Arxontas71 Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Παιδια το 13΄κατοχος Z ultra στις 6,4'' :) ειχε δαιμονοποιηθει η συσκευη για το μεγεθος της, ρακετα το ελεγαν και χιλια δυο, σημερα αυτες οι ιντσες εχουν υοθετηθει απο τις εταιρειες, στο Χ1 η μακροστενη σχεδιαση συν την απροσωπη πλατη δεν μου εκαναν αυτο το κλικ, φυσικα η επαφη απο κοντα μπορει να μου αλλαξει αποψη, το θηριο μας εχει μια ιδιαιτερη ρετρο σχεδιαση. Το τεμπερετ αρχισε να χανει σε εφαρμογη στις γωνιες οποτε παει για ξηλωμα :( τι τα βγαζουν τα ρημαδια τα αξεσουαρ αφου ειναι προβληματικα :mad: βαλε βρε Σονυ ενα εργοστασιακο φιλμ επανω, στο δικο μου ουτε ακουστικα δεν ειχε μεσα αν και σφραγισμενο..... Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 δεν είχε ακουστικά?γιατί? της roxfit έχεις δοκιμάσει προϊόντα? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Τα τζαμακια σε edge οθονες παντου ειναι τραγικα.Ποσο δεν τωρα που βαζουν και δακτυλικο αποτυπωμα. Εγω επειδη θεωρω το Α και Ω την οθονη του καθε κινητου και επειδη μ αυτην εχω επαφη καθε φορα που πιανω μια συσκευη,αυτο που εχω με το ΧΖ3 με καλυπτει απολυτα τοσο σε μεγεθος αλλα το κυριοτερο σε ευκρινεια, φωτεινοτητα, χρωματα,αποχρωση μαυρου που δεν καταλαβαινεις αν ειναι σβηστη ή οχι η οθονη, edge ακρες,απουσια notch,οι γωνιες θεασης. Οποτε με βλεπω παρα πολυ καιρο με την συσκευη,τουλαχιστον να παρει και αλλες 2 εκδοσεις android και μετα βλεπουμε πως θα ειναι τα πραγματα. Εδω γραφαμε μουσικη με Nokia 6110 to 1999 και εχω ακομα λειτουργικο σε αριστη κατασταση Νοkia 6600 με symbian απο το 2003. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 https://photos.google.com/share/AF1QipOrpbErxTAAX01wtmw9MK4JrYDYT57UNCApc8h8nYoEWsf5S8blRkrvrofHsr6LdQ?key=dmtlcGY2X0cxajZoaHZUdWZjdUJMem92bW9mcnBn στην δέκατη φωτογραφία που είναι τα πρόσωπα θα διαπιστώσετε θόρυβο στα πρόσωπα και αυτό δεν έχει να κάνει με την λεπτομέρεια. Αυτό εννοώ ότι είναι ενοχλητικό...να είναι καλά το adobe βέβαια. Ίσως για αυτό περιμένω να δώ το νέο 1 ή το note. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 (edited) δεν είχε ακουστικά?γιατί? της roxfit έχεις δοκιμάσει προϊόντα? Μαλλον θεμα παρτιδας θα ηταν, συμβαινει συχνα αναλογα την αγορα που προοριζεται να εχει διαφορετικα παρελκομενα. Δεν χρησιμοποιω εξτρα στις συσκευες μου, τις χαιρομαι ως εχουν. Δημητρη σιγουρα θα την κρατησω την συσκευη αρκετο καιρο, βλεπω μια ραγδαια πτωση τιμης στο LG V40 που συνδυαζει μεγαλη οθονη και τσιπ ηχου, πραγματα που με ενδιαφερουν αλλα μεχρι να ερθει σε επιθυμητα ορια τιμης εχουμε δρομο ακομα.:happy: Edited April 4, 2019 by Arxontas71 Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Μαλλον θεμα παρτιδας θα ηταν, συμβαινει συχνα αναλογα την αγορα που προοριζεται να εχει διαφορετικα παρελκομενα. Δεν χρησιμοποιω εξτρα στις συσκευες μου, τις χαιρομαι ως εχουν. Δημητρη σιγουρα θα την κρατησω την συσκευη αρκετο καιρο, βλεπω μια ραγδαια πτωση τιμης στο LG V40 που συνδυαζει μεγαλη οθονη και τσιπ ηχου, πραγματα που με ενδιαφερουν αλλα μεχρι να ερθει σε επιθυμητα ορια τιμης εχουμε δρομο ακομα.:happy: για τζαμάκια εννοούσα https://www.roxfit.mobi/collections/xperia-xz3/products/sony-xperia-xz3-curved-tempered-glass?variant=12688133390421 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 για τζαμάκια εννοούσα https://www.roxfit.mobi/collections/xperia-xz3/products/sony-xperia-xz3-curved-tempered-glass?variant=12688133390421 Δεν με βλεπω για να δοκιμαζω ξανα, ισως κατι σε μεβρανη το πολυ, ειναι η φιλοσοφια μου να εχω τις συσκευες κουτατες.:) Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Γιατί οι φωτογραφίες σου λένε 16 και 8 mp και γιατί είναι τόσο λίγα mb ακόμα και kb;;;;; Σοβαρά τώρα η φωτό με το κορίτσι είναι ΚΒ γιατί;;;;;; Είναι selfie; Ότι κινητό και να πάρεις φωτό με kb είναι κακή. Η δεύτερη φωτό στην πλατεία που έχει φουλ κάδρο άρα και πληροφορία είναι μόνο 2.4 mb!!!!! Μια φωτό δικιά σου από τα χιόνια με ένα σπιτάκι ήταν 8mb σχεδόν 4 φορές επάνω! Εγώ στο xz1 έχω 19 και 17 πίσω και 13 και 10 μπροστά. Και φυσικα kb δεν έχω δει ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Δεν με βλεπω για να δοκιμαζω ξανα, ισως κατι σε μεβρανη το πολυ, ειναι η φιλοσοφια μου να εχω τις συσκευες κουτατες.:) α και εγώ το ίδιο,μια θήκη της roxifιt και μάλιστα την λεπτή για να μπορώ να αισθάνομαι και να χαίρομαι το κινητό ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί οι φωτογραφίες σου λένε 16 και 8 mp και γιατί είναι τόσο λίγα mb ακόμα και kb;;;;; Σοβαρά τώρα η φωτό με το κορίτσι είναι ΚΒ γιατί;;;;;; Είναι selfie; Ότι κινητό και να πάρεις φωτό με kb είναι κακή. Η δεύτερη φωτό στην πλατεία που έχει φουλ κάδρο άρα και πληροφορία είναι μόνο 2.4 mb!!!!! Μια φωτό δικιά σου από τα χιόνια με ένα σπιτάκι ήταν 8mb σχεδόν 4 φορές επάνω! Εγώ στο xz1 έχω 19 και 17 πίσω και 13 και 10 μπροστά. Και φυσικα kb δεν έχω δει ποτέ. Κάτσε ρε συ δεν είναι δικές μου. Απο ένα site τις βρήκα. Δεν το είχα προσέξει αυτό με το μέγεθος που αναφέρεις. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Πλάκα μου κάνεις; Είναι τραγικά μάπα και εσύ δε με είχες μάθει σε τέτοιο χάλι και νόμιζα ότι βαρεσες εγκεφαλικό μαζί με την συσκευή και οι 2 παρέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Πλάκα μου κάνεις; Είναι τραγικά μάπα και εσύ δε με είχες μάθει σε τέτοιο χάλι και νόμιζα ότι βαρεσες εγκεφαλικό μαζί με την συσκευή και οι 2 παρέα. :lol::lol::lol: όχι ρε τρελέ! Δεν είναι δικές μου,αφού ότι ανεβάζω εδώ,εσύ το ξέρεις αφού τις βλέπεις απο το λεύκωμα. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Είπα και εγω! Αυτές έχουν φάει συμπίεση αλλιώς δεν εξηγείται η ασυμβατότητα στα mp και ειδικά τα mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Παιδες απο μπαταρια πως ειμαστε? Τωρα που το δουλευω δικαρτο και με το γνωστο τραγικο σημα της cosmote μεσα στο σπιτι (ειμαι πολλες φορες εκτος δικτυου,η δευτερη καρτα ειναι Q και εχει 1-2 γραμμες παραπανω),η αναμονη στο βραδινο 6 ωρο περιπου (δεν κλεινει το wifi ποτε) απο 1% ανεβηκε στο 3% και γενικοτερα παιρνω σταθερα 5-6 ωρες sot. Τωρα ειμαι πιο κοντα στις 5 ωρες και μονοκαρτο ειμαι στις 6. Χθες ειδα σχεδον 2ωρο βιντεο σε ποιοτητα HD στο cosmote tv go με χρηση wifi,φουλ ηχεια και φωτεινοτητα περιπου στο 80% με καταναλωση απο το 30% εφτασα στο 1%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Εκανα μερικα πραγματακια με το κινητο σημερα. Αλλαξα την εμπρος ζελατινα στα MediaMarkt γιατι ηταν αρκετη στενη και σκαλωναν τα δαχτυλα στις ακρες τις οθονης ενω εβαλα και πισω στην πλατη ιδια. (Zagg) Πλεον δεν εχω καμια θηκη αλλα εχω προστασια απο τις γρατζουνιες. Η μονη βλaκεια ειναι οτι η πισω ζελατινα,στο επανω μερος εχει τις εγκοπες των καμερων οπως η εμπρος.Οι υπολοιπες τρυπες για καμερα,αποτυπωμα και κατω,ειναι 100%.Δεν ξερω τι σκατα προγραμμα εχουν αλλα θα παω και σε αλλο καταστημα μιας και μυριζομαι τεμπελια του υπαλληλου λογω περασμενης ωρας. Εξαλλου εχει 6μηνη εγγυηση και αλλαζεται αμεσως.Αν δεν γινει,μικρο το κακο γιατι εκει πισω και πανω ουτε που με ενοχλει περα απο το οπτικο κομματι. Το κυριοτερο ομως που μου λυσε τα χερια και ξαναερωτευθυηκα την συσκευη ειναι οτι εκρυψα την navigation bar κατω. Σε συνδυασμο με τον Nova Prime πλεον ολος ο χειρισμος γινεται με χειρονομιες και η οθονη απολαμβανεται ΠΛΗΡΩΣ απ ακρη σ ακρη.Οτι ειχα και απολαμβανα στο Huawei P10. Με την εφαρμογη Fluid Navigation Gestures. Ενδεικτικα το set up μου ειναι: Swipe up σε οποιοδηποτε σημειο της οθονης: Εμφανιση συρταριου εφαρμογων (Nova) Swipe down σε οποιοδηποτε σημειο της οθονης : Εμφανιση προσφατων εφαρμογων (Νova) Swipe down απο το ανω ακρο: Εμφανιση κουρτινας ρυθμισεων,διακοπτες,κλπ (Αυτο ειναι στοκ ρυθμιση) Swipe up στο κατω ακρο της οθονης: Αρχικη οθονη (Fluid Navigation Gestures) Swipe left απο το δεξι ακρο της οθονης: Πισω (Fluid Navigation Gestures) Ολες οι χειρονομιες στα ακρα της οθονης ειναι απο την παραπανω εφαρμογη Fluid Navigation Gestures ρυθμιζονται ειτε με ενα απλο swipe ειτε και με παρατεταμενο κρατημα. Και βαζεις κι αλλα πολλα αν σε βολευουν. Χρειαζεται υπολογιστη για Grant Permission σε 5 λεπτακια αλλα αξιζει απο κει και περα 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Καλησπερα :) Δημητρη αξιζει η μεβρανη ; σαν αισθηση εφαρμογη ; Η ομορφια του κινητου ειναι μοναδικη χωρις θηκες κτλπ. γλυστραει τρελα ομως....θελει προσοχη. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 (edited) Η εφαρμογη ειναι ακριβεστατη και δεν ξεκολλαει αμα περασεις το πρωτο 24ωρο.Η αισθηση ειναι οπως οι κλασικες απλα ειναι λιγο πιο μαλακη.Οσα σημαδια γινονται πανω της αυτοεπουλωνονται. Δεν ειναι σαν το τζαμι βεβαια αλλα οι τρατζουνιες πονανε... Αν δεν θες να ρισκαρεις,να στο δειξω μιας και ειμαστε συντοπιτες. Η προσφυση αυξηθηκε συλονικα στο πιασιμο με το χερι αλλα η χρηση με το δαχτυλο εχει μικρη διαφορα απο το τζαμι Edited April 6, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Η εφαρμογη ειναι ακριβεστατη και δεν ξεκολλαει αμα περασεις το πρωτο 24ωρο.Η αισθηση ειναι οπως οι κλασικες απλα ειναι λιγο πιο μαλακη.Οσα σημαδια γινονται πανω της αυτοεπουλωνονται. Δεν ειναι σαν το τζαμι βεβαια αλλα οι τρατζουνιες πονανε... Αν δεν θες να ρισκαρεις,να στο δειξω μιας και ειμαστε συντοπιτες. Η προσφυση αυξηθηκε συλονικα στο πιασιμο με το χερι αλλα η χρηση με το δαχτυλο εχει μικρη διαφορα απο το τζαμι Θα με ενδιεφερε Δημητρη μιας και εχω αναφερει οτι δεν χρησιμοποιω θηκες, το εχω εκτιμησει διπλα το κινητο αυτη την φορα και θα πορευτω καιρο μαζι του. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Θα το κανονισουμε τοτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Θα το κανονισουμε τοτε! Εννοειτε :happy: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Δεν είναι δυνατόν με ήλιο σε ανοιχτό εξωτερικό χώρο,κλείστρο 1/1000 ή και 1/1240,ISO 40 ποτέ παραπάνω και να κάνεις zoom στο πρόσωπο και να βγάζει θόρυβο. Δεν γίνεται να τραβάς 20 φωτογραφίες και να τις πηγαίνεις μέσω adobe για μείωση θορύβου στο πρόσωπο. Ναι τις μεγενθύνω σε τάμπλετ,τέρμα και το βλέπω φανερά.Στην οθόνη του κινητού μου δεν είναι τόσο άσχημα ή και καθόλου ομολογώ αλλά σε p/c ή τάμπλετ φαίνεται! Κάθε φορά που λέω θα κάτσω με αυτό το κινητό αρκετό καιρό,κάθε φορά με απογοητεύει. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Αφου σε προβληματιζει ο θορυβος στα προσωπα και ειναι σοβαρος λογος για σενα, ή κανε υπομονη να δεις νεες συσκευες ή περιμενε λιγο να πεσουν οι τιμες ή οπως ειπες πιο πριν χτυπα μια mirroless. Κι αν αναλογα το δινεις. Τι αλλο σε απογοητευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Αφου σε προβληματιζει ο θορυβος στα προσωπα και ειναι σοβαρος λογος για σενα, ή κανε υπομονη να δεις νεες συσκευες ή περιμενε λιγο να πεσουν οι τιμες ή οπως ειπες πιο πριν χτυπα μια mirroless. Κι αν αναλογα το δινεις. Τι αλλο σε απογοητευει? απολύτως τίποτα άλλο,αλλά αυτό το πράγμα είναι σοβαρό για εμένα. Κατά τ'άλλα είναι τόσο απροβλημάτιστο που καταντάει βαρετό:lol: Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Δεν έχεις κάποιον στο περιβάλλον σου με αλλο top κινητό να δεις και εκει πως τα παει στα πρόσωπα; Εγω πραγματικά δεν έχω. Θα ηταν ενδιαφερον να μας έλεγες (αφου πρόσωπα δεν ανεβάζουμε) τις εντυπώσεις σου αφου εσενα θα σε πιστέψουμε χωρις συζήτηση σε σχεση με απλα reviews. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Πλέον μόνο με iphone όλοι αλλά βγάζουμε καλύτερες ασυζητητί. Δεν κάνουμε μια συνάντηση μια μέρα να κεράσω καφέ να δείτε τι εννοώ:) Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Εγω εαν μπορέσω ειμαι μέσα. Και λέω μπορέσω γιατι γυρνάω σπίτι επτά και με περιμένει μια γυναίκα που έχει λίγες ώρες πριν στο σπίτι και ενας 3 και 5 μικροί να μας σταξουν! Περιμένω απλα να μεγαλώσουν λίγο, αυτό κάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts