conan1 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Μήπως αυτό σε καλύπτει; https://www.skroutz.gr/s/15373189/LG-Q7-Dual-32GB.html?from=catspan&keyphrase=lg+q7#specs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Μάλλον σε κάνα CAT θα πάω για την ώρα. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo72 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 @theo72 Από το banggood με μέθοδο αποστολής priority direct mail. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θενκς φίλος... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetos13 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Γεια σας παιδιά. Κάτοχος του j5 2017 εδώ και ένα χρόνο καλοβλέπω αυτή τη περίοδο το P20lite μιας και μου αρέσει αρκετά εξωτερικά και δεν είναι παντόφλα (πολύ βασικό). Αυτό που θα ήθελα αν ρωτήσω είναι αν αξίζει η αλλαγή ή όχι?? Γνωρίζω ότι το p20lite έχει αρκετά πράγματα παραπάνω αλλά το j5 είναι τέρας αξιοπιστίας και πολύ βολικό στο χέρι. Έχει καλή οθόνη και κάμερα επίσης... Το σκέφτομαι καιρό αλλά δεν έχω καταλήξει κάπου. Και βέβαια μιλάμε για τιμές skroutz σε mainstream μαγαζιά ούτε κατά διάνοια που το p20lite κοστίζει 329 ευρώ. Περιμένω να ακούσω τις απόψεις σας. Όσο περισσότερες τόσο το καλύτερο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Mia2. Και θα σου μείνουν κ χρήματα Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Καλημέρα παιδιά. Αξίζει λετε η μετάβαση από mate 10 pro σε mix 2s 128gb? Έχω πρόταση για ανταλλαγή με mix 2s καινούριο απλά είναι από gearbest. Πολλοί μου λένε να μην το κάνω αλλά εγώ έχω τους ενδοιασμούς μου.. Αυτό που με κάνει πίσω πιο πολύ είναι η ποιότητα της οθόνης του 2s και η σχεδόν ανύπαρκτη εγγύηση του. Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 δεν θα το εκανα. αφενος λογω εγγυησης και αφετερου τι διαφορετικο εχει το mi? ισως λιγο καλυτερη καμερα? αν ειναι πηγαινε για p20 pro, η s9+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Και εγώ δεν θα το αλλαζα Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Εγω εχω το mi mix 2s με ελληνικη εγγυηση 2ετιας. Την περιοδο που το αγορασα, κοιταζα και huawei,τα p20 k mate 10. Δεν πηρα καποιο απο αυτα για οικονομικους λογους κυριως,δεν ειχα να δώσω παραπανω,αλλιως μαλλον θα πηγαινα σε huawei. Δεν το μετανιωσα,αλλα νομιζω το huawei ειναι καλυτερη συσκευη σε οθονη,μπαταρια,καμερα. Αν βαλεις και την ελλειψη εγγύησης και τη μεταπωλητικη αξια των xiaomi που δεν είναι κατι το ιδιαιτερο,θα καθομουν με το mate. Θα το πουλαγα για να πάρω το mate 20 αν επρεπε ντε και καλα να το αλλαξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Και εγώ έτι λέω παίδες να παραμείνω . Το κινητό το έχω από τον Απρίλιο. Πρώτη φορά κρατάω τόσο πολύ συσκευή. Φουλ ευχαριστημένος σε όλα. Απλα σκεφτόμουν για το 2s λόγω εμφανίσης έτσι για ανανέωση αλλά μόνο αυτό δεν αρκεί. Το ανύπαρκτο σέρβις σε περίπτωση που κάτι πάθει και η μέτρια οθόνη του με κάνουν πίσω... Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να δώσεις 330€ για το p20 lite. Με τόσα παίρνεις poco f1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Και εγώ έτι λέω παίδες να παραμείνω . Το κινητό το έχω από τον Απρίλιο. Πρώτη φορά κρατάω τόσο πολύ συσκευή. Φουλ ευχαριστημένος σε όλα. Απλα σκεφτόμουν για το 2s λόγω εμφανίσης έτσι για ανανέωση αλλά μόνο αυτό δεν αρκεί. Το ανύπαρκτο σέρβις σε περίπτωση που κάτι πάθει και η μέτρια οθόνη του με κάνουν πίσω... Mate the 10 pro be with youΑφού σε ξέρω. Σε λίγο θα είσαι με το p20 pro ή το mate 20 :) Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Αφού σε ξέρω. Σε λίγο θα είσαι με το p20 pro ή το mate 20 :) Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkP20 pro δεν πιστεύω Αχιλλέα μου.. . Θα είχα πάει ήδη άμα ήθελα αλλά μόνο και μόνο για λίγο καλύτερη κάμερα δεν αξίζει. Mate 20 pro ίσως αλλά να πέσει λίγο η τιμή. Απλα σκέφτηκα το 2s διότι περνει και gcam χωρίς ροοτ αλλά με χαλάει πολύ η οθόνη.. Πιο πολύ για op6 με βλέπω.. Θα δείξει... Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Και γιατι να παιρνε το op6 απο Ελλάδα; Απο το επισημο site θα το παιρνε και σε λιγες μερες (κυριολεκτικα) θα το χει στη πορτα του. Οσον αφορα την εγγυηση την θεωρω καλύτερη απο τις ελληνικες αντιπροσωπειες. Σε καλύπτει ακομα και με ξεκλειδωτο bootloader (ρουταρισμενη) συσκευή και δεν προσπαθουν να σου βγαλουν το παραμικρό υπαιτιότητα σου όπως κάνουν στην Ελλάδα. Στέλνουν courier σπιτι σου, το παραλαμβάνουν και μετα στο επιστρέφουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Και γιατι να παιρνε το op6 απο Ελλάδα; Απο το επισημο site θα το παιρνε και σε λιγες μερες (κυριολεκτικα) θα το χει στη πορτα του. Οσον αφορα την εγγυηση την θεωρω καλύτερη απο τις ελληνικες αντιπροσωπειες. Σε καλύπτει ακομα και με ξεκλειδωτο bootloader (ρουταρισμενη) συσκευή και δεν προσπαθουν να σου βγαλουν το παραμικρό υπαιτιότητα σου όπως κάνουν στην Ελλάδα. Στέλνουν courier σπιτι σου, το παραλαμβάνουν και μετα στο επιστρέφουν. Το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν το πουλάει πλέον το επίσημο site :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν το πουλάει πλέον το επίσημο site :) Τότε πάει για 6t :). Στα 550 ευρώ θα είναι από ότι έχουν ανακοινώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fever24 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Το κινητό είναι για τη μητέρα μου. Η χρήση που θα του κάνει αφορά σερφάρισμα στο internet, youtube (επομένως διαδραματίζει ρόλο η οθόνη) και φωτογραφίες... 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε -->130 € (περίπου) 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. --> Όσον δυνατόν μεγαλύτερη και αξιόλογη 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Θα προτιμούσα Ελλάδα Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Δεν με ενδιαφέρει 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Αδιάφορο 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Ναι Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Καθότι άσχετος θα προτιμούσα να υπάρχει Ελληνικό μενού 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. --> Νομίζω ότι σε αυτό το εύρος τιμής δεν έχω πολλές επιλογές 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. ---> οθόνη, κάμερα, ταχύτητα, αυτονομία 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. --> Ένα huawei αγορασμένο πριν από 2 χρόνια στα 100 € (Δεν θυμάμαι μοντέλο). Πολύ αργό και παίδεμα η οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Αν μπορείς, δώσε κάτι παραπάνω και πάρε το redmi note 5. Αν όχι, σου προτείνω το meizu m6 note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 (edited) redmi note 5 pro global version 3/32, και δεν θα το μετανιώσεις,για την χρήση που θέλεις Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Edited October 20, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Alcatel 3x Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fever24 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Κάποια πρόταση σε φθηνότερο υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Για τι τιμή μιλάμε; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fever24 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Ανώτερη τιμή (μαζί με τα μεταφορικά) τα 130... (Υπάρχει κάτι αξιόλογο φθηνότερο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Αυτό που έβαλα με τα μεταφορικά παει στα 126.τώρα για άλλο Μιντέλο θα σου δώσουν κατευθύνσεις και άλλοι εδώ μεσα Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Άν δεν μπορείς να φτάσεις τα 150-155 ευρώ του redmi note 5 (που τα αξίζει) με τα μεταφορικά, κοίτα και αυτό https://www.skroutz.gr/s/14911465/Xiaomi-Redmi-S2-32GB.html Μεγάλη οθόνη, καλή κάμερα και snap επεξεργαστής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts