Jump to content

MU20

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MU20

  1. MU20

    Huawei Mate 20 Pro

    Το θεμα ειναι οτι δεν τους εχω εμπιστοσυνη να το ανοιξουν.
  2. MU20

    Huawei Mate 20 Pro

    Εχει 1 χρονο κ 2 μηνες, το θεμα ειναι οτι μου επεσε σε μπολ που ειχε νερο και το επαθε.
  3. MU20

    Huawei Mate 20 Pro

    Το μονο προβλημα που μου εκανε ειναι το speaker το πανω, ακουγα μια χαρα μεχρι πριν απο λιγο αρχισε να μου κανει ιδιοτροπιες. Δυστυχως την επαθα και εχασα και την εγγύηση, και μιλαμε οτι μπηκε στον νερο για 2-3 δευτερολεπτα.
  4. MU20

    Huawei Mate 20 Pro

    Μακαρι να ειναι οκ ,και αδιαβροχο να ειναι δεν μπορεις να εισαι 100% σιγουρος οτι θα επιβιωσει,οσο για τον τραχανα :lol: .
  5. MU20

    Huawei Mate 20 Pro

    Γεια σας Μου επεσε το κινητο σε ενα μπολ με νερο και το εβγαλα αμεσως ,το σκουπισα και τ εκλεισα για 5 λεπτα και μετα το λειτουργησα για λιγη ωρα και το ξανα εκλεισα ,σε ετσι περιπτωση λογικα περιμενω αν μου εμφανισει προβλημα ,κανουμε κατι αλλο?
  6. MU20

    Huawei Mate 20 Pro

    Μηπως σας ετυχε οταν το φορτιζεται στην αρχη να ζεσταινεται το κινητο και το adaptor του και μετα να πεφτει η θερμοκρασια του?
  7. MU20

    Huawei Mate 20 Pro

    H Spigen απο γυρω εχει λιγο υψος για προστασια ? ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εμενα εχει ερθει μολις τωρα η 210,εχω ρωτησει για το wallpaper που εμφανιζεται οταν μιλαμε ξερει κανεις πως φευγει? Kαποιοι ελεγαν οτι το MATE 20 PRO δεν ειναι καλο το 4Κ του στο P30 PRO δεν υπαρχει η επιλογη 4κ 60FPS διαβαστε το https://www.gsmarena.com/interview_huawei_ceo_richard_yu_discusses_p30_cameras_folding_phones_state_of_5g_and_competition-news-36263.php
  8. MU20

    Huawei Mate 20 Pro

    Παιδια εχετε να μου προτεινετε καμια διαφανη θηκη ?
  9. MU20

    Huawei Mate 20 Pro

    Εχω μια απορια οταν μου ανοιγει το SwiftKey τα πληκτρα του back & home γινετε να μην εμφανιζονται απο κατω,και οταν μιλαω στο τηλεφωνο μου εμφανιζει wallpaper με βουνα πως μπορω να το φυγω?
  10. MU20

    Huawei Mate 20 Pro

    Το εχω εδω και 3 μηνες περιπου και κανενα προβλημα δεν εχω .
  11. MU20

    Huawei Mate 20 Pro

    Ξερει κανεις πως φευγουμε το wallpaper οταν μιλαμε στο τηλεφωνο?
  12. MU20

    Huawei Mate 20 Pro

    Εγω παντως ειμαι κατοχος παρτιδας C και ειναι με BOE
  13. MU20

    Huawei Mate 20 Pro

    Ναι φιλε και αν το αγορασεις κατεβαζεις το Device Info HW να ελεγξεις την οθονη,εγω ειμαι απο κυπρο και δεν εχω προβλημα με τις κλησεις τωρα στην ελλαδα και απο τι διαβασα εδω εχουν αλλα θα σου απαντησουν τα παιδια.
  14. MU20

    Huawei Mate 20 Pro

    Εγω δεν εχω προβλημα με χαμενες κλησεις και ουτε με την οθονη αν θυμαμαι καλα με την παρτιδα απο τον Σεμπτεβριο ειναι 9 και απο τον Οκτωβριο και μετα αρχιζει με το αλφαβητικο A,B,C,D......
  15. MU20

    Huawei Mate 20 Pro

    Οταν μιλαω στο τηλεφωνο μου εμφανιζει ενα wallpaper με βουνα ξερει κανεις πως το φευγεις?
  16. MU20

    Huawei Mate 20 Pro

    Μαλλον ειναι εκεινο που ειπε ο ταξιδιωτης22 γιατι ειδα οτι ειχα ενεργοποιημενο το AI που η επιλογη ειναι το HDR. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω το κινητο το εχω 2 μηνες τωρα και ειμαι ευχαριστημενος ,για τα μεγαφωνα του ουτε εγω συμφωνω να ειναι πισω απο το port και ελπιζω να μην κανουν το ιδιο λαθος στις επομενες συσκευες και σαν προηγουμενος κατοχος HTC η διαφορα για εμενα ειναι αρκετη,στην οθονη καλη ειναι αλλα στον ηλιο πρεπει να το βαλεις στο τερμα για να βλεπεις, αν και υπηρχε το θεμα με τις LG που ταλαιπωρηθηκαν παρα πολλοι και ηταν ερασιτεχνισμος απο την Huawei να μην ελεγχει την οθονη πριν παραδωσει τα κινητα και ειδικα να μην βγαζει ανακοινωση για το προβλημα,ειναι καλο κινητο αλλα να ξερουμε οτι καθε 3-5 μηνες θα βγαινει καλυτερο η ακομη και ισαξιο το θεμα ειναι να μας παρει χρονια το κινητο και να μην το αλλασουμε καθε 2-3 χρονια λογω προβληματων.
  17. MU20

    Huawei Mate 20 Pro

    Θελω να σας ρωτησω αν το εχετε παρατηρησει με την μπροστινη καμερα ,οταν βγαζω φωτογραφια οχι με το potrait εστιαζει σε εμενα και θολωνει το ατομο που ειναι πισω μου εχει καποια ρυθμιση να μην το κανει ή ετσι ειναι?
  18. MU20

    Huawei Mate 20 Pro

    Το προβλημα με τα μηνυματα επιδιορθωθηκε μπηκα στα settings > apps > messages >notification management και επελεξα το allow notifications για καποιο λογο απο μονο του απενεργοποιηθηκε.
  19. MU20

    Huawei Mate 20 Pro

    Τι αλλαγες θα εχει με το 201?
  20. MU20

    Huawei Mate 20 Pro

    Το κινητο ειναι παρα πολυ καλο αν και τωρα εδω και 1 εβδομαδα εχω προβλημα με τα sms δεν μου ερχεται ειδοποιηση και ουτε σε pulse notification,οσο για την μπροστινη καμερα ειναι καλη αν και εχω παρατηρηση στο photo καμια φορα εστιαζει σε εμενα και στους απο πισω ειναι ποιο θολο,στο βιντεο με το ζουμ πραγματι ειναι αποτομο,μπαταρια πολυ δυνατη και πολυ καλη αυτονομια,για τα speakers τα προηγουμενα κινητα που ειχα htc ηταν καλυτερα αλλα μια χαρα ειναι και με της κλησεις δεν εχω κανενα προβλημα,εχει κανεις αλλος προβλημα με τα sms και αν το επιδιορθωσατε ενημερωστε με.
  21. MU20

    Huawei Mate 20 Pro

    Εχω προβλημα με την ειδοποιηση στα μηνυματα SMS εχει εδω και λιγες μερες δεν μου παιζει το notification και ουτε το pulse notification light .
  22. MU20

    Huawei Mate 20 Pro

    Δεν βρηκα καπου που να υπαρχει απενεργοποιηση του fast charge το δοκιμασα και στο 35 % αλλα τιποτε.
  23. MU20

    Huawei Mate 20 Pro

    Καλυτερα αυτο παρα την πρασινιλα της LG και πιστευα οτι η LG θα ηταν δυνατος αντιπαλος της SAMSUNG στην οθονη των κινητων,εγω παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το κινητο ,
  24. MU20

    Huawei Mate 20 Pro

    Και εγω το προσεξα στην γωνια αλλα πιστευω ειναι θεμα της οθονης αλλα δεν σημαινει οτι εχει προβλημα δες το review στο 3:35
×
×
  • Create New...