takpanos Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 21 ώρες πριν, Sdouze said: Σκέφτομαι μήπως περιμένω λίγο για το A55 Το nothing και το poco μ αρέσουν αλλα δεν ξέρω τι παίζει με κάμερες.Στο poco φοβάμαι λιγο και το hyperOS Εχουν 130 ευρω διαφορα αυτα τα δυο. Δε ξερω κατα ποσο αξιζει με βαση τις διαφορες τους να πας στο a55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iraklism Δημ. 23 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 23 Αυγούστου Γεια χαρα σε ολους, Δεν πολυκυκλοφορω στο φορουμ καθως δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που αλλαζουν συχνα κινητα. Ειμαι χρηστης Samsung S10e απο το 2019, υπερευχαριστημενος απο την επιλογη μου, αλλα πλεον η μπαταρια χολαινει και ηρθε η ωρα για την ανανεωση. Για να ακολουθησω τη συσταση: 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. Εως 1000€ max. 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Ισως το βασικοτερο κριτηριο που πηρα το S10e ηταν η βολικη οθονη του. Συνεχιζω να θελω κατι παρομοιο, οποτε ψαχνω για 6,1" max. 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Το s10e το ειχα παρει απο το Αμπου Νταμπι και δεν θυμαμαι να ειχα καποιο προβλημα οσον αφορα το μενου, τη γλωσσα, τη συμβατοτητα με ελληνικη καρτα κλπ. Ειχα ενα θεμα με τις ωρες και τον εντοπισμο του "σπιτιου" αλλα δεν θυμαμαι πως λυθηκε. Μαλλον με την ελληνικη καρτα, ισως. 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Ναι, χρειαζομαστε. Δεν ειναι να δωσουμε ενα σωρο λεφτα και να μην μπορουμε να κανουμε δουλεια. 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Ναι, καλο θα ηταν να τα εχει ολα αυτα 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Ιδανικα ναι, το ελληνικο μενου θα βοηθουσε. 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Κυριως οθονη και μετα ηχος. 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Ταχυτητα, αυτονομια, καμερα. 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Samsung S10e Ευχαριστω για το χρονο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. 23 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 23 Αυγούστου Τέτοιο μέγεθος και τέτοια χαρακτηριστικά, Google Pixel 9 Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deri Δημ. 27 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 27 Αυγούστου Γεια σε όλους Θέλω να ρωτήσω αν έχει κάποιος εμπειρία από μεταχειρισμένο iphone από public? Από iRepair που λέει και κάτι τέτοια? Είναι αυθεντικό? Έχουν πειράξει τπτ μέσα ή την μπαταρία? Η εγγύηση που λένε ισχύει? Σας ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iraklism Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου (edited) On 23/8/2024 at 7:51 ΜΜ, iraklism said: Γεια χαρα σε ολους, Δεν πολυκυκλοφορω στο φορουμ καθως δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που αλλαζουν συχνα κινητα. Ειμαι χρηστης Samsung S10e απο το 2019, υπερευχαριστημενος απο την επιλογη μου, αλλα πλεον η μπαταρια χολαινει και ηρθε η ωρα για την ανανεωση. Για να ακολουθησω τη συσταση: 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. Εως 1000€ max. 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Ισως το βασικοτερο κριτηριο που πηρα το S10e ηταν η βολικη οθονη του. Συνεχιζω να θελω κατι παρομοιο, οποτε ψαχνω για 6,1" max. 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Το s10e το ειχα παρει απο το Αμπου Νταμπι και δεν θυμαμαι να ειχα καποιο προβλημα οσον αφορα το μενου, τη γλωσσα, τη συμβατοτητα με ελληνικη καρτα κλπ. Ειχα ενα θεμα με τις ωρες και τον εντοπισμο του "σπιτιου" αλλα δεν θυμαμαι πως λυθηκε. Μαλλον με την ελληνικη καρτα, ισως. 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Ναι, χρειαζομαστε. Δεν ειναι να δωσουμε ενα σωρο λεφτα και να μην μπορουμε να κανουμε δουλεια. 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Ναι, καλο θα ηταν να τα εχει ολα αυτα 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Ιδανικα ναι, το ελληνικο μενου θα βοηθουσε. 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Κυριως οθονη και μετα ηχος. 😎 Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Ταχυτητα, αυτονομια, καμερα. 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Samsung S10e Ευχαριστω για το χρονο σας Συνεχιζοντας το post που εκανα, ειμαι αναμεσα σε iphone15 και samsung s24. Υπαρχει κατι αλλο απο αλλη εταιρια με παρομοια χαρακτηριστικα, μεγεθος και τιμη? Edited 1 Σεπτεμβρίου by iraklism Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts