Jump to content

Huawei Mate 20 Pro

CPR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακομα δεν εχω παρει την . 266

Τι γινεται??

Ειναι κανεις ακομα που ειναι σε αναμονη η μονο εγω?

Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...

Τι γινεται??

Υπομονή φίλε, σε 2-3 μέρες θα έρθει και σε μας.

Δεν είσαι μόνος, μην αγχώνεσαι ...

(Vodafone Cu έχω και περιμένω και γω. Αν βιάζεσαι , μπορείς να βάλεις μια άλλη κάρτα διαφορετικού παροχου και μπορεί να σου έρθει άμεσα. Αλλιώς λίγη υπομονή! :-) )

Α οκ σε ευχαριστω φιλε μου.. Ρωτησα γιατι προσφατα εκανα σερβις οθονη κινητου και λεω μηπως μια στο εκατομμυριο εγινε κατι και δεν δουλευει το OTA πλεον.. Θα περιμενω λοιπον !

Για όποιον ενδιαφέρεται παιδιά είναι μεμβράνη την πέρασα σήμερα έχει άψογη εφαρμογή, γιατί με τζαμακι λέω δεν θα κάνουμε δουλειά, έχει τρία κομμάτια μέσα. ff1a5984f8327ea3b3c7907ed63dd985.jpg

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Την ίδια παρήγγειλα και εγώ σήμερα. Είναι εύκολη η τοποθέτηση;

Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δυστυχως δεν διαθετω υπολογιστη.. Φανταζομαι θελει pc ετσι?

Ρούτερ θέλει, wifi το 2,4 hz,, σε μένα τα 5 Mhz ,, δεν δουλεύει,,( το δίκτυο ssid).

Κλείστε το κινητό. Σύνδεσε τον φορτιστή στο κινητό και στην πρίζα, να φορτίζει.

Πάτα volume up και power διακόπτες ταυτόχρονα. Όταν κάνει δόνηση, άσε τον διακόπτη power, και συνέχισε να πατάς το volume up, έως σου εμφανίσει το μενού.......

Επέλεξε το wifi δίκτυο, και θα αρχίσει να κατεβάζει. Αν το firmware δεν είναι το .266, πάτα cancel, reboot.

Εύκολο είναι, τουλάχιστον 10 φορές το δούλεψα. Σε μένα δεν έκανε factory reset, καλού κακού κάνε backup.

Καλησπέρα, εδώ και λίγες ημέρες μου έβγαλε αυτή την ειδοποίηση την οποία δεν μπορώ να διαγράψω με τίποτα, αλλά ούτε κάνει κάποια ενέργεια αν την επιλέξω, ενώ είμαι συνδεδεμένος σε wi-fi φαίνεται να μην το "καταλαβαίνει" οπότε δεν προχωράει...

Νομίζω πως την εμφάνισε μετά την τελευταία αναβάθμιση.

Επίσης μου κάνει εντύπωση και το εξής, μέχρι σήμερα όταν φόρτιζα το κινητό απενεργοποιημένο, με το που έβαζα τον φορτιστή στην πρίζα έβγαζε εκείνο το στρογγυλό πράσινο δαχτυλίδι που μετρούσε το ποσοστό της μπαταρίας που γέμιζε, εδώ και λίγο καιρό επίσης όταν είναι απενεργοποιημένο και βάζω τον φορτιστή στην πρίζα να το φορτίσω, ενεργοποιείται & φορτίζει ενεργοποιημένο...

Να ανησυχώ ή είναι κάποια πιθανή αλλαγή αναβάθμισης;

Υ.Γ. Προσπαθώ να ανεβάσω το screenshot της ειδοποίησης από την μπάρα ειδοποιήσεων αλλά δεν τα καταφέρνω...

Edited by jimmis11
Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

Κλειστό κινητό, το φορτίζεις, ανοίγει. σε όλους έτσι δουλεύει, που είναι και παράξενη ρύθμιση από την Huawei. Νομίζω αν το ξανακλεισεις ενώ φορτίζει, τότε κλείνει,, αυτό το έγραψα ν, εδώ στο νήμα...

Κλειστό κινητό, το φορτίζεις, ανοίγει. σε όλους έτσι δουλεύει, που είναι και παράξενη ρύθμιση από την Huawei. Νομίζω αν το ξανακλεισεις ενώ φορτίζει, τότε κλείνει,, αυτό το έγραψα ν, εδώ στο νήμα...

Στην αρχή δεν μου το έκανε αυτό, όπως έγραψα και πριν εμφανιζόταν ένα μεγάλο πράσινο δαχτυλίδι που μετρούσε με γρήγορο ρυθμό το ποσοστό της φόρτισης.

Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

Πάντως σε μένα, έτσι φορτιζε- ανοίγει, και σε πολλούς,, το έχουν γράψει εδώ στο νήμα, μην σε ανησυχεί..( εκτός αν έχεις twin sim, όπως εγώ, που πρέπει η μία συσκευή να είναι κλειστή..).

Τι ειδοποίηση σου βγάζει που δεν φεύγει με τίποτα ?

Τι ειδοποίηση σου βγάζει που δεν φεύγει με τίποτα ?

Θα προσπαθήσω να στο περιγράψω γιατί δεν ανεβαίνει με τίποτα το screenshot.

Στην μπάρα ειδοποιήσεων, κάτω από την πρώτη σειρά των εικονιδίων έβγαλε ένα παράθυρο σε μπλε πλαίσιο "Ρύθμιση Android" & από κάτω στο ίδιο παράθυρο γράφει, "Οι ενημερώσεις εφαρμογών είναι έτοιμες, Συνδεθείτε σε δίκτυο wi-fi για να συνεχίσετε"

Το κακό είναι πως ούτε διαγράφεται αυτή η ειδοποίηση αλλά ούτε και κάνει κάτι όταν την πατάω παρόλο που είμαι συνδεδεμένος κανονικά σε wi-fi...

https://m.imgur.com/

Για ανέβασμα screenshot,

Σχεδόν κατάλαβα, έπρεπε να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, κάποιο κόλλημα ???

Πάρε γνώμες από το νήμα, εγώ δεν ξέρω.

Θα προσπαθήσω να στο περιγράψω γιατί δεν ανεβαίνει με τίποτα το screenshot.

Στην μπάρα ειδοποιήσεων, κάτω από την πρώτη σειρά των εικονιδίων έβγαλε ένα παράθυρο σε μπλε πλαίσιο "Ρύθμιση Android" & από κάτω στο ίδιο παράθυρο γράφει, "Οι ενημερώσεις εφαρμογών είναι έτοιμες, Συνδεθείτε σε δίκτυο wi-fi για να συνεχίσετε"

Το κακό είναι πως ούτε διαγράφεται αυτή η ειδοποίηση αλλά ούτε και κάνει κάτι όταν την πατάω παρόλο που είμαι συνδεδεμένος κανονικά σε wi-fi...

Οταν βαλεις καρτα SIM θα εξαφανιστει γιατι θα ολοκληρωθει η ρυθμιση.

Εναλλακτικα μεσα απο τις εφαρμογες κανεις disable τις 2 εφαρμογες συστηματος με ονομασια "Ρυθμιση Android" ή "Android Setup" αν το εχεις στα Αγγλικα.

Δυστυχως δεν διαθετω υπολογιστη.. Φανταζομαι θελει pc ετσι?

Ο ποιο ευκολος τροπος να μπεις eRecovery ειναι:

Απενεργοποιεις την συσκευη και περιμενεις 10 δευτερα ωστε να εχει απενεργοποιηθει πληρως

Κρατας πατημενο το Volume Up (+) και συνδεεις τον φορτιστη

Συνεχιζεις να κρατας πατημενο το Volume Up (+) μεχρι να σου εμφανιστει το menu eRecovery

Μετα απο εκει πατας την πρωτη επιλογη για Download and Recovery και συνδεεσαι στο Wifi σου

Οταν συνδεθει θα κανει ελεγχο για αναβαθμιση και θα κατεβασει την τελευταια πληρη εκδοση (3-4GB)

Αν αρχισει να κατεβαζει την ιδια εκδοση με αυτη που εχεις ενω εσυ θες νεοτερη τοτε κανεις cancel και reboot

Edited by PapaDarxon

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Ευχαριστω πολυ παιδια.. Το τσεκαρα με erecovery και δυστυχως κατεβαζει παλι την . 238.. Οποτε ακομα δεν την εχω παρει.. Θα περιμενω καμια βδομαδα μου φαινεται ακομα!

Καλησπέρα παιδιά... Εκ παραδρομής έκανα διπλή παραγγελία αυτής της θηκης και την πουλάω όσο την πήρα 13 ευρω

Η θήκη είναι μέσα στη συσκευασια της κλειστή.

Οποίος ενδιαφέρεται ας στείλει πμ

https://www.mobilefun.com/olixar-ultra-thin-huawei-mate-20-pro-case-100-clear-70051

Huawei mate 20 pro

IMG-0945.png

Οταν βαλεις καρτα SIM θα εξαφανιστει γιατι θα ολοκληρωθει η ρυθμιση.

Εναλλακτικα μεσα απο τις εφαρμογες κανεις disable τις 2 εφαρμογες συστηματος με ονομασια "Ρυθμιση Android" ή "Android Setup" αν το εχεις στα Αγγλικα.

Το τηλέφωνο το λειτουργώ με δύο κάρτες sim, μία wind & μία Cosmote, δεν πιστεύω πως έχει να κάνει με τις sim το θέμα, άλλωστε όπως έχω γράψει πιο πάνω, η ειδοποίηση "περιμένει" σύνδεση με wi-fi για να προχωρήσει την ρύθμιση, ενώ εγώ είμαι κανονικά συνδεδεμένος με wi-fi, αυτό δεν το "καταλαβαίνει".

Επίσης δεν υπάρχει πουθενά μέσα στις εφαρμογές κάποια με ονομασία "ρύθμιση Android" ή "Android setup".

Λοιπόν, μπορεί να χρειαστεί factory reset, που τα σβήνει όλα.

Κάνε backup me to hisuite., και πέρασε και χειροκίνητα σε υπολογιστή όλα τα δεδομένα.

Σε κινητό xiaomi, δεν κατεβαζε τις εφαρμογές, είχε κολλησει, και από τις εφαρμογές, επέλεξα το : play store, και έκανα διαγραφή των δεδομένων, και ξεκόλλησε..

Διάβασα πριν μια βδομάδα, υπάρχει στις ρυθμίσεις,,, εφαρμογές, άλλη μια εφαρμογή, την οποία όμως δεν !!! έχω δουλέψει,, για να γίνει διαγραφή δεδομένων. Υπό ιδία ευθύνη !!, και πάρε γνώμες, από το νήμα.

Δεν νομίζω ότι αν κάνεις διαγραφή δεδομένων, στο play store,, ( ρυθμίσεις>>εφαρμογές>> επιλογή από ένα σύνολο που έχει,, το play store), ότι θα έχεις πρόβλημα. ( Η θα έχει ????????).

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://imgur.com/pwiDO46

Νομίζω είχα διαβάσει, δεν είμαι σίγουρος, Δεν το δούλεψα, ότι κάνουν διαγραφή δεδομένων, στην εφαρμογή , Carrier Service.

Μην το κάνεις, πρώτα να σε συμβουλεύσουν από εδώ το νήμα...............

Νομίζω πως βρήκα λύση με την συμβουλή σου, αρχικά δεν έβλεπα αυτές τις 2 εφαρμογές γιατί έπρεπε να τσεκάρω να μου εμφανίσει και τις "κρυφές" εφαρμογές του συστήματος, έπειτα πήγα σε αυτές τις 2 και αρχικά έκανα διαγραφή της προσωρινής μνήμης (cashe) και μετά απενεργοποίησα και ξαναενεργοποίησα τις ειδοποιήσεις αυτών των 2 εφαρμογών και επιτέλους εξαφανίσθηκε αυτή η "κολλημένη" ενοχλητική ειδοποίηση!

Ευχαριστώ όλους...

Νομίζω πως βρήκα λύση με την συμβουλή σου, αρχικά δεν έβλεπα αυτές τις 2 εφαρμογές γιατί έπρεπε να τσεκάρω να μου εμφανίσει και τις "κρυφές" εφαρμογές του συστήματος, έπειτα πήγα σε αυτές τις 2 και αρχικά έκανα διαγραφή της προσωρινής μνήμης (cashe) και μετά απενεργοποίησα και ξαναενεργοποίησα τις ειδοποιήσεις αυτών των 2 εφαρμογών και επιτέλους εξαφανίσθηκε αυτή η "κολλημένη" ενοχλητική ειδοποίηση!

Ευχαριστώ όλους...

Κάνε και τις 2 disable δεν χρησιμεύουν πουθενά πάρα μόνο στο πρώτο στήσιμο.

Όταν κάνεις επαναφορά θα σου εμφανιστεί η ρύθμιση Android ώστε να βάλεις τον λογαριασμό Google και να αρχίσει να σου κατεβάζει τις εφαρμογες. Αυτό το ρύθμιση Android προστέθηκε στο Android pie. Αν κάνεις επαναφορά χωρίς κάρτα sim μέσα θα σου κολλήσει στην επαναφορά εφαρμογών μέχρι να βάλεις sim και γιαυτό σου είπα να βάλεις κάρτα sim, υπέθεσα ότι τώρα το έστηνες πρώτη φορά. Τεσπα αυτά σου τα λέω για μελλοντικά όταν κάνεις επαναφορά.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Κάνε και τις 2 disable δεν χρησιμεύουν πουθενά πάρα μόνο στο πρώτο στήσιμο.

Όταν κάνεις επαναφορά θα σου εμφανιστεί η ρύθμιση Android ώστε να βάλεις τον λογαριασμό Google και να αρχίσει να σου κατεβάζει τις εφαρμογες. Αυτό το ρύθμιση Android προστέθηκε στο Android pie. Αν κάνεις επαναφορά χωρίς κάρτα sim μέσα θα σου κολλήσει στην επαναφορά εφαρμογών μέχρι να βάλεις sim και γιαυτό σου είπα να βάλεις κάρτα sim, υπέθεσα ότι τώρα το έστηνες πρώτη φορά. Τεσπα αυτά σου τα λέω για μελλοντικά όταν κάνεις επαναφορά.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις συμβουλές σου.

Τι γινεται??

Όπως σου είπα ήθελε 2 μέρες για να έρθει και σε μας. Μόλις μου ήρθε η 266, για δες και εσύ..