Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες γενικά περί iPhone

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

10 minutes ago, nikkal said:

Αυτό πήρα... Online esim, με 4,3€.

Εννοω ενός παρόχου global που μπορείς σίγουρα να ενεργοποιήσεις την κάρτα εκτός της χώρας.

iMessage μην απενεργοποιείτε χωρίς να ρωτήσετε τον χρήστη. Μπορεί να το χρησιμοποιεί για επικοινωνία. Μπορείς απλά να βγάλεις τον Α1 αριθμό από τη διαδικασία του imessage μέσα από τις ρυθμίσεις > εφαρμογές > μηνύματα > αποστολή και λήψη > ξετικάρω τον ξένο αριθμό

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

6 minutes ago, paanos said:

Εννοω ενός παρόχου global που μπορείς σίγουρα να ενεργοποιήσεις την κάρτα εκτός της χώρας.

iMessage μην απενεργοποιείτε χωρίς να ρωτήσετε τον χρήστη. Μπορεί να το χρησιμοποιεί για επικοινωνία. Μπορείς απλά να βγάλεις τον Α1 αριθμό από τη διαδικασία του imessage μέσα από τις ρυθμίσεις > εφαρμογές > μηνύματα > αποστολή και λήψη > ξετικάρω τον ξένο αριθμό

Άρα να τον κάνω cancel από εκεί (μόνο αυτή η επιλογή υπάρχει, διότι το τικ δεν έχει εμφανιστεί ακόμα, καθώς είναι μόνιμα στην κλεψύδρα του verifying).

Φαντάζομαι πως μπορεί να μπει ξανά εάν χρειάζεται...

Edited by nikkal

31 minutes ago, nikkal said:

Αυτό πήρα... Online esim, με 4,3€.

Απλά θέλει να εγκατασταθεί η εφαρμογή της εταιρείας στο κινητό για να μπορέσω να ενεργοποιήσω το συγκεκριμένο πακέτο (το οποίο δίνει δωρεάν για 3 μήνες από 30 gb). Εκεί έχει κολλήσει το θέμα.

Προφανώς εννοείς να απενεργοποιησω την εφαρμογή μέσω της σχετικής επιλογής. Σωστά;

Ναι μέσα στις ρυθμίσεις/μηνυματα/imessage 

Ξανά διάβασα το πρόβλημα σας 

Εσεις απλά θέλετε να στείλετε sms για να κάνετε ενεργοποίηση κάποιου πακέτου έτσι; 
Το iMessage σας ενδιαφέρει; 

Τωρα πιθανόν έχετε βάλει μέσα την sim και προσπαθείτε να στείλετε sms αλλά είστε πχ στην Ελλάδα 

Να πω τι μπορώ να σκεφτώ 

Αγοραζεις μια ελληνική sim και σου λέει στείλε μήνυμα στο 1330 για να βάλεις κάποιο πακέτο 

Εαν όμως είσαι στην Σερβία και στέλνεις στο 1330 δεν θα πάει ποτέ 

Πρεπει όποτε το μήνυμα που θα στείλετε να είστε στην χώρα εκείνη που προορίζεται η κάρτα 

Με παρόμοιο τρόπο στέλνει μήνυμα για ενεργοποίηση του iMessage πχ στο 1689 της Σερβίας αλλά αυτήν την στιγμή με cosmote σήμα το 1689 δεν μπορεί να δουλέψει και να γίνει ενεργοποίηση iMessage 

Αν δεν καταλάβατε διαβάστε το μήνυμα μου 2-3 φορές και θα δείτε ότι όλα αυτά πρέπει να γίνουν στην Σερβία 

Ειχαμε πάει εμείς να παρκάρουμε Σερβία και για να πληρώσεις έστελνες ένα μήνυμα κάπου με τον αριθμό πινακίδας αλλά με ελληνική sim δεν γινόταν 

Είναι λίγο μπερδεμένα τα μηνύματα από χώρα σε χώρα όταν πρόκειται για τέτοιες υπηρεσίες 

Edited by Tasos19s
Nokia 8800 Scirocco

12 minutes ago, Tasos19s said:

Ναι μέσα στις ρυθμίσεις/μηνυματα/imessage 

Ξανά διάβασα το πρόβλημα σας 

Εσεις απλά θέλετε να στείλετε sms για να κάνετε ενεργοποίηση κάποιου πακέτου έτσι; 
Το iMessage σας ενδιαφέρει; 

Τωρα πιθανόν έχετε βάλει μέσα την sim και προσπαθείτε να στείλετε sms αλλά είστε πχ στην Ελλάδα 

Να πω τι μπορώ να σκεφτώ 

Αγοραζεις μια ελληνική sim και σου λέει στείλε μήνυμα στο 1330 για να βάλεις κάποιο πακέτο 

Εαν όμως είσαι στην Σερβία και στέλνεις στο 1330 δεν θα πάει ποτέ 

Πρεπει όποτε το μήνυμα που θα στείλετε να είστε στην χώρα εκείνη που προορίζεται η κάρτα 

Με παρόμοιο τρόπο στέλνει μήνυμα για ενεργοποίηση του iMessage πχ στο 1689 της Σερβίας αλλά αυτήν την στιγμή με cosmote σήμα το 1689 δεν μπορεί να δουλέψει και να γίνει ενεργοποίηση iMessage 

Αν δεν καταλάβατε διαβάστε το μήνυμα μου 2-3 φορές και θα δείτε ότι όλα αυτά πρέπει να γίνουν στην Σερβία 

Ειχαμε πάει εμείς να παρκάρουμε Σερβία και για να πληρώσεις έστελνες ένα μήνυμα κάπου με τον αριθμό πινακίδας αλλά με ελληνική sim δεν γινόταν 

Είναι λίγο μπερδεμένα τα μηνύματα από χώρα σε χώρα όταν πρόκειται για τέτοιες υπηρεσίες 

Εμείς θέλουμε να λάβουμε ένα μήνυμα, το οποία θα περιέχει ένα pin που είναι απαραίτητο για την δημιουργία account στην εφαρμογη της Α1, ώστε μετά να μπορει, μέσω της εφαρμογής, να γίνει ενεργοποίηση του πακέτου.

Πιθανόν η αιτία να είναι το γεγονός πως είμαστε εκτός Σερβίας.

Βέβαια, στην Cosmote που είχα ρωτήσει για την ενεργοποίηση του Talk & Travel, μου είχαν πει πως το sms προς το 1330 μπορεί να σταλεί είτε από εδώ είτε από εκεί, με διαφορετική όμως χρέωση.

Νομίζω πως μάλλον δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, πέραν του να περιμένω την απαντηση από την εξυπηρετηση πελατών της Α1 στο mail που τους έστειλα...

Edited by nikkal

2 minutes ago, nikkal said:

Εμείς θέλουμε να λάβουμε ένα μήνυμα.

Πιθανόν η αιτία να είναι το γεγονός πως είμαστε εκτός Σερβίας.

Βέβαια, στην Cosmote που είχα ρωτήσει για την ενεργοποίηση του Talk & Travel, μου είχαν πει πως το sms προς το 1330 μπορεί να σταλεί είτε από εδώ είτε από εκεί, με διαφορετική όμως χρέωση.

Νομίζω πως μάλλον δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, πέραν του να περιμένω την απαντηση από την εξυπηρετηση πελατών της Α1 στο mail που τους έστειλα...

Ίσως θα δουλέψει φτάνοντας Σερβία και κάνοντας την διαδικασία εκεί με το δικό τους σήμα 

Nokia 8800 Scirocco

7 minutes ago, Tasos19s said:

Ίσως θα δουλέψει φτάνοντας Σερβία και κάνοντας την διαδικασία εκεί με το δικό τους σήμα 

Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να την έχω σεταρει από εδώ, καθώς όλα αυτά δεν είναι ιδιαίτερα εύκολα για την ανήλικη ενδιαφερόμενη!

Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και εσένα και τον έτερο φίλο.

16 minutes ago, nikkal said:

Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να την έχω σεταρει από εδώ, καθώς όλα αυτά δεν είναι ιδιαίτερα εύκολα για την ανήλικη ενδιαφερόμενη!

Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και εσένα και τον έτερο φίλο.

Συνήθως τα παιδιά αυτά τα παίζουν στα δάχτυλα 

Δεν ξέρω παραπάνω τι θα μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε 

Μακαρι να βρεις άκρη με την εξυπηρέτηση της εταιρείας 

Nokia 8800 Scirocco

• 2 weeks later...
On 26/3/2025 at 8:44 ΜΜ, Tasos19s said:

Έψαξα λίγο για να σε ενημερώσω 

Επειδη με κάτι φίλους μουσικούς τον ίδιο τρόπο χρησιμοποιούμε για να σημειώνουμε τους γάμους 

Μεσα στις ρυθμίσεις/ημερολογιο/λογαριασμοι/νεα δεδομένα θα δεις ότι το Gmail σου το έχει σαν Μετάκληση 

Το iCloud είναι με ώθηση δηλαδή push 

Τέρμα κάτω η επιλογές για μετάκληση που εμένα είναι στο αυτόματο, γράφουν με ψιλά γράμματα ότι τα νέα δεδομένα έρχονται στο iPhone όταν είσαι σε Wi-Fi και στην φόρτιση 

Με αυτά και με αυτά αν κάποιος προσθέσει ένα συμβάν τότε εσύ όταν είσαι σε κάποιο Wi-Fi και μπεις στην πρίζα θα ενημερωθεί το κοινόχρηστο ημερολόγιο σου 

Ολα καλά δηλαδή ούτε γάτα ούτε ζημιά. Αλλιώς αν θέλεις βάλε χρόνο μετάκλησης πχ Κάθε Ώρα 

Σε ευχαριστώ πολύ! Το θέμα είναι ότι η εργασία μου είναι σε λογιστικό γραφείο και πολλές φορές αν όχι πάντα, στο ημερολόγιο προστίθενται γεγονότα που αφορούν την ίδια μέρα. Εγώ φορτίζω το βράδυ.. άρα δε μου κάνει. Δεν καταργώ εφαρμογές της google και όλα καλά!

Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

1 ώρα πριν, Antwny said:

Σε ευχαριστώ πολύ! Το θέμα είναι ότι η εργασία μου είναι σε λογιστικό γραφείο και πολλές φορές αν όχι πάντα, στο ημερολόγιο προστίθενται γεγονότα που αφορούν την ίδια μέρα. Εγώ φορτίζω το βράδυ.. άρα δε μου κάνει. Δεν καταργώ εφαρμογές της google και όλα καλά!

Μπορείς να το βάλεις να συγχρονίζει κάθε 15 λεπτά το πιο σύντομο 

Δεν υπάρχει κάτι άλλο 

Αλλιώς έξτρα εφαρμογή google όπως είπες 

Nokia 8800 Scirocco

2 ώρες πριν, Antwny said:

Αυτες είναι οι ρυθμίσεις που πρέπει να πας στο ημερολόγιο. Όπως βλέπεις σε iCloud έχει push αλλά σε Gmail μόνο fetch. Άρα το βάζεις ανά 15 λεπτά αν θες σχεδόν άμεση ενημέρωση. Αλλιώς ημερολόγιο Google...

IMG_8964.png

ff.jpg

Χαιρετώ την παρέα, μια απορία, έχω κάνει πολλά άλμπουμ με φωτογραφίες στο iPhone, αυτήν την στιγμή το iTunes το έχω απενεργοποιημένο, αν το ενεργοποιήσω θα γίνει συγχρονισμός όπως τις έχω στο iPhone  ή θα έχουμε τίποτα ανεπιθύμητα αποτελέσματα;

1 hour ago, koutsis said:

Αυτες είναι οι ρυθμίσεις που πρέπει να πας στο ημερολόγιο. Όπως βλέπεις σε iCloud έχει push αλλά σε Gmail μόνο fetch. Άρα το βάζεις ανά 15 λεπτά αν θες σχεδόν άμεση ενημέρωση. Αλλιώς ημερολόγιο Google...

IMG_8964.png

Από περιέργεια, αυτό το ανα 15 λεπτά έχει επίπτωση στην μπαταρία ?

Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

30 minutes ago, Antwny said:

Δεν το έχω βάλει ποτέ στα 15 γιατί έχω Gmail εφαρμογή 

ff.jpg

1 ώρα πριν, Antwny said:

Σιγουρα έχει αλλά το πόσο είναι το θέμα 

Νομιζω 1-2% θα έχει την ημέρα όχι παραπάνω 

2 ώρες πριν, dimtz said:

Χαιρετώ την παρέα, μια απορία, έχω κάνει πολλά άλμπουμ με φωτογραφίες στο iPhone, αυτήν την στιγμή το iTunes το έχω απενεργοποιημένο, αν το ενεργοποιήσω θα γίνει συγχρονισμός όπως τις έχω στο iPhone  ή θα έχουμε τίποτα ανεπιθύμητα αποτελέσματα;

Μπελάς είναι αυτός ο συγχρονισμός 

Νομιζω δεν θα έχεις πρόβλημα 

Το αντίθετο θα ήταν που θα σε ανακάτευε 

Δηλαδή αν είχες λίστες στο iTunes και άνοιγες τον συγχρονισμό τότε θα περνούσαν στο iPhone 

Το κακό είναι τόσα χρόνια ότι κάνει 2 και 3 και 4 φορές αντίγραφο και από εκεί που έχεις 1000 φωτό καταλήγεις να έχεις 3000 χωρίς λόγο και νόημα 

Nokia 8800 Scirocco

Τόσα χρόνια και μια διόρθωση της προκοπής δεν έχουν κάνει όσο αφορά iTunes και φωτό, ότι να ναι πραγματικά 

Just now, dimtz said:

Τόσα χρόνια και μια διόρθωση της προκοπής δεν έχουν κάνει όσο αφορά iTunes και φωτό, ότι να ναι πραγματικά 

Το θέμα είναι ότι έχω διαβάσει ότι και με συγχρονισμό από iCloud υπάρχουν προβλήματα με αντίγραφα φωτό πολλαπλά 

Δεν ξέρω γιατί 

Nokia 8800 Scirocco

Και κάτι άλλο, για να διαγράψω μια φωτό από το iPhone πρέπει να κλείσω τον συγχρονισμό με το iTunes διαφορετικά δε μπορώ;

To iTunes είναι νεκρό εδώ και αρκετό καιρό.
Στα MAC είναι εντελώς πεθαμένο και στα WIndows δεν ξέρω γιατί ακόμα το κρατάνε.
Θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς με iTunes. Γιατί θα σου βγάλει τα συκώτια και πάλι δουλειά δεν θα κάνεις.

Η λύση είναι μια.
0,99€ τον μήνα, 50GB στο ICloud και όλες οι φωτό εκεί. Και ξεμπέρδεψες. Απλά και όμορφα.

Όσο για 2πλά αντίγραφα σε iCloud, δεν είχα ποτέ. Μάλιστα εάν υπάρξει διπλή φωτό (π.χ σου έστειλε κάποιος μια φωτο στο Viber, την αποθήκευσες αλλά τελικά την είχες και εσύ από πριν) θα στο πεί ότι είναι 2πλή.

Επίσης, η αποθήκευση σε iCloud κάνει πολύ εύκολη την αναζήτηση. Ότι ανεβαίνει σε iCloud σκανάρεται πλήρως από την Apple. Ξέρει ότι σε εκείνη την φωτό υπάρχει άνθρωπος με γυαλιά, σε εκείνη υπάρχει τούρτα, σε εκείνη ποδήλατο κλπ.
Έτσι, όταν πάς να ψάξεις μια φωτό από γενέθλια πχ, γράφεις στην αναζήτηση "τούρτα' και σου βγάζει όσες φωτό του iCloud απεικονίζουν τούρτα. Στον συγχρονισμό με φάκελο υπολογιστή, αυτό δεν γίνεται (ποτέ δεν είχα σε αποτέλεσμα αναζήτησης, αρχείο που ήταν συγχρονισμένο από φάκελο υπολογιστή).

14 minutes ago, dimtz said:

Και κάτι άλλο, για να διαγράψω μια φωτό από το iPhone πρέπει να κλείσω τον συγχρονισμό με το iTunes διαφορετικά δε μπορώ;

Εάν συγχρονίζεις φάκελο του υπολογιστή μέσω iTunes τότε για να κάνεις την οποιαδήποτε επέμβαση (βάλε βγάλε κλπ), θα πρέπει να επέμβεις στον φάκελο του υπολογιστή και έπειτα να κάνεις συγχρονισμό.
Από το κινητό τα αρχεία που συγχρονίζονται από υπολογιστή, δεν μπορείς να τα πειράξεις.

Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι εάν ασχοληθείς με iTunes...θα βρίσεις, θα σκάσεις, θα πλαντάξεις, και αφού σου βγεί η Παναγία θα πείς ένα "άι σιχτίρ"....και θα πάς σε iCloud.
Κάντο από τώρα για να είσαι ήσυχος. Ο.99€/μήνα και καθάρισες.

Όταν παίρνεις iPhone, πρέπει να δουλέψεις όπως θέλει η Apple. Ότι άλλο και εάν προσπαθήσεις να κάνεις...θα δυσκολευτείς τόσο...που στο τέλος θα καταλήξεις σε αυτό σου πρότεινε η Apple εξ αρχής. Για να κάνεις απλή την ζωή σου όσο συνυπάρχεις με την Apple, πρέπει να πας με τα νερά της. Αλλιώς...τοίχο...😇

18 ώρες πριν, dimtz said:

Και ούτε πρόκειται να κάνουν γιατί το έχουν παροπλίσει.  

iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Ευχαριστώ φίλε, θα κάνω αυτό που προτείνεις, οι φωτογραφίες στο iCloud ανεβαίνουν με την ίδια ποιότητα ή συμπιέζονται; Αν πατήσω τώρα συγχρονισμό θα τις ανεβάσει όπως τις έχω σε άλμπουμ ;Τέλος φαντάζομαι από θέμα κλοπής δεδομένων δεν παίζει σωστά;

11 minutes ago, dimtz said:

Ευχαριστώ φίλε, θα κάνω αυτό που προτείνεις, οι φωτογραφίες στο iCloud ανεβαίνουν με την ίδια ποιότητα ή συμπιέζονται; Αν πατήσω τώρα συγχρονισμό θα τις ανεβάσει όπως τις έχω σε άλμπουμ ;Τέλος φαντάζομαι από θέμα κλοπής δεδομένων δεν παίζει σωστά;

Στο iCloud ανεβαίνουν με την αρχική ποιότητα.
Στο κινητό μπορεί να μείνει κατώτερη ποιότητα (εφόσον επιλέξεις το "βέλτιστη αποθήκευση")
Τί εννοώ; Εάν τραβήξεις ένα βίντεο 4Κ, στο iCloud θα ανέβει 4Κ, αλλά στο κινητό σου μπορεί να μείνει κάποιο με μικρότερο μέγεθος. Στην ουσία, μόλις γίνει ο πλήρης συγχρονισμός, τότε στην ουσία στο τηλέφωνό σου θα έχει "thumbnails" και όταν πατάς επάνω θα τα κατεβάζει από το iCloud. Αυτό έχει να κάνει και με την συχνότητα που ανακαλείς μια φωτό. Το iPhone θα αποφασίσει ποιά θα κρατήσει στην συσκευή και ποιά θα την έχει σαν "thumbnail" ανάλογα με την χρήση.

Για να το ενεργοποίησες πας στις Ρυθμίσεις - Φωτογραφίες και ανοίγεις το "Φωτογραφίες icloud". Εκεί, ακριβώς από κάτω υπάρχει και η επιλογή για "βέλτιστη αποθήκευση" ή "λήψη και διατήρηση αρχικών". Αυτή η ρύθμιση έχει να κάνει μόνο με το ότι παραμένει στην συσκευή σου καθώς όπως του είπα στο iCloud ανεβαίνει το αρχικό-απείραχτο αρχείο.

Προσοχή μην μπερδευτείς στο εξής: το iCloud Photos ΔΕΝ είναι backup. Είναι εικόνα του iPhone. Ότι σβήνεις από το ένα, σβήνει και από το άλλο. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟ. Μην σβήσεις τις φωτό σου από το iPhone γιατί νομίζεις ότι αποθηκεύονται σαν backup στο iCloud. Το iCloud Photos ΔΕΝ κάνει backup.

Όσο για την κλοπή δεδομένων, δεν θα πώ κάτι γιατί σηκώνει μεγάλη κουβέντα.
Προσωπικά την Apple την έχω εμπιστοσύνη. Και γι' αυτό επένδυσα σε αυτήν.
Άλλος δεν την έχει.
Είναι προσωπική επιλογή του καθενός στο ποιόν αποφασίζει να εμπιστευτεί. 

3 minutes ago, pavlidisc said:

Στο iCloud ανεβαίνουν με την αρχική ποιότητα.
Στο κινητό μπορεί να μείνει κατώτερη ποιότητα (εφόσον επιλέξεις το "βέλτιστη αποθήκευση")
Τί εννοώ; Εάν τραβήξεις ένα βίντεο 4Κ, στο iCloud θα ανέβει 4Κ, αλλά στο κινητό σου μπορεί να μείνει κάποιο με μικρότερο μέγεθος. Στην ουσία, μόλις γίνει ο πλήρης συγχρονισμός, τότε στην ουσία στο τηλέφωνό σου θα έχει "thumbnails" και όταν πατάς επάνω θα τα κατεβάζει από το iCloud. Αυτό έχει να κάνει και με την συχνότητα που ανακαλείς μια φωτό. Το iPhone θα αποφασίσει ποιά θα κρατήσει στην συσκευή και ποιά θα την έχει σαν "thumbnail" ανάλογα με την χρήση.

Για να το ενεργοποίησες πας στις Ρυθμίσεις - Φωτογραφίες και ανοίγεις το "Φωτογραφίες icloud". Εκεί, ακριβώς από κάτω υπάρχει και η επιλογή για "βέλτιστη αποθήκευση" ή "λήψη και διατήρηση αρχικών". Αυτή η ρύθμιση έχει να κάνει μόνο με το ότι παραμένει στην συσκευή σου καθώς όπως του είπα στο iCloud ανεβαίνει το αρχικό-απείραχτο αρχείο.

Προσοχή μην μπερδευτείς στο εξής: το iCloud Photos ΔΕΝ είναι backup. Είναι εικόνα του iPhone. Ότι σβήνεις από το ένα, σβήνει και από το άλλο. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟ. Μην σβήσεις τις φωτό σου από το iPhone γιατί νομίζεις ότι αποθηκεύονται σαν backup στο iCloud. Το iCloud Photos ΔΕΝ κάνει backup.

Όσο για την κλοπή δεδομένων, δεν θα πώ κάτι γιατί σηκώνει μεγάλη κουβέντα.
Προσωπικά την Apple την έχω εμπιστοσύνη. Και γι' αυτό επένδυσα σε αυτήν.
Άλλος δεν την έχει.
Είναι προσωπική επιλογή του καθενός στο ποιόν αποφασίζει να εμπιστευτεί. 

Κι αν έχεις παραπάνω όγκο; Πχ εγώ 120gb

Το iTunes γιατί άραγε το αφήνουν να σβήσει; 
Μόνος είπες για να πληρώνεις iCloud 

Γενικά είναι τι βολεύει τον καθένα 

Εγώ έχω στο iTunes όλο μου το υλικό 

Σταμάτησα όμως να το κάνω συγχρονισμό γιατί μου τα έβγαζε 2-3-4-5 φορές τα ίδια 

Μπορω να ανεβάσω από το iTunes μόνο τις φωτό στο iCloud? 
Δεν μπορώ. Πρέπει και τα βίντεο άρα να αγοράσω χώρο 200gb που δεν υπάρχει περίπτωση να τους δίνω κάθε μήνα αυτά τα χρήματα 

Είχα αγοράσει συσκευή 256gb για να τα έχω όλα μέσα αλλά όχι 2-3-4-5 φορές τα ίδια 

Γρνικα έσπασαν τα νεύρα μου και δεν χρησιμοποιώ πλέον ούτε iTunes ούτε iCloud 

Αν το κινητό μου χαλάσει θα χάσω τα πάντα 

Nokia 8800 Scirocco

Είσαι άψογος φίλε (pavlidisc) σε ζάλισα λίγο αλλά θέλω να μου πεις και κάτι τελευταίο 🙂 , αν κάνω επαναφορά στο iPhone ή αποσύνδεση στο iCloud δεν χάνω κάτι σωστά; Μόλις συνδεθώ με τον λογαριασμό μου θα εμφανιστούν ξανά; Ευχαριστώ και πάλι

Edited by dimtz

49 minutes ago, dimtz said:

Εγώ πάντως ανεβάζω τα πάντα στο Google photos. Δεν περιορίζεται στο οικοσυστημα της Apple αν αργότερα αλλάξεις κινητο και με περίπου 16 € το χρόνο παίρνεις 100gb που τα μοιράζεσαι με την οικογένεια σου. Πολύ βολικό για εμένα και καλύτερο από το iCloud λόγω τιμής...

Edited by koutsis

ff.jpg

23 minutes ago, dimtz said:

Είσαι άψογος φίλε (pavlidisc) σε ζάλισα λίγο αλλά θέλω να μου πεις και κάτι τελευταίο 🙂 , αν κάνω επαναφορά στο iPhone ή αποσύνδεση στο iCloud δεν χάνω κάτι σωστά; Μόλις συνδεθώ με τον λογαριασμό μου θα εμφανιστούν ξανά; Ευχαριστώ και πάλι

Δεν χάνεις τίποτα.
Αποσυνδέεσαι από το ένα (χωρίς να σβήσεις τίποτα), συνδέεσαι στο άλλο και τέλος.

Υ.Γ Αφού κάνεις αποσύνδεση, τό iPhone θα σε ρωτήσει εάν θέλεις να κρατήσει φωτό κλπ στην συσκευή. Τότε ας τα κάνει ότι θέλει. Ασ τα σβήσει δηλαδή. Δεν σε νοιάζει. Εσύ θα έχεις ήδη βγεί από τον λογαριασμό οπότε δεν θα συγχρονίσει τίποτα.