talos_2002 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Εχθές ενεργοποίησα την υπηρεσία και σε ένα Samsung Galaxy A7. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Παιδιά γειά σας. να ρωτήσω έχω ένα xiaomi mi 8. έχω βρει από το κρυφό μενού (*#*#4636#*#*) την ενεργοποίηση volte και vowifi.με το vowifi έχω καταλάβει πως λειτουργεί.το volte όμως?σου καταναλώνει δεδομένα ίντερνετ? Τα δουλεύετε αυτά τα 2 ; Για να τα ενεργοποιήσω στο κινητό μου χρειάζεται να κάνω κάτι παραπάνω από το κρυφό μενού και το sms στην κόσμοτε; ποια είναι η εμπειρία σας από τη χρήση τους; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Ας προστεθεί και το Honor 10 Lite σαν συμβατή συσκευή. Σε Volte και WiFi. karamazof53 said: Παιδιά γειά σας. να ρωτήσω έχω ένα xiaomi mi 8. έχω βρει από το κρυφό μενού (*#*#4636#*#*) την ενεργοποίηση volte και vowifi.με το vowifi έχω καταλάβει πως λειτουργεί.το volte όμως?σου καταναλώνει δεδομένα ίντερνετ? Τα δουλεύετε αυτά τα 2 ; Για να τα ενεργοποιήσω στο κινητό μου χρειάζεται να κάνω κάτι παραπάνω από το κρυφό μενού και το sms στην κόσμοτε; ποια είναι η εμπειρία σας από τη χρήση τους; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για το Volte, ναι. Χρειάζεται τα δεδομένα του κινητού σου, γι' αυτό και η ένδειξη της υπηρεσίας εμφανίζεται μόνο όταν σε 4g. Όχι, κάτι παραπάνω δε χρειάζεται. Από εμπειρία δεν ξέρω να σου γράψω κάτι περισσότερο, αλλά και μόνο ότι μπορώ να είμαι με "κλειστή" την κάρτα του κινητού και να κάνω κλήσεις μέσω wifi είναι στα πολύ θετικά. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 (edited) karamazof53 said: Παιδιά γειά σας. να ρωτήσω έχω ένα xiaomi mi 8. έχω βρει από το κρυφό μενού (*#*#4636#*#*) την ενεργοποίηση volte και vowifi.με το vowifi έχω καταλάβει πως λειτουργεί.το volte όμως?σου καταναλώνει δεδομένα ίντερνετ? Τα δουλεύετε αυτά τα 2 ; Για να τα ενεργοποιήσω στο κινητό μου χρειάζεται να κάνω κάτι παραπάνω από το κρυφό μενού και το sms στην κόσμοτε; ποια είναι η εμπειρία σας από τη χρήση τους; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το volte δεν καταναλώνει από τα δεδομένα σου, μπορείς να μην έχεις καθόλου πακέτο δεδομένων και να λειτουργεί κανονικά, μάλιστα μπορείς να κλήσεις εντελώς τα δεδομένα και να εξακολουθεί να λειτουργεί Edited May 18, 2019 by leo06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 (edited) Α μάλιστα ωραία.ο φίλος παραπανω λέει βέβαια ότι στο volte χρησιμοποιούνται τα δεδομένα.....επισης ενεργοποιώντας αυτές τις 2 επιλογές που έχει στο screenshot και στέλνοντας wificall στο 1333 ενεργοποιούνται και οι υπηρεσίες? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 18, 2019 by karamazof53 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 karamazof53 said: Α μάλιστα ωραία.οποτε ενεργοποιώντας αυτές τις 2 επιλογές που έχει στο screenshot και στέλνοντας wificall στο 1333 ενεργοποιούνται και οι υπηρεσίες? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προσωπικά, αν και έχω το pocophone, δεν το έχω ενεργοποιήσει στη συγκεκριμένη συσκευή. Απ' όσο ξέρω, εμφανίζεται και ο αντίστοιχος διακόπτης μετά στο ρυθμίσεις του κινητού. Αν θες, postαρε το screenshot στο θέμα του pocophone. Εσωτερικά οι 2 συσκευές είναι ίδιες και εκεί έχουν γράψει μυθιστορήματα για volte και vowifi. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 (edited) karamazof53 said: Α μάλιστα ωραία.ο φίλος παραπανω λέει βέβαια ότι στο volte χρησιμοποιούνται τα δεδομένα.....επισης ενεργοποιώντας αυτές τις 2 επιλογές που έχει στο screenshot και στέλνοντας wificall στο 1333 ενεργοποιούνται και οι υπηρεσίες? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ρυθμίσεις - κάρτες sim και κινητά δίκτυα - επιλέγεις την κάρτα σου και εκεί ανοίγεις το διακόπτη για volte και ακριβώς από κάτω wificall. Δεν νομίζω να στο ενεργοποιήσει η Cosmote με μήνυμα. Είτε θα πάρεις τηλέφωνο είτε θα βρεις συμβατή συσκευή για την ενεργοποίηση Για να εμφανιστούν οι επιλογές στις ρυθμίσεις *#*#volte#*#* *#*#vowifi#*#* Edited May 18, 2019 by leo06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 (edited) leo06 said: Ρυθμίσεις - κάρτες sim και κινητά δίκτυα - επιλέγεις την κάρτα σου και εκεί ανοίγεις το διακόπτη για volte και ακριβώς από κάτω wificall. Δεν νομίζω να στο ενεργοποιήσει η Cosmote με μήνυμα. Είτε θα πάρεις τηλέφωνο είτε θα βρεις συμβατή συσκευή για την ενεργοποίηση Αλλά, πρέπει να κάνει αυτό που γράφεις, να το ενεργοποιήσει σε συμβατή συσκευή (όπως και έκανα, με ένα iPhone se) και μετά να μπει στο μενού, με τον κωδικό που μας έδειξε. Επειδή δεν ξέρω ποιους διακόπτες πρέπει να ενεργοποιήσει, ας κοιτάξει στο θέμα του pocophone. Στις τελευταίες 5 σελίδες νομίζω θα βρει την απάντησή του. EDIT: Ναι, με τους κωδικούς θα έχει και τις ρυθμίσεις. Edited May 18, 2019 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 mr_47 said: Αυτή η ρύθμιση, σε συσκευές που δεν πουλάει η Cosmote, δεν υπάρχει. Αλλά, πρέπει να κάνει αυτό που γράφεις, να το ενεργοποιήσει σε συμβατή συσκευή (όπως και έκανα, με ένα iPhone se) και μετά να μπει στο μενού, με τον κωδικό που μας έδειξε. Επειδή δεν ξέρω ποιους διακόπτες πρέπει να ενεργοποιήσει, ας κοιτάξει στο θέμα του pocophone. Στις τελευταίες 5 σελίδες νομίζω θα βρει την απάντησή του. Έκανα edit, διάβασε ξανά το προηγούμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 leo06 said: Έκανα edit, διάβασε ξανά το προηγούμενο Έκανα κι εγώ στο δικό μου. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Ενεργοποίησα τους διακόπτες από το κρυφό μενού και μου εμφανίστηκαν οι επιλογές στις κανονικές ρυθμίσεις..... έστειλα το μνμ και μου ήρθε ότι δεν είναι συμβατή η συσκευή.αρα τώρα πρέπει απλά να πάρω στο 13888 να πω πχ ότι έχω το mi8 lite και να μου το ενεργοποιήσουν αυτοί.... σωστά; Τελικά το volte σου καταναλώνει data ή όχι; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 karamazof53 said: Ενεργοποίησα τους διακόπτες από το κρυφό μενού και μου εμφανίστηκαν οι επιλογές στις κανονικές ρυθμίσεις..... έστειλα το μνμ και μου ήρθε ότι δεν είναι συμβατή η συσκευή.αρα τώρα πρέπει απλά να πάρω στο 13888 να πω πχ ότι έχω το mi8 lite και να μου το ενεργοποιήσουν αυτοί.... σωστά; Τελικά το volte σου καταναλώνει data ή όχι; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δε θα στείλεις το μήνυμα από το mi 8 σου. Από κάποια συμβατή συσκευή. Από προσωπική εμπειρία βλέπω ότι "συμβατές" (δηλαδή με ενεργοποίηση με μήνυμα) συσκευές είναι το iPhone SE, Nokia 8, Honor 10 Lite. Αν διαβάσεις και πιο πίσω σελίδες σε αυτό το θέμα, θα βρεις κι άλλες συσκευές. Θα πρέπει να βρεις μια από αυτές τις συσκευές. Να δανειστείς κάποιου γνωστού, να βάλεις τη sim σε εκείνη τη συσκευή, να στείλεις το sms και όταν έρθει το μήνυμα επιβεβαίωσης της ενεργοποίησης, τη βγάζεις και τη βάζεις στο mi 8 σου. Έτσι έκανα. Προσωπικά πιστεύω ότι καταναλώνει. Δε νομίζω να μας χάριζαν κάτι από την καλή τους την καρδιά. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 mr_47 said: Δε θα στείλεις το μήνυμα από το mi 8 σου. Από κάποια συμβατή συσκευή. Από προσωπική εμπειρία βλέπω ότι "συμβατές" (δηλαδή με ενεργοποίηση με μήνυμα) συσκευές είναι το iPhone SE, Nokia 8, Honor 10 Lite. Αν διαβάσεις και πιο πίσω σελίδες σε αυτό το θέμα, θα βρεις κι άλλες συσκευές. Θα πρέπει να βρεις μια από αυτές τις συσκευές. Να δανειστείς κάποιου γνωστού, να βάλεις τη sim σε εκείνη τη συσκευή, να στείλεις το sms και όταν έρθει το μήνυμα επιβεβαίωσης της ενεργοποίησης, τη βγάζεις και τη βάζεις στο mi 8 σου. Έτσι έκανα. Προσωπικά πιστεύω ότι καταναλώνει. Δε νομίζω να μας χάριζαν κάτι από την καλή τους την καρδιά.Το κατάλαβα αδερφέ διάβασα και παραπάνω σελίδες κλπ απλά έστειλα από το δικό μου για να βεβαιωθω.Απο ότι είδα στο σάιτ της κόσμοτε είναι συμβατό το Samsung galaxy a5 που έχει η γυναίκα μου οπότε αύριο θα κάνω τη διαδικασία που περιγράφεις και είμαι οκ....και στην τελική ενεργοποιώ μόνο το vowifi και όχι το volte για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι δεν καταναλώνει δεδομένα.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 karamazof53 said: Το κατάλαβα αδερφέ διάβασα και παραπάνω σελίδες κλπ απλά έστειλα από το δικό μου για να βεβαιωθω.Απο ότι είδα στο σάιτ της κόσμοτε είναι συμβατό το Samsung galaxy a5 που έχει η γυναίκα μου οπότε αύριο θα κάνω τη διαδικασία που περιγράφεις και είμαι οκ....και στην τελική ενεργοποιώ μόνο το vowifi και όχι το volte για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι δεν καταναλώνει δεδομένα.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αφού υπάρχει συσκευή και δε θα ψάχνεσαι, μια χαρά. Έτσι κι αλλιώς και τα 2 με το ίδιο μήνυμα ενεργοποιούνται, αν θυμάμαι καλά. Για την κατανάλωση μπορεί να ελεγχθεί πολύ εύκολα, βλέποντας το υπόλοιπο πριν και μετά από μια σύντομη κλήση, στην εφαρμογή ή στο μήνυμα. Απορώ που δξε το έχω κάνει ακόμα. Καλές κλήσεις! Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις θα ενημερώσω εκ νέου για τα αποτελέσματα! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Το volte δεν χρησιμοποιεί δεδομένα. Απλά όταν κάνουμε κλήση παραμενει σε 4g δίκτυο,αντί να πέσει σε 3g όπως κάνουν οι απλές κλήσεις,και έτσι Έχουμε πολύ καλύτερη ποιότητα στην συνομιλία μας. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Δεν καταναλωνει MB.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Επιβεβαιώνω πως σε mi mix 2s το volte και vowifi δουλεύουν κανονικά σε κάρτα what's up. Προηγήθηκε η ενεργοποίηση της υπηρεσίας με αποστολή μηνύματος στο 1333 από συμβατή συσκευή (samsung galaxy a5) Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 mutunas said: Επιβεβαιώνω πως σε mi mix 2s το volte και vowifi δουλεύουν κανονικά σε κάρτα what's up. Προηγήθηκε η ενεργοποίηση της υπηρεσίας με αποστολή μηνύματος στο 1333 από συμβατή συσκευή (samsung galaxy a5) Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalkακριβώς το ίδιο και στο mi8 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Ενεργοποίησα την υπηρεσία και σε Samsung Galaxy A40. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dipl Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Καλημέρα, έχω ενεργοποιήσει τα VoLTE και VoWiFi switches σε OnePlus 7 Pro, η σύνδεση έχει ενεργοποιημένο ήδη το wifi calling από το προηγούμενο iPhone 7 που κατείχα, το VoLTE λειτουργεί στο OnePlus 7 Pro αλλά όχι το VoWiFi, γνωρίζει κάποιος σε τι μπορεί αν οφείλεται; Υποθέτω ότι μάλλον το μπλοκάρει η Cosmote στο registration. Παράθεση Life is just a razorblade salvation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Δες στο νημα της συσκευής σου. Έχει μια διαδικασία για να ενεργοποιηθεί Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper1974 Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 σήμερα έκανα ενημέρωση anrdoid 9 στο redmi note 5 pro και πλέον δουλεύει και wificalling και το volte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Έχει δοκιμάσει κανείς σε κάποιο LG; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Καλησπέρα παιδιά σε xiaomi mj9 δουλεύει? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts