Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες γενικά περί iPhone

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 3/4/2024 at 7:13 ΜΜ, arxontas2323 said:

Και εσυ την free έκδοση έχεις; 

Expand  

Ναι και λειτουργεί άψογα 🙂

http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλημέρα 

Ίσως ακουστεί περίεργο αλλά..., 

Υπάρχει περίπτωση το τζαμακι της flolab (το privacy συγκεκριμένα) να προκαλεί ενόχληση στην όραση μετά από πολύωρη ημερήσια χρηση;  

Σκέφτομαι να το αφαιρέσω γιατί νιώθω ότι δε βλέπω καλά μετά την χρήση του κινητού , το έχω τουλάχιστον 2 μήνες.

Edited by terry39

On 8/4/2024 at 4:43 ΠΜ, terry39 said:

Καλημέρα 

Ίσως ακουστεί περίεργο αλλά..., 

Υπάρχει περίπτωση το τζαμακι της flolab (το privacy συγκεκριμένα) να προκαλεί ενόχληση στην όραση μετά από πολύωρη ημερήσια χρηση;  

Σκέφτομαι να το αφαιρέσω γιατί νιώθω ότι δε βλέπω καλά μετά την χρήση του κινητού , το έχω τουλάχιστον 2 μήνες.

Expand  

iphone 15 pro max εχω με παρομοιο τζαμακι.Κ ανεβαζω την φωτεινοτητα για να δω καθως τηε σκοτεινιαζει τν οθονη.Αλλα κ δεν θελω να το αλλαξω καθως καλυπτει ολη την επιφανεια

Επισης κατι αλλο να ρωτησω.Γνωριζει κανεις τι αλλο φορτιστη να παρω για να συνδεω πανω το καωδιο του για φορτιση?

ευχαριστω

On 8/4/2024 at 5:08 ΠΜ, josuts said:

iphone 15 pro max εχω με παρομοιο τζαμακι.Κ ανεβαζω την φωτεινοτητα για να δω καθως τηε σκοτεινιαζει τν οθονη.Αλλα κ δεν θελω να το αλλαξω καθως καλυπτει ολη την επιφανεια

Επισης κατι αλλο να ρωτησω.Γνωριζει κανεις τι αλλο φορτιστη να παρω για να συνδεω πανω το καωδιο του για φορτιση?

ευχαριστω

Expand  

Δεν αναφέρομαι στη φωτεινότητα,αλλά σε θολή όραση μετά από την χρήση.

Φορτιστή έχω πάρει έναν 4πλο της baseus για οικιακή χρήση,σε προσφορά κοντά στα 17€

On 8/4/2024 at 5:15 ΠΜ, terry39 said:

Φορτιστή έχω πάρει έναν 4πλο της baseus για οικιακή χρήση,σε προσφορά κοντά στα 17€

Expand  

Σίγουρα αφού δυσκολεύονται τα μάτια να δουν 

Τα κουράζεις χωρίς λόγο 

Nokia 8800 Scirocco

On 8/4/2024 at 5:30 ΠΜ, Tasos19s said:

Σίγουρα αφού δυσκολεύονται τα μάτια να δουν 

Τα κουράζεις χωρίς λόγο 

Expand  

Τασο η αληθεια ειναι κμενα με ενοχλει λιγο αλλα θα βρω αλλα τζαμακι να καλυπτει ολο το τζαμι ομως η θα πρεπει να παω σε αλλες λυσεις?

Expand  

θα το κοιταξω αυτο με τον φορτιστη.Σε ευχαριστω!

On 8/4/2024 at 10:51 ΠΜ, josuts said:

Τασο η αληθεια ειναι κμενα με ενοχλει λιγο αλλα θα βρω αλλα τζαμακι να καλυπτει ολο το τζαμι ομως η θα πρεπει να παω σε αλλες λυσεις?

θα το κοιταξω αυτο με τον φορτιστη.Σε ευχαριστω!

Expand  

Και κάποιο εντελώς διάφανο πάλι κόβει φωτεινότητα 

Εγω δεν έχω τίποτα επάνω στην οθόνη 

Με το ανάλογο ρίσκο βέβαια αλλά ευχαριστιέμαι την συσκευή 

Nokia 8800 Scirocco

Εγώ έχω βάλει ένα τζάμι της idol από day 1 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Καλύπτει όλη την οθόνη και δεν επηρεάζει καθόλου την ποιότητα της μπροστινής κάμερας. Επίσης ο τύπος που μου το τοποθέτησε, μου έκανε επίδειξη στο δικό του με φαλτσέτα και δεν υπήρξε ίχνος χαρακιας...

On 8/4/2024 at 11:13 ΠΜ, Tasos19s said:

Και κάποιο εντελώς διάφανο πάλι κόβει φωτεινότητα 

Εγω δεν έχω τίποτα επάνω στην οθόνη 

Με το ανάλογο ρίσκο βέβαια αλλά ευχαριστιέμαι την συσκευή 

Expand  

Καταλαβαινω.Μπα δεν ειμαι για ρισκα καινουργιο τηλεφωνο κ τοσα λεφτα που εσκασα να το παρω.

On 8/4/2024 at 4:15 ΜΜ, josuts said:

Καταλαβαινω.Μπα δεν ειμαι για ρισκα καινουργιο τηλεφωνο κ τοσα λεφτα που εσκασα να το παρω.

Expand  

Ναι εντάξει κατανοητό 

Ετσι τότε ο καθένας κάνει πίσω σε κάποια πράγματα βάζει ένα τζαμί και κάνει την δουλειά του

Nokia 8800 Scirocco

On 8/4/2024 at 4:17 ΜΜ, Tasos19s said:

Ναι εντάξει κατανοητό 

Ετσι τότε ο καθένας κάνει πίσω σε κάποια πράγματα βάζει ένα τζαμί και κάνει την δουλειά του

Expand  

ναι βεβαια Τασο ο καθενας κρινει κ πρατει για τον εαυτο του αναλογα:-)

Expand  

Έχω τον συγκεκριμένο φορτιστή και είμαι πολύ ευχαριστημένος. 
Βάζω και την φόρτιση στο 1Α που έχει, για να φορτίζει αργά η μπαταρία.  

Το car play τρώει αρκετή μπαταρία έτσι ? Τώρα το παρατήρησα, όχι στα στατιστικά που δε φαίνεται, αλλά στην χρήση μου που δεν άλλαξε και η μόνη διαφορά ήταν αυτή ότι καθημερινά συνδέεται με το αυτοκίνητο 1 μήνα τώρα. Και νομίζω σε συνδυασμό με το τελευταίο update φεύγει πολύ πιο γρήγορα η μπαταρία μου. 

Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

On 10/4/2024 at 12:55 ΜΜ, Antwny said:

Το car play τρώει αρκετή μπαταρία έτσι ? Τώρα το παρατήρησα, όχι στα στατιστικά που δε φαίνεται, αλλά στην χρήση μου που δεν άλλαξε και η μόνη διαφορά ήταν αυτή ότι καθημερινά συνδέεται με το αυτοκίνητο 1 μήνα τώρα. Και νομίζω σε συνδυασμό με το τελευταίο update φεύγει πολύ πιο γρήγορα η μπαταρία μου. 

Expand  

Λογικό είναι αφού συνέχεια δείχνει πληροφορίες στην οθόνη του αυτοκινήτου άρα είναι σε άμεσο συγχρονισμό 

Καποιο ποσοστό μπαταρίας το τρώει 

Nokia 8800 Scirocco

On 10/4/2024 at 2:41 ΜΜ, Tasos19s said:

Λογικό είναι αφού συνέχεια δείχνει πληροφορίες στην οθόνη του αυτοκινήτου άρα είναι σε άμεσο συγχρονισμό 

Καποιο ποσοστό μπαταρίας το τρώει 

Expand  

Ναι το κατάλαβα, αυτό που θέλω να πω είναι ότι τρώει παραπάνω από ότι θα περίμενα!

On 10/4/2024 at 3:18 ΜΜ, Antwny said:

Ναι το κατάλαβα, αυτό που θέλω να πω είναι ότι τρώει παραπάνω από ότι θα περίμενα!

Expand  

Δεν το χρησιμοποιώ και δεν γνωρίζω

Αν σου φαίνεται ότι μετά την αναβάθμιση καίει περισσσοτερο τότε δεν μπορείς να κανείς τίποτα. Μόνο να περιμένεις νέα αναβάθμιση που θα διορθώσει αυτό αλλα θα χαλάσει κάτι άλλο 

Nokia 8800 Scirocco

On 10/4/2024 at 5:50 ΜΜ, Tasos19s said:

Μόνο να περιμένεις νέα αναβάθμιση που θα διορθώσει αυτό αλλα θα χαλάσει κάτι άλλο 

Expand  

😂😂😂😂😂😂

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

On 10/4/2024 at 3:18 ΜΜ, Antwny said:

Expand  

Επειδη δουλευω πολυ καιρο το car play και με 2 διαφορετικα αυτοκινητα , τρωει τοση οση χρειαζεται για να σου δωσει τις πληροφοριες που του ζητας.

Αν εχεις συνεχως ανοιχτα google maps και ζητας συνεχως προορισμους , η αν εχεις καποια εφαρμογη π.χ. ιντερνετικου ραδιοφωνου οπως εγω , τοτε ναι τρωει μπαταρια. Σε διαφορετικη περιπτωση οχι δεν καταναλωνει πολυ μπαταρια. Αν εχει το αυτοκινητο σου θεση για να το φορτιζεις ασυρματα , χρησιμοποιησε την. 

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

On 11/4/2024 at 4:41 ΠΜ, aenaos15 said:

Επειδη δουλευω πολυ καιρο το car play και με 2 διαφορετικα αυτοκινητα , τρωει τοση οση χρειαζεται για να σου δωσει τις πληροφοριες που του ζητας.

Αν εχεις συνεχως ανοιχτα google maps και ζητας συνεχως προορισμους , η αν εχεις καποια εφαρμογη π.χ. ιντερνετικου ραδιοφωνου οπως εγω , τοτε ναι τρωει μπαταρια. Σε διαφορετικη περιπτωση οχι δεν καταναλωνει πολυ μπαταρια. Αν εχει το αυτοκινητο σου θεση για να το φορτιζεις ασυρματα , χρησιμοποιησε την. 

Expand  

Μόνο spotify θα έλεγα ότι δουλεύω γιατί χάρτες έχει το αυτοκίνητο. Γενικά το συνέδεσα για να το συνδέσω οπότε θα το απενεργοποιήσω για λίγο. Ασύρματα δε φορτίζω ποτέ κανένα κινητό γιατί τα κινητά μετά δεν πιάνονται από τις θερμοκρασίες που ανεβάζουν. Ειδικά το 14προ που έχω , ΖΕΜΑΤΑΕΙ

Ρε παίδες, όταν έρχεται μια ειδοποίηση από κάποια εφαρμογή μηνυμάτων (email, iMessage ) και το ανοίξω και το διαβάσω σε μια συσκευή, αυτομάτως δεν θα έπρεπε η ειδοποίηση να σβήσει από τις υπόλοιπες συσκευές μου; Σε μένα παράμενει. 

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

On 11/4/2024 at 11:51 ΠΜ, panoszavra said:

Ρε παίδες, όταν έρχεται μια ειδοποίηση από κάποια εφαρμογή μηνυμάτων (email, iMessage ) και το ανοίξω και το διαβάσω σε μια συσκευή, αυτομάτως δεν θα έπρεπε η ειδοποίηση να σβήσει από τις υπόλοιπες συσκευές μου; Σε μένα παράμενει. 

Expand  

Νομόζω εχει ρυθμιση αν θα συγχρονίζονται οι ειδοποιήσεις.

ff.jpg

On 11/4/2024 at 11:51 ΠΜ, panoszavra said:

Expand  

Ναι έτσι πρέπει να δουλεύει κανονικά 

Εμενα το παθαίνει καμία φορά το ρολόι 

Ενω δεν έχω αδιάβαστα iMessage, γράφει πχ 1

Nokia 8800 Scirocco

On 11/4/2024 at 8:00 ΠΜ, Antwny said:

Μόνο spotify θα έλεγα ότι δουλεύω γιατί χάρτες έχει το αυτοκίνητο. Γενικά το συνέδεσα για να το συνδέσω οπότε θα το απενεργοποιήσω για λίγο. Ασύρματα δε φορτίζω ποτέ κανένα κινητό γιατί τα κινητά μετά δεν πιάνονται από τις θερμοκρασίες που ανεβάζουν. Ειδικά το 14προ που έχω , ΖΕΜΑΤΑΕΙ

Expand  

Αν κανείς streaming ναι, η μπαταρία φεύγει αέρα. Καλύτερα κατέβασε από πριν τη λίστα τηλέφωνο. 

On 10/4/2024 at 12:55 ΜΜ, Antwny said:

Expand  

Δυστυχώς το Carplay καταπίνει την μπαταρία. Καλύτερα να το συνδέεις και με τον φορτιστή ταυτόχρονα για να μη ξεμείνεις. Ειδικά σε ταξίδι.....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ναι αυτό εννοούσα, ευχαριστώ! Περίμενα ότι θα τρώει μπαταρία, προφανώς! Αλλά όχι να καταπίνει. Και όταν οι περισσότεροι εδώ μέσα λένε οκ νορμαλ πράγματα, τρώει τόσο όσο, λέω οκ πάλι κάνω κάτι λάθος !

• The title was changed to HOT SPOT iphone Κλοπή υπολοίπων δεδομένων προγράμματος κινητής