Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6270

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

έχει χτυπηθεί στο κινούμενο μέρος(δηλαδή το μπροστά).. και έχει χτυπηθεί το ασημί πάνω από την οθόνη(όχι η οθόνη και το πλαστικό της) αλλά το κάλυμα της συσκευής...

edit: έβαλα μια φώτο του για να δείτε που ακριβώς εννοώ(το έχω σημαδέψει με κόκκινο

Ωραία, στο ασημί είναι πιο εύκολο να περιγράψω ποιο κομμάτι άλλαξα.Όπως φαίνεται το κινητό στη φωτογραφία που έβαλες, όλο το μπροστά ασημί τμήμα και τα δύο μαύρα πάνω κάτω(όλο το κομμάτι δηλαδή που "αγκαλιάζει" το sliding μέρος)!

Δίνω και μια φωτό το ανταλλακτικό που μου έμεινε, για να γίνει πλήρως αντιληπτό!

http://img268.imageshack.us/img268/9299/prosopsi8zh.th.jpg

υπέροχα!Δηλάδη καμιά ζημιά.. ό,τι σημαδί έχω θα χαθει με 20 ευρώ!πολύ καλά.. ευχαριστώ πολύ φίλε winmik(υπόψη..θα πάω στο nokia center Θεσσαλονίκης.. λογικά είναι και από τα ψαγμένα ελπίζω,ε?(Ξέρετε που θα βρω διευθύνσεις κλπ;))! Όμως από την άλλη έχω μια απορία.. από την αρχή που πήρα το κινητο είχα πρόβλημα με τη δόνηση..είναι πολύ έντονη.. λέτε τώρα που έχει τα σημάδια από το πέσιμο να το φορτώσουν στο πέσιμο και να μη το διορθώσουν;χαζή απορία.. αλλά είπα ας το ρωτήσω κι αυτο!

ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις και ιδιαίτερα τον winmik για τα ευχαριστα νεα..!:)

Ζωή χωρίς κινητό..; "Ελλειπτική" ζωή...:p

Xρόνια πολλά σε όλους εδώ και 2 μέρες έχω ένα πρόβλημα με το 6270 όταν ανοίγω το τηλ μου κάνει συνέχει restart θέλει αναβάθμιση? Eχω version

v 03.53 15-11-05.

Γνωρίζει κάποιος κάτι?

Φίλε η τελευταία έκδοση πρέπει να είναι η 3.66-11.01.06

Τρέχα σε Nokia κατάστημα για update...

Gia sas !!! Sixoresteme an epanalambanw themata pou endexomenos na exete sizitisei sto parelthon alla eime neos xristis tou forum !!!

Skeftomoun na agoraso to Nokia 6270 !!! Ostoso piga simera se ena katastima kai mou eipan oti exi aposirthei kai den prokite na ksanakikloforisei dioti parousiazei problimata sto logismiko tou !!!

Auto pou thelo na rwtiso eine kata poso isxuei kati tetoio ?????

eyxaristo

Κατα πόσο ισχύει? Φυσικά καθόλου. Για πες και ποιο κατάστημα στο είπε αυτό, να φυλαγόμαστε! Η βλακεία ορισμένων πωλητών (καταστημάτων?) δεν έχει όρια.

Btw, welcome to MyPhone! :)

Auto pou thelo na rwtiso eine kata poso isxuei kati tetoio ?????

eyxaristo

Οπως ειπε και ο φιλος WinMik ,δεν ισχυει κατι τετοιο.

Προφανως ηθελαν να σου πουλησουν κατι αλλο :rolleyes:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Kalhspera,

filoi mou epitrepste mou na diafonhso. Sto spiti exoume dyo nokia 6270 ki allo ena h kollhth mou kai ta tria einai gia ta mpaza !!!

Exoun tragiko problhma...... kai kala tha kanoun na ta aposyroun na sothei o kosmos !

Den mporei na exoume 3 sta 3 mapa kai ola ta ypoloipa na einai mia xara.

E ?

Marilena :wacko:

Ostoso piga simera se ena katastima kai mou eipan oti exi aposirthei kai den prokite na ksanakikloforisei dioti parousiazei problimata sto logismiko tou !!!

Φίλη mkot, σε ποιο σημείο διαφωνείς?

Πρόταση1: "eipan oti exi aposirthei kai den prokite na ksanakikloforisei"

Πρόταση2: "parousiazei problimata sto logismiko tou"

H Πρόταση1, στην οποία απαντήσαμε, είναι σαφώς λανθασμένη. Η Πρόταση2 είναι συζητήσιμη.

Ποια έκδοση λογισμικού έχετε? Συμφωνώ ότι το κινητό έχει κάποια bugs, αλλά η κατάσταση δεν είναι όπως την περιγράφεις. Όπως και εσύ, στην παρέα μου κυκλοφορούν 3 6270, όλα με την τελευταία έκδοση (δύο αγοράστηκαν με αυτή, το δικό μου που ήταν από τα πρώτα το έχω αναβαθμίσει). Δεν έχει παρατηρηθεί κάποιο πρόβλημα. Αν θες πες τι προβλήματα σας παρουσιάζει, μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε. Ας μην γίνονται γενικεύσεις όμως! :)

Thanks God!!! Μόλις συγχρόνισα 3003 επαφές (!!!) από το Outlook στο 6270!!!

Μετά από πολλές-πολλές αποτυχημένες προσπάθειες τελικά ΕΓΙΝΕ. Χρησιμοποίησα το καλώδιό του για την σύνδεση (και όχι bluetooth) και την τελευταία έκδοση του Pc Suite 6.80.20. Οι 3003 επαφές πέρασαν «σφαίρα» και το κινητάκι τις ρούφηξε αγόγγυστα...ούτε restart ούτε τίποτα!

Το τηλ. έχει την έκδοση firmware 3.66-11.01.06 που πρέπει να είναι και η τελευταία.

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά...

Filoi mou, katarxas gia na mhn me parekshghsete na sas po oti eimai nokiomanhs kai ayta pou leo den exoun skopo na dysfimisoun thn nokia, theoro omos gegonos oti to 6270 exei tromero problhma.

Apo thn arxh pou to phra (thn protoxronia) kanei toulaxiston 10 reset thn hmera, xoria ta diafora kollhmata pou troei kai to kleino apo monh mou.

To xeirotero omos einai oti proxthes meta apo merika apanota reset ekleise kai telos.... to anoigo, kanei merika reset kai ksanakleinei....

Meta apo ta parapano pos na mhn leo oti einai xali ?

Αρκετοί χρήστες έκαναν λόγο για restart στην αρχή, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις η κατάσταση διορθώθηκε με την αναβάθμιση 3.66. Το κινητό σου ποια έκδοση έχει (πάτα *#0000#) για να δεις..) ?

Προσωπικά το έχω από Δεκέμβριο (δεύτερη μέρα που βγήκε το πήρα..) και δεν είχα πρόβλημα με restart μέχρι τώρα. Μόνο μια φορά είχε φάει μεγάλη φρίκη το κινητό, όταν έδωσα την minisd σε μια φίλη με Motorola με windows mobile, δημιουργήθηκαν κάτι temp φακελοι του λειτουργικού και το κινητό δεν έβρισκε ούτε σήμα! Μετά όμως έσβησα τους φακέλους και όλα έγιναν back to normal..!

Filoi mou, katarxas gia na mhn me parekshghsete na sas po oti eimai nokiomanhs kai ayta pou leo den exoun skopo na dysfimisoun thn nokia, theoro omos gegonos oti to 6270 exei tromero problhma.

Apo thn arxh pou to phra (thn protoxronia) kanei toulaxiston 10 reset thn hmera, xoria ta diafora kollhmata pou troei kai to kleino apo monh mou.

To xeirotero omos einai oti proxthes meta apo merika apanota reset ekleise kai telos.... to anoigo, kanei merika reset kai ksanakleinei....

Meta apo ta parapano pos na mhn leo oti einai xali ?

Αγαπητή φίλη

Εφόσον είσαι Νοκιομανής ίσως περιτέουν αυτά που θα σου πω, παρά ταύτα θα στα πω. Έχεις δίκαιο για το 6270. Στην αρχή κάνει νάζια, αλλά μετά άπό δυο τρία tips, συντονίζεται...Και εννοώ βέβαια την αναβάθμιση του firmware και τα ρέστα. Άν θα είδες το αμέσως προηγούμενο από το δικό σου post εγώ είμαι απ΄ αυτούς που έχουν πάει στην Nokia για reset 3 φορές. Τώρα όμως είμαι μια χαρά και το χαίρομαι τι τηλεφωνάκι...Ελπίζω σύντομα να το χαρείς και συ!

Παιδιά στον συγχρονισμό παίζει κατά πάσα πιθανότητα ρόλο και το αν οι καταχωρήσεις στο Outlook είναι σε κεφαλαία ή μικρά... Είμαι σχεδόν σίγουρος! Τα μικρά (Νίκος Παπαδόπουλος) τα διαχειρίζεται καλύτερα...

To thema einai oti tora me ayto pou epatha apogohteytika poly perissotero giati den mporoun na mou paroun back up kai xanontas ego ta panta exo problhma sthn douleia mou kai ayto den mporei na mou to plhrosei h Nokia.

Epishs den mporo na do thn version afou to kinhto... kapout :p

Φίλε η τελευταία έκδοση πρέπει να είναι η 3.66-11.01.06

Τρέχα σε Nokia κατάστημα για update...

Παιδιά η τελευταία έκδοση είναι η 3.69 την οποία περιμένουμε απο μέρα σε μέρα να έρθει στα Nokia Shops.

:ninja:

Αγαπητοί συν-foroum-ίτες.

Σήμερα παρέλαβα τη συσκευή μου από το Nokia Shop της οδού Λαμπράκη στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, όπου την είχα πάει για αναβάθμιση.

Η έκδοση που είχα πριν ήταν η 03.53 15-11-05. Δεν είχα κανένα πρόβλημα από αυτά που αναφέρονται. Ούτε reset ούτε προβλήματα με το Outlook ούτε κολλήματα. Το μόνο πρόβλημα που είχα και παραμένει ως πρόβλημα είναι η σύνδεση του κινητού με το Internet.

Η έκδοση που μου περάσανε είναι η V 03.69 08-03-06 και νομίζω οτι πρέπει να είναι η τελευταία (δεν έχω δει στο forum κάτι πιο νέο).

Τώρα για διαφορές μη με ρωτάτε γιατί ούτος η άλλος αυτή που είχα πριν ήταν πολύ παλιά. Αυτό που φαίνεται με την πρώτη ματιά είναι οτι η συσκευή πηγαίνει πολύ πιο γρήγορα. Αλλά αυτό μπορεί να υπήρχε και στην 03.66. Το πρόβλημα μου με το Internet όμως παραμένει...

Εάν κανείς ξέρει κάτι παρακαλώ να βοηθήσει. Η Opera μου βγάζει ένα μήνυμα "KNIEXT_NewGlobalRef failed" ενώ το email μου λέει "Εγγραφείτε σε υπηρεσία πακέτων δεδομένων πρώτα". Αντίθετα ο default browser και τα mms δουλεύουν μια χαρά. Please help!!!

EDIT: O madcorny με πρόλαβε. Όντως η 3.69 είναι η τελευταία. Την έχω στα χέρια μου...

Όποιος γνωρίζει ας πει τις διαφορές...

(αν και άχρηστο, ελπίζω να προσθέσανε τη δυνατότητα για ήχο όταν ανοιγοκλείνει το πορτάκι όπως στο 6280...)

ναι φιλε μου..παιρνει..μεχρι και 2gb νομιζω..

την επομενη φορα..χρησιμοποιησε την αναζητηση ομως..:)

Εδώ και μια βδομάδα πήρα το κινητό(6270) και δεν μου έχει βγάλει σχεδον κανένα πρόβλημα εκτός απο το πορτάκι που κουνιέται αρκετά από την πρώτη μέρα που το πήρα!Αν το πάω στην ΝΟΚΙΑ θα μου το φτιάξουν? :cry:

Συγνώμη αν έχει απαντηθεί το ερώτημα αυτό αλλά αν και έψαξα στις προηγούμενες σελίδες δεν βρήκα απάντηση(είναι και πολλές...):)

LeEco Χ829(4/64)

EUI 28s New Rom.V10

Meizu pro 6 plus

Εδώ και μια βδομάδα πήρα το κινητό(6270) και δεν μου έχει βγάλει σχεδον κανένα πρόβλημα εκτός απο το πορτάκι που κουνιέται αρκετά από την πρώτη μέρα που το πήρα!Αν το πάω στην ΝΟΚΙΑ θα μου το φτιάξουν? :cry:

Συγνώμη αν έχει απαντηθεί το ερώτημα αυτό αλλά αν και έψαξα στις προηγούμενες σελίδες δεν βρήκα απάντηση(είναι και πολλές...):)

tha simfwnisw akribws me to filo mou...exw to kinito 1,5 mina kai den parousiase to paramikro...den to exw kanei anabathmisi oute tipota...!

oso gia to portaki eixa kai egw to idio problima apo otan to peira,xwris eutixws na <megalwnei> i apostasi othonis-pliktrologiou me ti xrisi opws fobomoun arxika...

Τελικά μετά από αρκετές δοκιμές και πειραματισμούς, ΝΟΜΙΖΩ, ότι ψιλοκατάλαβα πως λειτουργούν οι φωτο ......:wacko: :blink: :dizzy:

1. Με δεδομένο ότι έχουμε ρυθμίσει το μέγεθος τουλάχιστον στα 640χ480 (δεν επηρεάζει η ποιότητα), οι φωτο βγαίνουν ΑΝΑΠΟΔΑ από ότι κρατάμε το κινητό. :yahoo:

Δηλαδή, αν θέλουμε η φωτο να φαίνεται ΟΡΘΙΑ (όπως κρατάμε το κινητό όταν γράφουμε sms) τότε βγάζουμε την φωτο κρατώντας το κινητό ΠΛΑΓΙΑΣΜΕΝΟ.

Αν θέλουμε η φωτο να φαίνεται ΠΛΑΓΙΑΣΜΕΝΗ (LANDSCAPE) τότε βγάζουμε την φωτο κρατώντας το κινητό ΟΡΘΙΟ.

2. Δεν υπάρχει τρόπος να ΠΕΡΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ φωτο μέσω του κινητού. Θα πρέπει να τις «περάσουμε» σε υπολογιστή και αφού τις περιστρέψουμε με κάποιο πρόγραμμα γραφικών, να τις ξαναπεράσουμε στο κινητό

JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045