donkixoths Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Τελικά όσοι το παραγγείλαμε από τα καταστήματα του Κοτσόβολου και όχι από το site τους μας έγραψαν στα @@@ τους.... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Σωστό. Δίνουν το ρολόι και τον ασύρματο φορτιστή σε όλες τις προπαραγγελιες (ήταν μέχρι 25 του μήνα). Το είδα σήμερα σε φιλικό πρόσωπο - ωραία συσκευή αλλά emui! Θα περιμένω το 6T για να αποφασίσω αλλά μάλλον γέρνω προς OnePlus... Θα το έχω την Τετάρτη και θα δω!Γιωργο uk δινουν τα καλυτερα δωρα . watch gt + official wireless charger και χαμηλοτερη τιμη. Σε συμβολαια μαλιστα, είναι ότι πρεπει για προπαραγγελια εκει. Θα κανεις κινηση? Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Το ρολόι το έχει πάρει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Θα μπουν αρκετά αγγελία και το σκέφτομαι αν αξίζει. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 (edited) Και εμένα μου έδωσαν μια σούπερ προσφορά αλλά μου είπαν να μη το πω πουθενά γιατί είναι μόνο για εμένα. Παρόλα αυτά θα ήθελα να το γνωρίζετε όσοι δεν είστε εκλεκτοί όπως εγώ. Ειπαμε διαφήμιση σε καμία αλυσίδα. Όσοι θέλετε με PM κανένα θέμα ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο δίδυμος αδερφός του Jimmiss! Ψέματα λέει παιδιά. Ρώτησα και στις 8 μεγάλες αλυσίδες και δεν υπάρχει κανένα extra δώρο. Απλούστατα, ο φίλος θέλει να μας κάνει να νιώσουμε κορόιδα, εμάς που δεν παίρνουμε επιπλέον δώρα. Μόνο σε κάποιο κατάστημα που τον γνωρίζουν, ή στον πάροχο που είναι πελάτης με βαρβάτο συμβόλαιο, θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Βρέθηκε και άλλος αδερφός του Jimmiss ο John 74 που πήρε έξτρα δώρο ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πώς και έτσι έδωσαν wireless charger? Είναι της Huawei? Καλορίζικο το νέο σου κινητό! Είναι και αυτός εκλεκτός ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σωστό. Δίνουν το ρολόι και τον ασύρματο φορτιστή σε όλες τις προπαραγγελιες (ήταν μέχρι 25 του μήνα). Το είδα σήμερα σε φιλικό πρόσωπο - ωραία συσκευή αλλά emui! Θα περιμένω το 6T για να αποφασίσω αλλά μάλλον γέρνω προς OnePlus... Θα το έχω την Τετάρτη και θα δω! Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Γιώργο δεν τίθεται θέμα απόφασης. Η άποψη μας είναι κοινή σε αυτό το κομμάτι. Θα πορευτουμε όπως κάνουμε τους τελευταίους 5 μήνες Edited October 27, 2018 by gkp Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Έχω παιδιά προπαρηγγειλα από τηλέφωνο στις 19 του μήνα από Κωτσοβολο. Σήμερα μου έστειλαν tracking number από Γενική ταχυδρομική και βλέπω ότι έχει φύγει ήδη από Αθήνα για Βοιωτία. Θεωρώ ότι τη Δευτέρα θα το εχω στα χέρια μου. Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ από Αθήνα με ενημέρωσαν από Κωτσόβολο για παράδοση την Δευτέρα στο σπίτι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση μιας και δεν υπάρχει αντίστοιχο θέμα.Το ρολόι συνδέεται με ios; Παράθεση ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Δηλαδη τωρα τις γιορτες που θα παιζουν ποσες προσφορες να μην αναφερουμε καμια στο forum γιατι θα θεωρειται διαφημιση στις αλυσιδες? Αυτα μονο στο myphone γραφονται.... Κριμα πραγματικα εν ετη 2019 να γραφονται τετοια πραγματα :( ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση μιας και δεν υπάρχει αντίστοιχο θέμα.Το ρολόι συνδέεται με ios; Ναι βεβαια ακομα ειναι ψιλο αγνωστο τι ακριβως υποστηριζεται σε αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a40ntistos Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Τι software φοράει για εσάς που το πήρατε; σας έκανε update και αν ναι τι παροχος; Νέος κάτοχος και εγώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Πάντως ηρεμία επικρατεί στο νήμα. Περίμενα μετά τις πρώτες παραδόσεις να γίνει χαμός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Πάντως ηρεμία επικρατεί στο νήμα. Περίμενα μετά τις πρώτες παραδόσεις να γίνει χαμός! Μη νομιζεις ότι παρελαβαν και πολλοι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Καλημέρα. Αχιλλέα από ότι είδα 4 άτομα παραλάβατε. Τουλάχιστον βάλτε φώτος και κανένα βίντεο ρε παιδιά και για μας που ήμαστε στην αναμονή. Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 (edited) Καλημέρα. Αχιλλέα από ότι είδα 4 άτομα παραλάβατε. Τουλάχιστον βάλτε φώτος και κανένα βίντεο ρε παιδιά και για μας που ήμαστε στην αναμονή. Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάζαρος..Μια για να φανεί το χρώμα :) Η αλήθεια είναι ότι χωρίς τζαμάκι και θήκη νιώθω κάπως χα χα χα Παρήγγειλα την uag monarch από mobilefun αλλά και αυτο άλλαξε τη διαθεσιμότητα. Υποτίθεται θα την είχα έως τώρα αλλά βλέπω ακόμη δεν είναι διαθέσιμη. Μάλλον θα κάνω ασφάλεια :) Ύ.Γ. Μου άρεσε που στο public μου είπαν παράδοση έως Τρίτη... και λέω μα άλλες αλυσιδες τα δίνουν από Σάββατο...και μου λένε σειρά προτεραιότητας..Σάββατο ήταν και το δικό μου στην Καστοριά..ιδέα δεν έχουν και αυτοί μου φαίνεται. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 28, 2018 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Απλα καταπληκτικο το twilight... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Καλορίζικο, πολύ όμορφο και το χρώμα πολύ ωραίο. Πραγματικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται και με το Note τα ίδια κάναν με τις πρώτες παραδώσεις. Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Απλα καταπληκτικο το twilight... Βαγγέλη λες ; Kαι εγω αυτό παράγγειλα και θα παραλάβω την μεθεπόμενη εβδομάδα. Μάλιστα είδα οτι οι παραγγελίες ηταν 80% twilight και 20% το μαύρο. Μου έλεγε η υπάλληλος να πάρω το μπλέ και θα παραλάβω μεσα σε αυτήν την εβδομάδα αλλα είπα να κρατηθώ να για να πάρω το twilight. Θηκούλα παράγγειλα απο mozik την spigen rugged armor και ψάχνω να δώ τι θα βάλω στην οθόνη.... Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Βαγγέλη λες ; Kαι εγω αυτό παράγγειλα και θα παραλάβω την μεθεπόμενη εβδομάδα. Μάλιστα είδα οτι οι παραγγελίες ηταν 80% twilight και 20% το μαύρο. Μου έλεγε η υπάλληλος να πάρω το μπλέ και θα παραλάβω μεσα σε αυτήν την εβδομάδα αλλα είπα να κρατηθώ να για να πάρω το twilight. Θηκούλα παράγγειλα απο mozik την spigen rugged armor και ψάχνω να δώ τι θα βάλω στην οθόνη.... όλα τα χρωματα ωραια είναι Χρηστο. Ο,τι και να παρεις μεσα εισαι :lol: Απλα το μαυρο το εχω επιλεξεις απειρες φορες στις συσκευες μου και όταν μια εταιρια πρωτοπορει και δινει ωραιες διχρωμίες, όπως το ξεχωριστο αυτό twilight χρωμα, τοτε είναι μια καλη ευκαιρια για να δοκιμασεις κατι διαφορετικο. Σωστη επιλογη κι η θηκη - εσυ μαζεψες την τελευταια από Μοζικ ? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 (edited) Την 108 έχει εμένα. Διάβασα ότι εβγαλε και την 122. Πάροχος ΕΕ UK. Θέλει δουλίτσα ακόμα το software πάντως. Διάφορα κωλυματακια από εδώ και εκεί Με Nova ας πούμε και gesture navigation, άμα θέλεις να πας home σου πετάει για δευτερόλεπτα τις εφαρμογές που τρέχουν και μετά σε πετάει στο home... Θεωρώ ότι θα τα φτιάξει αυτά η Huawei soon. Τι software φοράει για εσάς που το πήρατε; σας έκανε update και αν ναι τι παροχος; Νέος κάτοχος και εγώ :) Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Edited October 28, 2018 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Βαγγέλη λες ; Kαι εγω αυτό παράγγειλα και θα παραλάβω την μεθεπόμενη εβδομάδα. Μάλιστα είδα οτι οι παραγγελίες ηταν 80% twilight και 20% το μαύρο. Μου έλεγε η υπάλληλος να πάρω το μπλέ και θα παραλάβω μεσα σε αυτήν την εβδομάδα αλλα είπα να κρατηθώ να για να πάρω το twilight. Θηκούλα παράγγειλα απο mozik την spigen rugged armor και ψάχνω να δώ τι θα βάλω στην οθόνη....Το μπλε βλέπω αδικημένο και είναι κρίμα. Είναι ωραίο. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 τελικά σε μαύρο κατέληξα. έκοψε το νήμα την τελευταία στιγμή. πρώτη ημέρα σήμερα θα το δουλέψω. Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosetv Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Και εγω τους ζαλισα Παρασκευή και Σάββατο στο Κοτσωβολο και μου ειπαν οτι θα το παρω Τρίτη απόγευμα γιατί δεν είναι διαθέσιμο στα καταστήματα ακόμη.Τελικά βλέπω οτι τζάμπα πήγα σε καταστημα και το πλήρωσα κιόλας και με εγραψαν στα @@@@@@ σου λεει αυτός το πήρε είμαστε οκ κάτσε να το δωσουμε σε κάποιους που δεν το έχουνε πληρωσει μην τους χάσουμε απο πελάτες. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Φίλε μου αυτό ακριβώς έπαθα και εγώ αν διαβάσεις πιο πάνω και έκανα και εγώ τη ******* να τους το πληρώσω αμεσως!! Απλά τραγικοί και ποτέ ξανά Κωτσόβολο... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Δεν καταλαβαίνω...αντί να σας παρακαλάνε να το πάρετε από αυτούς το προπληρώσατε κιόλας??? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 ok θηκη βρηκαμε http://www.uniqueshop.gr/terrapin-mple-thiki-silikonis-carbon-fibre-huawei-mate-20-pro.html απο τζαμακι τι κανουμε? και γω τριτη παραλαμβανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Δεν καταλαβαίνω...αντί να σας παρακαλάνε να το πάρετε από αυτούς το προπληρώσατε κιόλας??? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓιατί οι ίδιοι ισχυρίζονταν στο κατάστημα κλείστε το τώρα να το πάρετε νωρίτερα από την επίσημη κυκλοφορία του Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Παιδιά το κινητο είναι σούπερ wow κτλ Απλά γνώμη μου ειδικά στη κάμερα το P20 Pro είναι πιο ώριμο Θέλει μερικά ΚΑΛΆ updates για να είναι top of the top Ακόμα έχει early software και δεν είναι 100% Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts