Jump to content

iraklism

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by iraklism

  1. Καλησπερα, μολις αγορασα την Neoflex προστασια οθονης απο τη Spigen και εχω μια απορια, η οποια για τους πιο εμπειρους ισως να ειναι αστεια. Αληθεια τωρα, πρεπει πρωτα να βρεξω την οθονη με το υγρο που ειχε η συσκευασια? Τι υγρο ειναι αυτο? Δεν μπορει να προκαλεσει καποια ζημεια στο κινητο?
  2. Γεια χαρά σε όλους. Νέος χρήστης του s10e αρκετά ικανοποιημένος και αν σκεφτείτε ότι το προηγούμενο κινητό μου ήταν το htc one m7, το τεχνολογικό μου άλμα ήταν τεράστιο :lol: Ωστόσο παρατήρησα δύο θεματάκια που έχουν να κάνουν με την εφαρμογή του gmail και του facebook. Για το gmail το πρόβλημα είναι με τις ειδοποιήσεις. Ή δεν θα έρθουν την ώρα που λαμβάνω το email (το τσέκαρα αυτό στέλνοντας email στον εαυτό μου) ή δεν θα έρθουν καθόλου. Εννοείται πως όλα τα σχετικά ειδοποιήσεις, ήχοι, εικονίδια κλπ είναι ενεργοποιημένα. Έχει να προτείνει κανείς τίποτα? Και το άλλο το θέμα με το facebook είναι ότι τα βίντεο δεν παίζουν αυτόματα. Πρέπει να τα επιλέξω για να αρχίσουν να παίζουν. Κατά τ'άλλα το κινητό είναι εξαιρετικό και κυρίως σαν μέγεθος που δεν ήθελα καθόλου να φύγω πάνω από τις 6 ίντσες. Η αλήθεια είναι ότι ο στόχος μου ήταν οι 5.5 ίντσες αλλά τελικά αν δεν δεις κάτι στο χέρι σου δεν μπορείς να ξέρεις.
  3. Αυτο που ρωταω ειναι αν η Middle East εκδοση του κινητου με ελληνικη καρτα λειτουργει πληρως (ομιλια/μηνυματα/δεδομενα) στην Ελλαδα και κατ' επεκταση στην ευρωπη μεσω του καταργημενου πλεον roaming. Το κινητο που εχω τωρα (htc one m8) δεν λειτουργει πληρως με την καρτα της εμιρατιανης εταιρειας στο τοπικο δικτυο (δεν λειτουργουν τα δεδομενα, οπως κατι αναλογο μου συνεβη οταν εβαλα ρωσικη sim για ρωσικο δικτυο) και αυτο που δεν θελω ειναι να παρω ενα κινητο που να λειτουργει εδω και οχι οπουδηποτε αλλου. Διαβασα σε διαφορα σαιτ οτι τα κινητα βγαινουν με εκδοσεις για διαφορες regions και εχουν υπαρξει θεματα στη λειτουργια τους οταν κληθουν να λειτουργησουν σε διαφορετικες περιοχες απο αυτες που εχουν κατασκευαστει για να λειτουργουν.
  4. Καλησπερα και Καλη Χρονια σε ολους. Εδω και λιγο καιρο μενω στα εμιρατα και ηρθε η ωρα να αλλαξω κινητο καθως αυτο που εχω για καποιο λογο δεν λειτουργει στο τοπικο δικτυο οσον αφορα τη συνδεση στο ιντερνετ (κλησεις και γραπτα μηνυματα λειτουργουν κανονικα). Εχω βρει το S9 σε αρκετα καλη τιμη και σκεφτομαι να το αγορασω. Σκεφτομαι να παρω μια συσκευη dual-sim ωστε να εχω και την ελληνικη καρτα μονιμως στο κινητο για οποτε χρειαστει. Αυτο που ειδα ειναι οτι το κινητο εδω υπαρχει διαθεσιμο σε δυο εκδοσεις, τη Middle East και την International. Dual-sim συσκευες υπαρχουν μονο στη Middle East version. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν γνωριζει κανεις να μου πει ποιες ειναι οι πιθανες διαφορες και αν αγοραζοντας το Middle East μπορω να το λειτουργησω με την ελληνικη sim στο ελληνικο δικτυο (και οχι σαν roaming στο οποιο η sim δανειζεται ενα τοπικο δικτυο και λογικα φανταζομαι θα λειτουργει). Ευχαριστω
×
×
  • Create New...