Jump to content

Huawei Honor Play η poco?

harisalex
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Huawei Honor Play η poco?

το πρώτο μου βγαίνει πιο φθηνό κάνα 60αρι

(πάντα ελληνικά και τα 2 λόγο εγγύησης.)

Η αλήθεια είναι ότι πέρα από το design, δεν υπάρχει άλλος τομέας στον οποίο να υπερέχει το honor

Sent from my C106 using Tapatalk

Και εγώ νόμιζω ότι το Pocophone είναι μακράν καλύτερο... πραγματικά flagship killer

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Σε απόλυτα specs το pocophone F1 φαίνεται δυναμίτης.

Από την άλλη το honor play υπερτερεί σε nfc

και widevine L1

Σε απόλυτα specs το pocophone F1 φαίνεται δυναμίτης.

Από την άλλη το honor play υπερτερεί σε nfc

και widevine L1

Διορθώθηκε και το θέμα με το Netflix στο poco

Πως προκύπτει ότι το πόκο είναι καλύτερο σε όλα από το play;

Εγώ σε κάτi tests όταν είχα ψάξει , ναι πολύ αόριστο αλλά έτσι το έχω στο μυαλό μου, είναι πως ο kirin 970 είναι πιο γρήγορος από τον snap 845. Οθόνη έχει ένα κλικ μεγαλύτερη σε ένα κλικ μικρότερες διαστάσεις.

Ουσιαστικά εκεί που υπερτερεί το πόκο είαναι τα +2gb ram και η κάμερα μάλλον.

Αν το βρίσκει 60 ευρό λιγότερο που λέει πιο λογική αγορά μου φαίνεται το play εμένα, αν θεωρήσουμε πως είναι ίδια η τιμή τότε poco.

Πως προκύπτει ότι το πόκο είναι καλύτερο σε όλα από το play;

Εγώ σε κάτi tests όταν είχα ψάξει , ναι πολύ αόριστο αλλά έτσι το έχω στο μυαλό μου, είναι πως ο kirin 970 είναι πιο γρήγορος από τον snap 845. Οθόνη έχει ένα κλικ μεγαλύτερη σε ένα κλικ μικρότερες διαστάσεις.

Ουσιαστικά εκεί που υπερτερεί το πόκο είαναι τα +2gb ram και η κάμερα μάλλον.

Αν το βρίσκει 60 ευρό λιγότερο που λέει πιο λογική αγορά μου φαίνεται το play εμένα, αν θεωρήσουμε πως είναι ίδια η τιμή τότε poco.

O 970 δεν είναι καλύτερος του 835 και έχει κ θέματα υπερθέρμανσης . Δεν ακουμπάει τον 845 , συν ότι το poco έχει κ liquid cooling το οποιο honor δεν έχει

O 970 δεν είναι καλύτερος του 835 και έχει κ θέματα υπερθέρμανσης . Δεν ακουμπάει τον 845 , συν ότι το poco έχει κ liquid cooling το οποιο honor δεν έχει

Ο 845 είναι μια κατηγορία μόνος τους κυρίως στα γραφικά που φέτος τον έπιασαν οι Α12 980. Σε όλα τα τεστ το poco τα πάει περίφημα και σε μπαταρία και σε θερμότητα που έχει την χαμηλότερη πάντα και κρατάει άνετα μέρα με πολύ βαριά χρήση κρύβεται και το notch. Το απόλυτο ειδικά στα 270 που το πήραν αρκετοί.

Διορθώθηκε και το θέμα με το Netflix στο poco

Πώς ακριβώς διορθώθηκε; Αυτό από όσο ξέρω δεν αλλάζει απλά με ένα update.

Πώς ακριβώς διορθώθηκε; Αυτό από όσο ξέρω δεν αλλάζει απλά με ένα update.

Είναι software θέμα και λύθηκε εύκολα. Έρχεται και 1080p 60fps όπως και 4k 60fps. 1 μηνός είναι το κινητό όλα θα διορθωθούν η xiaomi είναι εξαιρετική στο support και όταν μιλάμε για το πιο δημοφιλές της τηλέφωνο η υποστήριξη είναι σίγουρη.

Είναι software θέμα και λύθηκε εύκολα. Έρχεται και 1080p 60fps όπως και 4k 60fps. 1 μηνός είναι το κινητό όλα θα διορθωθούν η xiaomi είναι εξαιρετική στο support και όταν μιλάμε για το πιο δημοφιλές της τηλέφωνο η υποστήριξη είναι σίγουρη.

Μου κάνει εντύπωση γιατί σε άλλες συσκευές δεν αλλαζε με απλό update. Στο op5t για παράδειγμα επρεπε να το στειλεις στην op και στο διορθώναν (χωρίς χρέωση, μόνο μεταφορικά πλήρωνες). Ή σε άλλες αλλάζει αναλόγως το status του bootloader αλλά δεν μπορούσες να το διορθώσεις. Τέσπα, αφού θα φτιάξει όλα καλά (αν και περισσότερο εγκυκλοπαιδικά το ρώτησα μιας και δεν βλέπω netflix στο κινητό)

Μου κάνει εντύπωση γιατί σε άλλες συσκευές δεν αλλαζε με απλό update. Στο op5t για παράδειγμα επρεπε να το στειλεις στην op και στο διορθώναν (χωρίς χρέωση, μόνο μεταφορικά πλήρωνες). Ή σε άλλες αλλάζει αναλόγως το status του bootloader αλλά δεν μπορούσες να το διορθώσεις. Τέσπα, αφού θα φτιάξει όλα καλά (αν και περισσότερο εγκυκλοπαιδικά το ρώτησα μιας και δεν βλέπω netflix στο κινητό)

Πρέπει να σαι η εκπαίδευμενος η πολύ περίεργος... Να βλέπεις ταινίες σε μία οθόνη 6 ιντσών το πολύ. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το θόρυβο που δημιουργήθηκε

Καλα μην το λες. Ξερω κόσμο που βλέπει πολυ netflix στο κινητό. Ειδικά ενας φίλος μου στις ΗΠΑ που ειναι λεκτορας, επειδή εκεί εχουν απεριοριστο data και σημα ακόμα και μέσα στο μετρο, επειδή τρώει καμιά ώρα στο τρένο βλέπει επεισόδια οπότε δεν ειναι ασχημο να το χει full hd από sd (αν δεν απατώμαι πριν ουτε hd ready δεν έπαιζε)

Αν είναι εξαιρετική στο support γιατί δεν ενεργοποιεί 4G+, VoLTE, VoWiFi, MIMO στις συσκευές της με Global Rom; :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν είναι εξαιρετική στο support γιατί δεν ενεργοποιεί 4G+, VoLTE, VoWiFi, MIMO στις συσκευές της με Global Rom; :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Γιατί το 90% των καταναλωτών δεν ξέρουν και τι είναι οι περισσότερες από αυτές τις λειτουργίες και επομένως δεν είναι προτεραιότητα της;

Γιατί το 90% των καταναλωτών δεν ξέρουν και τι είναι οι περισσότερες από αυτές τις λειτουργίες και επομένως δεν είναι προτεραιότητα της;
Το πιο σωστό είναι ότι στις αγορές στις οποίες απευθύνεται κυρίως η Xiaomi δεν ενδιαφέρουν τους καταναλωτές αυτά τα χαρακτηριστικά. Γιατί στην Ευρώπη εννοείται ότι η πλειοψηφία των καταναλωτών και τα γνωρίζει και τα θέλει σε μια συσκευή.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Θα ήθελα να τις ενεργοποιήσει αλλά πιστεύω σε κάλυψαν τα 2 παιδιά που απάντησαν. Τουλάχιστον το 4G+ δεν με ενοχλεί. Το volte vowifi καλό θα είναι να μπουν κάποια στιγμή.

Βρε Zananiro, ειλικρινά, πήγαινε ρώτησε 10 ανθρώπους τι είναι VOLTE και MIMO που να μην είναι όλη μέρα σε φόρουμ για κινητά και πες μου πόσοι θα ξέρουν.

Το 90% των καταναλωτών θέλουν ένα κινητό που "να μην κολλάει", να "παίρνει ωραίες φωτογραφίες" και "να κρατάει η μπαταρία του". Άντε να πάνε στο "Να παίζει PUBG/Fortnite". Εδώ στο φόρουμ στο τμήμα "ποιο κινητό" δεν έχω δει ακόμα κάποιον να ρωτάει αν υποστηρίζει VOLTE, ούτε καν NFC δεν ζητάνε, που για εμένα είναι σημαντικότερη έλλειψη και πιο γνωστή τεχνολογία.

Στην τελευταία beta που βγήκε υποστηρίζει κ volte . Α. Μην ξεχνάτε μέσα στον Νοέμβριο μάλλον την άλλη Παρασκευή αν όχι σήμερα παίρνει pie. Σε global dev