Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος IV)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν εχει ούτε quick charge ούτε nfc το zenfone. Βέβαια ειναι εξαιρετικά απίθανο να ξεμείνεις από μπαταρία στη μέση της ημέρας (μου εβγαζε χαλαρά 3 μέρες) ενώ για να έχεις nfc δεν είναι και πολλές οι επιλογές σε αυτά τα χρήματα.

Θα πρότεινα να συμπληρώσεις τη φόρμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621

Τουλαχιστον Fast battery charging 18W έχει πριν λίγο το ειδα.για NFC δεν ξέρω κοίταω κ το Asus zenfone 4 pro zd 552kl.απίστευτο κινητό.όσο για τη φόρμα που μου δώσατε .τα Εχω γράψει όλα πιο πάνω.δεν με πειράζει αν έχει αμολεντ οθόνη.αρκεί να έχει όλα τα παραπανω που αναφέρα.τι εννοεί όταν λέει Fast battery charging 18W?

Πολύ ενδιαφέρον ευχαριστώ!

Έχει το ίδιο καλή κάμερα με p20 pro?γιατί είναι πιο f. Proof?

To Ρ20 pro έχει τον επεξεργαστή kirin 970 στα 10 νανομετρα

Το honor view 20 φοράει τον kirin 980 στα 7 νανόμετρα μια ολόκληρη γενιά μπροστά!

Αξίζει η διαφορά. Τον kirin 980 φοράει και το Mate 20 που είναι κινητό χιλιάρικου!

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Καλησπέρα σας ,

ψαχνω κινητό μέχρι 200Ε από Ελλάδα skroutzμαγαζα , το κυριοτερο απο ολα ειναι η καμερα κ ετα social media και κανενα παιχνιδι τυπου candy crash με μια πρώτη ματια έχω καταλήξει στα παρακάτω

- xiaomi mi A2

- Huawei mate 10 lite

- huawei p20 lite

- Samsung A7 2018

Ευχαριστώ

Τελικά πήρα το mi mix 2s. Ευχαριστώ Antretng.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

MIB, ευχαριστώ πολύ για την πρόταση.

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικά λόγω μεγέθους κάμερας και τιμής κατέληξα στο ρ20 pro

Καλησπέρα σας ,

ψαχνω κινητό μέχρι 200Ε από Ελλάδα skroutzμαγαζα , το κυριοτερο απο ολα ειναι η καμερα κ ετα social media και κανενα παιχνιδι τυπου candy crash με μια πρώτη ματια έχω καταλήξει στα παρακάτω

- xiaomi mi A2

- Huawei mate 10 lite

- huawei p20 lite

- Samsung A7 2018

Ευχαριστώ

Εγώ θα κοιτούσα και το Mi8 lite

P20 lite και μετά mi a2 απλά εκεί πρέπει να παίξεις λίγο joker γιατί έχει καλές εκδωσεις με μνήμες Samsung κλπ και έχει και κατώτερες αλλά λόγο λογισμικού είναι must λύση αν θα φορούσε miui από την άλλη δεν αξίζει ανα τόσο έχει bugs

MIB, ευχαριστώ πολύ για την πρόταση.

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικά λόγω μεγέθους κάμερας και τιμής κατέληξα στο ρ20 pro

Kαλή επιλογή το P20 Pro! Και σε πολύ καλή τιμή πλέον! :)

Αν σε αυτά τα λεφτά βρεις το ΜΙ Α2 6/128 πάρτο,είναι το καλύτερο...

Θα σου έλεγα το 4/64 αλλά.β αγορά του είναι πραγματικά λαχείο...Το έχω γι'αυτό το λέω...Βγαίνει με διαφορετικό hw,σε μνήμη και οθόνη...Αλλά σε κάμερα είναι πολύ καλό...Ακόμα αν και Android one,το έχει ψιλοπαρατησει η Xiaomi....Το Α7 το είδα χθες,το δούλεψα λίγο,και μου άρεσε...Ένα συν είναι το γεγονός που παίρνει δύο σιμ και κάρτα μνήμης ταυτόχρονα...

Για τα άλλα δύο δεν έχω άποψη....

Καλησπέρα σας,

σκέφτομαι να περάσω σε αντικατάσταση το Honor 9 μου και θα ήθελα την άποψη σας

1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 200-280 ευρώ

2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. 5,2-5,8 αλλά όχι με προτεραιότητα

3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος;Προτιμώ Ελλάδα

4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Ναι

5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Όχι απαραίτητα

6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα;Όχι

7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono.Πολύ καλή οθόνη και ήχος

8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία.Ταχύτητα,κάμερα,αυτονομία,βαρύ gaming

9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Huawei Honor 9

ήσουν ευχαριστημένος απο το 9αρι; αν ναι, κοίτα το honor 10..

εκτός αν θες να αλλάξεις παραστάσεις που λένε και θες άλλη μάρκα

aka bill_thes

honor 10 εχει ολα οσα ζητας

Ο ηχος με ακουστικα δεν ειναι παρα πολυ δυνατος απ 3.5 jack, αλλα με τα cdla leeco απο type c -9 ευρω απο aliexpress- φυσαει σε ενταση και ποιοτητα o ηχος

Edited by zampas

Καλησπέρα , έχω ξεκινήσει να ψάχνω νέα συσκευή για τη γυναίκα μου και θα ήθελα τη βοήθεια σας .έχουμε και λέμε λοιπόν:

1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε.

Ας πούμε μέχρι 250-300

2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε.

Εδώ υπάρχει θέμα.θελει μικρό μέγεθος Μαξ 5,5

3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος;

Αδιαφορο μέχρι στιγμής

4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα)

Ναι θέλουμε 800αρα

5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc?

Όχι dual , ραδιόφωνο αδιάφορο, nfc ναι.

6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα;

Δε θα ήθελα να ασχοληθώ με φλασαρισμα.οποτε από μαμά rom να έχουμε ελληνικό μενού.

7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono.

Ήχος αδιάφορος.οθονη καλή όχι απαραίτητα amoled αρκεί να είναι καλή.

8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία.

Ταχύτητα,κάμερα,αυτονομία,gaming

9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή.

Samsung a5 2016.

Και έρχομαι τώρα σε ένα χαρακτηριστικό που θέλει η γυναίκα και με δυσκολεύει. Το α5 έχει μήκος 144.8 mm. Θέλει η νέα συσκευή της να έχει το πολύ αυτή τη διάσταση.Κατι τέτοιο ειναι πλέον δύσκολο με τις αναλογίες οθόνης που υπάρχουν. Αν έβρισκε και κινητό με 4 ιντσες θα το έπαιρνε λόγω διάστασης! Εγώ θεωρώ πολύ δύσκολο να βρω συσκευή πλέον τόσο "κοντή".έχουμε κάποια επιλογή τι λέτε?

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ήσουν ευχαριστημένος απο το 9αρι; αν ναι, κοίτα το honor 10..

εκτός αν θες να αλλάξεις παραστάσεις που λένε και θες άλλη μάρκα

Από το 9ρι σε γενικές γραμμές ήμουν πολύ ευχαριστημένος απλά θα ήθελα να πάω σε κάτι άλλο καθαρά για να μην πέσει και άλλο η αγοραστική του αξία

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

honor 10 εχει ολα οσα ζητας

Ο ηχος με ακουστικα δεν ειναι παρα πολυ δυνατος απ 3.5 jack, αλλα με τα cdla leeco απο type c -9 ευρω απο aliexpress- φυσαει σε ενταση και ποιοτητα o ηχος

Το σκέφτομαι σοβαρά αλλά φοβάμαι λίγο την αυτονομία του

Καλορίζικο! Πιστευω θα το χαρείς. :)
Νάσαι καλά ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Η μπαταρία του honor 10 ειναι καλη. Προσωπικά μου βγαζει ανετα 1μιση μερα, αν οχι 2., Σε καμια περίπτωση δεν την λες κακη. Ουτε καν μετρια.

Η μπαταρία του honor 10 ειναι καλη. Προσωπικά μου βγαζει ανετα 1μιση μερα, αν οχι 2., Σε καμια περίπτωση δεν την λες κακη. Ουτε καν μετρια.

Σε ευχαριστώ πολύ!Θα πάω σε κάποιο κατάστημα να το τσεκάρω

Ο τίτλος είναι και το διάλυμα. Έχει βγάλει μια προσφορά το public για ανταλλαγή του honor 8 και έρχεται το p20 γύρω στα 250, κοντά δηλαδή με το play. Ποιο είναι καλύτερο στα σημεία αφού σαν χαρακτηριστικά μοιάζουν πολύ;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Σαν κάτοχος του play σου λέω ότι είναι άψογο!! Αλλά προφανώς αφού παίρνεις το p20 σε αυτή τη τιμή πας στο p20. Έχουν ίδιο επεξεργαστή , άριστη κάμερα το p20, ενώ το play μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη μπαταρία. Αν σε ενδιαφέρει η μεγάλη οθόνη και μπαταρία πας στο play αλλιώς το p20 είναι ένα σκαλί πάνω όπως είναι λογικό...

• The title was changed to 📱 Αγορά κινητού μαξ 750-800€
  • The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος IV)
  • The topic was pinned