Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6270

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ap oti ki ego xero to provlima me ta restart dn ftiaxnei me anavathmisei !! ego eixa paromoio provlima alla to phga thn 2mera ston germano ap opou kai to eixa agorasei aki mou to alalxane !!

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

grafeis *#0000# kai vlepeis pia ekdosh exeis !! an exeis provlima me restart dustuxos mallon dn diorthonetai me anavathmish !!isos prepei na to pas gia antikatastash suntoma !!

Ξέρει κανείς τι βελτιώνει η 3.69 σε σχέση με την 3.66; Ακούστηκε ότι αυξάνει κατά πολύ η διάρκεια της μπαταρίας. Ισχύει κάτι τέτοιο; Υπάρχουν άλλες βελτιώσεις;

Έχω την 3.66 και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Υπάρχει λόγος για αναβάθμιση ή όχι;

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Το ταπεινό μας 6270 το σύγκρινα με το 3250 στην αναπαραγωγή μουσικής (απο τα ακουστικά) και παίζει το ίδιο καλά :cool:

Το ταπεινό μας 6270 το σύγκρινα με το 3250 στην αναπαραγωγή μουσικής (απο τα ακουστικά) και παίζει το ίδιο καλά :cool:

off topic...

αρα το Ν91 παιζει καλυτερα...ενδιαφερον :)

to piga gia nanavathmisi kai mou valan tin 3.69 twra den zvinei opos palia alla pali svinei kai anavei mono tou onan mpenw stin karta. giati jerei kanenas na mou pei? kai mporeite na mou pei kaneis an mporw na katevasw kana pexnidaki se pliri othoni? kai apo pou? exw to 6270. evxaristw

to piga gia nanavathmisi kai mou valan tin 3.69 twra den zvinei opos palia alla pali svinei kai anavei mono tou onan mpenw stin karta. giati jerei kanenas na mou pei? kai mporeite na mou pei kaneis an mporw na katevasw kana pexnidaki se pliri othoni? kai apo pou? exw to 6270. evxaristw

Gia soy kai se sena!!:lol: :lol: :p

To problhma twn epanekinhsewn den lynetai me mia aplh anaba8mhsh alla me

anthkatastash! :cry:

Arketa paixnidia exw katebasei apo edw http://iphone-forum.org/forumdisplay.php?f=170&

:cool:

LeEco Χ829(4/64)

EUI 28s New Rom.V10

Meizu pro 6 plus

Εγκατέστησα την Opera Mini στο κινητό, αλλά δε δουλεύει. Δοκίμασα όλες τις ρυθμίσεις που αναφέρονται στο thread του 6280 και πάλι δε δουλεύει. Η opera πρέπει να τοποθετηθεί στη μνήμη του κινητού; (γιατί εγώ την έβαλα στην κάρτα μνήμης). Μήπως πρέπει να εγκατασταθεί μέσω της εγκατάστασης εφαρμογών του pc suite;

Ποια είναι η τελευταία έκδοση (μου φαίνεται ότι υπάρχει και στα ελληνικά).

Όποιος θέλει και έχει το χρόνο ας μου πει τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να λειτουργήσει.

Ευχαριστώ πολύ

Ανδρέας

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Σήμερα πήγα να το βάλω στη φόρτιση και αφού για κάποια ώρα δεν άναβε η ένδειξη οτι φορτίζει μου βγάζει την παρακάτω εικόνα

http://img518.imageshack.us/img518/7999/dsc001307sx.th.jpg

Το κινητό σε αυτή τη φάση ήταν σαν νεκρό, με λίγα λόγια δε λειτουργούσε ούτε το κουμπί που κλείνει και αναγκαστικά έβγαλα την μπαταρία. Απο τότε λειτουργεί κανονικά :blink:

Τι λέτε να το πάω για έλεγχο; :worry:

Γεια χαρα σε ολους ειμαι καινουριος στο site και διαβαζοντας τα σχετικα σχολια για το 6270 θελω να πω οτι ειναι το πιο καλο κινητο που εβγαλε η νοκια για τον μεσο χρηστη και σε προσιτη τιμη. Θελω να με βοηθησετε λιγο που θα βρω εφαρμογες και παιχνιδια για το κινητο αυτο?

