Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος IV)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας.......Για το 5.1 εχει κανεις μια αποψη και αν αξιζει τα 20 ευρω περιπου διαφορα που εχουν;Απ οσο εχω δει εχει 5,5 οθονη οση και το L1,μεγαλυτερο

(mediatek 6755 vs 6750) και ταχυτερο επεξεργαστη (4x2,0+4x1,2 το 5.1 vs 4x1,5+4x1,0 το 3.1) αλλα λιγο μικροτερη μπαταρια (2970vs2990)

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας.......Για το 5.1 εχει κανεις μια αποψη και αν αξιζει τα 20 ευρω περιπου διαφορα που εχουν;Απ οσο εχω δει εχει 5,5 οθονη οση και το L1,μεγαλυτερο

(mediatek 6755 vs 6750) και ταχυτερο επεξεργαστη (4x2,0+4x1,2 το 5.1 vs 4x1,5+4x1,0 το 3.1) αλλα λιγο μικροτερη μπαταρια (2970vs2990)

Έχει επίσης καλύτερη οθόνη (FHD) έναντι της HD του 3.1. Οπότε νομίζω ότι τα 20 ευρώ παραπάνω τα αξίζει. Επίσης έχει δαχτυλικο δέκτη ενώ το 3.1 όχι, δεν έχει όμως led ειδοποιήσεων που έχει το 3.1.

Edited by Nnoutas

Νομιζω οτι ουτε και το 3.1 εχει led ειδιποιησεων και γενικως κανενα nokia δεν εχει.Απλα τα ακριβοτερα μοντελα εχουν κατι σαν always on display.

Οπως λέει και ο τίτλος, έχω το P10 plus. Καλα εως τωρα, φωτο αριστες. Η μπροστινή κάμερα δε με τρέλανε αλλα οκ.

Τωρα βλεπω να πεφτει πολυ το S9+ και ψήνομαι να ξαναγυρισω στις samsung οθονες.Το φοβαμαι και λιγο το s9 για πτωσεις, αλλα πες βαζω θηκη.

Αξιζει η αλλαγή ή μια η αλλη και να κατσω στα αυγα μου?

Αξίζει εννοείται.

Πολύ καλή συσκευή.την είχα για 8 μήνες.το plus μοντέλο

Αφού πρώτα είχα περάσει κι από το μικρό για κανένα δίμηνο.

Το προτείνω άφοβα.

Το one ui πάρα πολύ καλό.

Dual speakers με αψογη απόδοσή.

Οθόνη κλασσικά οτι καλύτερό.

Ασύρματη φόρτιση.

Γρήγορο.

Πολύ καλές οι κάμερες του εννοείται.

Samsung service,οτι καλύτερό.

Μία καλή θήκη και μία προστασία οθόνης και είσαι super.

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Όπως τα λες έχουν τα πράγματα, δεν ξέρω ίσως και στην κάμερα να είναι καλύτερο το Α7...

Από εκεί και πέρα είναι και ποιο σου αρέσει περισσότερο, μπορείς να πας να τα δεις και από κοντά...

Προσωπική άποψη είναι ότι και τα 2 αξίζουν και για βασική καθημερινή χρήση θα σε υπερκαλύψουν...

Όπως βλέπετε και από την υπογραφή μου είμαι με το leeco le max 2 6/64. Iκανοποιημένος στο φουλ, ιδίως και με το android 9 τώρα. Επειδή όμως το ψιλοβαρέθηκα, θέλω κάτι τουλάχιστον στα κυβικά του leeco με καλύτερη μπαταρία (4000mah) και καλύτερο βίντεο και φώτο σε εσωτερικό χώρο και με ψιλοχαμηλό φωτισμό και τουλάχιστον 6" οθόνη. Τιμή πάνω κάτω μέχρι 250 euro.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Το le max 2 σε βιντεο και φωτογραφία (gcam) ήταν πολύ δυνατό. Δύσκολα θα βρεις στα 250 κινητό που να συνδιάζεις και τα 2 χωρίς να υστερει σε ταχύτητα και αυτονομία (πόσο μάλλον όταν βαζεις περιορισμό και στην οθόνη). Ας πουμε το pocophone εχει πολυ κατώτερο βίντεο. Πόσο μάλλον όταν εσύ ψάχνεις και καλύτερο απο το le max 2.

Στα 250 δεν νομίζω ότι υπάρχει ο συνδιασμός που ζητάς. Αν κάνεις εκπτώσεις σε επιμέρους στοιχεία το συζητάμε.

Φίλοι ψάχνω κινητό που να είναι dual SIM, άριστη κάμερα, μπαταρία δυνατή να βγάζει μέρα οπωσδήποτε, τιμή έως500 βαριά. Κοιτάζω το p20 pro.υπάρχει άλλο;θα μου άρεσε και ένα LG τύπου v30 dual ή g7 dual αρκεί να έχω εγγύηση Ελλάδας.

Συνονόματε ψηνόμουνα για το Poco αλλά αν έχει κατώτερο βίντεο όπως λες δεν πάω τότε εκεί. Για την ώρα για φώτο και βίντεο τα ψιλοκαταφερνω με GCam αλλά θα ήθελα κάτι καλύτερο ιδίως σε βίντεο. Έχει βελτιωθεί λιγάκι το βίντεο με την GCam στα 60 GPS. Σε επεξεργαστή ίσως να έκανα λίγο σκόντο αλλά όχι σε ραμ. Αλλιώς αν ανεβάσω λίγο τον πήχη μέχρι τα 300 εχεις να προτείνεις κάτι? Mi 8, mi mix 2s...

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Συνονόματε ψηνόμουνα για το Poco αλλά αν έχει κατώτερο βίντεο όπως λες δεν πάω τότε εκεί. Για την ώρα για φώτο και βίντεο τα ψιλοκαταφερνω με GCam αλλά θα ήθελα κάτι καλύτερο ιδίως σε βίντεο. Έχει βελτιωθεί λιγάκι το βίντεο με την GCam στα 60 GPS. Σε επεξεργαστή ίσως να έκανα λίγο σκόντο αλλά όχι σε ραμ. Αλλιώς αν ανεβάσω λίγο τον πήχη μέχρι τα 300 εχεις να προτείνεις κάτι? Mi 8, mi mix 2s...

Σου απάντησα και στο thread του mix 2s. Επειδή το είχα πιστεύω ότι θα σου είναι ότι πρέπει.

Οκ σ'ευχαριστώ.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Γεια σας φίλοι μου, ψάχνω αυτό που λέει ο τίτλος. Overall ποιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα για αγορά από Ελλάδα, είτε Σκρουτζ είτε αλυσίδα...

Στάλθηκε από το LM-G710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

θα ηθελα το επομενο κινητο που θα παρω να ειναι οκταπυρηνο. oxi xiaomi. oυτε huawei. καλη καμερα να εχει απο 5.5 μεχρι 6 ιντσες. μεγαλη μπαταρια μεχρι 4000 μιλιαμπερωρια και quick charg και nfc,. χρηση για φωτο και συνεχεια επι ωρες στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης .ας εχει ραδιο.με εντυπωσιασε πολυ το motorola g6plus ,επειδη το πρωτο κινητο που ειχα ηταν μοτορολα.ειδα κατι σε αυτο το κινητο εχει τερμα κατω ενα σημειο που το ακουμπαμε κ κανει λειτουργιες διαφορες ειναι εκτος οθονης. γνωριζει κανεις αν υπαρχει κατι στην οθονη κατι παρομοιο.διοτι φοβαμαι με το καιρο εκεινο μη χαλασει .εχω ξεχωρισει καποια asus. λοιπον απο μοτορολα asus .zte htc ,που να εχουν τιμη πχ 200 ευρω. να ειναι οκταπυρηνα .οπωσδηποτε 4 ραμ.ποια αξιζουν ? Edited by lakis29

Αν βρεις πάρε το Asus ZenFone 3 Zoom.

Τέλεια οθόνη amoled, τέλειες φώτο σούπερ μπαταρία με 11+ ώρες οθόνη, άριστο λειτουργικό χωρίς κολληματα και κουμπιά εκτός οθόνης

Φίλε αυτό το κινητό που λες κανει 460 ευρώ.απο σκρουτζομαγαζα.εγώ το πολύ 250 να δώσω.κ ναι τα πηγαίνω πολύ τα Asus.απο Ελλάδα θα το παράγγελνα όχι απο εξωτερικο.

Σκέφτεσαι να πάρεις ένα κινητό που κυκλοφόρησε το 2015? Και να το πληρώσεις και 100 ευρώ; ούτε τσάμπα

Κοίτα το Redmi 6

https://www.skroutz.gr/s/16283718/Xiaomi-Redmi-6-3GB-64GB.html?from=sku_spec_variations

Edited by Xander

Φίλε αυτό το κινητό που λες κανει 460 ευρώ.απο σκρουτζομαγαζα.εγώ το πολύ 250 να δώσω.κ ναι τα πηγαίνω πολύ τα Asus.απο Ελλάδα θα το παράγγελνα όχι απο εξωτερικο.

Στο public το είχε 200 πριν λίγες μέρες.

Αλλά μπορείς να το πάρεις από το Banggood με 160

Το bang good ελληνικο ειναι δεν το ξέρω?απο ποια χώρα είναι.παντός απο Σκρουτζ ο μαγαζά 360 ευρώ πολύ ακριβα ρε συ.γιατί τόσο ακριβα.ενώ έχει βγάλει και zenfone 5.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγραψα λάθος την τιμή 460,ευρώ.κριμα.πιστεύω μέχρι του χρονου να ρίξουν πολύ την τιμή.

Το Banggood είναι κινέζικο μαγαζι

[uS$189.32 5% OFF]ASUS ZenFone 3 Zoom ZE553KL 5.5 Inch 5000mAh 4GB RAM 64GB ROM Snapdragon 625 Octa Core 4G Smartphone Smartphones from Mobile Phones & Accessories on banggood.com

https://banggood.app.link/PlYDzRUuQU

Δες και το honor view 20

https://www.skroutz.gr/s/16971151/Honor-View-20-128GB.html

Μπορεί να είναι ενα 50αρι πάνω απο το μπάτζετ σου , αλλά θα σου βγάλει ένα χρόνο παραπάνω λόγω futureproof

So this is how liberty dies, with thunderous applause

• The title was changed to 📱 Αγορά κινητού μαξ 750-800€
  • The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος IV)
  • The topic was pinned