Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6280 3G

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω εάν έχει απαντηθεί.... υπάρχει screen protector για το κινητό?

Και εάν ναι από που αγοράσατε?

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά βοήθεια αν μπορεί κάποιος να μου στείλει ρυθμίσεις

να δουλευει ο Opera mini σε κοσμοτε (μην μου πείτε διάβασε λίγες σελίδες πρίν γιατι εφαγα 2 ωρες διάβασμα και δεν κατάφερα τίποτε)

και αν μπορεσε κάποιος να βάλει να παίρνει mail απο acn ..

θα ήθελα να μου πεί πως το έκανε!!

αν θέλετε και με mail sto voulgeor at yahoo.gr

ευχαριστώ πολύ ..

:O

:ninja:

14 Screen Protectors της 3Μ απο ebay (Paypal) 5 Eυρωπουλα μονο.

ΤΕΛΕΙΑ

Link του τυπου http://stores.ebay.de/Displayschutzfolien-Hersteller

Παιδια και Hey_Now πηρα το κινητο 330 ευρω και τωρα δοκιμαζω

Μεχρι στιγμης

Φοβερη Οθονη Ζωντανη-Φωτεινη και αν βαλεις και ομορφα Themes ειναι

χαρμα ειδεσθαι.

Μενου πολυ πολυ γρηγορο.Φαινεται η διαφορα απο τα S60.

Κομψο , ομορφο καθεται ωραια στο χερι.

Sliding Πολυ καλο και σταθερο οταν ειναι ανοικτο.

Ειχα ενα D600 και ειναι κατι αντιστοιχο.

Ομως οταν ειναι κλειστο πραγματι "παιζει λιγο" και το καταλαβαινεις οταν

πατας τα πληκτρα (εννοω τα απο πανω).Ομως δεν νομιζω οτι συνιστα

μεγαλο προβλημα.

Ενα απο τα πολυ καλα κινητα της Nokia

Firmware μου δειχνει 3.81 αυτο ειναι ειπαμε το τελευταιο;

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Παιδια και Hey_Now πηρα το κινητο 330 ευρω και τωρα δοκιμαζω

Με γειά σου, έκανες καλή επιλογή!

Χαίρομαι που δεν έτυχες σε προβληματικό slide!

Εύχομαι να το χαρείς!

Επίσης με ποιό πρόγραμμα μπορούμε να μετατρέψουμε τα 3gp σε άλλη μορφή;

Εγώ χρησιμοποιώ το ΙΜΤοο converter για να τα κάνω avi και mpeg. Η unregistered έκδοση σου επιτρέπει να μετατρέψεις 5'

Με αυτό μπορείς να κάνεις και extract audio

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ

Εγώ χρησιμοποιώ το ΙΜΤοο converter για να τα κάνω avi και mpeg. Η unregistered έκδοση σου επιτρέπει να μετατρέψεις 5'

Με αυτό μπορείς να κάνεις και extract audio

Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω..:up:

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

ΕΧΩ ΤΟ ΝΟΚΙΑ 6280.ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ Κ ΠΑΤΗΣΑ ''ΕΠΙΛΟΓΗ''.ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ''ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΝΗΜΗΣ''.ΕΒΑΛΑ ΚΩΔΙΚΟ,ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΩΛΗΣΕ,ΤΟ ΕΣΒΗΣΑ Κ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ.ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ Κ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΒΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΒΓΑΛΑ Κ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ,ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΣΗΣ.ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ PC ΜΕΣΩ CARD READER Κ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...?????!!!!!!HEEEEEEEELPPPPPP...!!!!!

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

Γνωστος μου εχει το 6280 με την αρχικη εκδοση software και τα χιλιαδες bugs...

Εαν το παει για αναβαθμιση στη ΝΟΚΙΑ

α) θα χαθουν τα δεδομένα του κινητου; (τηλεφωνικος καταλογος, κτλ)

β) χρειάζεται η απόδειξη της συσκευης για να γίνει το software update απο τη ΝΟΚΙΑ?

β) χρειάζεται η απόδειξη της συσκευης για να γίνει το software update απο τη ΝΟΚΙΑ?

a) emena mou kratise ton tilefoniko katalogo alla tou to xa zitisei prin

b)nai

Full ικανοποιημενος απο το 6280 μου :D ,παρολο που δεν μπορεις να αλλαξεις τις ρυθμισεις οθονης (φωτεινοτητα, διαρκεια) :mad: και δεν εχει ολες τις δυνατοτητες των symbian , μεχρι σημερα που ηρθε η μεγιστη απογοητευση:wacko: !

Πριν 3μερες γυρναω απο την παραλια το ειχα αφησει σπτι το κιν ,παω να το ανοιξω και τοτε το σοκ:X !Ενω ανοιγει δεχεται το pin και βγαζει τα αρχικα μηνυματα υστερα κολλαει και δεν λειτουργει κανενα πληκτρο , ουτε του κλεισιματος!!!

Θα κολλησε και θα θελει απλη αναβαθμιση λεω (ειχα την 3.60) οποτε και το παω για σερβις!Μου λενε και αυτοι στο νοκια σοπ ,αναβαθμιση θελει αστο και περνα να το παρεις αυριο!Χαρουμενος εγω τους τηλεφωνο σημερα αν ολα οκ και μου λενε οτι τελικα εχει σοβαροτερη βλαβη και θα το στειλουν στα κεντρικα , οποτε να το περιμενω σε κανα μηνα!!:cry: :cry: :cry:

Το κινητο ηταν ενος μηνα , σε αριστη κατασταση και οι μονοι διαφορετικοι παραμετροι ηταν οτι εκεινη την μερα ειχε τον καυσωνα (αλλα το ειχα αφησει σπιτι σε σκια) και οτι την προηγουμενη ειχα γεμισει ολες τις σημειωσεις!:cool:

Τι να πω απογοητευτικα πληρως και δεν ξερω που θα με βγαλει αυτη η κατασταση...

Υ.Γ οι σημειωσεις ηταν απαραιτητες και τις χρειαζομαι συντομα , αλλα καταλαβαινω οτι ολα πανε χαμενα...:O

Full ικανοποιημενος απο το 6280 μου :D ,παρολο που δεν μπορεις να αλλαξεις τις ρυθμισεις οθονης (φωτεινοτητα, διαρκεια) :mad: και δεν εχει ολες τις δυνατοτητες των symbian , μεχρι σημερα που ηρθε η μεγιστη απογοητευση:wacko: !

Πριν 3μερες γυρναω απο την παραλια το ειχα αφησει σπτι το κιν ,παω να το ανοιξω και τοτε το σοκ:X !Ενω ανοιγει δεχεται το pin και βγαζει τα αρχικα μηνυματα υστερα κολλαει και δεν λειτουργει κανενα πληκτρο , ουτε του κλεισιματος!!!

Θα κολλησε και θα θελει απλη αναβαθμιση λεω (ειχα την 3.60) οποτε και το παω για σερβις!Μου λενε και αυτοι στο νοκια σοπ ,αναβαθμιση θελει αστο και περνα να το παρεις αυριο!Χαρουμενος εγω τους τηλεφωνο σημερα αν ολα οκ και μου λενε οτι τελικα εχει σοβαροτερη βλαβη και θα το στειλουν στα κεντρικα , οποτε να το περιμενω σε κανα μηνα!!:cry: :cry: :cry:

Το κινητο ηταν ενος μηνα , σε αριστη κατασταση και οι μονοι διαφορετικοι παραμετροι ηταν οτι εκεινη την μερα ειχε τον καυσωνα (αλλα το ειχα αφησει σπιτι σε σκια) και οτι την προηγουμενη ειχα γεμισει ολες τις σημειωσεις!:cool:

Τι να πω απογοητευτικα πληρως και δεν ξερω που θα με βγαλει αυτη η κατασταση...

Υ.Γ οι σημειωσεις ηταν απαραιτητες και τις χρειαζομαι συντομα , αλλα καταλαβαινω οτι ολα πανε χαμενα...:O

Welcome to the club!!! Κι εγώ είχα πρόβλημα με την έκδοση 3,60. Από την πρώτη μέρα που το πήρα φαντάσου ότι δεν αναγνώριζε την κάρτα μνήμης!! Σκέψου ότι το πήγα σε Νοκια shop κ το έστειλαν μάλιστα στο εξωτερικό! Επέστρεψε στα χέρια μου ένα μήνα μετά με καινούριο firmware! 3.65 κ μέχρι στηιγμής όλα καλά. Κανένα πρόβλημα!

Πηγα απο το νοκια σοπ να μου τα πουν απο κοντα.Λοιπον λενε οτι κατα την αναβαθμιση το κινητο νεκρωσε!!!Οποτε μου προτειναν να παω στα κεντρικα της βουλιαγμενης οπου εχουν καλυτερα μηχανηματα μπας και το "αναστησουν" :ninja: και κανουν την αναβαθμιση.Αν δεν γινει τπτ παλι ,θα το στειλουν για ελεγχο ΙΤΑΛΙΑ :blink: :blink: :blink: και αν ειναι νεκρο θα γινει αντικατασταση συσκευης και θα το χω πισω σε κανα μηνα!!!

:!: Γνωριζει κανεις αν υπαρχει τροπος να γινει αμεσα αντικατασταση γιατι και δεν μπορω να περιμενω ενα μηνα και ειμαι της αποψης οτι αν ενα ηλεκτρονικο χαλασει , δεν φτιαχνει και παρε καινουριο.

Και τι παει να πει δεν εχουν σερβις στην ελλαδα και πρεπει να παει εξωτερικο!Αφου δεν εχουν εδω να κανουν τοτε αμεσα αντικατασταση τι με ενδιαφερει εμενα?

Εξαλλου δεν χανει και τπτ η νοκια , χρησιμοποιει τα παλια εξαρτηματα που δουλευουν σε νεες συσκευες και εχει και το image οτι σε περιπτωση βλαβης εντος εγγυησεως κανει αντικατασταση , οποτε πολλοι θα την προτιμουσαν.

Τουλαχιστον 4γνωστοι μου θελουν να παρουν νεο κινητο και ειχαν εντυπωσιαστει απο το 6280 , αλλα μολις μαθουν τα μαντατα ειμαι σιγουρος οτι θα αλλαξουν γνωμη...Και εγω τους τα επρηζα οτι τα νοκια ειναι καλυτερα απο τα sony-erickson.:O

Ακου εκει ενα μηνα!!!!!!!!!!!!!!!:mad: :mad: :mad:

Παω αυριο βουλιαγμενης και βλεπουμε...

Πηγα απο το νοκια σοπ να μου τα πουν απο κοντα.Λοιπον λενε οτι κατα την αναβαθμιση το κινητο νεκρωσε!!!...

Aκριβως το ιδιο επαθα το κινητο σταλθηκε στα κεντρικα της Θεσσαλονικης και σε 13 μερες το πηρα πισω στα χερια μου. Και να φανταστεις οτι το δικο μου δουλευε μια χαρα με την 3.60 και το πηγα μονος μου.

Σκεψου θετικα, μπορει να μην χρειαστει να παει στο εξωτερικο.

Βαγγέλης

Κανε ενα Αντιγραφο ασφαλειας με το PC suite και θα επανελθουν. Μονο οι ρυθμισεις για τα ΜΜS ειχαν χαθει μετα απο αναβαθμιση firmware σε μενα

Βαγγέλης

Aκριβως το ιδιο επαθα το κινητο σταλθηκε στα κεντρικα της Θεσσαλονικης και σε 13 μερες το πηρα πισω στα χερια μου. Και να φανταστεις οτι το δικο μου δουλευε μια χαρα με την 3.60 και το πηγα μονος μου.

Εγω παντως με 3.60 αποφασισα με αυτα που ακουω να μην το δωσω (τουλαχιστον οχι ακομα) για upgrade.

Αλλωστε, δουλευει αψογα και σε full-δουλεια (GRPS, internet browsing, συνεχεια BT συνδεση με pocket pc) και δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα οποτε προς το παρων ας μεινει ως εχει...

(θυμαστε το: "Πειραξες κατι που δουλευε ???") :D

Παιδια τα 6280 ειναι τα πιο περιεργα (σε βαθμο κακουργηματος) οσο αναφορα την αναβαθμιση. Αν εχει την 3.60 τα 3/4 μπλοκαρουν σας το υπογραφω (καμενος γαρ). Να το πηγαινετε κατ'ευθειαν σε level3 ΑΝ εχει προβλημα.
http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ...

Μήπως μπορεί κανείς να με βοηθήσει να περάσω χειροκίνητα τις ρυθμίσεις Wap/Gprs για Tim, ώστε να μπορώ να χρησιμοποιώ τον opera και το eMsn? Οι Default δε με αφήνουν να τις αλλάξω (access point κτλ.)

Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK

Γιάννης

den kserw an exei kai allos ayto to problima alla otan dimiourgw mms ...den mporw na kanw add arxeia ixou .mid....pragma pou nomizw oti ginetai se ola ta kinita...toulaxiston se ayta pou eixa egw i exw dei...kserei kaneis tpt gia ayto ?

Μήπως μπορεί κανείς να με βοηθήσει να περάσω χειροκίνητα τις ρυθμίσεις Wap/Gprs για Tim, ώστε να μπορώ να χρησιμοποιώ τον opera και το eMsn? Οι Default δε με αφήνουν να τις αλλάξω (access point κτλ.)

http://europe.nokia.com/A4144889

follow the steps...

Aπό το περίσσευμα της καρδιάς μιλάει το στόμα...;)

ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ 6280 ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ κατω ποσο χρονο μιλαω? η το κανει μονο στο τελος ?

Σε κανένα nokia δεν γίνεται αυτό..Μπορείς να δείς μόνο στο τέλος της κλήσης την συνολική διάρκεια...

:mobile:

Σε κανένα nokia δεν γίνεται αυτό..Μπορείς να δείς μόνο στο τέλος της κλήσης την συνολική διάρκεια...

Γίνεται τουλάχιστον σε ένα Nokia της σειράς 1..., το έχω δει με τα μάτια μου, αλλά δεν ξέρω ποιό είναι.

Γίνεται τουλάχιστον σε ένα Nokia της σειράς 1..., το έχω δει με τα μάτια μου, αλλά δεν ξέρω ποιό είναι.

se ola sxedon ta nokia ginetai

se ola ta s60 6600,7610,6670,6680 ktl

kai sta s40 sto 6280 giati den ginetai gmt:mad:

!Viva La RaZZa!

www.wwe.com

ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ 6280 ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ κατω ποσο χρονο μιλαω? η το κανει μονο στο τελος ?

Mενου-ρυθμισεις-κλησεις-συνοψη μετα την κληση-ναι

Mενου-ρυθμισεις-κλησεις-συνοψη μετα την κληση-ναι

Κατά την διάρκεια της κλήσης θέλουμε να φαίνεται ο χρόνος και ΟΧΙ στο τέλος.