Γεια χαρα σε ολους ειμαι καινουριος στο site και διαβαζοντας τα σχετικα σχολια για το 6270 θελω να πω οτι ειναι το πιο καλο κινητο που εβγαλε η νοκια για τον μεσο χρηστη και σε προσιτη τιμη. Θελω να με βοηθησετε λιγο που θα βρω εφαρμογες και παιχνιδια για το κινητο αυτο?

Όπως έχει ειπωθεί χίλιες φορές μέχρι τώρα... ψαξε στο iphone.com

:ninja:

re paidia shmera parathrhsa oti to 6270 mou stelnei sms me 70 xarakthres kai meta paei se deutero!! pos ginetai na diorthothei auto?
Μηνύματα -> Ρυθμίσεις μηνυμάτων -> Μηνύματα κειμένου -> Υποστήριξη Χαρακτήρων και βάλε περιορισμένη ;)

Τόσο καιρό δεν το είχες καταλάβει;

Σήμερα πέρασα και εγώ στην 3.69 από την 3.53 που είχα τόσο καιρό.

Να αναφέρω κάτι που μου είπαν στο Nokia Shop και μου επιβεβαίωσαν στην Cosmote όσον αφορά την sim card.

Εφόσον η sim card είναι 2-3 χρόνων πιθανόν να παρουσιάζει προβλήματα στα καινούρια κινητά καθώς επίσης και χαμηλότερη αυτονομία μιας και υπάρχει διαφορά στα volts (3.6v με 1.8v αν θυμάμαι καλά).

Μετά την αναβάθμιση δε μπορώ να κάνω sync με τπτ :(

Στην περίπτωση BT μου βγάζει "Cannot authenticate phone" παρ'όλο που βάζω τον κωδικό που μου δίνει στον wizard και το κινητό θεωρεί ως "αξιόπιστη συσκευή" το PC.

Στην περίπτωση του καλωδίου, απλά δεν προχωράει.

Δοκίμασα το PC Suite Cleaner και ξανά install αλλά τπτ.

Στο add/remove έχουν μείνει τα "Nokia PC Connectivity Solution" και "Nokia Connectivity Cable Driver" τα οποία δεν γίνονται uninstall. Ψάχνοντας για κάποιον uninstaller για τα παραπάνω, δε βρήκα κάτι.

Any help appreciated...Έχω μείνει χωρίς επαφές στο κινητό. :(

μια απορια. γιατι εφοσον εχει μεγαλυτερη αναλυση στο μενου τα εικονιδια τα δειχνει παλια 3x3 και οχι 4x4 οπως κανει με τα αντιστοιχης αναλυσης s60 κινητα;

Καλησπέρα σε όλους εδώ και περίπου δύο εβδομάδες έχω και εγώ το 6270 το οποίο μου έχει παρουσιάσει ένα σορό προβλήματα…

Τώρα τελευταία έχει αρχίσει και μου κάνει κάτι κουλά… χάνει εντελώς το σήμα ανάβει και σβήνει μόνο του και μου βγάζει κάθε λίγο και λιγάκι αυτό ‘’ ελέγξετε υπηρεσία πληροφοριών’’ τι να κάνω?

Καλησπέρα σε όλους εδώ και περίπου δύο εβδομάδες έχω και εγώ το 6270 το οποίο μου έχει παρουσιάσει ένα σορό προβλήματα…

Τώρα τελευταία έχει αρχίσει και μου κάνει κάτι κουλά… χάνει εντελώς το σήμα ανάβει και σβήνει μόνο του και μου βγάζει κάθε λίγο και λιγάκι αυτό ‘’ ελέγξετε υπηρεσία πληροφοριών’’ τι να κάνω?

Na to pas sthn nokia!Distixos den mporeis na kaneis tipote allo!8a soy kanoyn mia anaba8mhsh,den 8a exei apotelesma :lol: kai meta apo arketo kairo 8a synhditopoihsoyn oi texnikoi ths NOKIA oti xriazetai antikatastash!Ypomonh!:(

LeEco Χ829(4/64)

EUI 28s New Rom.V10

Meizu pro 6 plus

μια απορια. γιατι εφοσον εχει μεγαλυτερη αναλυση στο μενου τα εικονιδια τα δειχνει παλια 3x3 και οχι 4x4 οπως κανει με τα αντιστοιχης αναλυσης s60 κινητα;

an allakseis tin emfanisi toy menoy tha breis apantisi

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0