yannis11 Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Πιστεύω πως σε αυτήν την τιμή είναι τρελό vfm. Η απόφαση να το παρω προήλθε από το ότι έχει 3.5mm jack και ραδιόφωνο. -Ποιότητα κατασκευής άριστη. -Οθόνη εξαιρετική με φοβερά χρώματα, αν και όχι amoled. Ακόμη και σε ντάλα ήλιο δεν υπάρχει κανένα θέμα. Εμένα μου αρέσει που δεν είναι πολύ μακρόστενη (όχι 19,5/9). -Λογισμικό μια χαρά. Η αλήθεια είναι ότι είχα βαρεθεί μετά από μια σειρά 4 LG και είχα ανάγκη μια αλλαγή. Τελείως προσωπικό θέμα. -Ταχύτητα δεν θα σου λείψει ποτε. Δεν κολλάει πουθενά και είναι πολύ smooth. Δεν του φαίνεται για 4 GB. -Κάμερα Οκ. Δεν τρελάθηκα κιόλας. Όπως έχω ξαναγράψει την ημέρα είναι σούπερ (αν και ώρες ώρες έχει την τάση να παραμορφώνει ή να δείχνει λίγο flat στις άκρες, ακόμη και στην κανονική καμερα), ενώ τη νύχτα ζορίζεται λίγο (θέλει πολύ σταθερό χέρι ή κάπου να στηρίζεσαι για να μη βγει κουνημένη η φώτο). Είναι σαφές ότι ο αισθητήρας είναι καλός, αλλά αδικείται από την έλλειψη οπτικού σταθεροποιητη. Τα βίντεο είναι μια χαρά (με ηλεκτρονική σταθεροποιηση) αλλά όλα τα λεφτά είναι το super slow motion, μόλις μάθεις να το δουλεύεις. -Τέλος, μπαταρία καταπληκτική. Έβγαλα το κινητό πριν από 45 ώρες στο 91%, και αυτή τη στιγμή κοντεύω 5:10 οθόνη με την μπαταρία στο 34%! Δεν το λες άσχημα. Γενικώς αν και καταναλώνει στην αναμονή πιο πολύ από ο, τι περιμένεις, με ανοιχτή οθόνη τρώει λιγότερο από 10% την ώρα. Αυτά τα λίγα. Επιγραμματικα πέρα από την κάμερα που περίμενα κάτι παραπάνω, το κινητό σκίζει. Καλησπέρα στην παρέα, τα είπες όλα. Να προσθέσω μόνο και τη ύπαρξη των υπέρυθρων. Προερχόμενος από το s9 plus και για ένα φεγγάρι από το 9t θα πω ότι είναι κάτι παραπάνω από τίμιο το συγκεκριμένο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Τι κρίμα που τελικά δεν υπάρχει και επίσημα αυτή η συσκευή στην Ελληνική αγορά, θα ήταν σίγουρα από τις πρώτες μου επιλογές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Τι κρίμα που τελικά δεν υπάρχει και επίσημα αυτή η συσκευή στην Ελληνική αγορά, θα ήταν σίγουρα από τις πρώτες μου επιλογές! Έχει εγγύηση κανονικά πάντως , καλύπτεται από την εδώ Huawei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Γεια σας. Συγγενής μου ενδιαφέρεται να το αγοράσει, αλλά φοβάται την μετέπειτα υποστήριξη. Θα παίρνει updates και θα δουλεύουν οι google applications? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Ολα κανονικα και σε αυτο και στo p30 . Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimri13 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Καλησπέρα στην παρέα! Πήρε ενας φιλος μου το Mate 20 και επειδή δεν έχει Amoled οθόνη δεν βρίσκω το dark Mode όπως στο δικό μου Mate 10 Pro. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος εκτός απο την αντίθεση χρωμάτων που βρήκα στα Smart Settings? Κ για το Instagram/Google. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Sagem MW3020 -> Nokia 3330 -> Sony Ericsson K500 -> Sony Ericsson K750 -> LG Renoir -> Motorola RAZR-> Samsung Galaxy S4-> HTC One M8-> LG G5 -> Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Καλησπέρα στην παρέα! Πήρε ενας φιλος μου το Mate 20 και επειδή δεν έχει Amoled οθόνη δεν βρίσκω το dark Mode όπως στο δικό μου Mate 10 Pro. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος εκτός απο την αντίθεση χρωμάτων που βρήκα στα Smart Settings? Κ για το Instagram/Google. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή προς το παρών και όσο αναφορά για τα σοσιαλ, πλην του messenger δε γίνεται στα αλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Κατέβασε το dark mode και τρεξτο..πλην του Facebook θα γίνουν όλα σκούρα..τα social ..τουλάχιστον μέχρι την έλευση του android 10 Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeM16 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Κανείς με Android 10 ; Εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Πέρασα την καινούργια έκδοση στο κινητό της γυναίκας μου. Δε βρίσκω πουθενά το MEETime (κλήσεις με HD video). Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badboy1981 Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Θα πάρει android 10 Παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeM16 Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 εχω παρει ηδη 2.. σε ποια εισαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepall Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Διαβάζω οτι έχει irda & FM μπορεί καποιος να μου πει αν έχει και NFC? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooface Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Έχει κάποιος να προτείνει κατάστημα για αγορά της συγκεκριμένης συσκευής με τιμολόγιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeM16 Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Διαβάζω οτι έχει irda & FM μπορεί καποιος να μου πει αν έχει και NFC? Ναι. έχει και NFC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mix_dou Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Ξέρει καποιος που μπορω να αγορασω την μπλε εκδοση γτ δεν το βρισκω πουθενα, παραμονο τη μαυρη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delka1 Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Καλησπέρα στην παρέα. Μια απορία.. Μέσα στο κουτί υπάρχει και θηκη σιλικόνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts