Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος IV)


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σκέφτομαι και το Huawei mate 10 lite που μουθ φαινεται είναι λιγο πιο μαζεμενο

 

δεν θα το προτιμούσα.. περσινό και με κατώτερη συνολικά απόδοση απο τα προαναφερόμενα

aka bill_thes
Link to comment
Share on other sites

Ίσως να κοίταζες τα xperia xz ή z5. Έχουν λιγότερο από 250 ευρώ και μηκος 146mm.

 

Η αυτονομία σίγουρα δεν είναι κάτι σπουδαίο αλλα είναι λίγο καλύτερη από ότι υπαινίσσεται ο soc και μπαταρία λόγω λογισμικού της sony. Τουλάχιστον είναι ποιοτικές συσκευές με καλή κατασκευή και ωραίες οθόνες.

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας, μετα την απωλεια του xiaomi mi a1 ειμαι σε αναζητηση νεας συσκευης. Εχω βαλει στο ματι το mate αλλα δεν θα με πειραζε και κατι αλλο σε αυτα τα χαρακτηριστικα, 6 ram αδιαπραγματευτο οπως και καλη φωτογραφικη μηχανη για φωτο σε 3χρονο παιδι. Θα ηθελα εννοειται καλη διαχειρηση της μπαταριας. Με τιμες εως 450 ποιο allround κινητο προτεινεται, θα προτιμουσα απαντησεις απο χρηστες διαφορων κινητων με βαση την εμπειρια χρησης των και οχι απλη αναγνωση χαρακτηριστικων. ευχαριστω προκαταβολικα για οποιον διαθεσει το χρονο του.
Link to comment
Share on other sites

για φωτο σε τριχρονο παιδι που κουνιεται κλπ θεωρω το s9 καλυτερο απο το mate 10 pro αν και ξεφευγει σε τιμη.

δες και το U11 .

Link to comment
Share on other sites

Ψαχνω κινητο μεχρι 150 ευρω με χαμηλο σαρ..προς το παρων μονο το flex 2 εχω βρει..καμια ιδεα για καποιο αλλο;;Κατοχος iphone se εδω και 2 χρονια..
Link to comment
Share on other sites

1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. ~550

2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. δεν εχω θεμα

3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; προτιμω ελλαδα

4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) καλο θα ηταν (εχω κοσμοτε ενημερωτικα)

5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? dual αδιαφορο,ραδιοφωνο θα ηθελα αλλα δεν καιγομαι

6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; αδιαφορο

7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. γενικα βλεπω ταινιες σειρες στο κινητο

8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. ταχυτητα,καμερα,αυτονομια,σχεδον καθολου gaming

9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. redmi note 4 snapdragon

 

 

Γενικα θα ηθελα να το κρατησω τουλαχιστον 2 χρονια χωρις να εχω θεμα με lag κλπ...κλεινω προς s9+ αλλα πολλοι μου λενε να παρω το iphone8...

 

εσεις τι προτεινετε;

Link to comment
Share on other sites

Με τις προδιαγραφές που δίνεις νομίζω να ευχαριστηθείς πολύ το OnePlus 6, ίσως το πιο γρήγορο Android κινητό και με πολύ καλές προδιαγραφές σε κάμερα, οθόνη και μπαταρία, το μόνο που του λείπει είναι ραδιόφωνο από αυτά που ζητάς. Έχει μόνο ένα μειονέκτημα-στην Ελλάδα είναι πανάκριβο και δεν έχει αντιπροσωπεία. Αν το πάρεις από banggood όμως, με priority direct mail για να αποφύγεις τελωνείο και κουπόνι, θα σου βγει γύρω στα €400. Σχεδόν κάθε μέρα αυτή την περίοδο έχει εκπτωτικά κουπόνια στο kimovil.com
Link to comment
Share on other sites

το oneplus6 φευγει λογω ελλειψης αντιπροσωπειας... με τα xiaomi δεν με ενοιαζε ιδιαιτερα καθως ηταν συσκευες των 150 ευρω αλλα αμα δωσω ενα αρκετα μεγαλο ποσο θελω να εχω εγγυηση και σερβις...
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

 

Χρειάζομαι κάποιες προτάσεις για 2-in-1 Windows tablet.

Απαραίτητα : Atom x5 8300+, 4GB RAM, 64GB flash, Touch, 5+ hours video time (δεν έχω σκοπό να βλέπω video 5 ώρες, το αναφέρω σαν benchmark). Το δυνατόν μικρότερο βάρος και μέγεθος.

 

Ψάχνω κυρίως για κάτι σε 360 convertible. Π.χ. το Voyo Vbook V1 μου αρέσει πολύ, αλλά δεν βγαίνει πλέον και επίσης έχει ?, το backslash και pipe σε fn συνδυασμό.

Σε δεύτερη μοίρα το κλασσικό hinge detachable, τύπου Asus Transformer.

Σε έσχατη περίπτωση τα τύπου folio ή με kickstand. Με απασχολεί πολύ το λεγόμενο lapability, θέλω να μπορώ να το χρησιμοποιώ χωρίς να χρειάζεται επίπεδη επιφάνεια για να κάθετε.

 

Δε με απασχολεί αν θα είναι κινεζιά ή μάρκα, ή αγορά από Ελλάδα ή έχω. Ενδεχομένως και second hand έπαιρνα, ανάλογα με την τιμή.

 

Απλά έχω χάσει την μπάλα με τα κακά φίλτρα των κινεζομάγαζων και δεν παρακολουθώ τόσο την αγορά για να έχω πιο σφαιρική άποψη. Δυσκολεύομαι να βρω κάτι όπως το θέλω και φοβάμαι μην καταλήξω σε Chuwi H10 και αύριο δω το Babushka book 10 με 360 hinge και 800gr βάρος.

Link to comment
Share on other sites

Άμα το πάρεις από το επίσημο site υπάρχει κανονικά εγγύηση. Το στέλνουν από ευρωπαϊκή αποθήκη και έρχεται σε μερικές μέρες χωρίς τελωνείο. Εάν χρειαστεί επισκευή, μετά από συνεννόηση μαζί τους, τους το στέλνεις το επισκευάζουν και στο στέλνουν πίσω μέσα σε λίγες μέρες με όλα τα μεταφορικά πληρωμένα από αυτούς. Επίσης, αν έχει θέμα στο software μπορούν να στο φτιάξουν μέσω απομακρυσμένου ελέγχου χωρίς να χρειαστεί να τους το στείλεις πίσω. Edited by _Alexandros37
Link to comment
Share on other sites

Ομολογώ πως ποτέ δεν με ένοιαξε το θέμα εγγύηση, ίσως γιατί ποτέ δεν είχε κινητό μου βλάβη που να καλύπτεται από εγγύηση, συνήθως ήταν τζάμι ή νερό που έκαναν την ζημιά. Επίσης, με 50-60 ευρώ αγοράζει κανείς ασφάλιση κινητού για ένα χρόνο. Οπότε μπορεί κάποιος να πάρει το OnePlus 6, δύο χρόνια πολύ καλύτερης κάλυψης από αυτή που προσφέρουν οι αντιπροσωπείες και να γλιτώσει 50 ευρώ σε σχέση με το Galaxy S9 :))))
Link to comment
Share on other sites

Όταν σκας 550€ σε νοιάζει η εγγύηση από επίσημη αντιπροσωπεία.

 

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σας,

Να σας πω κι εγώ τον πόνο μου :(

Αγόρασα το xiaomi mi A1 από Ελλάδα (300€ τουτέστιν..) και μετά από 3-4 μήνες μου το κλέψανε (που να τον πάρει και να τον σηκώσει τον @#$%!...)

Ήμουν πολύ ευχαριστημένη γιατί έτρεχα χωρίς πρόβλημα όλες τις εφαρμογές των social media που ήθελα (και είναι αρκετές) και μου είχε κάτσει πολύ καλά το Pure Αdroid (ελπίζω να το γράφω σωστά... )

Τώρα τι λέτε να πάρω? Να πάω ξανά στο ίδιο το miA1 ή στο miA2?

Βλέπω εδώ και καιρό που πολλοί λέτε για το Redmi Note 5.

Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και ποτέ δεν έχω αγοράσει συσκευή αν δεν συμβουλευτώ πρώτα εσάς!!!

Θέλω να μπορώ να δουλεύω πολλές εφαρμογές μαζί και να μην κολλάει, να παίρνει 2 sim απαραίτητα και όσο για την κάμερα.. εννοείται να είναι καλή αλλά χωρίς τεράστιες απαιτήσεις.

Αναμένω τα φώτα σας.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Δότα

Link to comment
Share on other sites

@Dota Εάν σου άρεσε το stok Android πας για mi a2 ή mi a2 lite. Το a2 υπερτερεί σε κάμερα και επεξεργαστή. Το a2 lite από την άλλη έχει πολύ καλή μπαταρία, οθόνη και είναι πιο μαζεμένη συσκευή. Το redmi note 5 με λειτουργικό miui είναι πολύ ισορροπημένο κινητό. Μεγάλη αυτονομία,καλή κάμερα, ραδιόφωνο υστερεί σε σχέση με το a2 σε επεξεργαστή. ( μην νομίζεις ότι θα καταλάβεις τι διαφορά στο multi)

 

Γενικά οποιοδήποτε πάρεις δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

 

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

θα προτείνω mi a2, θα σε καλύψει στα πάντα συν ότι έχει αξιοπρεπέστατη κάμερα και μπαταρία..κάνει καλή διαχείριση παρα τα 3000mah
aka bill_thes
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα σε ολους.

Μετα απο 8 χρονια με την apple κ 6 διαφορετικα iphone ηρθε η ωρα ν αλλαξω εταιρεια.Εχω διαβασει οτι υπαρχει κ δεν υπαρχει γι αυτα τα 2 κινητα καθως κ εχω δει παρα πολλα βιντεακια στο youtube.Επισης τα χω δει κ απο κοντα αρκετεσφορες σε διαφοραμαγαζια.

Σχεδιαστικα το S9 μ αρεσει πολυ περισσοτερο,το κομπακτ μεγεθος του,το jack κ το ονομα της εταιρεις που θαβοηθησει την μεταπωληση γιατι συνηθιζω να πουλαω τις συσκευεσμου μετα απο 1-1,5 χρονο. Με χαλαει ομως η μπαταρια του που οι περισσοτεροι γραφουν οτι δεν ειναι καλη.Το θεμα ειναι θα βγαζω μερα χωρις αγχος;Το iphone 7 που εχω αν το πρωι ειμαι στη δουλεια που δεν εχει καθολου καλο σημα(0-1μπαρα) επιστρεφοντας στις 5 σπιτι μοορει ναμαι με 50%.Γενικα με ελαφρια χρηση βγαζω μερα ανετα με υπολοιπο 30%.

Αν το S9 ειναι χειροτερο θα ναι προβλημα.

Στον αντιποδα το Mi8 εχει καλυτερη μπαταρια,θα βγει κανα 100ρικο φθηνοτερο(δεν με πολυαπασχολειι αυτο),α και απ οτι διαβασα εχει καλυτερη αναγνωριση δαχτυλικων αποτυπωματων.Αλλα μου φαινεται μεγαλο σαν συσκευη.

Ευπροσδεκτες αποψεις μπας κ βοηθηθω.

Link to comment
Share on other sites

Για μένα αν θέλεις καλή φωτογραφία καλή μπαταρία ένα πολύ καλό τηλέφωνο είναι το huawei p20 αν δεν θέλεις να δώσεις πολλά χρήματα αλλιώς το pro για ακόμα καλύτερο!!! Τοπ τηλέφωνο... Το έχω δοκιμάσει και είχα μείνει παρά πολύ ευχαριστημένος... Αυτή τη στιγμή που μιλάμε εγώ πάλι στο s9 plus κατέληξα αλλά από μπαταρία δεν μπορώ να πω ότι τρελένομαι βγάζω μέρα με νορμάλ χρήση αλλά σαν το p20 pro δεν είναι... Τρομερή συσκευή... Θα ήθελα να το κοιτάξεις
Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Κλείνω περισσότερο λοιπον προς το mi A2 (όχι ομως το lite)!!

Μήπως μπορείτε να μου συστήσετε και καποιο καλό μαγαζί για να τ αγορασω;

Είτε από Ελλάδα (skroutzομάγαζα) είτε από εξωτερικό.. Δεν με νοιάζει η αναμονή αν έχει μεγάλη διαφορα τιμής...

Αν δεν θέλετε να γράψετε δημόσια κάποιο μαγαζί λόγω διαφήμισης... στείλτε μου π.μ. αν δεν σας κανει κόπο..

Ευχαριστώ και πάλι!!

Link to comment
Share on other sites

Εχεις δικιο οτι ειναι πολυωραιο κινητο αλλα ανεβαινει κι αλλο η τιμη.Βεβαια μπορει να τα συνδιαζει ολα(το μονο που δεν μου πολυαρεσει ειναι το μεγεθος του).Αν επερνα samsung θα επαιρνα οπως ειπα το S9 κ οχι το S9+

 

----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Ξεχασανα σερωτησω γιατι δεν εμεινες στο P20 pro αφου ειναι τοσο καλο;;

Link to comment
Share on other sites

Α γι αυτο ενας φιλος μου με το s9+ μου δειχνε μια βραδινη φωτο που ταν πισσα στη πραγματικοτητα κ αυτη ειχε βγει μια χαρα(οτι φωτακι υπηρχε στο φοντο φαινοταν ευδιακριτα).Κ μου λεει κοιτα τι φωτογραφιες τραβαει ενω ηταν θεοσκοτινα(βεβαια εγω το πηρα σαν καλο)

 

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Το θεμα μου παντως δεν ειναι οι φωτος.Κ τα δυο με καλυπτουν σ αυτο τον τομεα.Το μεγεθος κ η μπαταρια ειναι το σημαντικοτερο για μενα.Στα οποια το καθενα υπερεχει σε ενα.Αν τουλαχιστον το S9 ειναι λιγο καλυτερο απο το iphone7 στο θεμα μπαταριας μαλλον θα παω προς τα εκει.Κ ελπιζω να λειτουργει καλα κ το δακτυλικο αποτυπωμα

Link to comment
Share on other sites

Α γι αυτο ενας φιλος μου με το s9+ μου δειχνε μια βραδινη φωτο που ταν πισσα στη πραγματικοτητα κ αυτη ειχε βγει μια χαρα(οτι φωτακι υπηρχε στο φοντο φαινοταν ευδιακριτα).Κ μου λεει κοιτα τι φωτογραφιες τραβαει ενω ηταν θεοσκοτινα(βεβαια εγω το πηρα σαν καλο)

 

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Το θεμα μου παντως δεν ειναι οι φωτος.Κ τα δυο με καλυπτουν σ αυτο τον τομεα.Το μεγεθος κ η μπαταρια ειναι το σημαντικοτερο για μενα.Στα οποια το καθενα υπερεχει σε ενα.Αν τουλαχιστον το S9 ειναι λιγο καλυτερο απο το iphone7 στο θεμα μπαταριας μαλλον θα παω προς τα εκει.Κ ελπιζω να λειτουργει καλα κ το δακτυλικο αποτυπωμα

Μπορεί στο απόλυτο σκοτάδι να βγάζει φωτογραφίες με καλό φως αλλά σε φωτό έστω με λίγο φως τα κάνει μαντάρα γτ κάνει over expose και καίει την φωτογραφία. Αν θες πάντως την samny χίλιες φορές το + μοντέλο . Το απλό s9 βγάζει κάνα 4 Ώρο sot .https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s9-review-1734p3.php

Edited by bruno1977
Link to comment
Share on other sites

Παντως σ αυτο το link που μου στειλες το s9+ και το mi8 βγαζουν τις ιδιες ωρες(86),το S9 (78) και το iphone7 που εχω τωρα (61).Αν ισχυουν αυτα τοτε οτι κ να παρω με καλυπτει.Γι αυτο κ ψαχνω καποιον που να χε το iphone7 κ πηγε στο S9 να μου πει την εμπειρια του
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to 📱 Αγορά κινητού μαξ 750-800€
  • The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος IV)
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...