tsiftsism Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Έχει τύχει και σε κάποιον άλλο όταν του στέλνουν μήνυμα στο Messenger να έρχεται ειδοποίηση στην εφαρμογή (να μην ανοίγει ούτε το bubble) αλλά να έρχεται ειδοποίηση στο Facebook; Ρωτάω σ' αυτό το thread πρώτα και όχι στων Γενικών Εφαρμογών, γιατί μου συμβαίνει μονο στο Mate!!!!! Sent from my Nexus 7 with Android 10 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Παιδιά υπάρχει έκδοση για g cam; Αξίζει να μπει; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προς τους κατόχους του κινητού, έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος όταν έχει το κινητό σε λειτουργία δόνησης (όχι δυνατό, όχι αθόρυβο), να δονείται ακαριαία σαν να σου ρχετε ειδοποίηση, αλλά να μην έχεις; Αυτό το κάνει ακόμα και με ανοιχτή οθόνη όταν είσαι και το κρατάς το κινητό. Είναι αρκετά εκνευρεστικό γιατί το κάνει περίπου κάθε 2 λεπτά. Λίγο που το έψαξα στο internet υπάρχει αυτό το bug, αλλά δε βρήκα κάποια λύση ή διόρθωση. Το κάνει σε κανέναν άλλον κι αν ναι πώς το λύσατε; Φίλε πέτυχα αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7865292#post7865292 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Έχει έρθει σε κανέναν η Beta για το 10 μέσω της εφαρμογής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Έχει έρθει σε κανέναν η Beta για το 10 μέσω της εφαρμογής; Εμενα δεν με αφησε ποτε να κανω login στην εφαρμογη... ξερει κανείς τον τροπο? Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdxgr Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Απ' ότι διάβασα στο xda πρέπει να εισαινστην .338 και να μην έχεις κάνει αποδοχή τις ρυθμίσεις του παρόχου που έρχονται όταν είναι φρεσκοστημενο το τηλέφωνο, πέρα από αυτό πρέπει και η χώρα να είναι στον κατάλογο της εταιρείας για beta deployment........ψηλά και αγνάντευε δηλαδή. Παράθεση Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Την 338 το διάβασα κ γω κ την έχω. Τώρα για τα άλλα δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Εγώ δεν αγχώνομαι για την beta. Στο xda, εκτός όλα αυτά που λέτε, λένε και για πολύ χειρότερη μπαταρία. Ας δοκιμάσουν οι άλλοι να πάρουμε εμείς στρωμένο emui 10 :) Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Εγώ δεν αγχώνομαι για την beta. Στο xda, εκτός όλα αυτά που λέτε, λένε και για πολύ χειρότερη μπαταρία. Ας δοκιμάσουν οι άλλοι να πάρουμε εμείς στρωμένο emui 10 :) Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στις beta παντα υπαρχει μεγαλη καταναλωση λογω οτι τρεχει συνεχεια το log και καταγραφει τα παντα. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdxgr Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Παίδες, γνωρίζει κανείς τι είναι το σύμβολο πάνω από το βελάκι; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Παίδες, γνωρίζει κανείς τι είναι το σύμβολο πάνω από το βελάκι; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έχω τη συσκευή, μαζί μου για να το επιβεβαιώσω, αλλά αν θυμάμαι καλά, πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει τη λειτουργία επιδόσεων μέσα από τις ρυθμίσεις της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Δεν έχω τη συσκευή, μαζί μου για να το επιβεβαιώσω, αλλά αν θυμάμαι καλά, πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει τη λειτουργία επιδόσεων μέσα από τις ρυθμίσεις της μπαταρίας. Αυτό είναι , το performance mode Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Μόλις μου ήρθε η .338, με SIM Cosmote (αν παίζει ρόλο). Sent from my Nexus 7 with Android 10 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdxgr Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 (edited) Αυτό ήταν παιδιά. To Performance mode. Ευχαριστώ!!! Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 25, 2019 by kdxgr Παράθεση Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Eνημερωση σε .338 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Και σε έμενα ήρθε η 338. Μέγεθος 145 MB. Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdxgr Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 338 και σε μένα μέσω Hisuite. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Υπάρχει κάποια επιλογή για τα ακουστικά; Ενσύρματα. Δηλ τι θα κάνουν τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης αν αλλάζουν κομμάτι όταν παίζει μουσική κλπ. Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Υπάρχει κάποια επιλογή για τα ακουστικά; Ενσύρματα. Δηλ τι θα κάνουν τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης αν αλλάζουν κομμάτι όταν παίζει μουσική κλπ. Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι.Όλα είναι τα ίδια σε μένα το μόνο κλικ κάνει παύση το διπλό αλλάζει στο επόμενο τραγούδι και το τριπλό στο προηγούμενο (μηλαω για κουμπάκι που απαντάς κλήση) τα άλλα μόνο αν υποστιριζει πρόγραμμα αναπαραγωγής μπορούν να γίνουν mapping Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 (edited) Υπάρχει κάποια επιλογή για τα ακουστικά; Ενσύρματα. Δηλ τι θα κάνουν τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης αν αλλάζουν κομμάτι όταν παίζει μουσική κλπ. Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι. Άκυρο...... Edited October 27, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Καλησπέρα από καινούργιο κάτοχο της συσκευής. Προέρχομαι από xiaomi mi mix 2 και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Υπάρχει κάποιος τρόπος για add block χωρίς να πρέπει να κάνουμε πολλά πολλά στην συσκευή ή πρέπει ξανά ξεκλείδωμα bootloader κλπ κλπ????? Ευχαριστώ Huawei mate 20 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Καλησπέρα από καινούργιο κάτοχο της συσκευής. Προέρχομαι από xiaomi mi mix 2 και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Υπάρχει κάποιος τρόπος για add block χωρίς να πρέπει να κάνουμε πολλά πολλά στην συσκευή ή πρέπει ξανά ξεκλείδωμα bootloader κλπ κλπ????? Ευχαριστώ Huawei mate 20 proΈχει ένα θέμα εδώ στο forum που λει ad blocking χωρίς root απλα έχει μειονέκτημά, πχ κατανάλωση μπαταρίας και τα περρισωτερα καλά δεν είναι free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_alonso Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Συνεργάζονται ναι Απλά φιλική συμβουλή μην κάνεις χρήση ασύρματων φορτιστων ανεβάζουν θερμοκρασία συσκευής αρκετά μειονοντας δραματικά χρόνο ζωής της μπαταρίας έτσι Εγω χρησιμοποιω ασυρματο φορτιστη για τον αντιθετο ακριβως λογο... Με τον ταχυφορτιστη που εχουμε το κινητο ανεβαζει τρελες θερμοκρασιες.. και οσο πιο αφορτιστο ειναι τοσο πιο πονο δινει στην αρχη.. Αντιθετα τωρα εχω παρει εναν ασυρματο (μπριζακι 2Α) φορτιζω το κινητο και δεν το εχω δει ζεστο ποτε.. Παιρνει περισσοτερες ωρες φυσικα αλλα δεν με νοιαζει. Το εχω στο γραφειο της δουλειας μου οποτε καθομαι αρκετες ωρες και παντα φορτιζεται στο 100%.. Προς τους κατόχους του κινητού, έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος όταν έχει το κινητό σε λειτουργία δόνησης (όχι δυνατό, όχι αθόρυβο), να δονείται ακαριαία σαν να σου ρχετε ειδοποίηση, αλλά να μην έχεις; Αυτό το κάνει ακόμα και με ανοιχτή οθόνη όταν είσαι και το κρατάς το κινητό. Είναι αρκετά εκνευρεστικό γιατί το κάνει περίπου κάθε 2 λεπτά. Λίγο που το έψαξα στο internet υπάρχει αυτό το bug, αλλά δε βρήκα κάποια λύση ή διόρθωση. Το κάνει σε κανέναν άλλον κι αν ναι πώς το λύσατε; Εχω την εντυπωση οτι ειναι η δονηση οταν προσπαθει να κανει ταυτοποιηση προσωπου/δακτυλικου αποτυπωματος και δεν τα καταφερνει.. Αν το κρατας και παιζεις με τα χερια σου πιθανολογω οτι ενεργοποιειται η οθονη λογω αλλαγης κλισης του κινητου ψαχνει το προσωπο σου δεν το βρισκει οποτε δονειται για ανεπιτυχη ταυτοποιηση.. το ιδιο και με το δακτυλικο αποτυπωμα.. λιγο να πιανεις το κινητο σου και να ακουμπας εστω κομματι της οθονης της περιοχης του δακτυλικου αμεσως ενεργοποιειται ο αισθητηρας για ταυτοποιηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Καλησπέρα από καινούργιο κάτοχο της συσκευής. Προέρχομαι από xiaomi mi mix 2 και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Υπάρχει κάποιος τρόπος για add block χωρίς να πρέπει να κάνουμε πολλά πολλά στην συσκευή ή πρέπει ξανά ξεκλείδωμα bootloader κλπ κλπ????? Ευχαριστώ Huawei mate 20 proΠήγαινε Ρυθμίσεις - > Δίκτυα - > Ιδιωτικός διακομιστής DNS - > Διαμόρφωση ρυθμίσεων ιδιωτικού διακομιστή DNS. Εκεί πληκτρολόγησε dns.adguard.com και δεν θα έχεις διαφημίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Πήγαινε Ρυθμίσεις - > Δίκτυα - > Ιδιωτικός διακομιστής DNS - > Διαμόρφωση ρυθμίσεων ιδιωτικού διακομιστή DNS. Εκεί πληκτρολόγησε dns.adguard.com και δεν θα έχεις διαφημίσεις. Το έβαλα αλλά λέει μη έγκυρη καταχώρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Το έβαλα αλλά λέει μη έγκυρη καταχώρησηΜήπως έχεις αφήσει κενό πριν ή μετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts