nnik_1969 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Από σημερα 899 το κινητο στις μεγαλες αλυσιδες. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueStelth1 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Από σημερα 899 το κινητο στις μεγαλες αλυσιδες. Και εμείς ακόμα περιμένουμε για την παραλλαβή...κλείσαμε μήνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Και εμείς ακόμα περιμένουμε για την παραλλαβή...κλείσαμε μήνα... Πάντως το PUBLIC δεν δινει διαθεσιμότητα προς το παρόν. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Καλησπέρα. Έχουμε κάποιο νέο για την αναβάθμιση στην 173? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 https://bit.ly/2CmZg15 χρησιμες ρυθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_triple7 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Καλησπερα σε ολους. Μετα απο ενα μηνα αναμονης (παραγγελια Κωτσοβολος), με ενημερωσαν οτι Τεταρτη 16/1 παραλαμβανω. Ειδωμεν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MU20 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Ποια θηκη εχετε και ειστε ευχαριστημενοι γιατι αγορασα την θηκη της Huawei Smart View Flip ειναι καλη αλλα δεν προστατευει και πολυ. https://www.spigen.com/products/huawei-mate-20-pro-case-rugged-armor https://www.spigen.com/products/huawei-mate-20-pro-case-neo-hybrid εχει κανενας σας καποια απο αυτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 https://www.mytel.gr/index.php?route=product/product&product_id=12481 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatuso Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Πως το τοποθέτησες ρε φίλε εγώ δύο συσκευασίες χάλασα. Την πρώτη είδα όλη την κόλλα να ξεχειλίσει πάνω στην πλάτη του κινητού και την δεύτερη έριξα τα 3/4 της κόλλας και δεν έφτασεΚαλησπέρα φίλε μου εμένα μου την τοποθέτησε το παλικάρι από το https://techface.gr που το αγόρασα Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Γιωργος Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesia Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Καλησπέρα φίλε μου εμένα μου την τοποθέτησε το παλικάρι από το https://techface.gr που το αγόρασα Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εσείς στην Αθήνα καλά είστε με αυτήν την εξυπηρέτηση Παράθεση Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueStelth1 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Καλημέρα. Το Πλαίσιο θα έχει διαθέσιμη την συσκευή σε μαύρο χρώμα όπως αναφέρει την Παρασκευή στα 900 Ευρώ με δώρο το P20 lite και επιστροφή 20% από κάρτες Eurobank. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης το Media Market όπως αναφέρει στο site του διαθέτει την συσκευή σε μαύρο χρωμα.Μήπως μπορούσε να μας πει ο φίλος που το έχει παραγγείλει από Κοτσωβολο και τον καλέσαν να παραλάβει αύριο σε τι χρώμα το έχει παραγγείλει? Να ξερουμε και εμεις από Κοτσοβωλο μεριά πότε θα παραλαβουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Καλημέρα. Το Πλαίσιο θα έχει διαθέσιμη την συσκευή σε μαύρο χρώμα όπως αναφέρει την Παρασκευή στα 900 Ευρώ με δώρο το P20 lite και επιστροφή 20% από κάρτες Eurobank. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης το Media Market όπως αναφέρει στο site του διαθέτει την συσκευή σε μαύρο χρωμα.Μήπως μπορούσε να μας πει ο φίλος που το έχει παραγγείλει από Κοτσωβολο και τον καλέσαν να παραλάβει αύριο σε τι χρώμα το έχει παραγγείλει? Να ξερουμε και εμεις από Κοτσοβωλο μεριά πότε θα παραλαβουμε.... Στο πλαισιο δεν εχει δωρο απο οτι ειδα το p20 lite.Μονο την επιστροφη. Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueStelth1 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Στο πλαισιο δεν εχει δωρο απο οτι ειδα το p20 lite.Μονο την επιστροφη. https://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones.htm?Manufacturer=HUAWEI&sort=pricedesc Σε μαύρο το έχει δες το πιο προσεκτικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_triple7 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Καλημέρα. Το Πλαίσιο θα έχει διαθέσιμη την συσκευή σε μαύρο χρώμα όπως αναφέρει την Παρασκευή στα 900 Ευρώ με δώρο το P20 lite και επιστροφή 20% από κάρτες Eurobank. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης το Media Market όπως αναφέρει στο site του διαθέτει την συσκευή σε μαύρο χρωμα.Μήπως μπορούσε να μας πει ο φίλος που το έχει παραγγείλει από Κοτσωβολο και τον καλέσαν να παραλάβει αύριο σε τι χρώμα το έχει παραγγείλει? Να ξερουμε και εμεις από Κοτσοβωλο μεριά πότε θα παραλαβουμε.... Σε Midnight Blue το εχω παραγγειλει. Μολις παραλαβω αυριο θα ενημερωσω παιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 https://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones.htm?Manufacturer=HUAWEI&sort=pricedesc Σε μαύρο το έχει δες το πιο προσεκτικά Μπορεις να βγαλεις screenshot?Δεν το βλεπω καπου. Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Δεν έχει δώρο. Ούτε εγώ το βλέπω. Άσε που η προωθητική αυτή ήταν μέχρι 7 Ιανουαρίου. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueStelth1 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Σε Midnight Blue το εχω παραγγειλει. Μολις παραλαβω αυριο θα ενημερωσω παιδες. Ευχαριστώ αγορίνα ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχει δώρο. Ούτε εγώ το βλέπω. Άσε που η προωθητική αυτή ήταν μέχρι 7 Ιανουαρίου. Στο λινκ που σου δίνω πιο πάνω εμφανίζει την συσκευή στο μαύρο χρώμα με μικρά γράμματα δείχνει το p20 light δωρο.Στην εικονική αγορά που πήγα να κάνω δεν αναφέρει το p20 light σαν δώρο.Να έχουν ξεχάσει την φωτό....??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Ευχαριστώ αγορίνα ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο λινκ που σου δίνω πιο πάνω εμφανίζει την συσκευή στο μαύρο χρώμα με μικρά γράμματα δείχνει το p20 light δωρο.Στην εικονική αγορά που πήγα να κάνω δεν αναφέρει το p20 light σαν δώρο.Να έχουν ξεχάσει την φωτό....???Δοκίμασε με άλλον browser. Δεν δείχνει δώρο το p20. Πιθανόν cookies :) Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Καλημέρα σε όλους! Παρέλαβα σήμερα από κωτσοβολο σε χρώμα μπλε παρτίδα c. Είχα παραγγείλει από 12/12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueStelth1 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Δοκίμασε με άλλον browser. Δεν δείχνει δώρο το p20. Πιθανόν cookies :) Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ.... ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα σε όλους! Παρέλαβα σήμερα από κωτσοβολο σε χρώμα μπλε παρτίδα c. Είχα παραγγείλει από 12/12 Καλορίζικο φίλε. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα σε όλους! Παρέλαβα σήμερα από κωτσοβολο σε χρώμα μπλε παρτίδα c. Είχα παραγγείλει από 12/12 Μια ερώτηση.Πριν πόσες μέρες σε πήραν τηλέφωνο για να παραλάβεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Τους πληρωσα 18 $, πριν 5 μερες, και κατεβασα το firmware .182 τωρα εχουν στο σαιτ, την .187, ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ παλι λεφτα, που το λιγοτερο είναι 31 $. τι σοι κλεφτρόνια είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Σε ευχαριστώ.... ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλορίζικο φίλε. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια ερώτηση.Πριν πόσες μέρες σε πήραν τηλέφωνο για να παραλάβεις? Αδερφέ δεν με πήραν. Τους επερνα κάθε μέρα την προηγούμενη εβδομάδα κ την Παρασκευή μου είπαν ότι την Τρίτη θα είναι στο κατάστημα της Λαμίας που επελεξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Τους πληρωσα 18 $, πριν 5 μερες, και κατεβασα το firmware .182 τωρα εχουν στο σαιτ, την .187, ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ παλι λεφτα, που το λιγοτερο είναι 31 $. τι σοι κλεφτρόνια είναι ?Εσείς φταίτε που τα δίνετε. Καλά σας κάνουν. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος ποτέ έρχονται οι νέες αναβαθμίσεις στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 (edited) Μόλις παρέλαβα και εγω από κοτσοβολο, midnight blue, 18c παρτίδα! Σε λίγο unboxing και ερωτήσεις που πιθανόν θα προκύψουν! Edit:παιδιά μέσα δεν έχει θήκη, κανονικά δεν θα επρεπε να είχε? Edited January 15, 2019 by paraskevas013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts