kek Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 (edited) απο που το πηρες ? καλομιλητο. Edited May 18, 2019 by kek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Τώρα που ήρθε καλοκαίρι το έδωσα (δεν έχω τρόπο να το μεταφέρω) όσο το είχα παντός μηδέν παράπονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Εχτές τελικά αγόρασα και εγώ το θηρίο. Η κινεζική έκδοση, 8/256. Στην αρχή είχα ανάμεικτα συναισθήματα γιατί είχε πολλά κινέζικα μέσα, τα οποία ευτυχώς έφυγαν τα περισσότερα, βρήκα και λύση για τον Nova (αυτή που γράφουν οι xda) και τελικά όλα καλά. Ευχάριστη εντύπωση μου κάνει ότι έχει έγγραφη κλήσεων, και ότι το VoLTE έπαιξε με το που έβαλα μέσα την κάρτα. Θέλω παρακαλώ να ρωτήσω που μπορώ να βρω τη μαμά θήκη που είχε μέσα το τηλέφωνο, και τον δικό του φορτιστή. Τα πουλάει κανείς; Και αν όχι από που μπορώ να τα αγοράσω; Ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μαμά θήκη ποισ λες;; μέσα στο κουτί δεν την είχε;; για ψάξε Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Από αγγελία το πήρα. Χωρίς κουτί, χωρίς φορτιστή, χωρίς θήκη. Μόνο συσκευή. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Από αγγελία το πήρα. Χωρίς κουτί, χωρίς φορτιστή, χωρίς θήκη. Μόνο συσκευή. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το κλαίει μάλλον κάποιος που του το φάγανε :lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 το κλαίει μάλλον κάποιος που του το φάγανε :lol:Και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά ο πωλητής είναι ένας εισαγωγέας με κατάστημα κινητών στη Νέα Σμύρνη. Το πούλησε, το πήρε πίσω και το ξαναπούλησε σε μένα. Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά ο πωλητής είναι ένας εισαγωγέας με κατάστημα κινητών στη Νέα Σμύρνη. Το πούλησε, το πήρε πίσω και το ξαναπούλησε σε μένα. Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μακάρι να είναι έτσι. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Πόσο το πήρες αν επιτρέπεται? Μόλις έκανα update στο emui 9.1. Έχω την κινεζική έκδοση βέβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Πόσο το πήρες αν επιτρέπεται? Μόλις έκανα update στο emui 9.1. Έχω την κινεζική έκδοση βέβαια490 την έκδοση 8/256. Καλά δεν είναι; Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Τζάμπα το πήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Λοιπόν μετά από 2 μέρες σχεδόν χρήσης, να κάνω κάποιες ερωτήσεις αν ξέρει κάποιος.... 1. Το τηλέφωνο έχει VoLTE, αλλά δε βρήκα πουθενά VoWIFI... Έτσι είναι πράγματι; 2. Όταν είναι συνδεδεμένος σε WiFi είναι ενεργά και τα δίκτυα κινητής, ενώ από τις ρυθμίσεις έχω κλείσει το WLAN+. Δηλαδή βλέπω και τα 2 εικονίδια. Γιατί αυτό; Δεν τρώει πιο πολύ μπαταρία έτσι; 3. Το θέμα του browser πως το λύσατε; 4. Μέσα από τη μπαταρία, την Λειτουργία επιδόσεων την έχετε ενεργή; Είδατε καμιά διαφορά στην ταχύτητα ή/και στη μπαταρία; Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Πιωμα!!! https://www.androidauthority.com/huawei-loses-access-to-google-android-987873/ Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Πιωμα!!! https://www.androidauthority.com/huawei-loses-access-to-google-android-987873/ Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΘα τα βρούνε μην αγχώνεσαι. Απλά είναι ο άτυπος πόλεμος μεταξύ τους. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Θα τα βρούνε μην αγχώνεσαι. Απλά είναι ο άτυπος πόλεμος μεταξύ τους. Ετσι ακριβως...στο μεταξυ σε διαφορα forum του φουμπου μπαινουν κατι μπετοβλακες απο χθες που δεν εχουν καταλαβει τι τους γινεται και λενε....δε μου κανει αναβαθμιση το playstore:lol: τι θα κανω;;;:X:X Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Ετσι ακριβως...στο μεταξυ σε διαφορα forum του φουμπου μπαινουν κατι μπετοβλακες απο χθες που δεν εχουν καταλαβει τι τους γινεται και λενε....δε μου κανει αναβαθμιση το playstore:lol: τι θα κανω;;;:X:XΑπό μπετοβλακες γεμάτος ο τόπος μας. Θα φανεί και στις κάλπες μεθαύριο :) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Από μπετοβλακες γεμάτος ο τόπος μας. Θα φανεί και στις κάλπες μεθαύριο :) Στανταρακι...αλλα τοσος θορυβος ρε παιδι μου για μενα δεν ειναι λογικος...το σιγουρο ειναι οτι θα τα βρουν γιατι θα χασει πολλα και η Αμερικη οσο και να θελει να βοηθησει την Apple... μην ξεχναμε οτι και με αλλη γνωστη κινεζα ειχε βαλει ο περουκινας εμπαργκο και το πηρε πισω....θα της κανει λιγο κακο στις πωλησεις και μετα" ξανα προς την δοξα τραβα ". Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Ξέρει κανείς κανένα μαγαζί να το πάρω με ανταλλαγη ΜΕ mate 20 pro?και μεταχειρισμένο δεν με χαλάει. Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Δύσκολα θα βρεις κάτι τέτοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Ρε παιδιά ας πει κάποιος... Ανοίγοντας τη κάμερα, στην default καρτέλα Φωτογραφία, τί πρέπει να πατήσω ώστε να μου εμφανίσει τις 2 έξτρα επιλογές, του focus και του ευρυγώνιου φακού; Πολύ σπάνια βλέπω τις τελίτσες από κάτω για να επιλέξω. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Ρε παιδιά ας πει κάποιος... Ανοίγοντας τη κάμερα, στην default καρτέλα Φωτογραφία, τί πρέπει να πατήσω ώστε να μου εμφανίσει τις 2 έξτρα επιλογές, του focus και του ευρυγώνιου φακού; Πολύ σπάνια βλέπω τις τελίτσες από κάτω για να επιλέξω. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα, πρέπει να αλλάξεις την ανάλυση της κύριας κάμερας από 40 megapixels που λογικά έχεις σε 10 και θα δεις τις επιπλέον λειτουργίες που θέλεις. :) Απαντησε ό φιλος στο αλλο θεμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Μετά από τόσο καιρό που το έχω το βασικό που με χαλάει είναι ότι πρέπει να κλήσεις το τηλέφωνο αν μιλάς για να φύγει το sms... τραγικό το 2019 κ ασυνήθιστο για μένα... ίσως γιατί τόσα χρόνια είχα πάντα δικαρτα όχι stby...και στο viber νομίζω γίνεται καμία φορά με φώτο αλλά δεν το έχω παρατηρήσει σίγουρα.. δηλαδή αν μιλάω κ προσπαθώ να στείλω με δεδομένα την φώτο ή αν είναι με wifi. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Μετά από τόσο καιρό που το έχω το βασικό που με χαλάει είναι ότι πρέπει να κλήσεις το τηλέφωνο αν μιλάς για να φύγει το sms... εννοεις μιλας απο τη μια καρτα και στελνεις απο την αλλη sms ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 εννοεις μιλας απο τη μια καρτα και στελνεις απο την αλλη sms ? Eγω δε θυμαμαι πως μου ετυχε(μου εχει γινει μερικες φορες ομως) αλλα σημερα στη γυναικα μου (εχουμε και οι 2 παρει το ιδιο) μιλαγε cosmote και προσπαθουσε Voda το sms..αρα καταλαβα...θα δοκιμασω ομως και απο την ιδια γραμμη για σιγουρια Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Μου ήρθε το M-Pen, αλλά δε φαίνεται να λειτουργεί. Ξέρει κανείς αν λειτουργεί με tempered glass; Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Ειναι φορτισμενο ? Επισης ειναι για το Μate Χ ?? στο λεω γιατι υπαρχει κι αλλο που ειναι για το ταμπλετ τους παρομοιο αλλα ειναι ασυμβατα μεταξυ τους ! Το γυαλι δε θα επερεπε να ειναι προβλημα φυσικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts