Jump to content

vagoraja

Members
  • Δημοσιεύσεις

    91
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vagoraja

  1. Ευχαριστούμε! Καλή επιτυχία! Μακάρι...!
  2. Ευχαριστούμε!!! Καλή Τύχη σε όλους!!!
  3. καλή χρονιά, χρόνια πολλά και καλή τύχη μου !!!
  4. Συγνωμη που θα ρωτησω, αλλα θα κανω μια προσπαθεια!!! Συμφωνα με τον τροπο χακαρισματος στην 1η σελ. λεει να υπογραψουμε και μετα να εγκαταστησουμε το αρχειο. Μα πως γινεται πρωτα η υπογραφη? Γινεται εκτος συσκευης, στον υπολογιστη δηλαδη?Και πώς? ΑΚΥΡΟ: Το βρηκα στο σιτε πως γινεται. Ειμαι τελικα και λιγο μυωψ!!!!! Στις προηγουμενες σελιδες το εχετε γραψει. Παντως ευχαριστω mirrorofsorrow για την ταχυτατη απαντηση σου
  5. Το εψαξα ειδη για μια καινουργια, (αυτη ειναι καλη? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553901 ) αλλα δεν θα εχει μεσα τους Νοκια χαρτες που ειχε προεγκατεστημενους. Ασε που δεν θα δουλευουν κιολας! Αν παω στο Γερμανο(απο κει που το πηρα) ή σε Νοκια club δεν εχω εγγυηση για αντικατασταση ή οτι αλλο μπορουν να μου κανουν? Να εκανα καλυτερα και ενα post στο "Memory cards, card readers & άλλα αξεσουάρ" μηπως μπορουν εκει να με βοηθησει καποιος?
  6. Μολις εκανα διαμορφωση. Πριν ακομα φτασει στα μισα, σταματαει και λεει Αφαιρεση καρτας μνημης. Την βγαζω και την ξαναβαζω. Ε, αυτο ηταν. Τετελεστε. Τωρα δεν την βλεπει ουτε το κινητο. Λεει Δεν εχει τοποθετηθει καρτα μνημης. I drink it!!! πιθανων ε?
  7. Καλημερα σε ολους. Ειμαι εδω και 2 μηνες κατοχος του Ν79 και εχω διαβασει σχεδον τα μισα posts. Χτες ξυπνησα το πρωι και ειδα τον χειροτερο εφιαλτη "Κατεστραμενη Καρτα Μνημης". Δεν την εβλεπε πουθενα. Χαμενα ολα τα αρχεια, φυσικα και οτι ηταν προεγκατεστημενα (πχ χαρτες Νοκια). Εβγαλα την καρτα και την εβαλα σε ενα cardreader. Ηταν σαν να μην εβαλα τπτ μεσα. Δεν εκανε το παραμικρο. Mayday Mayday!!! Τι κανω τωρα? Και πως θα μπορουσα να επαναφερω τα αρχεια? (τα περισσοτερα τα ειχα ειδη αποθυκευμενα, εκτος απο τα πιο προσφατα). Τι μπορει να προκαλεσε αυτη την κατστροφη? Σημειωση: ΔΕΝ το εχω χακαρει. (Εκτος απο αποτυχημενες προσπαθειες μετο drakkarious το οποιο απεγκατεστησα)
  8. Και αν καποιος δεν εχει card reader, το καλωδιο ειναι πολυ καλο!!! Αυτο εχω και το'χω δοκιμασει. αρχεια περιπου 10MB τα εστειλε σε περιπου 13sec!!!
  9. Ακριβως το ιδιο ειχε γινει και με μενα στην προηγουμενη εκδοση και το ειχα αναφερει. Αυτοι στην Κηφισια ειναι απο τους χειροτερους. Λες και τους λες να πανε να "σκαψουν".
  10. Και που μπορουμε να το βρουμε?
  11. Καλησπερα, εχει κανεις την τελευταια εκδοση ή που μπορω να βρω το SmartCar ή HandyCar, πως λεγεται. Aν θυμαμαι καλα πρεπει να ειναι της Psiloc
  12. Αρα θα πρεπει να φταιει η καρτα, σωστα? θα το κοιταξω και θα επανερθω. Ευχαριστω
  13. Καλησπερα. Sorry για την ερωτηση (που ισως και να εχει απαντηθει πιο πριν) αλλα ενας φιλος μου αγορασε το 6680 πριν 5 μερες και εχει ενα προβλημα. Οταν τραβαει φωτο, ή οταν του στελνω ηχους ή videα τα αποθηκευει στην καρτα του. Οταν ομως παει στην εκθεση δεν βρισκει ΤΙΠΟΤΑ. Μονο στην διαχ.εικονων ή στην διαχ.αρχειων μπορει να τα βρει (εκτος απο τους explorer). Τι συμβαινει τελικα? Τι συμβουλη να του δοσω?
×
×
  • Create New...