charlie_GR Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 H Huawei παρουσίασε κ το EMUI 11 το οποίο θα βασίζεται στο Android 10 και όχι στο 11 όπως τώρα συνήθισε να κάνει δλδ να ματσαρει την έκδοση του λογισμικού της με την τελευταία έκδοση του Android. Δλδ μας λέει με αυτόν τον τρόπο καθηστε ακόμα ένα χρόνο με το 10 κ βλέπουμε? Εν τω μεταξύ κρατιέμαι με νύχια κ με δόντια να μη το δώσω το κινητό γιατί δεν έχει τπτ που να με χάλασε αλλά αν αρχίσει τέτοιες αηδίες η Huawei με το λογισμικό θα φάει σουτ Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dertelous Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 (edited) Καλημερίζω τη παρέα. Θα ήθελα τη βοήθεια σας για έναν ήχο που έχω παρατηρήσει στο τηλέφωνο εσωτερικά στο πάνω μέρος που βρισκετε το notch αν είναι μόνο σε μένα ή έτσι είναι γενικα. Πχ αμα αφήσω το τηλέφωνο πάνω στο καναπέ και σηκώσω μόνο τη πάνω μεριά και την αφήνω να πέφτει ακούγετε σαν κάτι να παίζει στο πάνω μέρος σε σχέσει με το αν κάνω το ίδιο στο κάτω μέρος, η άλλο παράδειγμα άμα το χτυπήσω με το δάχτυλο στο πάνω μέρος στο notch ακούγετε πάλι ένας ήχος από μέσα σαν κάτι να "πεζει" σε σχέση με το κάτω μέρος που είναι σφιχτο!Είναι λογικό αυτό λόγο των αισθητήρων κτλ που έχει στο πάνω μέρος ή κάτι έχει γίνει στο δικό μου? Οποίος μπορεί ας δοκιμάσει αυτά τα δύο παραδείγματα και να μου πει.. Edited September 12, 2020 by dertelous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 Καλημερίζω τη παρέα. Θα ήθελα τη βοήθεια σας για έναν ήχο που έχω παρατηρήσει στο τηλέφωνο εσωτερικά στο πάνω μέρος που βρισκετε το notch αν είναι μόνο σε μένα ή έτσι είναι γενικα. Πχ αμα αφήσω το τηλέφωνο πάνω στο καναπέ και σηκώσω μόνο τη πάνω μεριά και την αφήνω να πέφτει ακούγετε σαν κάτι να παίζει στο πάνω μέρος σε σχέσει με το αν κάνω το ίδιο στο κάτω μέρος, η άλλο παράδειγμα άμα το χτυπήσω με το δάχτυλο στο πάνω μέρος στο notch ακούγετε πάλι ένας ήχος από μέσα σαν κάτι να "πεζει" σε σχέση με το κάτω μέρος που είναι σφιχτο!Είναι λογικό αυτό λόγο των αισθητήρων κτλ που έχει στο πάνω μέρος ή κάτι έχει γίνει στο δικό μου? Οποίος μπορεί ας δοκιμάσει αυτά τα δύο παραδείγματα και να μου πει.. Ο σταθεροποιητης της κάμερας ειναι που κουνιέται έτσι κι αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 Καλημέρα . Τελευταία ενώ μιλώ σβήνει η οθόνη , δηλ.δεν βλέπω κανένα εικονίδιο , με αποτέλεσμα να μην μπορώ κάποιες φορές να τερματίσω την κλήση.Για να το πετύχω πρέπει να ενεργοποιήσω την οθόνη από το πλαινό πλήκτρο.. Τι μπορεί να συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dertelous Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 (edited) Ο σταθεροποιητης της κάμερας ειναι που κουνιέται έτσι κι αλλιώς. Oντως τωρα που το λες και το παρατηρω καλυτερα απο τις καμερες ακουγετε.Σε ευχαριστω πολυ για τη διευκρινηση γιατι νομιζα οτι ειναι καποιο προβλημα.:wink: Edited September 12, 2020 by dertelous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Καλημέρα, έχει 2 ημέρες που πρώτο στην κατανάλωση είναι το playstore με 28% ξαφνικα! Έχω κάνει επανεκκίνησεις και clear cache αλλα δδν εχει αλλάξει! Πρέπει να κάνω κάτι αλλω εγώ, η έτσι οπωσ ήρθε, έτσι θα επανέλθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Έχει κάνει κανείς ανέπαφη συναλλαγή μέσω nfc και winbank pay με το Mate του? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Καλησπέρα ,ναι εγώ συνέχεια εδώ και σχεδόν 1.5 χρονο Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Εγώ δε τα κατάφερα μάλλον επειδή δεν είχα επιλέξει στις ρυθμίσεις του nfc την επιλογή winbank κ ήταν στο sim cards Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Έχει αλλάξει κάποιος μπαταρία πριν το τέλος της διετούς εγγύησης να μου πει ενδεικτικό κόστος; επίσης για προστασία οθόνης εκτός από tmax, τι να κοιτάξω; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Έχει αλλάξει κάποιος μπαταρία πριν το τέλος της διετούς εγγύησης να μου πει ενδεικτικό κόστος; επίσης για προστασία οθόνης εκτός από tmax, τι να κοιτάξω; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εγω αλλαξα πριν ενα μηνα περιπου,,το εστειλα για να αλλαχθει και οθονη γιατι εβλεπα διαθλαση μεσα στην οθονη οπου και αλλαχτηκε και ημπαταρια! μπορεις να δηλωσεις οτι εχει εξασθενησει πολυ μετα απο τοσο καιρο προσθεσε και αλλα υπερθερμανση ,δεν κλειδωνει το gps ,κανε εναν ελεγχο και σε οθονη μηπως εχεις κανα θεμα και δεν το εχεις καταλαβει και θα γινει ολικη αλλαγη,δωρεαν ολα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 εγω αλλαξα πριν ενα μηνα περιπου,,το εστειλα για να αλλαχθει και οθονη γιατι εβλεπα διαθλαση μεσα στην οθονη οπου και αλλαχτηκε και ημπαταρια! μπορεις να δηλωσεις οτι εχει εξασθενησει πολυ μετα απο τοσο καιρο προσθεσε και αλλα υπερθερμανση ,δεν κλειδωνει το gps ,κανε εναν ελεγχο και σε οθονη μηπως εχεις κανα θεμα και δεν το εχεις καταλαβει και θα γινει ολικη αλλαγη,δωρεαν ολα!Ότι και βλάβη να προσθέσετε ακόμα και υπερθέρμανση, αν υπάρχει θα το δείξουν τα διαγνωστικά.... Δεν καταλαβαίνω τον λόγο να πεις ψέματα ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα ενώ δεν υπάρχει. Έτσι και αλλιώς πριν από οποιαδήποτε επισκευή τρέχουν διαγνωστικά σε όλα hardware και software,οποτε Αν βρεθεί σφάλμα θα πρέπει να διορθωθεί. Το κόστος για αλλαγή μπαταρίας κυμαίνεται ανάλογα το επισκευαστικο κέντρο από 30 έως 35 ευρώ. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Σε τι άλλο θα πηγαίνατε; Αξίζει να πάω σε p30pro αν δεν έχω διαφορα τιμής; Δηλαδή μου το ζητούν να το δώσω αλλά δεν ξέρω τι να παρω. Έρχομαι ξανά στο θέμα των επανεκκίνησεων των εφαρμογών όταν κάνω εναλλαγή από τη μία στην άλλη. Υπάρχει κάποια ρύθμιση να μη μου το κάνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Σε τι άλλο θα πηγαίνατε; Αξίζει να πάω σε p30pro αν δεν έχω διαφορα τιμής; Δηλαδή μου το ζητούν να το δώσω αλλά δεν ξέρω τι να παρω. Έρχομαι ξανά στο θέμα των επανεκκίνησεων των εφαρμογών όταν κάνω εναλλαγή από τη μία στην άλλη. Υπάρχει κάποια ρύθμιση να μη μου το κάνει αυτό;Αν δεν σε νοιάζει camera πας (χάλασαν την Camera με το 10.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Αν δεν σε νοιάζει camera πας (χάλασαν την Camera με το 10.1) Κυρίως αυτό με νοιάζει αλλά γύρω στα 400 δεν βρίσκω κάποιο αξιόλογο. Με gcam ίσως φτάνει κάποιο την παλιά κάμερα του. Αλλα zoom δεν έχουν έστω 3x ή 5x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Κυρίως αυτό με νοιάζει αλλά γύρω στα 400 δεν βρίσκω κάποιο αξιόλογο. Με gcam ίσως φτάνει κάποιο την παλιά κάμερα του. Αλλα zoom δεν έχουν έστω 3x ή 5x και εγω το ιδιο διλημμα εχω.να το δωσω αλλα τι να παρω? και καταληγω σε ios για κινητο με καλη καμερα εκτος απο huawei που για μενα αν κανεις αναβαθμιση δεν ειναι καλη εχουμε τα παρακατω σε android: google pixel (ομως το hw part ειναι υποβαθμιση) samsung (μετρια προς το καλη) 1+ (παλι κινεζος) υπαρχουν κ αλλες εταιρειες αλλα προσωπικα δεν μου αρεσουν υπαρχει Port για gcam σε huawei που να παιζει???? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 και εγω το ιδιο διλημμα εχω.να το δωσω αλλα τι να παρω? και καταληγω σε ios για κινητο με καλη καμερα εκτος απο huawei που για μενα αν κανεις αναβαθμιση δεν ειναι καλη εχουμε τα παρακατω σε android: google pixel (ομως το hw part ειναι υποβαθμιση) samsung (μετρια προς το καλη) 1+ (παλι κινεζος) υπαρχουν κ αλλες εταιρειες αλλα προσωπικα δεν μου αρεσουν υπαρχει Port για gcam σε huawei που να παιζει???? Έτσι όπως τα έκανε η Huawei.. κάποιο από αυτά που θα βγουν σύντομα xoaomi ultra η το 10t Δεν παίζει κανένα gcam. μου έχει φύγει η όρεξη να τραβώ φωτογραφίες με αυτά τα αποτελέσματα που έχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Δεν έχει gcam και δεν θα έχει καθος έχει κλειδωμένο fw. Αν θες καλή Camera και huawei τότε πάρε το απλά κράτα το στο 9.1 ούτε 10 ούτε 10.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Ότι και βλάβη να προσθέσετε ακόμα και υπερθέρμανση, αν υπάρχει θα το δείξουν τα διαγνωστικά.... Δεν καταλαβαίνω τον λόγο να πεις ψέματα ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα ενώ δεν υπάρχει. Έτσι και αλλιώς πριν από οποιαδήποτε επισκευή τρέχουν διαγνωστικά σε όλα hardware και software,οποτε Αν βρεθεί σφάλμα θα πρέπει να διορθωθεί. Το κόστος για αλλαγή μπαταρίας κυμαίνεται ανάλογα το επισκευαστικο κέντρο από 30 έως 35 ευρώ. εγω μιλαω για μενα,γεναρη του 21 κλεινω 2 χρονια και το εχω στειλει 2 φορες και εχει ερθει ολοκαινουριο και στα δηλωμενα προβληματα τα μισα ισχυαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. September 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2020 εγω μιλαω για μενα,γεναρη του 21 κλεινω 2 χρονια και το εχω στειλει 2 φορες και εχει ερθει ολοκαινουριο και στα δηλωμενα προβληματα τα μισα ισχυαν!Προφανώς τα διαγνωστικά ανιχνευσαν και άλλα θέματα, μέσω της σουίτας διαγνωστικών εργαλείων. Ακόμα και ποια εφαρμογή προκαλεί υπερθέρμανση αναφέρουν.... Δεν τους κορόιδεψες... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 οτι και να εχω κανει το playstore βαραει 20+ στην καταναλωση,,μονο επαναφορα εργοστασιακων δεν εχω κανει! καμια επιπλεον βοηθεια? ειναι και αλλοι με ανεβασμενο ποσοστο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 οτι και να εχω κανει το playstore βαραει 20+ στην καταναλωση,,μονο επαναφορα εργοστασιακων δεν εχω κανει! καμια επιπλεον βοηθεια? ειναι και αλλοι με ανεβασμενο ποσοστο ?Όχι, αν δεν τρέξω εγώ το Store για να κάνω αναβαθμίσεις, δεν υπάρχει ούτε καν ως τελευταία εφαρμογή στη λίστα με αυτές που κατανάλωσαν μπαταρία. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Όχι, αν δεν τρέξω εγώ το Store για να κάνω αναβαθμίσεις, δεν υπάρχει ούτε καν ως τελευταία εφαρμογή στη λίστα με αυτές που κατανάλωσαν μπαταρία. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Τι να στράβωσε και να βαράει κοφτές το playstore τώρα :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 (edited) οτι και να εχω κανει το playstore βαραει 20+ στην καταναλωση,,μονο επαναφορα εργοστασιακων δεν εχω κανει! καμια επιπλεον βοηθεια? ειναι και αλλοι με ανεβασμενο ποσοστο ? το έκανε σχεδόν σε ολα τα huawei Κινητά αυτό και μαλιστα σχεδόν ταυτόχρονα και μην κάνετε κάνα factory reset δεν αλλάζει κάτι (δοκιμασμένο) ο μόνος τρόπος να μην βαράει κλείνεις τα auto updates κλείνεις οτι notification εχει και το κάνεις force close μεχρι να ξαναμπεις δεν θα ξανα τρεξει Edited September 26, 2020 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Καλημέρα στην παρέα. Αξίζει το downgrade στην 10 ή αν δεν πας σε έκδοση 9 δεν έχει νόημα? Πάντα μιλάμε για τις φωτογραφίες. Ευχαριστω Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts