tasosvel Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 ap oti ki ego xero to provlima me ta restart dn ftiaxnei me anavathmisei !! ego eixa paromoio provlima alla to phga thn 2mera ston germano ap opou kai to eixa agorasei aki mou to alalxane !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xatzis1629398408 Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 pos tha mathw an to til mou einai 3.66 i 3.69??? to eixa paei gia anavathmisi giati ekline sixna. twra meta tin anavathmisi pali klinei kai anavei mono tou. giati???? exw to 6270. evxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 grafeis *#0000# kai vlepeis pia ekdosh exeis !! an exeis provlima me restart dustuxos mallon dn diorthonetai me anavathmish !!isos prepei na to pas gia antikatastash suntoma !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagonias Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 gia restart des mhpws exeis genisei h mnhmh apo sms.Se mena otan ftanei konta sta 100 arxizei ta restart.Ta sbinw kai mia xara... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Ξέρει κανείς τι βελτιώνει η 3.69 σε σχέση με την 3.66; Ακούστηκε ότι αυξάνει κατά πολύ η διάρκεια της μπαταρίας. Ισχύει κάτι τέτοιο; Υπάρχουν άλλες βελτιώσεις; Έχω την 3.66 και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Υπάρχει λόγος για αναβάθμιση ή όχι; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Το ταπεινό μας 6270 το σύγκρινα με το 3250 στην αναπαραγωγή μουσικής (απο τα ακουστικά) και παίζει το ίδιο καλά :cool: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Το ταπεινό μας 6270 το σύγκρινα με το 3250 στην αναπαραγωγή μουσικής (απο τα ακουστικά) και παίζει το ίδιο καλά :cool: off topic... αρα το Ν91 παιζει καλυτερα...ενδιαφερον :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xatzis1629398408 Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 to piga gia nanavathmisi kai mou valan tin 3.69 twra den zvinei opos palia alla pali svinei kai anavei mono tou onan mpenw stin karta. giati jerei kanenas na mou pei? kai mporeite na mou pei kaneis an mporw na katevasw kana pexnidaki se pliri othoni? kai apo pou? exw to 6270. evxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosle Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 to piga gia nanavathmisi kai mou valan tin 3.69 twra den zvinei opos palia alla pali svinei kai anavei mono tou onan mpenw stin karta. giati jerei kanenas na mou pei? kai mporeite na mou pei kaneis an mporw na katevasw kana pexnidaki se pliri othoni? kai apo pou? exw to 6270. evxaristw Gia soy kai se sena!!:lol: :lol: :p To problhma twn epanekinhsewn den lynetai me mia aplh anaba8mhsh alla me anthkatastash! :cry: Arketa paixnidia exw katebasei apo edw http://iphone-forum.org/forumdisplay.php?f=170& :cool: Παράθεση LeEco Χ829(4/64) EUI 28s New Rom.V10 Meizu pro 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 akrivos phgaineto kai pes tous oti sunexizei na svhnei ktl!! kai zhta antikatastash!! mporei na thelei polu treximo kai arketh upomonh pantos !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Εγκατέστησα την Opera Mini στο κινητό, αλλά δε δουλεύει. Δοκίμασα όλες τις ρυθμίσεις που αναφέρονται στο thread του 6280 και πάλι δε δουλεύει. Η opera πρέπει να τοποθετηθεί στη μνήμη του κινητού; (γιατί εγώ την έβαλα στην κάρτα μνήμης). Μήπως πρέπει να εγκατασταθεί μέσω της εγκατάστασης εφαρμογών του pc suite; Ποια είναι η τελευταία έκδοση (μου φαίνεται ότι υπάρχει και στα ελληνικά). Όποιος θέλει και έχει το χρόνο ας μου πει τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να λειτουργήσει. Ευχαριστώ πολύ Ανδρέας Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Σήμερα πήγα να το βάλω στη φόρτιση και αφού για κάποια ώρα δεν άναβε η ένδειξη οτι φορτίζει μου βγάζει την παρακάτω εικόνα http://img518.imageshack.us/img518/7999/dsc001307sx.th.jpg Το κινητό σε αυτή τη φάση ήταν σαν νεκρό, με λίγα λόγια δε λειτουργούσε ούτε το κουμπί που κλείνει και αναγκαστικά έβγαλα την μπαταρία. Απο τότε λειτουργεί κανονικά :blink: Τι λέτε να το πάω για έλεγχο; :worry: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskount Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Γεια χαρα σε ολους ειμαι καινουριος στο site και διαβαζοντας τα σχετικα σχολια για το 6270 θελω να πω οτι ειναι το πιο καλο κινητο που εβγαλε η νοκια για τον μεσο χρηστη και σε προσιτη τιμη. Θελω να με βοηθησετε λιγο που θα βρω εφαρμογες και παιχνιδια για το κινητο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Γεια χαρα σε ολους ειμαι καινουριος στο site και διαβαζοντας τα σχετικα σχολια για το 6270 θελω να πω οτι ειναι το πιο καλο κινητο που εβγαλε η νοκια για τον μεσο χρηστη και σε προσιτη τιμη. Θελω να με βοηθησετε λιγο που θα βρω εφαρμογες και παιχνιδια για το κινητο αυτο? Όπως έχει ειπωθεί χίλιες φορές μέχρι τώρα... ψαξε στο iphone.com Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 re paidia shmera parathrhsa oti to 6270 mou stelnei sms me 70 xarakthres kai meta paei se deutero!! pos ginetai na diorthothei auto? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 re paidia shmera parathrhsa oti to 6270 mou stelnei sms me 70 xarakthres kai meta paei se deutero!! pos ginetai na diorthothei auto?Μηνύματα -> Ρυθμίσεις μηνυμάτων -> Μηνύματα κειμένου -> Υποστήριξη Χαρακτήρων και βάλε περιορισμένη ;) Τόσο καιρό δεν το είχες καταλάβει; Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 dn to poluxshsimopoiousa to 6270 !!mono gia an paizo paixnidia kai na akouo mousikh to eixa !! xrhsimopoiousa to 7710 pio polu gia thlefono kai sms !!thnks !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskount Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Όπως έχει ειπωθεί χίλιες φορές μέχρι τώρα... ψαξε στο iphone.com ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Σήμερα πέρασα και εγώ στην 3.69 από την 3.53 που είχα τόσο καιρό. Να αναφέρω κάτι που μου είπαν στο Nokia Shop και μου επιβεβαίωσαν στην Cosmote όσον αφορά την sim card. Εφόσον η sim card είναι 2-3 χρόνων πιθανόν να παρουσιάζει προβλήματα στα καινούρια κινητά καθώς επίσης και χαμηλότερη αυτονομία μιας και υπάρχει διαφορά στα volts (3.6v με 1.8v αν θυμάμαι καλά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Μετά την αναβάθμιση δε μπορώ να κάνω sync με τπτ :( Στην περίπτωση BT μου βγάζει "Cannot authenticate phone" παρ'όλο που βάζω τον κωδικό που μου δίνει στον wizard και το κινητό θεωρεί ως "αξιόπιστη συσκευή" το PC. Στην περίπτωση του καλωδίου, απλά δεν προχωράει. Δοκίμασα το PC Suite Cleaner και ξανά install αλλά τπτ. Στο add/remove έχουν μείνει τα "Nokia PC Connectivity Solution" και "Nokia Connectivity Cable Driver" τα οποία δεν γίνονται uninstall. Ψάχνοντας για κάποιον uninstaller για τα παραπάνω, δε βρήκα κάτι. Any help appreciated...Έχω μείνει χωρίς επαφές στο κινητό. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 μια απορια. γιατι εφοσον εχει μεγαλυτερη αναλυση στο μενου τα εικονιδια τα δειχνει παλια 3x3 και οχι 4x4 οπως κανει με τα αντιστοιχης αναλυσης s60 κινητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papatrexast Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Καλησπέρα σε όλους εδώ και περίπου δύο εβδομάδες έχω και εγώ το 6270 το οποίο μου έχει παρουσιάσει ένα σορό προβλήματα… Τώρα τελευταία έχει αρχίσει και μου κάνει κάτι κουλά… χάνει εντελώς το σήμα ανάβει και σβήνει μόνο του και μου βγάζει κάθε λίγο και λιγάκι αυτό ‘’ ελέγξετε υπηρεσία πληροφοριών’’ τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosle Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Καλησπέρα σε όλους εδώ και περίπου δύο εβδομάδες έχω και εγώ το 6270 το οποίο μου έχει παρουσιάσει ένα σορό προβλήματα… Τώρα τελευταία έχει αρχίσει και μου κάνει κάτι κουλά… χάνει εντελώς το σήμα ανάβει και σβήνει μόνο του και μου βγάζει κάθε λίγο και λιγάκι αυτό ‘’ ελέγξετε υπηρεσία πληροφοριών’’ τι να κάνω? Na to pas sthn nokia!Distixos den mporeis na kaneis tipote allo!8a soy kanoyn mia anaba8mhsh,den 8a exei apotelesma :lol: kai meta apo arketo kairo 8a synhditopoihsoyn oi texnikoi ths NOKIA oti xriazetai antikatastash!Ypomonh!:( Παράθεση LeEco Χ829(4/64) EUI 28s New Rom.V10 Meizu pro 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazos-21- Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 einai poly kalo kinhto kai me polles dynatothtes!!!!ennoeite kai se kalh timh :p :p :p Παράθεση the life is good so be coll.....:yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 μια απορια. γιατι εφοσον εχει μεγαλυτερη αναλυση στο μενου τα εικονιδια τα δειχνει παλια 3x3 και οχι 4x4 οπως κανει με τα αντιστοιχης αναλυσης s60 κινητα; an allakseis tin emfanisi toy menoy tha breis apantisi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts