίγο, και ενώ χάζευα στο instagram (app), το iphone4 με μπαταρία περίπου στο 50% έσβησε (μαύρη οθόνη) απότομα και από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν αντοποκρίνετε καθόλου... έχει συμβεί ποτέ σε κάποιον άλλο?? Το κινητό είναι μαμά(δεν είναι σπασμένο), 2 μηνών και μέσα έχει apps και μουσική... υπάρχει τρόπος για reset με την συσκευή κλειστή? Αυτές οι ερωτήσεις μέχρι το πρωί, οπότε και άμα δεν βρω άκρη το πάω voda για αντικατάσταση... με τα αγορασμένα apps (πχ Navigon) που είναι μόνο για μία συσκευή, τι κάνω? ζητάω αποζημίωση??? Ευχαριστώ προκαταβολικά.... ... προσπάθησα να το φορτίσω στην πρίζα, τίποτα... ... προσπάθησα να το φορτίσω στο laptop, τίποτα. άνοιξα και τα itunes, πάλι τίποτα... και μετά από καμιά ώρα, άνοιξε μόνο του... σα να έκανε τόση ώρα reset ή κάτι τέτοιο... δεν παύω να ανησυχώ φυσικά... προτείνετε να κάνω κάτι? υπάρχει περίπτωση να φταίει το πλήθος των αποθηκευμένων στη συσκευή apps?? Edited December 13, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα , Παράθεση να κοιτάς εκεί που θες να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς Ericsson GA628 - Ericsson SH888 - Ericsson T18 - Nokia 3210 - Ericsson R320 - Nokia 6210 -Samsung SGH_E105 - SE K800i - HTC Diamond - Nokia N97 - iPhone4&iPad2 (Apple© & no looking back) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stkontos Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Εγώ έχω βρεί και φτηνά ανταλλακτικά εδώ http://www.mobilesolution.gr έχω πάρει μερικά και μέχρι στιγμής όλα καλά είναι και το καλό είναι όταν παρέλαβα την οθόνη επικοινώνησα μαζί τους μέσω LiveSupport που έχουν και μου έδωσαν και οδηγίες για την τοποθέτησή της..Αρκετά καλό για Ελληνικό !:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stkontos Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Καλο θα ήταν να έκανες ένα Backup και μέτα ένα Restore, μέσω του iTunes φυσικά, το Restore επιδιορθώνει πολλά προβλήματα σε μία συσκεύη και μετά περνάς το Backup πάλι, αλλα δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν το έχω ξανακάνει αν σου κάνει και Backup τα apps αυτό αν ξέρει κακνένας άλλος να σου απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimstag Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 ευχαριστώ πολύ stkontos!! θα το δοκιμάσω μόλις μάθουμε κ για τα apps... λογικά τα κρατάει στο itunes κ περνάει όσα επιλέξω ξανά στη συσκευή! Παράθεση να κοιτάς εκεί που θες να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς Ericsson GA628 - Ericsson SH888 - Ericsson T18 - Nokia 3210 - Ericsson R320 - Nokia 6210 -Samsung SGH_E105 - SE K800i - HTC Diamond - Nokia N97 - iPhone4&iPad2 (Apple© & no looking back) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Το είχα πάθει και εγώ πάτησε το home button και το πάνω κουμπί μαζι κρατημένα και θα σου ανοίξει.Ετσι έγινε σε μένα τουλάχιστον...:) Τωρα γιατί το παθαίνει άγνωστο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doc77 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Ακριβως το ιδιο επαθα σημερα κ ανοιξε με τον τροπο που ειπε παραπανω ο φιλος...το θεμα ειναι ομως ελλατωμα του Hardware ή του software? Εγω το εχω JB κ μου ειπαν οτι φταει αυτο ...αλλα βλεπω οτι συμβαινει κ σε μη JB συσκευες ...συνεπως αν ειναι θεμα Hardware πρεπει επιστρατευσουμε ...την εγγυηση...ειναι ομως ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Ακριβως το ιδιο επαθα σημερα κ ανοιξε με τον τροπο που ειπε παραπανω ο φιλος...το θεμα ειναι ομως ελλατωμα του Hardware ή του software? Εγω το εχω JB κ μου ειπαν οτι φταει αυτο ...αλλα βλεπω οτι συμβαινει κ σε μη JB συσκευες ...συνεπως αν ειναι θεμα Hardware πρεπει επιστρατευσουμε ...την εγγυηση...ειναι ομως ? Το εκανες restore μετα και δουλεψε κανονικα με το jb?? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Παίδες έχω ένα 3GS και εδώ και κάτι μέρες κάνει κάτι τρελά το πλαινό κουμπάκι που είναι για το αθόρυβο... Το βάζω αθόρυβο κτλ αλλά ελάχιστα να το αγγίξεις ξαναμπαίνει στο κανονικό. Και φυσικά με το παραμικρό άγγιγμα αλλάζει από αθόρυβο σε κανονικό κτλ κτλ. Έχει τύχει σε κανέναν αυτό? Τα έπαιξε το κουμπάκι? Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 (edited) παιδιά σήμερα που έβαλα το τηλέφωνο στην πρίζα να φορτήσει μου μέσα σε μια ώρα η φόρτιση είχε φθάσει στο 20% και μου έβγαλε ένα μύνημα " η φορτιση δεν υποστηρίζεται με αυτο το αξεσουαρ". Δοκίμασα στο Pc και φορτίζει κανονικά.Επίσης παρατήρησα ότι στο pc φορτίζει και κάνει συγχρονισμό μόνο σε μια συγκεκριμένη θύρα usb απο τις έξι που υπάρχουν.Μήπως να το πάω στο service ή να ζητήσω αντικατάσταση του φορτιστή?Απο το service έχει κανείς εμπειρία?Πόσο χρόνο το κρατάνε?Έχει τύχει σε κανέναν άλλον; Edited January 19, 2011 by k_argiris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Εμένα απλά δε φορτίζει από τις μπροστά θύρες του PC και φορτίζει μόνο από τις πίσω, αλλά αυτό είναι θέμα υπολογιστή από ότι μου είπαν τα παιδιά εδώ. Εσένα από ότι κατάλαβα δε φορτίζει στην μπρίζα του σπιτιού ε? Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smeagolgr Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) Γεια σας παιδιά μακάρι να είμαι στο σωστό θέμα... λοιπόν έχω ένα iPhone 3GS...το οποίο είναι με jailbrake... Έκανα μια βλακεία κ έβαλα στη θύρα τις SIM μια microSIM για να δω αν θα την διαβάσει, όλα εντάξει την διάβασε αλλά πλέον δεν μπορώ να την βγάλω...ο μηχανισμός δουλεύει σωστά αλλά κολάει πριν βγει ολόκληρη. Με λίγα λόγια δεν εχώ κινητό νομιζω οτι πρεπει να το στηλω στο service για να μου βγαλουν τη σιμ...απλα θελω να μαθω αν θα μου το βγαλουν εκτος εγγύησης... Ούτως η άλλως θα το έστελνα για service γιατί έχει ένα πρόβλημα με το σήμα του. PS: παρακαλώ να διαγραφεί το ποστ μου..βρήκα το σωστό θέμα για το πρόβλημα μου Edited January 26, 2011 by smeagolgr Λαθος θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koronikos Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 εχω iphone 3g me 3.1.2 jailbreak και σταματησε να δουλευει το κατω ηχειο-μεγαφωνο ξαφνικα,χωρις να βραχει. η αυξομειωση της φωνης δουλευει κανονικα οπως και η δονηση, αλλα ηχος δεν βγαινει. καμια ιδεα,γιατι απο service μου ειπαν οτι φταιει η version μαλλον.:O το ερωτημα το εβαλα εδω πιστευοντας οτι ειναι προβλημα hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 εχω iphone 3g me 3.1.2 jailbreak και σταματησε να δουλευει το κατω ηχειο-μεγαφωνο ξαφνικα,χωρις να βραχει. η αυξομειωση της φωνης δουλευει κανονικα οπως και η δονηση, αλλα ηχος δεν βγαινει. καμια ιδεα,γιατι απο service μου ειπαν οτι φταιει η version μαλλον.:O το ερωτημα το εβαλα εδω πιστευοντας οτι ειναι προβλημα hardware. Καλησπέρα φίλε. Το ακουστικό δουλεύει κανονικά; Η σίγαση του μεγαφώνου εμφανίζεται μόνο κατά την αναπαραγωγή μουσικής ή και κατά την διάρκεια της ανοικτής ακρόασης; Εάν και κατά πάσα πιθανότητα είναι πρόβλημα hardware έχεις δοκιμάσει να πραγματοποιήσεις restore στην συσκευή; Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koronikos Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 το μεγαφωνο δεν δουλευει καθολου. ουτε σε μουσικη ουτε σε ηχους ουτε σε ανοιχτη ακροαση ουτε πουθενα!!!! του εβαλα 4.1 και δεν δουλευει τωρα ουτε και το wifi ενω το σημα δειχνει οκ. μου ηρθε και μεγαφωνο που παρηγγειλα , κομπλε απο αγγλια ΟΕΜ και περιμενω να το βαλω. αυτα προς το παρον. ταλεπόρια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Οι μικρές γρατζουνιές στην οθόνη του 4 υπάρχει τρόπος να της διορθώσουμε; Ίσα ίσα που φαίνεται αλλά μου την σπάει και μόνο που το ξέρω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Καλημερα. Αγορασα χτες ενα ελαφρως μεταχειρισμενο iPhone 3GS 8GB αγορασμενο τα Χριστουγεννα. Το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι το home button δεν εχει καλη αισθηση οταν το παταω. Η αποκριση του δεν ειναι οπως στο ipad που εχω. Δεν κανει το κλασσικο κλικ και ειναι αρκετα σκληρο. Ανταποκρινεται παντα στο πατημα ομως η αισθηση που δινει ειναι οτι κατι τρεχει. Εχει αναφερθει ξανα τετοιο προβλημα? Αξιζει να το παω στον Γερμανο για επισκευη? Φανταζομαι οτι εφοσον το αναγνωρισουν το ελατωμμα γινεται αντικατασταση ολης της συσκευης και οχι επισκευη του κουμπιου ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Οι πρώτες παρτίδες 3GS(2009) είχαν εμφανίσει τέτοιου είδους πρόβλημα. Δεν χάνεις τίποτε με μια επίσκεψη σε Γερμανό,αλλα αν το λογισμικό ανταποκρίνεται κανονικά,θα αρνηθούν να στο αλλάξουν. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Οι πρώτες παρτίδες 3GS(2009) είχαν εμφανίσει τέτοιου είδους πρόβλημα. Δεν χάνεις τίποτε με μια επίσκεψη σε Γερμανό,αλλα αν το λογισμικό ανταποκρίνεται κανονικά,θα αρνηθούν να στο αλλάξουν. Σε ευχαριστω για την απαντηση. Θα το κοιταξω απο εβδομαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Πάντως η αγορά από ebay ανταλλακτικών θέλει προσοχή. Πήρα lcd με digitizer assembly και παρά τις διαβεβαιώσεις για OEM, και τις χιλιάδες θετικές γνώμες για τον πωλητή είναι πολύ κατώτερο του original. Αφήνει ένα ψυχεδελικό ίχνος σε λευκό φόντο όταν σέρνεις το δάκτυλο σου. Παλαιότερα είχα πάρει οθόνη από άλλον και πάλι δεν είχα μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Σίγουρα δεν αξίζει να δίνει κανείς χρήματα για απλές επισκευές όπως η αντικατάσταση οθόνης ή/και lcd αλλά από την άλλη θέλει αρκετό ψάξιμο για ποιοτικά ανταλλακτικά. Αν κανείς έχει μείνει ικανοποιημένος αλλά σε βάθος χρόνου τότε νομίζω ότι αξίζει να ποστάρει το προμηθευτή. Τονίζω το βάθος χρόνου γιατί στην αρχή ήμαστε ευχαριστημένοι που το σώσαμε και δεν δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Oταν έχω τα ακουστικά πάνω στο κινητό ,όταν έρχεται sms δεν ακούγετε ο ήχος .Υπάρχει κάποιος τρόπος να ακούγετε γιατί τα ακουστικά τα έχω πάνω όλη την ώρα με αποτέλεσμα να χάνω sms! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Oταν έχω τα ακουστικά πάνω στο κινητό ,όταν έρχεται sms δεν ακούγετε ο ήχος .Υπάρχει κάποιος τρόπος να ακούγετε γιατί τα ακουστικά τα έχω πάνω όλη την ώρα με αποτέλεσμα να χάνω sms! Περίεργο μου φαίνεται να μην ακούγεται ο ήχος. Εγώ βέβαια δεν χρησιμοποιω ακουστικά. Το έχω πάντα συνδεδεμένο με το car stereo μέσω ΒΤ και όταν λαμβανω SMS ακούγεται κανονικά ο ήχος ακόμα και όταν παίζω μουσική. Μια λύση θα ήταν η ενεργοποίηση της δόνησης και η επιλογή ενός δυνατοτερου ήχου. Για δεν λίγο τις ρυθμίσεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Έχει δίκο ο cellphone, όταν έχεις συνδεδεμένα τα ακουστικά στο iphone, ο ήχος του sms ακούγεται μόνο στα ακουστικά και όχι στο ηχείο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Έχει δίκο ο cellphone, όταν έχεις συνδεδεμένα τα ακουστικά στο iphone, ο ήχος του sms ακούγεται μόνο στα ακουστικά και όχι στο ηχείο του. Αυτο ναι ισχύει, αλλα είναι λογικό αφου κάθε ήχος μεταβιβάζεται στα ακουστικά. Οποτε αν δεν τα φοράς συνεχώς είναι πρόβλημα που μόνο η δόνηση μπορει να λύσει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Ο ήχος κλήσης όμως περνάει από το ήχειο όταν σε καλούν ,ενώ ο ήχος μηνύματος πάει στα ακουστικά.Κουφό είναι.. Επειδή έχω το κινητό πάντα συνδεδεμένο με τα ακουστικά,και πολλές φορές δεν το κοιτάω ούτε καταλαβαίνω την δόνηση,θα ήθελα με κάποιος τρόπο να περνάει και ο ήχος των μηνυμάτων στο ηχείο. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts