Haris1977 Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 (28 Απρ. 2004 , 14:08) θα δοκιμασω και θα σου πω Ούτε στην αγγλική γλώσσα γίνεται κάτι gyus τα χω δοκιμάσει όλα..Κρίμα :( Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 Paidia Kalispera Exei kaneis kanena apo ayta ta paixnidia (BombJack, EgyptQyest, Prince of Persia ) Παράθεση Stl Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: NokiaN-Gage/1.0 (4.03) SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Mhpws yparxei game matrix? Sto goboy? An yparxei kai de barieste sthlte to sto hackerboy@mycosmos.Gr Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cocker Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 Ευχαριστω πολυ παιδια για την ανταποκιριση. Να αναμενονται κ αλλα θελω να ελπιζω. Παρτε κατι κ απο εμενα ---- FANTOM OVERDRIVE! Παράθεση Ζησαμε παντοτε αλλου .... Και οταν δεν πεθαινει ο ενας για τον αλλο, ειμαστε κιολας νεκροι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stl (30 Απρ. 2004 , 12:39) Paidia Kalispera Exei kaneis kanena apo ayta ta paixnidia (BombJack, EgyptQyest, Prince of Persia ) Aν κοιταξεις φιλε μου στο aivanet πιστευω οτι θα τα βρεις :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagoraja Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 Ειναι και το Space Impact, οι τελευταιες εκδοσεις του, οπως το evolution. To επαιξα εγω (3650) με ενα φιλο μου (6600) και ειναι φοβερο. Πολυ φαση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tbucharas (28 Απρ. 2004 , 14:14) Καλημερα παιδια τι γινετε; Εχω ενα μικρο προβλημα μπορει καποιοσ να μου πει τι γινετε με τα mgs παιχνιδια και τα goboy αν γινετε καποιοσ να μου δςσει οδηγιες thanx Τα mgs παιχνιδια να τα κανεις εγκατασταση στην μνημη τηλ δουλευουν μια χαρα :) Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kefthim Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 Μια που λέτε για mgs εμενα τα μονα που μου δουλευουν (χωρίς ήχο) στο 6600, απ' οσα έχει το αιβανετ ειναι τα kart και cobra attack. καμια ιδεα για το πως θα δουλεψουν τα αλλα;. εχω το mgs 1.95, εβαλα το 1.96 μπαίναν με ήχο μεν αλλά κόλαγαν και με πέταγαν έξω. τα έιχα κάνει όλα εγκατάσταση στη μνήμη του τηλεφώνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: NokiaN-Gage/1.0 (4.03) SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) O hxos apo to goboy akougete skata! Kai apo to game phone advance. Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 Wirelessly posted (Nokia N-gage: NokiaN-Gage/1.0 (4.03) SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Exei vgei nea ekdosi tou gamephone advance pou o ixos pezei apsoga xwris diakopes.Egw eixa mia alli ekdosi pou tin eixa vrei sto Aiva kai itan mazi me to Zelda DX ma to esvisa katalathos.Mipws mporei kapoios na mou dwsei to link tou Aiva pou exei tm Gamephone advance giati me ton Doris den to vriskeis kai poly efkola! :) Efxaristw. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Totos (30 Απρ. 2004 , 18:07) Wirelessly posted (Nokia N-gage: NokiaN-Gage/1.0 (4.03) SymbianOS/6.1 Series60/0.9 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Exei vgei nea ekdosi tou gamephone advance pou o ixos pezei apsoga xwris diakopes.Egw eixa mia alli ekdosi pou tin eixa vrei sto Aiva kai itan mazi me to Zelda DX ma to esvisa katalathos.Mipws mporei kapoios na mou dwsei to link tou Aiva pou exei tm Gamephone advance giati me ton Doris den to vriskeis kai poly efkola! :) Efxaristw. Oριστε φιλε μου,Εδω :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 To 3D Basketball, για κάποιους που ρώτησαν, είναι σχεδιασμένο για 7650. Μόνο σε αυτό έχω καταφέρει να το δουλέψω και συνεπώς εγκαθίσταται μόνο στην μνήμη τηλεφώνου. :) Γενικά το παιχνίδι δεν είναι τόσο καλό ωστε να αξίζει τον κόπο για να το εγκαταστήσεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 Μέσω bluetooth δουλεύουν και τα RAYMAN 3 και RED FACTION (ngage games) :D :D Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vagoraja (30 Απρ. 2004 , 16:11) Ειναι και το Space Impact, οι τελευταιες εκδοσεις του, οπως το evolution. To επαιξα εγω (3650) με ενα φιλο μου (6600) και ειναι φοβερο. Πολυ φαση!!! Ποιο από τα δύο κατάφερες να παίξεις ? Το Space Impact ή το Εvolution ? Στο Space Impact ποιά έκδοση έχεις και παίζει μέσω bluetooth ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σου. Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (30 Απρ. 2004 , 19:48) To 3D Basketball, για κάποιους που ρώτησαν, είναι σχεδιασμένο για 7650. Μόνο σε αυτό έχω καταφέρει να το δουλέψω και συνεπώς εγκαθίσταται μόνο στην μνήμη τηλεφώνου. :) Γενικά το παιχνίδι δεν είναι τόσο καλό ωστε να αξίζει τον κόπο για να το εγκαταστήσεις. ;) Συμφωνώ απολύτως μαζί σου johner. Δεν αξίζει ιδιαίτερα. Παρόλα αυτά έχω αναφέρει σε προηγούμενο μου ποστ οτι στο efnet υπαρχει και σε fix gia mmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. May 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nickvog (30 Απρ. 2004 , 20:00) Μέσω bluetooth δουλεύουν και τα RAYMAN 3 και RED FACTION (ngage games) :D :D και το sonicn δεν παιζει με bluetooth? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl Δημ. May 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (30 Απρ. 2004 , 16:05) Aν κοιταξεις φιλε μου στο aivanet πιστευω οτι θα τα βρεις :) Eyxaristo file mou prin rotiso epsaksa alla den ta vrika.. Anyway eyxaristo poli pantos? Exo ksanarotsi mipos ksereis kanena tavli gia 6600? afto pou iparxei sto aivanet den pezei Παράθεση Stl Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest arapisjohn Δημ. May 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2004 μήπως ξέρει κάποιος να μου πει με ποια έκδοση mgs παίζει το cart? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arapisjohn ( 1 Μάι. 2004 , 23:13) μήπως ξέρει κάποιος να μου πει με ποια έκδοση mgs παίζει το cart? Η εκδοση 1.97 είναι η τελευταία. Λογικά με αυτή θα παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. May 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2004 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (3.42.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από Stl Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (30 Απρ. 2004 , 16:05) Aν κοιταξεις φιλε μου στο aivanet πιστευω οτι θα τα βρεις :) Eyxaristo file mou prin rotiso epsaksa alla den ta vrika.. Anyway eyxaristo poli pantos? Exo ksanarotsi mipos ksereis kanena tavli gia 6600? afto pou iparxei sto aivanet den pezei Eixa vrei ena wraio tavlaki se mia selida pou nomizw einai etsi: www.emumad.com alla den eimai sigouros! :o To kako einai pws einai italiki alla me ligo psaksimo tha to vreis... ;) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. May 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2004 Sto efnet iparxei tavli Backgammon.sis Legetai to arxio gia opoion endiaferetai. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elendil Δημ. May 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2004 pedia mipos gnorizete an iparhei kanena Final Fantasy gia symbian (ohi Rom) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarkLord888 Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 hi all. paidia mporeite na mou dosete merika links gia games tou n-gage oste na ta valo sto 6600 mou? episis k odigies gia to pos na ta valo giati akousa oti thelei kati kolpakia. to pandemonium paizei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DarkLord888 ( 2 Μάι. 2004 , 03:40) hi all. paidia mporeite na mou dosete merika links gia games tou n-gage oste na ta valo sto 6600 mou? episis k odigies gia to pos na ta valo giati akousa oti thelei kati kolpakia. to pandemonium paizei? Πληροφοριες για εγκατασταση θα βρεις εδω: http://www.myseries60.net/viewtopic.php?t=549 Περισσοτερα για παιχνιδια n-gage θα βρεις εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=14811&perpage=20&pagenumber=5 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Elendil ( 2 Μάι. 2004 , 01:18) pedia mipos gnorizete an iparhei kanena Final Fantasy gia symbian (ohi Rom) Απ'οσο εχω ψαξει δεν υπαρχει.Μονο για yewnes και goboy εχω βρει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts