Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6270

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σκέφτομαι αύριο να κάνω αναβάθμιση το κινητό. Επειδή είναι η πρώτη φορά που κάνω αναβάθμιση, θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Να βγάλω την κάρτα sim και τη minisd; Θα το πάρω αμέσως; Αν μου πούνε να πάω αργότερα, θα μου δώσουν κάτι ότι παραλάβανε το κινητό; Αυτές τις απορίες έχω προς το παρόν. Αν υπάρχει και κάτι άλλο σημαντικό που πρέπει να κάνω θα το εκτιμούσα να μου το αναφέρετε. Ήδη έχω πάρει αντίγραφα ασφαλείας (σήμερα) από το κινητό. Χρειάζεται κάτι άλλο;
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παρε αποδειξη για καλο και για κακο και κρατα το S/N. Σε 10' θα το εχεις πισω.
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

ki omos file mou to phga ki ego!ki emena ekamne restart phga sti nokia gia anabathmisi to perno pao na to anoikso ebala kodiko kai meta arxize apanota restart dhladh egeine xeirotera!!!to phga pali to steilane kai perimeno thn antikatastasi exoune spasei ta neyra mou den prolaba oute na to xaro:(

file mou ego to phra to proto 6270 kai thn proth mera to esteila kai mou to antikatesthsan !! to kainourio mexri tora einai ok xoris kanena provlima!! nomizo oti mono ta prtota 6270 eixan provlimata !!tora einai ok ta kainouria pou erxontai!!:)

:blink: ΥΓ: Παίξτε με το equalizer... Μπορεί να κάνει τον ήδη καταπληκτικό ήχο, ακόμα καλύτερο!

Αν θέλεις, μπορείς να περιγράψεις στα 5 equalizer πώς τα έχεις ρυμθισμένα; Ή κάποιος άλλος να μου πει; (Γιατί δεν τα πολυκαταφέρνω να βγάλω καλύτερο ήχο)

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Σας καλώ όλους να συμμετάσχετε στη νέα συζήτηση (στους Διαξιφισμούς) και δημοσκόπηση:

Nokia 6270 vs Sony Ericsson K750i.

Πιστεύω ότι είναι η σύγκριση κορυφής στην mid range κατηγορία.

καλημερα νομιζω οτι θα παω να το παρω κι εγω τωρα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Πηγα στο Πλαισιο συνταγματος τιποτα...πηγα στον Γερμανο στην σταδιου τιποτα...πηγα στο Γερμανο στα Ανω Πατησια τιποτα.Ολοι μου παν δεν ειναι διαθεσιμο.Απο τις αρχες Μαρτιου Ξανα!!Αμαν τι εγινε τα πηραν ολα???Στο περιμενε λοιπον.Αν μαθετε τιποτα νεοτερο σας παρακαλω αναφερετε!!!

Πρέπει να υπαρχει στο Γερμανό των Κ. πατησιων για ριξε μια ματια.

Πηγα στο Πλαισιο συνταγματος τιποτα...πηγα στον Γερμανο στην σταδιου τιποτα...πηγα στο Γερμανο στα Ανω Πατησια τιποτα.Ολοι μου παν δεν ειναι διαθεσιμο.Απο τις αρχες Μαρτιου Ξανα!!Αμαν τι εγινε τα πηραν ολα???Στο περιμενε λοιπον.Αν μαθετε τιποτα νεοτερο σας παρακαλω αναφερετε!!!

Εγω το πηρα για την γυναικα μου την προηγουμενη εβδομαδα, δεν μπορουσα να το βρω πουθενα (Θεσσαλονικη) και νομιζω οτι ειχε αναφερθει εδω οτι υπαρχει στην Microland (http://www.eml.gr) και οντως το ειχαν και σε πολυ καλη τιμη. Ετσι σε μια μερα το ειχα στα χερια μου, σφραγισμενο και με το τελευταιο firmware. Καντε τους ενα τηλεφωνο για να δειτε αν το εχουν οντως ακομα.

....

καλημερα νομιζω οτι θα παω να το παρω κι εγω τωρα.

Ε, πως σου ξεφυγε τοσο καιρο; :p

Εχω το κινητο απο τα Χριστουγεννα.Γενικα το προσεχω αρκετα,

Παρατηρησα εδω και 2-3 μερες οτι εχει αρχισει να ΞΕΒΑΦΕΙ το αλουμινιο γυρω γυρω και να βγαινει ενα κοκκινο αθλιο χρωμα..ειναι ακομα στην αρχη...αλλα το εχω ουτε 2 μηνες...τι θα γινει στο χρονο..θα ειναι tricolore??!!

Tο παλιο μου motorola αρχισε να ξεβαφει στο χρονο σχεδον.

Σκεφτομουν να το παω στο Νοkia shop στο χαλανδρι (ειναι το κοντινοτερο) για αναβαθμιση,

Το χει παρατηρησει κανενας αλλος αυτο?

Να ζητησω αλλαγη?

Εχω το κινητο απο τα Χριστουγεννα.Γενικα το προσεχω αρκετα,

Παρατηρησα εδω και 2-3 μερες οτι εχει αρχισει να ΞΕΒΑΦΕΙ το αλουμινιο γυρω γυρω και να βγαινει ενα κοκκινο αθλιο χρωμα..ειναι ακομα στην αρχη...αλλα το εχω ουτε 2 μηνες...τι θα γινει στο χρονο..θα ειναι tricolore??!!

Tο παλιο μου motorola αρχισε να ξεβαφει στο χρονο σχεδον.

Σκεφτομουν να το παω στο Νοkia shop στο χαλανδρι (ειναι το κοντινοτερο) για αναβαθμιση,

Το χει παρατηρησει κανενας αλλος αυτο?

Να ζητησω αλλαγη?

Σε τί χρώμα το πήρες;

Εγω πριν τα Χριστουγεννα και δεν εχει παθει τιποτα, με νορμαλ χρηση.

Το εχω παρει σε καφε..Το χρωμα εκει ειναι οκ...Το ασημι εχει αρχισει να ξεβαφει. Στο κουμπι για της καμερας, και στην ακρη του slot της καρτας μνημης!!!

το καφε φυσικα..κουκλι ειναι..το ασιμενιο κυκλοφορει πολυ..γενικως στα κινητα εννοω..

μα οι επανεκινησεις ειναι προβλημα του λογισμικου..με αναβαθμιση λυνεται..:confused:
Δε θα το έλεγα :whistle: :X

telika me to diko sou kinito ti egine?
Περιμένω να παω Αθήνα να το παραλάβω να διαπιστώσω τι έκαναν στα κεντρικά. Σε περίπτωση που συνεχίζει μάλλον θα γίνει αντικατάσταση. Ακόμα δεν ξέρω πότε θα είμαι Αθήνα...:O

Ολα καλά με το καινούριο μου 6270, εκτός από την μπαταρία.

Κρατάει max 1,5 ημέρα.

Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα ?

Μήπως δεν είναι πρόβλημα και πρέπει να μάθω να ζω με αυτό ?

Πάντως η κατάσταση είναι απελπιστική.

Αντί τα προβλήματα να λύνονται, αγχώνομαι περισσότερο μήπως μου τελειώσει κάπου η μπαταρία και δεν έχω φορτιστή μαζί μου.

Κρίμα για ένα τόσο καλό κινητό.

-----------------------------

gandrian@panafonet.gr

-----------------------------