gianpithio Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Δεν μπορω να ξερω το σημενη γιατη τα Αγγλικα μου ειναι εντελος χαλια :O Γιατη δεν κατεβαζεις παιχνιδια απο εκει που σου ειπε ο @nikoskat εχει οσα θελεις και δωρεαν ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupus_Hegemonia Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Δεν μπορω να ξερω το σημενη γιατη τα Αγγλικα μου ειναι εντελος χαλια :O Γιατη δεν κατεβαζεις παιχνιδια απο εκει που σου ειπε ο @nikoskat εχει οσα θελεις και δωρεαν ;) Ε, ΑΥΤΟ έκανα!!! Απλά, θέλω να ξέρω άμα έχει κάνει καμιά ******* η Cosmote στα settings μου (Wap)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 ειχα δει καποτε σε ενα 6600 ενα παιχνιδι που λειτουργουσε παραλληλα μαζι με τη καμερα και ειχε ως εξης: λειτουργουσε η καμερα, και εσυ μεσα απο την οθονη εβλεπες κατι σα κουνουπια τα οποια τα πυροβολουσες... θυμαται κανεις? μπορει κανεις, -αν θυμαται και αν καταλαβε- το ονομα της εφαρμογης? ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 killeVirus :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 killeVirus :) ευχαριστω αλλα δε μπορω να το βρω καπου... αν εχεις καποιο Link θα σου το χρωσταω... και παλι ευχαριστω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 http://www.rapiduploader.com/276771 :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olizer Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 pou mporw na brw games gia to e 50 nokia ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 pou mporw na brw games gia to e 50 nokia ?? μπορεις να κατεβασεις απο εδω αφου κανεις προτα μια εγραφη xxxxxxxxxxxxx Για το κινητο σου επρεπε να ρωτισεις εδω :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=124562 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Πρωτα απο ολα θα ηθελα να σας πω πως ολα αυτα τα παιχνιδια εχουν προελθει απο το forum xxxxxxxxxxx και το download site xxxxxxxxxx Ας αρχισουμε λοιπον 3d need for drift xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 300 απο την ομωνυμη ταινια xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Alonso 3d Racing xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Batman Begins xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Toca Race Driver 3 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Deal Or No Deal xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx FIFA 07 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx FIFA Street 2 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ghost Rider xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx SpiderMan3 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Have fun guys :cool: Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Συγνωμη παιδια αλλα εχω δωσει λαθος link στο alonso 3d racing Θα διορθωσω το λαθος μολις μπορεσω Ευχαριστω Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 παιδια εχει κανενας λινκ για photoplay παιχνιδια?? Κατα προτίμηση τα καινουργια system 2007. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Πρωτα απο ολα θα ηθελα να σας πω πως ολα αυτα τα παιχνιδια εχουν προελθει απο το forum xxxxxxxxxxx και το download site xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ας αρχισουμε λοιπον 3d need for drift xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 300 απο την ομωνυμη ταινια xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Alonso 3d Racing xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Batman Begins xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Toca Race Driver 3 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx] Deal Or No Deal xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx FIFA 07 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx FIFA Street 2 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ghost Rider xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx SpiderMan3 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Have fun guys :cool: Διορθωσα το link και τωρα μπορειτε να το κατεβασετε :D:D Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Αν και δεν ειναι request, εχω προβλημα με ενα (δημοφιλές) παιχνιδι. Στο asphalt urban gt (v1.5) για το NGAGE, στο arcade mode, όλες οι κατηγοριες εκτος από 4x4 suv και compact cars ειναι κλειδωμενες. Ξέρει κανεις τι πρέπει να κανω για να τις ξεκλειδωσω? Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
123tomi_ Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Αν και δεν ειναι request, εχω προβλημα με ενα (δημοφιλές) παιχνιδι. Στο asphalt urban gt (v1.5) για το NGAGE, στο arcade mode, όλες οι κατηγοριες εκτος από 4x4 suv και compact cars ειναι κλειδωμενες. Ξέρει κανεις τι πρέπει να κανω για να τις ξεκλειδωσω? πρεπει να παιξεις αγωνες και να τα ξεκλειδωσεις..δεν θυμαμαι ακριβως που πας αλλα θα το βρεις....επισης υπαρχει και το καταληλο θεμα (παιχνιδια n-gage σε series 60) που μπορεις να ρωτησεις;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Oποιος θελει το Deal στα ελληνικα σε διαστασεις 176x208, μπορει να το κατεβασει απο το παρακατω link :) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerko Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Παιδιά, μήπως κανείς ξέρει πως μπορώ σε παιχνίδια να βάλω ΄ήχο; επειδή με ρωτάει αν θέλω ήχους, λέω ναι αλλά κατά την διάρκεια των παιχνιδιών δεν ακούγεται τίποτα. Είναι παιχνίδια java αλλα και μερικά sys. όχι σε όλα όμως, για παράδειγμα έχω ήχο στο uno αλλά σε κανένα ράλυ και ούτω καθ' εξής. μήπως χρειάζεται καμιά ρύθμιση; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Kerko Για να εχεις ήχο στα παιχιδια: Αν εχεις το τηλεφωνο σου στο "αθόρυβο", βαλτο πισω στο "γενικο" (ή όποιο αλλο προφιλ θες) Πήγαινε Κεντρικο μενου --> Εργαλεια --> Προφιλ --> γενικο (ή όποιο αλλο θες) -->Επιλογες --> διαμορφωση --> Ηχοι προειδοποιησης --> ναι (αν δεν ειναι αυτο, παιξε γενικα με τις επιλογες μεσα στην διαμορφωση). Το κακο με αυτο ειναι ότι πλεον θα ακουγεται και ο ηχοσ της καμερας ΥΓ oταν εχεις απενεργοποημενους τους ηχους προειδοποιησης, δεν ακουγεται τιποτα στις εφαρμογες java. Μερικα αρχεια sis όμως (πχ σε εμενα το sega rally) δεν τηρουν τα standards. Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerko Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Kerko Για να εχεις ήχο στα παιχιδια: Αν εχεις το τηλεφωνο σου στο "αθόρυβο", βαλτο πισω στο "γενικο" (ή όποιο αλλο προφιλ θες) Πήγαινε Κεντρικο μενου --> Εργαλεια --> Προφιλ --> γενικο (ή όποιο αλλο θες) -->Επιλογες --> διαμορφωση --> Ηχοι προειδοποιησης --> ναι (αν δεν ειναι αυτο, παιξε γενικα με τις επιλογες μεσα στην διαμορφωση). Το κακο με αυτο ειναι ότι πλεον θα ακουγεται και ο ηχοσ της καμερας ΥΓ oταν εχεις απενεργοποημενους τους ηχους προειδοποιησης, δεν ακουγεται τιποτα στις εφαρμογες java. Μερικα αρχεια sis όμως (πχ σε εμενα το sega rally) δεν τηρουν τα standards. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, δούλεψε πολύ καλά. το μόνο που μου μένει να βρώ είναι πως να ρυθμίζω τον ήχο, επειδή είναι πολύ δυνατός. Το έρικσον έχει κάποια κουμπιά στο πλάι που παίζεις με αυτά, ενώ το νόκια δεν έχει τέτοια ευκολία. μήπως έχεις καμιά ιδέα για την ρύθμιση αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Ποιος θελει να γινει εκατομμυριουχος υπάρχει παιδιά σε ελληνική έκδοση????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ontheset Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 paidia edw tha breite oti thelete.....opoios prolavei http://rs5.rapidshare.com/files/20282846/ET_HOME.rar Παράθεση Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2007 Ποιος θελει να γινει εκατομμυριουχος υπάρχει παιδιά σε ελληνική έκδοση????? Nομιζω οτι δεν υπαρχει, εγω δεν το εχω δει πουθενα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Nομιζω οτι δεν υπαρχει, εγω δεν το εχω δει πουθενα :) υπάρχει :secret: στο 6630 δουλεύει αλλά χωρίς ήχο http://rapidshare.com/files/78069687/ekatomhrioyxos.jar.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Δεν το γνωριζα :O θα το δοκιμασω αυριο :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n70fm Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 κανα παιχνιδακι (sis) για το n70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 κανα παιχνιδακι (sis) για το n70 xxxxxxxxxxxxxxxxxxx και xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts